- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eclips21 #28336 üzenetére
Ha iphone-d van a roller belsejebe el kell rejteni egy Airtag-t, annal jobb megoldas nincs.
Azt mennyi időnként kell tölteni?
Nekem mondjuk Samsung cuccaim vannak, szóval:
Samsung SmartTag2 teszt - Mobilarena Tartozékok teszt
Lehet érdemes lenne vennem 3 darab ilyet, a 3 darab rollerhez, és beszerelni az akksi mellé.
Csak ugye erre gondolhat a tolvaj is... mondjuk azt akatam írni, hogy pusztaközepén szétszedi, de ott kicsit macerás lenne, meg addig a rendőrök is csak mozognak. -
h1mpi
félisten
válasz
Eclips21 #28050 üzenetére
Köszi, a legnagyobb különbség abban van. Most akkora a különbség, mint egy átlag autó és egy Rolls-Royce között
de már meg van rendelve a puhább rugó. Én barnát szerettem volna a gyerek alá, de a Revolt Lab győzködött, hogy az meg túl puha. Zöldet ajánlottak
Amúgy nekem is meglepi volt ez a V4, mert a régi kijelzőset vártunk. De ez nagyon pozitív csalódás volt, mert sokkal nagyobb és jobb is a felbontása, mint a réginek. Nami vs. Mantis kijelző:
-
-
front3r
őstag
válasz
Eclips21 #27834 üzenetére
Köszönöm, és a többieknek is.
Van rá kombináció, amivel kiüthető a korlát, a kikapcsolásig, ezt minden indításnál el kell játszani, de ezt az infót egyelőre csak a netről tudom.
Viszont ami aggaszt, az az, hogy a sebességmérője nincs jól beállítva(nem is értem a gyártót, hogy miért), sokkal többet mutat a valós sebességénél. Így lehet a 25km/h se annyi
Szóval lehet jobb lesz majd a service menüből ezt valahogy meggyógyítani, hogy a valóságnak megfelelően működjön. De ennek utánanézek, hogy hogy lehet. -
válasz
Eclips21 #27842 üzenetére
Leginkább azért gondoltam rá, mert most a rendőrök boldog boldogtalan rollerest ezzel fognak piszkálni, ha nem kell rá akkor is lehet hogy magyarázni kell neki, hogy 25 km/h maximum tervezési sebesség és bőven 25 kg tömeg alatt vannak. Így meg nem kellene nekik magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest