- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
Aktív témák
-
A.l.e.x
csendes tag
Sziasztok!
Expert kártyával szeretnék digizni VHS felvételeket. Használtam már korábban a kártyához adott progit, MJPEG kodekkel, és .avi-ba mentve.
Most viszont azt szeretném, hogy olyan MPEG2-t csináljon a PVR, ami DVD szabvány. Megcsinálja az MPEG2-t, de pl. az Adobe Premiere 2 nem ismeri fel, és más DVD-készítő progik is újrakódolják a felvételt. Én pedig a felvett anyagot nem akarom még egyszer lekódolni, mert ez hosszadalmas folyamat és a minőség is romlik.
Szóval a kérdés: Biztos, hogy ez a progi szabványos MPEG2-t készít? Melyik progit javasoljátok arra, hogy DVD-t (VOB-okat) csináljak az MPEG2-es fájl(ok)ból újrakódolás nélkül?? Van arra lehetőség, hogy kapásból deinterlace-elje a felvételt? Ja, és még valami: 720x576-ban vettem fel MPEG2-ben, és a felvett MPG fájlt beraktam az asztaliba (Yamada). Jól lejátszotta, de körben a képből többet levág, mint az eredeti adás (a logó nagyon közel van a kép széléhez, vagy csak félig látszik). A felvevővel vagy a lejátszóval lehet a baj?
Előre is köszi a válaszokat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest