- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salieri. #23116 üzenetére
F30............. 300W 10200mAh
F2................400W 10200mAh
F2 Plus........400W 12800mAh
F2 Pro..........450W 12800mAhF2 sorozaton index is van, ahogy irták már feljebb, és az F2-es rollerek hátsókerék hajtásúak.
Méretre egyforma az F sorozattal, a kormány szélesebb az indexek miatt.Az F sorozatnak is van utódja:
F25i.......300W 7650mAh
F40i.......350W 10200mAh
Ezek maradtak elsökerekesek, de index került már ezekre is. -
Peaceliker
addikt
válasz
salieri. #23068 üzenetére
ki kéne fújni levegővel, aztán ptfe pray. Egy ideig utána jó lesz.
wd40 azért lehget necces, mert ahogy írták fentebb is megeszi a gumi tömítéseket. Illetve kenésre kevésbé alkalmas, de legalább nedves és gyűjti a port. Persze átmenteileg tudhat segíteni. És iagz minden átmeneti, ha azt nézem, de wd40 "hat" a legrövidebb ideig általában
-
BaLee
addikt
válasz
salieri. #23064 üzenetére
Nyisd le egyszer és zárd vissza és utána húzz rá. Illetve egy kis olajozás lehet nem árt neki ott ahol lenyitod, de szerintem meg kellene, hogy szűnjön.
Ha nem szűnik meg akkor nem az a gond ami pl. nálam volt. Én már sokszor (30-50) nyitottam meg zártam, nem lett baja tőle.
-
BaLee
addikt
válasz
salieri. #23062 üzenetére
Szerintem nem, simán csak húzd meg picit a lenyitó fül ellentétes oldalán lévő csavart.
Utána teszteld le, hogy le tudod-e nyitni, mert ha túlhúzod akkor nem fogod tudni lenyitni. El lehet találni azt a pontot, hogy még pont le lehet nyitni, de már nem túl halál, viszont már nem fog nyekeregni. -
-
válasz
salieri. #18443 üzenetére
Ezek a Mi 3-as rollerek tavaly jelentek meg év elején. Így olyan régi nem lehet.
10-15ezer km amire tervezték.
Benne van 800km. Ez semmi.Én is külföldről vettem, így gyakorlatilag gari nincs rajta.
Idehaza 2-3 évet is lehet kapni rá, DHGate, GShopper egy évet ad. De a 150ezres roller 110 volt. (Mi 3)
A 170ezres ~130ezer (Pro 2), a 320ezres meg 230ezer (G30).Akinek mániája a garancia, az vegyen nyugodtan felárral garis gépet. Igaz, h kevés az esély rá, h kelleni fog a gari, de ha van pénz lóvéra, és ettől jobban alszik, ő dolga.
Aki meg sokallja az árakat, nyugodtan megveheti gari nélkül is, nem az a jellemző, h elromlanak ezek a rollerek.
A sok éve nyúzott példányokra jellemző inkább a meghibásodás.Ami egyébként megeshet:
Vezérlő meghibásodik - 20ezer egy új. Nagy kaland.
Akkupackban leválik a nikkelszalag egy-egy pontban. Emiatt meg nem kell az egész akksit cserélni, javítható.
Vagy ha egyik cella hibásodna meg, az is cserélhető, már akár az applikáció is mutatja melyik cella hibás, szintén nem kell az egész akksit cserélni, ez is javítható.Szóval sokat lehet spórolni vásárláskor, és ha netán gond van, viszonylag olcsón javítható.
Persze nem noname rollert kell venni, akkor nincs az, h egyik szerviz se vállalja mégcsak a bevizsgálást se.A defekt meg nem garis, ugyhogy arra úgyse vonatkozik.
Sztem a többiek itt a topicban óvatosabbak a garit illetően, én nem nagyon foglalkozok vele.
Vettem már több használt rollert is a Hardverapróról ismeretségi körbe kerültek, egyiket se bántuk meg.
Van amelyik tiptopp volt, van amelyik ütött-kopott, volt amihez doboz is volt.Valaki írta itt feljebb, h első rollernek a Mi 3 110-ért jo vétel lenne, aztán ha nem válik be, még mindig el tudod adni bukó nélkül ugyanennyiért.
Legalább rosszul nem tudsz vele járni semmiképp sem, és utána még mindig tudsz venni egy F30-at teljes áron garival.Most pont nem kell senkinek a környezetemben a linkelt Mi 3-as, különben már megvettem volna, mert ennyiért igen jó vétel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
salieri. #18443 üzenetére
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen állapotban van és mennyi kilométert raktak bele. Pl. mennyire van szétütve az alja, milyen a többi része. Mert néhányan adnak a rollernek rendesen.
Meg például miért nincs rajta garancia? Külföldről van, vagy belenyúltak és onnantól annyi a hivatalos, garanciális javításnak.
Szerk.:
Nem feltétlen az a lényeg, hogy van -e garancia. Hanem az, hogy miért nincs. -
-
BaLee
addikt
válasz
salieri. #18215 üzenetére
Hát ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
Kicsit nagyobb hatótáv, erősebb motor. Más érdemi különbség szerintem nincs.
Ahogy nézem árban 180 vs 230 most itthoni forrásból.Én anno a nagyobb mellett döntöttem, nem bántam meg, de én 100+ kiló vagyok szóval nekem mindenképpen ideálisabb a nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest