- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
A régi tudást megéri alkalmanként felfrissíteni.
Ha a Ninebot Max G2-re gondolsz (és nem a KuKirin G2 Max-ra), akkor a gyári vezérlő lecserélése ismeretlen kínai termékre soha nem volt a legjobb megoldás.
Most már az eredeti vezérlővel is megoldható a szoftveres tuning, méghozzá forrasztgatás, vagy egyéb ST-Link megoldás nélkül, közvetlenül BT-n keresztül. Nem minden firmware verzióra igaz, de ez már így is hatalmas előrelépés.Mondjuk a szabályozatlanság szürke ösvényén használva most feltolhatod a max sebességet 32-35 km/h-ra, aztán ha zord lesz a környezet, mert a rendőrök elkezdik ellenőrizni a szabálytalankodókat, akkor vissza lehet állítani 25-re.
-
-
PociAti
őstag
Nem érzem teljes körűnek a választ.
Mert nagyon úgy néz ki, hogy ha 30 km/h sebességre képes rollert veszel, akkor azért sem fognak tudni idegesíteni a kerékpárosok, mert nem használhatjátok ugyanazokat az utakat. Várhatóan más közlekedési szabályok vonatkoznak majd rátok. (Tudom, jelenleg szinte semmi sem vonatkozik az elektromos rollerekre, legalábbis egyes felfogás szerint, mert nem is léteznek olyan jármű.)Most találtam egy egész jó táblázatot az európai rolleres szabályokról.
Magyarországnál nem szerepelnek adatok a táblázatban.
https://electrotraveller.com/regulation-guide-to-riding-electric-scooters-in-the-eu/ -
https://dhgate.com/product/eu-stock-original-ninebot-by-segway-max-g2/899200955.html
Alin is ennyi.
Ilyen akció már régen volt, erre kár várni.
A másik megoldás egy használt G2 beszerzése (160-200ezer), aztán Aliról 16ezer egy global vezérlő hozzá, 10ezerért meg átcserélik egy rolleres szervizben, és kész a G2 E adattáblás 35km/h-ra képes roller.
Esetleg nem kell vezérlőt se cserélni, elvileg máshogy is megoldható a szoftveres módosítás. -
h1mpi
félisten
Én két láncot használok:
Ezt a riasztós láncot akkor, ha elmegyek valahova: [link] (befér a 4literes roller táskába gond nélkül)
Plusz még ezt otthon a teremgarázsban: [link] + ABUS WBA60 padló horgonyt
Van még berakva egy Apple AirTag is. Nem mondom, hogy így lophatatlan, de megnehezítem a dolgukat két lánccal. -
alphamooncam
őstag
"Milyen zárat tudtok ajánlani aminek egy ilyen hosszú karos erővágóval (csavarvágó stb.) nem áll neki / nem tud átvágni? "
Ez nem kétfilléres projekt, már ha komolyan gondolod.Nekem ilyen és
ilyesmi van.
Maradt továbbá a motoros időmből egy női csukló vastagságú láncom, amihez minimum kellene egy olyan lakat, amit linkeltél, de inkább valami erősebb.
Nézz körül itt, hátha megtetszik valamelyik. [link]
-
Eclips21
őstag
Erovago ellen kb semmi se tud vedeni, vannak jobb markaka amik a gagyibb erovagokat kibirjak pl.: kryptonite evolution 4 de altalanossagban szerintem lehetetlen ellenuk vedekezni. Ha iphone-d van a roller belsejebe el kell rejteni egy Airtag-t, annal jobb megoldas nincs.
-
A Kroxne 3 rugót ad hozzá.
Lágyat, közepest, és keményet.A Xerider csak kettőt, közepest, és keményet, e-mailben kell kérni a lágyat hozzá, és akkor azt küldenek az egyik helyett.
Biztosan vannak Alin még olcsó lengéscsillapítók.
Vagy hát ott a Monorim is.De a legjobb az lenne, ha a Segway olyan konstrukciót alkotott volna, ami nem ilyen meghibásodásra hajlamos, vagy gariban cserélnék. :/
-
Na hát azért az nem 100ezer.
Xeridernél 125 Euro. Nem csak most, mindig ennyi.És hát ezért kell olcsón beszerezni a rollert, és akkor a Shark nem jelent különösebb többlet költséget.
Rendszeresen látni 220-240körül alig használtat, vagy még alatta is néha.Lesz még két új Xiaomi, van ahol már kapható.
-
Inmotion S1, csak az meg már nem nagyon kapható.
Navee S65, S65C
Xiaomi 4 Ultra
És hát a G2.A G2 lengéscsillapítóival gond akadhat, olvashatsz róla eleget, főleg az elsővel. Vagy csak szimplán kotyogni kezd, vagy elfolyik a hidraulika folyadék, de van akinél meg nem jött elő a hiba (nálam sem).
Gariban meg nem nagyon foglalkoznak vele, merthogy ez nem hiba.
De én úgy vagyok vele, h ha az első lengéscsillapítóval gond lenne, vennék rá egy Sharksetet előre, azt problem solved.
A Global verziós 35-el is tud menni, (DHGateről 270ezer).Pálcikerollereken nem nagyon van lengéscsillapító, nehéz "válogatni" közöttük.
-
törölt tag
-
törölt tag
A lengés csillapítót néztem videón, azt mondták olyan sokat nem ad hozzá. A kérdés igazából mindenkihez szól, köszönöm a válaszod
Megrendeltem mert már fogyóban volt a készlet, aztán még tudok rajta gondolkodni , utána kérdezni
Én is így láttam, xiaomiban a Pro 2 kerül valamivel többe, pedig az régebbi típus sőt a pro4 sem bír ilyen tudással.
Az apple airtag helyett mellett rakhattak volna más cégtől is. pl a Google sokkal inkább globálisabb, nem zárt rendszer az is tudja használni akinek nincs. De nagyobb eséllyel van mint alma
A beépített riaszt funkció ami még tetszett a pron ezen talán nincs. De majd rászerelem esetleg a sajátom
Még kerékpárhoz vettem.
"E" Európa. köszi. Akkor ennek a jelzésnek itthon odaírják vagy sem pl euronics nincs jelentősége
Árakat nézve, csökkentek valamennyit az árak tavalyhoz képest. Jövőre lehet a kereslet emelkedni fog. Egy új modell esetén ezzel az akcióban nekem is jó árnak tűnt, több tényezőt figyelembe véve, itthon.
-
polo493
tag
Igaz nem nagy összeg pár ezer forint de mindig vissza kaptam a pénzt allirol terméket sem kértek vissza igaz ha több 10-100e azt nem tudom hogy állnak hozzá akkor lehet baj ha küldenek rollert de nem azt ami a képen van akkor vagy pénzt kapsz vissza valamennyit vagy neked kell küldeni a csomagot...am addig az eladó egy forintot nem kap amíg te vissza nem jelzed hogy a csomag átvéve és van pár napod rá hogy átnézd mielőtt küldi az AliExpress tovább a pénzt az eladónak,volt hogy eltűntek a csomagok ut közben azt is vissza kaptam,am sokat számít mennyit veszel az oldalról milyen hűségben vagy diamond...
Az nagyon fontos hogy neked nem az eladóval kell tárgyalnod hanem issues kell indítani a vásárlás menüben amit vettél az alival kell beszélni ha sérült hiányos szar termék,tudni kell használni az oldat
-
Köszi a leírást.
Én is ilyenekre emlékszem, mikor összehasonlítottam őket. Mármint a kidolgozottságot bem is figyeltem, de ahogy mentem velük (F40 vs D38) ugyanúgy vitt fel emelkedőkre mindkettő ott, ahol a Xiaomik a 300Wattos motorokkal elvéreztek; és nekem ez volt a fő szempont, h használható legyen a roller.A fékekkel meg úgy vagyok, h normálisan kell vezetni, és akkor nem attól fog függni, h meg tudunk-e állni időben, h dobfék, vagy tárcsafék van a rolleren.
De sztem mindkettő hatékony.Ennyi pénzért továbbra is jó vételnek tartom, ha az F40i-t veszem alternatívának.
-
KRoli92
tag
Sikerült, köszi.
Abban tudna valaki segíteni, hogy arra van lehetőség, hogy amikor kiláncolom valahol a rollert, valahogy le lehet zárni úgy az appban vagy a rolleren, hogy ne lehessen bekapcsolni, más ne tudja bekapcsolgatni? Appban van valami Guard Mode, de azt csak bekapcsolt állapotban engedi bekapcsolni és nem lehet kikapcsolni a rollert. Segway F40i -
sirarcheer
senior tag
Igen csak a Proban van lengés csillapító.
A hivatalos oldalon sincs NFC írva, nem tudom honnan vette a többi oldal. -
Gardaai
senior tag
Menet közben van nyekergés? Vagy amikor hajtogatod a nyelvet? Igazából mindkét esetben megpróbálhatsz WD-vel befújni ott mindenféle mozgó/súrlódó dolgot. Nálam utána úgy nyílt, zárt mint az álom (Xiaomi Pro).
Ha ez megoldja, akkor pedig a WD-nek van zsírozó verziója is (sárga fejű), az tartóssabb mint a sima. -
-
ridiculous
aktív tag
Alapból a lista amit osztogat logikátlan és hanyag.
Egyáltalán nem kötekedésnek szánom de a listájában szereplő Pro 4 Ultra egy nem létező rollergondolom a 4 Ultra - ra gondolt de az meg 70km - re képes a gyártói adatok szerint nem 45 - re.
Persze nem tud annyit, de akkor a többinél se a gyárit tüntesse fel mert így egy "laikust" még jobban megzavar.
Pro 4 Ultra.......500W 45km (48V)
Dobfék elöl
Hátsókerék hajtás
Lengéscsillapítók -
A gyári adatot 15km/h-s sebességgel mérik, nem 25-el. Kár egy laikust azzal hitegetni, h 45, meg 55 km-eket tudnak ezek a rollerek 25-ös tempóval.
A Pro 2-ben is ekkora az akksi (12800mAh), arra is 45km van megadva, de kb 30-35km-t lehet életszerű körülmények között megtenni vele.
A Neon Prot is 80km-el hirdetik 14700-as akksi mellett. Sztem akkor a G30 15300-as akkuja 100km-re is elég nyilván.
-
PociAti
őstag
"az EU miatt nem tehetik bele az EU modellekbe."
Ez hülyeség!
Ehhez kellene lennie ilyen törvénynek, rendeletnek, bármilyen tiltó szabálynak. Olyannak, ami az (egész) EU-ra vonatkozik.
De nincs ilyen szabály!Ebben a (#20031)-es hozzászólásban részletesen összegyűjtöttem azokat a rollerra vonatkozó pontokat, amit az Európai Parlament jövőre vonatkozó közlekedésbiztonsági szakpolitika ajánlásokat.
34-es pontban írnak arról, hogy bizonyos új személyi mobilitási eszközök-nek nincs átfogó EU-s szabályozása. Idézném: "csupán néhány tagállam vezetett be jogszabályt, és hogy az előírások uniós szintű összehangolásának hiánya zavart okozhat, megnehezítve a nem helyi úthasználók számára a helyi szabályok betartását;"
Ebben az EU 2021–2030 közötti időszakra vonatkozó közúti közlekedésbiztonsági szakpolitikai ajánlásokban nagyon meredek dolgok vannak, néha süt belőle a szakmaiatlanság, az olyan életszerű elképzelések, melyek gyakorlat hiányából adódhatnak. (Kb. mintha babakocsi tologató anyukák álmodnák meg a számukra ideális közlekedési modellt. A közutakra.)
-
DigitXT
félisten
Csak akkor tudsz a töltővel balanszolni, ha a töltőre rá tudod csatlakoztatni
a balance vezetékeket... 2-3-4S modellakkuknál (jellemzően LiPo) ez ki van
vezetve, így valóban Te választasz, hogy gyorstöltés, vagy balanszolt? Vagy
mondjuk merítés, tárolási feszültségre stb. Programozható az áramuk is.Ez mind szép és jó! De egy 10-13-16S roller akkunál a balance vezetékeket
nem vezetik ki, hanem a BMS-re kötik rá.Ha annak nincs programozható
felülete, nem "okos" a BMS, akkor semmilyen ráhatásod nincs, hogy éppen
mikor fog balanszolni, mikor nem: lehet, hogy mindig, akár merítés közben?
Lehet, hogy csak töltésnél + lehet, hogy csak töltésnél, csak a töltés végén.Ezt nem tudhatod. Ellenben azt tudhatod, hogy túlmeríteni nem fogod tudni,
pont a BMS miatt. Ez nem LiPo, ami rád van bízva + nagy áramot tud. Nem.A BMS 2 alap funkciója a túlmerítés és a túltöltés elleni védelem... ezt mind
tudják, és lekapcsolják a kimenetet bármelyik szélső érték áll fenn. És nem
csak az összfeszültség alapján, hanem cellaszinten. Egy li-ion cella 2.5V-ig
is lemeríthető papíron, károsodás nélkül, de nem szokták eddig hagyni.
Jellemzően 2.7V/cella értéknél már lekapcsolnak a BMS-ek... De van amit a
gyártó mondjuk 3V/cella értékre állított. Teljesen jól megvédi az akkut. Akkor
is, ha amúgy nem jó a balance: akkor kellemetlen ez, ha roller vezérlője nem
az adott BMS-hez van hangolva, és még 29V-nál is vígan hajtana 10S esetén:
ilyenkor jön, hogy spontán kikapcsol a vas. Ráfoghatjuk, hogy 0%-ra merült...A felhasználó viszont az ilyet nem szereti! Szóval nem valószínű, hogy 80-0%
között használná, sőt. Ha olyan távolságra megy, hogy kell a 80%, s ezt úgy
kívánja megoldani, hogy csutkára tölti és 100-20 között használja, az se jó...
Nagyobb akkut kell venni, és nem kicentizni a hatótávolságot, az a biztos.Ui: van a BMS-ben túláram védelem is. Szóval ha túlterheled az akkut, akkor
is kikapcsolhat. Viszont a BMS ilyen értelemben nem töltésvezérlő, nem tud
bemenő áramot korlátozni. (Ha gyorstöltőt veszel, a saját felelősséged, hogy
az akkudhoz megfelelőt válassz, hogy ne töltsd nagy árammal: a gyári töltők
jellemzően lassúak, kvázi biztonságosabbak. Ilyen 0.2-0.25C jellemző.)
Ja igen, és hővédelem is szokott bennük lenni, szóval pl. nem engedik tölteni
a fagypont alatt álló akkut, és lekapcsolják a töltést, ha túlmelegedés van.A balance funkció viszont nem általános és a passzív/aktív működés jelentős
különbséget jelent: létezik BMS, ami soha nem balanszol... Hiába vársz erre
töltéssel napokat. Nyilván csak az olcsóbb kínai szarokban van ilyen, de van.Az, hogy 10-15%-ot töltesz rá teljesen normális. Semmilyen kárt nem okoz...
Sok hatótávolságot mondjuk nem ad hozzá, de a semminél azért több... -
DigitXT
félisten
A töltőben a zöld/piros LED váltás pontosan arra van, hogy jelezze,
elkészült a töltés. Magyarán ki lehet húzni a konnektorból innentől:
se többre, se kevesebbre nem való. Semmi köze a balance-oláshoz.
Ha kikapcsol teljesen, akkor egy passzív balance elektronika nem is
tud már mit eldisszipálni, azaz nem igaz, hogy éjszaka is dolgozna...Amúgy a li-ion tök jól bírja a részleges töltés/merítést... sőt, inkább
azzal teszel rosszat az akkunak, ha mindig 100%-ra töltöd. Igaz, ez
a roller élettartamában, átlagos használatot feltételezve nagyjából
semmilyen különbséget nem okoz, kevés a ciklus, viszont az biztos,
hogy nincs teteje egész éjjel csak azért bedugva hagyni, merthogy
balance-ol. Ha nagy akku van kis töltővel, akkor tölt: reggelre kész.
Közben éppen balance-olhat is, de nem azután, hogy elkészül.Tekintve a hébe-hóba felröppenő híreket töltés közben kigyulladó
elektromos rollerekről, én nem biztos, hogy tök nyugodtan aludnék
mellette, feleslegesen is rajta hagyva a töltőn. Nyilván kell egy BMS
hiba is a tűzijátékhoz, ám ha valóban meghibásodik, és nem tudja a
töltőt leválasztani, amikor az egyik cellacsoport feszültsége elszáll*,
hát isten óvja a királynőt. Minél tovább hagyod rajta annál nagyobb
a valószínűsége, hogy tüzet csiholsz a rossz akkuból: eleve, ha jó az
akku, pici különbségek lesznek a feszültségben cellacsoportok közt,
ha meg rossz, akkor nem balance-olni kell ezerrel, hanem kijavítani!*: józan paraszti ésszel is belátható, hogy ez a töltés elején kevésbé
tud előfordulni. Amúgy meg a gyorstöltők veszélyesebbek, hiszen a
nagyobb áram durvábban emeli a feszültséget + melegíti a cellákat:
gyorstöltő esetén fordulhat elő gyakrabban, hogy már zöldre vált a
LED, jelezve, hogy kész, de még folyik az áram... Rajta lehet hagyni?
Talán. Fog még balance-olni ilyenkor? Talán. Megéri kockáztatni?Szerk: elnézést kérek, ha esetleg félreérettem az írást, most esett le,
hogy inkább azt írtad, hogy azért kell megvárni a zöldet, mert addig
még balance-olhat.Ez ilyen formában igaz, csinálhatja! De amúgy
nem jó ómen, ha sosem vált át pirosról a LED. Illene neki ugyebár. -
DigitXT
félisten
Ez az infó honnan van? A balance funkció egy BMS funkció, semmi
köze a töltőhőz. A töltő zöld LED-je meg egy visszajelző funkció, s
csak annyit tesz, hogy már nem folyik relatív sok áram. Ha tényleg
teljesen lekapcsol, akkor rajta hagyható, ám attól még nem biztos,
hogy épp balance-ol a BMS. Okos pl. BMS paraméterezhető, hogy
mekkora feszültségnél kezdje a balance-olást, ami értelemszerűen
nem a töltő végfeszültsége lesz, mivel általában passzív megoldás,
tehát konkrétan töltés közben csinálja, ellentétben az aktívval, ami
bármikor képes, akár kisütésnél is kiegyenlíteni a feszültségeket. -
asuspc96
senior tag
Helló!
Korábbi hsz-ek javaslatait is figyelembe véve így frissült a lista:
[Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 4]
[MS Energy Neutron e10]
[KUGOO G MAX]
[Kugoo Kirin M4 Pro]
[KuKirin G2 MAX]
(a sorrend nem tükröz semmilyen preferenciát)
Ezek alapján melyik lenne a nyerő? -
ρσгτσ
addikt
F40 -nél egyébként rá lehet tenni az európai szoftvert a global helyett? Vagy be lehet korlátozni 25 -re?
Mert múltkor valamelyik rollernél olvastam az egyik FB rolleres csoportban, hogy még nem tudják módosítani. Ott mondjuk pont fordítva kellett volna. 25 -ről 30 -ra.
Egy másiknál meg arra nem volt megoldás, hogy kikapcsoljon a roller. Állandóan visszakapcsolt utána.
-
Kowi84
aktív tag
Nálam sem az egyik pillanatról másikra lett ilyen. Nekem is szép finoman kezdte, néha néha megnyekkent, aztán egyre gyakrabban és egyre hangosabban. Most konkrétan csak akkor nem nyekereg, ha asztallap simaságú felületen megyek. Ha mondjuk térköves részen vagyok, akkor menekülnek a gyalogosok, annyira brutál hangja van.
Én is szívesen elbühykölnék vele (nem vagyok műszaki analfabéta), ha tudnám, hogy melyik alkatrésznél keressem a hibát.
Másik kérdés. Fékbetétet tudnátok az F40-hez ajánlani? Honna és milyet érdemes venni? Van értelme a külföldi rendelésnek, vagy itthon is van normális választék (normális áron)?
Van benne 700 km, és lassan cserés lesz. Elég gyorsan zabálja, vagy nem?
-
ρσгτσ
addikt
G30 már egy ideje piacon van, így vele elég sok tapasztalat gyűlt össze a neten. Arról is, hogy mennyire számít jó konstrukciónak.
A modellfrissítés miatt gen2 motorral lehet kevesebb tapasztalat, de már az sem idén érkezett. Itthoniban pedig a régi gen1 motor van.
A global modell maximális sebessége meg valószínű érinteni fog még egy-két modellt. G30 sem kivétel ezalól. Már ha tényleg így lesz, és 25 marad a vége.
-
P3Dr0
senior tag
Ahhoz ez kell :
https://utility.cfw.sh/De nagyon vigyázz a drv ne legyen 5.7.7 vagy nagyobb mert letilt az elektronika és a max sebességet vissza veszi 20km/h ra!!!!
-
P3Dr0
senior tag
Én személy szerint innen rendeltem :
[link]
Ha selejtes akkor ismét csak a céget minősíti. Viccet félretéve persze nem selejtes hanem egyszerűen az akkupakk pici, sose fog az a roller 40km-t elmenni egy töltéssel ha csak nem lejmenetben nem megy. Azonkívül elnézve a motorvezérlőt szerintem 106kg súllyal az emelkedőket se nagyon eröltesd. Hosszúakat ami pl. már 100m végképp ne.
Én nagyon sajnálom mert egy alternatívaként tekintettem a rollerre az mi2 pro helyett de így gyárilag... hát szóval lesz munka vele rendesen. Nálam ráadásul azért nincs választás mert itt Svédországban a nagyobb rollekre komoly szabályok vonatkoznak szeptember 1 től.
De ahogy látom a magyarok is átvették így a nagy rollerek MO.n is hamarosan elkezdenek majd megcsappanni. És jönnek a tuningolt pálcikák.
[link]
Nálunk ráadásul max. 20km/h MO,n legalább meglesz a 25km/h max. sebesség korlátozás. -
Nálunk a kerékpár tároló egy részét jelölték ki a rollereknek. A nyári leállás alatt stekkert is építettek ki hozzá.
Kamerák vannak mindenütt, nem éri meg hozzányúlni más tulajdonához.Xiaomik vannak többségben, eddig 4-en töltötték egyszerre legtöbben, nem csináltam képet, de vicces volt az a sok kábel ahohy tekergett..
-
Itt elég sok roller van:
facebook.com/groups/2386966144658586/?ref=shareÉs gyakori az alig használt, garis is közte.
-
ρσгτσ
addikt
Vannak tényleg jó videók (is...) YouTube -on, ahol tök jól elmagyarázzák és egy viszonylag laikusnak mondható ember is könnyen megérti. Mármint azt hogy mire kell figyelni, mit érdemes megnézni kibontás után, mi a helyzet a fékkel. Én például ezzel kezdtem, már a roller megvásárlása előtt. 0 tapasztalattal.
De oké, tegyük fel nem akarok ezzel szórakozni. Azért a roller árának a 20 százalékáért ugyanezt megcsinálni kicsit vicces.
Amúgy manapság már nem számít különösebben komplikált műveletnek letölteni egy alkalmazást és párosítani vele az eszközt. Meg esetleg feltolni rá egy gyári frissítést. Nagyjából ennyit kell csinálni más eszköznél is. Pl. okosóra.
Vannak azért ennél komplikáltabb dolgok is. Amikor például egy smart home eszköz nem minden régióban működik normálisan. De kb. úgy, mintha egy rollernél nem lehetne gázt adni ebben a régióban. Szerencsére manapság már sok az EU eszköz, de ennek ellenére is van néha probléma.
Nordik:
Ezeken mindig mosolygok. Olyan mintha elfelejtenék az emberek, hogy létezik a net...és kb. 10 másodpercbe kerül rákeresni. -
Hány kiló?
A D28-ban kisebb akksi van, mint az F30-ban.
Az egyik elmegy közel 30km-t, a másiknak 22-24 körül lehet a vége. Inkább D38, abban a motor is ugyanakkora, mint az F40-ben.
Akár még te is rápattanhatsz.Sajnos olcsón ezekből nincs, árakat max a használtak között nézelődve lehet lefaragni.
jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Elektromos_roller_130933152.htm
jofogas.hu/budapest/Segway_Ninebot_Kickscooter_G30LE___roller_108km_t_futott__dobozaban_130889918.htmTaláltál külföldi oldalon végül?
Vagy idehaza vetted az F40-et?
A G30-at rendre meg lehetett venni kuponokkal, de az F sorozatot nem szoktam látni ilyen oldalakon.
Mondjuk most már a G30 is elég drága lett DHGateről is.Örülök, h jól sikerült a roller projected, jót választottál, sztem az F30-ban csalódtál volna.
-
Inkább F40, G30 kellene ekkora súlyhoz (a 350W-os motor miatt), esetleg D38.
Rosszabb utakra érdemesebb lengéscsillapítós rollert venni, bár azok némileg drágábbak. De majd úgyis észreveszed, aztán ha kell, lehet venni a pálcikarollerekhez is lengéscsillapítókat.
A 10"-os kerék mondjuk már alapból sokkal jobb, mint a 8.5"-os kerekű rollerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest