- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
smaul
csendes tag
hati: lehet h én vártam túl sokat, mert a tv-n van pip és az úgy működik ugye, h egyszerre két adást láthatunk (az egyik kicsiben, hang nélkül). És ha a 8 éves tv-n van ilyen, akkor gondoltam egy ilyen kártya tudhatja...
Nekem ez alapból azt jelentette, de ezek szerint tévesen.
Na de akkor itt mit értenek ez alatt? Csak másik tunerrel működne együtt?
köszi -
smaul
csendes tag
-
dbius
veterán
Én meg annak örülnék, ha a pvr2-t úgy írnák meg, hogy keretmentes, kicsi képből való teljesképernyős váltásnál először ne a keretet hozza elő, és csak utána váltson fullscreenre, hanem marajdon keretnélküli módban, és visszafelé is működjön...(azaz maradjon visszaváltásnál is keretmentes módban)
-
ImI87
őstag
Úgyértettem, hogy ezzel a Leadtek kártyával lehet relatív jó minőségű felvételeket készíteni?
Mert a mostani Pinaccle-val elég kockás és látszik benne több csík meg ilyenek. Gondolom h nem DVD minőségű lesz a felvett tv műsor, de mégis van minőségbeli különbség a többi olcsó és egyszerű Tv-tunerhez képest? -
Jason
tag
-
bzoley
veterán
Egy kis mellékinfó, mielőtt felháborodnál
''This version user can create new Hardware profile ,but i disable captue resolution.
Besause Hardware encoder not support all resolution,it's deffient than software encoder.
I will try enable it ,after rewrite hardware profile structure.'' -
emre
veterán
Nálám a PVR 1-el van egyéni hw encoderes profil.
Igaz, hogy csak constant bitrátára állítom át, mert a video kvality, ill. a target data rate változtatgatásával nem tapasztaltam érzékelhető különbséget a felvételek között.
Így azt nem piszkálom el a gyári beállítástól.
mod.:
ver.:3.0.9.59 philips MK3 series
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
ezt a pvr2 öt honann lehet bezserezni?
most zsét néztem kicsit neten
leszedtem a legujabb drivert meg pvrt amit a leadtek honlapjárol el lehetett érni
nekem még ilyen ös karim van(2 vagy 3 éves) szal az elsö generáciosok közül és a gyárilag hozzá adott cuccokal ment
hát baz, az uj driverrel hirtelen tü éles képe lettpedig a régi is jó volt szvsz a tvkéhez képest
és van benne ugy nézem elöre programozható felvételi lista -
emre
veterán
Nekem volt tv2000 xp deluxe -om, most meg pvr2000-em van.
Az 2000xp és az expert között az a különbség, hogy az xp2000 csak álsztereó, míg az expert valós sztereó hangot ad.
A legfontosabb eltérés az expert és a pvr között a hardveres mpeg2 tömörítés a pvr javára.
Ez annyit jelent, hogy felvételkor max 6-7%-os prociterheléssel megelégszik a vas, és monjuk simán lehet mellette játszani ( is)
Képminőségben nem láttam különbséget.
Ha neked elég a szoftveres tömörítés, fölösleges +10k-t kiadni a pvr 2000-ért (szvsz)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Sajna nem. Én is letöröltem mindet, mert gondoltam elég a legújabb, de ki akartam próbálni egy régebbivel is a lehalkítás okát. Egy cd-n megtaláltam szerencsére.
De a 89-est leszedheted innen is:[link]
Azóta egykártyás változás nem sok történt, ami nagyon hiányozna.
[Szerkesztve] -
kbalage2
aktív tag
Van hozzá plugin is a girder honlapján. Pontosan tv2000 expert plugin.
Csakhogy ez nem megy a pvr2000-el, vagy nálad igen?
[link]
Itt találtam egy még erősen fejlesztés alatt levő változatot, de a hszek alapján még messze nem tökéletes, kipróbálni még nem volt időm... Esetleg valakinél működő tesztelt megoldás a távirányítóra?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest