- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?
Ma hoztak hozzám egy dual műholdvevőt, és az egyik kimenetet rákötöttem a PVR2000-re (az S-video bemenetre, RCA kábellel).
Az a baj, hogy rossz a képminőség. Nem zajos, inkább olyan, mintha kicsi felbontással digizné a jelet. Nehezen lehet elolvasni még a műholdvevő kiírásait is.
Lehet ezt állítani valahol? Mit tegyek? -
VIC20
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a karim, és van pár gondom vele.
Két csatornával nem vagyok megelégedve, a HírTv-vel, meg a BBC World-del. (Baján, a Fibernet-nél vagyok, a frekvenciák: 140,25 és 133,25.)
Fekete-fehér a képük, de amikor odakapcsolok vagy amikor elkapcsolok róluk, akkor egy pillanatra színes. Lehet, hogy nem túl jó a jel, de egy ősöreg Pinnacle PCTV Pro rendesen beállította színesen. A Leadtek is tökéletesen belövi a frekvenciát, de mégis így viselkedik.
Apropó, nagyon jó ez a PVR2, de a csatornák kézi beállítása nem a legjobb vele. A legtöbb csatorna nálunk ,25 MHz-re végződik, de a proggi csak az egészrészt veszi... Automata keresésnél meg beállítja jól... Ha esetleg lehetne törtrészt is állítani, talán kézzel be lehetne lőni színesre a két csatornát (még ha nem is hajszálpontosan a szolgáltató által megadott és a kari által eltalált frekin). (A jó öreg PCTV Vision-ben volt finomhangolás; igaz, hogy csak egy csúszka, mindenféle konkrét érték nélkül, de volt...)
Szerintetek van erre valami megoldás? Lehet, hogy csak én vagyok kezdő.
Előre is óriási köszönet!
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest