- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #778 üzenetére
Elméletileg igen, el is kezdtem neked írni, de a fene tudja miről is van szó pontosan. Még Magyar nevet sem találtam neki
Valakinek majd ki kell próbálnia, nekem nincs PVR2000-em.
Meg nem tudom, nem kell-e hozzá új driver, mert a Vista-s driver-ben láttam utalásokat a PCI-audio-ra.
Mindenesetre, ha felkerül, majd linkelem a programot, és kipróbálhatod.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #768 üzenetére
Mivel mATX, lehet, hogy csak ez az egy van rajta, bár van tőle nem messze, a lap szélén valami, csak nem felismerhető.
Rábeszélőkészségedtől és türelmedtől függ, kérhetsz olyan kártyát, amire két tuner van építve(feltéve, hogy kapsz olyat valahol), és akkor ki tudja, milyen programot kapsz a kártyádhoz, kérhetsz másik alaplapot, vagy lesz*rod őket, és egyszerűen nekiállsz kábelt barkácsolni, feltéve, hogy van line-in bemenet a gép hátulján.
1db belső audio kábel, 1db jack valamilyen kábel kés, szigetelőszallag. Szétvágod, összekötözöd, leragasztod, kész
Vagy jobb esetben ráforrasztasz egy jackdugót a kábel levágott végére. Mondjuk ehhez kell, hogy legyen szerszám is.
Azért a két távirányítót megkaptad?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #764 üzenetére
Nem vagyok benne olyan biztos, hogy kapni is lehet ilyet, mivel normális esetben ilyesmire nem nagyon van szükség. Azért lapozd fel azt a könyvet, hátha mégis van ott valami. Van két realtek hangos lapom, mindegyiken van kettő, max az egyiknek nincs műanyag kerete, csak a négy tüske. Viszont mindkét tunerhez kaptál kábelt(más fajtákat is), ha nincs meg akkor lenyúlták a boltban!
-
törölt tag
válasz
szabzolee #764 üzenetére
Egy kábel bőven elég. A CD-t nem sok értelme van rákötni a hangkártyára (inkább semmi), ugyanis csak akkor van használatban ha az előlapon esetleg meglevő Play gombot használod lejátszásra. A lejátszóprogramok gyakorlatilag mindegyike képes digitálisan, az IDE buszon keresztül, lejátszani az Audio CD-ket.
Szóval a kábelt újrahasznosíthatod, és rákötheted vele a hangvezérlőre a tunert.
bzoley: Remélhetőleg rövidesen kiderül az igazság.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #762 üzenetére
Miért röhögnék. Röhögni azon kell, aki közben megjátssza a professzort. Nemmindenki piszkál bele a gépébe, elég neki ha használja(bár néha egy takarítás erejéig...)
Azt azért megnézted, hogy tényleg lespórolták-ea kábelt?
Szóval. Sok esetben a foglalat mellé van írva a neve, de lehetőség még fellapozni az alplap könyvét, abban általában van egy ''térkép'', mi hol található és ott egyértelműen feliratozva van. De ott van még lehetőségnek a próbálgatás. Vagy szól valamelyik beállítással, vagy nem, vagy lehet állítania hangerőt, vagy nem. Külön meg kell adni a felvétel bemenetét is, ami általában uaz, mint a ''kimenet vezérlésnél'', néha eltérhet.
Maszekolt kábel: levágtam a kábel egyik végét, és egy jack dugót raktam a helyére, amit a hangkártya hátulján lévő line-in-be dugtam. Nem túl esztétikus, de hát tizenegynéhányezerért pofátlanság lenne elvárni egy hangkártyától, hogy még elég csatlakozó is legyen rajta
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #760 üzenetére
Na igen. Némelyik kártya képes a pci-on átküldeni a hangot, de ezeknél a tíőpusoknál még szükséges a kábel(még egy ideig). Az alaplapon előfordulhat cd-in és aux bemenet is, nekem az Au4-re csak egy jutott, így az egyik kábelt kívülre kellett maszekolnom.
Boltban rakták össze a gépet? És lespórolták volna a hangkábelt? Ez yóó -
bzoley
veterán
válasz
szabzolee #758 üzenetére
Hang: összedugtad a tunereket a hangkártyával? PVR2-ben beállítottad a megfelelő bemenetet?(kép a fejem alatti piros linken lévő minitesztben)
PVR2:sehol nem említik, hogy a PVR2-t adnák mellé
''Mai tesztalanyainkhoz is még a régi PVR járt, de eközben a Leadtek már gőzerővel dolgozik az új kezelőn, amely már elérhető a honlapján.''
Viszont jelen esetben azért van szükséga PVR2 használatára, mert csak az tudja az M.V.P. (Multiple Video Processing) módot, ami viszont kell ahhoz, hogy a két kártyát egyszerre tudd használni(szintén logout link)
Divernek használd a jelenlegi legfrissebbeket:
Expert:[link](2006.10.18.)
PVR2000:[link](2006.11.28.)
Amúgy a PVR2 elérhető a hivatalos oldalon, csak keresni kell
Különben meg:aláírásom odavezet
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest