- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
hati
addikt
PVR2
Valszeg az lehet a bibi, hogy maga a hardveres előnézet, is használja az encodert, és egyszerre kétféleképpen felprogramozni nem lehet. Ezt még el is fogadom, de akkor ne lehessen kiválasztani a profilt az ütemezőben. Az meg hogy helyette egy teljesen hülyeséget választ ki. -
hati
addikt
bzoley
A PVR-ben a következőt tapasztaltam. Ha bekapcsolom a hardveres előnézetet, akkor csak az előre deffiniált hardveres profilok elérhetőek. Ez miért van így? Az a gáz benne, hogy a felvétel ütemezőben, ettől még benne maradnak az egyedi profilok is, csak nem tudja használni és helyette egy 352*240-es sz@rságot csinál. Ez több, mint bosszantó. -
hati
addikt
kép 720*576, átlag 6Mbit, hang 256kbit
A felső határt jelenleg felesleges állítani, mert az is bugos a PVR2-ben, ugyanis mindig megegyezik az átlag bitrátával. Amúgy azt jó legalább 8-9Mbitre feltolni, hogy ha nagy mozgás van a képen, akkor jusson elég infó rá.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Nincs bepipálva az az opció. A 15-ös végű drivert használom. Nekem is volt expert + pvr2000 kombináció. De ott is csak annyi gondom volt, hogy nem jegyezte meg, hogy melyik kártyához, melyik felvételi profilt akarom társítani, mert mindig az utoljára bezárt programból mentette el.
-
hati
addikt
Sajnos azért nem tudok segíteni, mert nem tudom reprodukálni a hibádat. Én el tudom menteni a hw profilt is sajátként, ha lemásolom a gyári hw profilt és új néven elmentem. Nálam az ütemezett felvétel is megy, felébreszti a gépet hibernálásból, felveszi a műsort, majd ismét lehibernálja. Mindez az utolsó PVR2-vel.
Ja és 2 db. PVR2000 kártya van a gépemben, bár mint írtam, az ütemezett felvételnél a két kártyát nem lehet kihasználni.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Szia!
Indíts el két PVR2-t. Külön-külön állíts be rajta mindent, majd zárd be mindekettőt. A alapértelmezett felvételi profil kivítelével, nagyjából megjegyzi mind a kettő kártyához tartozó beállításokat. Utána, ha ütemezetten felveszel, akkor, ha kiválasztod a kártyát és a felvételi profilt, akkor az hozza magával a kártya beállításait. Ütemezetten felvenni, nem tudsz egyszerre két kártyával... -
hati
addikt
válasz
sliderviper #897 üzenetére
egykártyával persze, h nem.
-
hati
addikt
Sajnos találtam egy hibát az új hw profilban. Az új profilban csak az átlagos bitrátát lehet állítani, a minimálisat fixen 1-re, a maximálisat fixen 7-re állítja (ez nem olyan vészes, de jobb lenne a a max. kicsivel több lenne). Legalábbis ez van a képernyőn. A valóságban viszont a maximálisat egyenlővé teszi az átlagossal, azaz így semmi értelme a váltakozó bitrátának...
Bzoley lszi ezt jelezd nekik.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Nálam (UPC) nem volt ilyen gond, igaz én kézzel vertem be az összes csatornát, nem kerestettem.
bzoley írta korábban:
Esetleg állítsd át az országot Romániára, és akkor az ''A'' billentyűvel tudod kapcsolgatni a normákat. Ne felsejtsd el előbb elmenteni a csatornáidat, mert állíthatod be újra.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
A legutsó PVR2-t raktad fel? Nekem emmi gond nincs a távirányító kezelésével.
A csatornalista nem átrakható az PVR és a PVR2 között. Neked kell újra beállítanod a PVR2-ben. Kézzel lehet mozgatni a csatornákat a kívánt sorrendbe.
Használj hardveres felvételi profilt, s akkor nem fogja állítgatni a bemeneti forrást. Ha szoftveres profilt használsz, akkor muszáj neki, különben a tv képe mellé a mikrofon hangját fogja felvenni... -
hati
addikt
válasz
Sándor -P20- #702 üzenetére
Azzal is működik.
-
hati
addikt
válasz
Sándor -P20- #700 üzenetére
Működik. Úgy világít a távirányító ledje a digitális fényképezőgépen át nézve, mintha egy zseblámba lenne.
-
hati
addikt
Friss Prohardvert Leadtek kártya teszt.
[link] -
hati
addikt
válasz
Krilehor1526 #676 üzenetére
De van. Úgy hívják, előfizetés HBO-ra.
-
hati
addikt
Mivel a PVR2000-hez nincs Girder plugin, így gondolom többeket érdekelhet.
Ez egy ingyenes eszköz, mivel lehet távirányítani mindenféle alkalmazásokat. Néhányat natívan kezel, másoknak üzenetet tud küldeni, s az imént rakta bele a kérésemre, hogy billentyűparancsokat tudjon küldeni az aktív ablaknak is. Nekem remekül működik.
Kell hozzá a WFWIZ.exe a PVR/DTV-ből!
Az aktuális verzió: WF_RemCtrl_1054
Itt a fejlesztő fóruma, itt találjátok mindig az aktuális verziót is (sajna nem angol a nyelve).
[link] -
hati
addikt
válasz
Yeti910331 #657 üzenetére
Nekem mind a kettő tunerem van. Mindkettő max. 768*576-ban tud felvenni.
32 bites XP alatt használom mindekettőt.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
válasz
Yeti910331 #655 üzenetére
Ugyan az a kettő tuner része, de a PVR2000 tartalmaz mpeg2 encodert, ennyivel jobb nála.
-
hati
addikt
-
hati
addikt
''To recording by hardware encoding,Mixer will not to select audio record lines.(see remark 2)
2.For MVP,If user have two tv cards and want to recording at the same time.The one of cards must built-in ''Hardware MPEG-II Encoder''(ex. PVR2000) and recoding by hardware encoding.MVP not support recoding at the same time for two cards,if user recoding by software encoding at the same time.''
Pont ezekre panaszkodtam én is. -
hati
addikt
válasz
villamos #632 üzenetére
Nem vette el ez erőforrást a felvétel közben vmi? Akkor szokott beszaggatni a felvétel. Sw kodeknél jobb nem csinálni semmit felvétel közben a géppel.
Tudod reprodukálni a hibát? Ha elindítasz a 2-3 órás felvételt, akkor az is beszaggat egy idő után?
Más téma.
A PVR2-ben neked megy a hw felvétel amúgy? PAL 720*576@25-os lesz a képméret@fps vagy NTSC 720*480@30? -
hati
addikt
Aki szeretné a karihoz kapott távirányítót más programmal is használni (girder), annak ajánlom figyelmébe a [link] oldalon árult TavIR-WUIR érzékelőt. Nekem remekül működik.
-
hati
addikt
A PVR2000 karim a DTV 92-vel és a PVR2-vel hw mpeg2 esetén mindig NTSC-s felvételt csinál, holott PAL-van beállítva. SW mpeg2 esetén minden OK.
Próbáltam már a legujjabn (2006-os) és az eggyel korábbi driverrel is (ennél a driver nevében is benne van, hogy PAL)
A MediaPortal hw mpeg2 esetében is PAL szabbvány szerint vesz fel, tehát nem a kari a hibás.
Nálatok is így van? -
hati
addikt
Sziasztok!
Vásárlás elött állok, s visszaolvastam jónéhány oldalt, de nem lettem 100%-ig biztos benne, hogy ezzel a karival felvett hw-s kodekű anyag, a legújabb PVR2-vel is interlaced mpeg2-fájlt eredményez vagy sem? (Nem a PVR2-vel játszanám le a felvett anyagot, ezért számít.)
Köszi, -
hati
addikt
Van vkinek prv2000 és tv2000xp expert karija is? Milyen a képminőségük, ha összehasonlítja őket?
-
hati
addikt
Közben ki jött Beta 2.0.1.90
Version: 2.0.1.90 ~ 28 June, 2006 (Shuk)
1. WinFast DTV will auto switch to H.264 video, the hotkey ''ctrl + x'' is no more necessary. (France, UK, Singapore)
2. Full translation in Romanian
3. The remote control function is improved. (M.V.P)
4. The EPG function is improved. (M.V.P)
5. There are more options for sleep timer mode.
6. Update TV logos for France, Singapore.
7. PVR2000 hareware encoding. (by James)
8. Bug fixed : The control panel disappeared in some situation.
9. Set HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\WFDVB-T\PCIAudioOn to 1 to enable the LR6652 PCI Audio. (For internal testing only)
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Villanyszerelés
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest