Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
A probléma az vele, hogy - egyesek részéről - nincsen megfelelően helyén kezelve. Ez egy megbízhatatlan szar. Lehet használni, de sokkal magasabb kockázattal jár, mint egy normális roller.
Magyarázd már el mester hogy akkor a legtöbb magyar Kugoo használóknak miért megy el több ezer kilómétert hiba nélkül?
És miért van az hogy a megbízható Xiaomi meg Segway tulajok meg párszáz km után problémákba ütköznek?
Itt se olvastam még senkitől hogy valami baja lett volna a Kugoojának.. ellenben az említett kettő "megbízható" márkánál többen írtak már itt is rosszat mégis azt ajánlgatjátok..
Azóta nem veszlek komolyan amióta kijelentetted hogy rövidnadrágot csak gyerekek hordanak és te felnőtt ember vagy.. kb. ez tükrözi is az összes véleményed itt a topikban.
-
ridiculous
aktív tag
Kerékpárosoknak se kötelező a sisak és a legtöbb annyival (és ott) közlekedik mint egy átlag rolleres.. ha valaki 25-el járdán/bicikliúton fullface sisakban rollerezik és kötelezné rá a többi embert is akkor ott van baj...

-
ridiculous
aktív tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Te viszont tagadod azt, hogy olyan e-rollerre is van igény ahogyan én használom az enyémet, közúti forgalomban, ponttól-pontig egyéb közlekedési eszköz igénybevétel nélkül.
Nem azt tagadja hogy nincs ilyenre igény hanem hogy nem erre találták ki.
A tiedet is bőven át kellett alakítani hogy alkalmasabb (így se alkalmas, majd idővel rájössz) legyen közútra viszont így már rollernak nem igazán nevezném, inkább hasonlít egy pimpelt mozgássérült járműre. no offense
Szóval te nem úgy használod a rollert ahogy a nagy többség szokta: állva
..és nem is ott használod ahol legtöbben használják és ahova szánva lett: járda, kerékpárút..de igazából ahogy te használod azt már nem lehet rollerezésnek nevezni.
Te egy kompakt elektromos robógóra hajazó járművé alakítottad a rollered, de attól még nem lett közútra való mivel nem erre lett tervezve.
Ahogy te használod az veszélyes rád és másokra is, nem okés 70 - el rongyolni egy ilyen eszközzel a kocsik között.
Az ilyeneket szabályoznám és büntetném nem azt aki 25 - el megy a kerékpárúton egy nagyobb teljesítményű rollerrel a kényelem érdekében.Én vitázni nem fogok leállni veled mint páran itt mert látszik hogy felesleges, nem bírod felfogni hogy kb. itt senki nem használja így a rollert ahogy te (vagyis még nem olvastam hogy valaki más 70 - el kocsik között csapatná egy ráheggesztett üléssel) szóval én már válaszolni nem igazán fogok ha reagálsz se, csak megosztottam a véleményem hátha megvilágosodsz.

-
ridiculous
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Szerintem szimplán ment vele amennyivel csak tud a roller (45kmh amit az a roller megy asszem') természetesen védőfelszerelés nélkül és valamin megcsúszhatott vagy valami történt pld beszitált ahogy mondtad és ez lett a vége. Én még védőcuccban se mennék ennyivel sehol vele.. rohadt veszélyes. Nem az eszköz a hibás sok esetben hanem a használója.

-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Azért amiért Kugooval szenvedett halálos balesetet a roller a hibás?!
Tavaly joroller.hu - ról vettem a G2 Max - om, hibátlan terméket kaptam és elviekben hiba esetén ingyen küldenek érte futárt és viszik-hozzák gariba, eddig nem kellett igénybe vennem mert semmi hiba nem jött ki rajta.
Miért is nem bíznál a G2 Max - ban? Az a baj itt mindenki a saját rollerét ajánlja/isteníti a többi pedig szar.. nem egyszer olvasni hogy ki-ki a sajátját ajánlja és amit a kérdező akar az le van szarozva.. valaki még a lötyögő felfüggesztéses Ninebotot is ajánlotta itt mindennel ellentétben mert őt ez nem zavarja, neki ilyen van és ez a király..
Ne legyen már minden leszarozva alaptalanul, mindegyik gyártónak vannak szar rollerei.. Xiaominak is, Segwaynek is és igen a KuKirinnál is vannak kerülendő típusok, de attól nem lesz mind szar.
-
ridiculous
aktív tag
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
megoldják az egészet annyival, h minden olyan roller, ami 25-nél többel is tud menni, azt nemes egyszerűséggel lezavarják az úttestre.
..és a legszebb az egészben hogy ezt nem tudják betartatni, szóval ilyen nem valószínű hogy lesz.
Kerékpárosok "repesztenek" ~40 - el majd pont a rollerest érdekli hogy nem mehet ott amikor járdán meg kerékpárúton semmilyen szabály nincs betartva kerékpárosok részéről.
Engem se fog érdekelni ha lesz ilyen törvény, hiába megy a rollerem 25 - nél többel én nem megyek le az autók közé. (természetesen nem 50 - el száguldozom)
Senki se fog leszedni a kerékpárútról mert még nem láttam biciklis vagy rolleres járőrt egyszer sem mióta kerékpárt és rollert használok és nem is hiszem hogy MO - n bármikor is fogok látni..
-
ridiculous
aktív tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Fejezd már be.
Közöd nincs hozzá hogy fog-e vezetni. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
A Neon Lite nekem is napi 3-4% - ot merült ha nem nyúltam hozzá, azt hittem ez normális.
A KuKi Október óta pihen és szinte semmit nem merült, csodálkoztam is rajta az elején.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Alsó madárfogással vagy ha keresztbe fogja a kormányt még kényelmes is lehet hüvelykujjal kapcsolgatni.
-
ridiculous
aktív tag
-
ridiculous
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ebben az árkategóriában egy Okai Neon Lite jobb választás. (szerintem)
-
ridiculous
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem az a lényeg hogy egy "pálcika ember" (*szekunder szégyenérzet) nem tudja felrakni a buszra, hanem hogy az általad említettek már nem arra valók hogy buszon szállítsd..
-
ridiculous
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Kukirin G2 Max és a G4 már nem az a buszra felpakolós-szállítgatós roller. Előbbi ~30kg az utóbbi pedig 37kg asszem'.
Ha a gyártó oldalán veszed akkor nincs hazai garancia. -
ridiculous
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Esélytelen hogy náluk lehessen érvényesíteni a garanciát ha nem ott veszed.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez csak a Pro verziónál van jelen vagy a Max - nál is?
-
ridiculous
aktív tag
válasz
üzenetére
Jaa, ha te már egyből szét akarod szedni meg megkenni az más dolog.
Azért ez nem egy kötelező tennivaló főleg ha működik rendesen ahogy megérkezik.
Egy nyomásmérős pumpa nem árt, hogy fel tudd fújni a súlyodhoz mérten a szükséges nyomásra.
Tartozékként kapsz hozzá egy kis "szerszámkészletet" amivel minden csavart meg tudsz rajta húzni. Nem egy nagy kunszt "beüzemelni". -
ridiculous
aktív tag
válasz
üzenetére
G2 Pro - ban van tempomat, az összeszerelése meg annyiból áll hogy becsavarsz 4 csavart szóval nem kell nagy beüzemelésre gondolni.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
creed33
üzenetére
Viszont G2 Pro - t kapsz 278 182 FT - ért (rollercapa kuponkóddal), és lehet utánvéttel is fizetni.
-
ridiculous
aktív tag
Rendelt már valaki itt geekmaxi.com - ról rollert? Mennyire lehet megbízható?
-
ridiculous
aktív tag
válasz
üzenetére
"Főleg kaabo mantis és társainál láttam dupla lengéscsillapítást, de azok fél millás nagyságrendbe kerülnek, úgyhogy akkor a terepviszonyos témakörből kell visszavennem igények tekintetében."
250 - ért már kapsz G2 Pro - t
Ha erősebb kell meg ott a G2 Max.*Ja, látom már szerkesztetted. Igen 300 környéke kb. az alja amiért lehet kapni dupla lengéscsilit.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
üzenetére
Egy OKAI Neon Lite még a fillérofil™ hajlamaid is kielégíti.

9" belső nélküli önjavító gumi
30km hatótáv ami ha max fokozaton használod akkor 20km valós, de írtad hogy 15-20km/h - val használtad akkor 20km felé vihető a táv. (bár ez függ a súlyodtól meg más kritériumoktól is)Egyedül akkor nem ajánlom az OKAI - t ha magasabb vagy mivel kisebb a kormánymagassága mint a "megszokott". Nekem 175cm - el kényelmes.
-
ridiculous
aktív tag
Milyen biztosítást érdemes kötni rollerre lopás védelmébe?
Hello Bringás jó erre a célre? (mondjuk az appjával nincs kibékülve senki ahogy látom) -
ridiculous
aktív tag
* Hatótávolság: 25°C-os környezeti hőmérsékleten, 75 kg terheléssel, a maximális sebesség 60%-ának
megfelelő állandó sebességgel haladva, teljesen feltöltött állapotban.* A hatótávolságot befolyásoló tényezők: testsúly, sebesség, környezeti hőmérséklet, meredekség, elindulások és megállások száma stb.
Normál használattal az a 40km igazából ~26km. -
ridiculous
aktív tag
válasz
üzenetére
Hiába rollerról van szó akkor sem illik ide, megvan ennek a saját topikja.

-
ridiculous
aktív tag
válasz
TayRol
üzenetére
Jelenlegi árazás alapján jobban jársz egy Okai Neon Lite - al. (hivatalos oldal)
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
"Pont annyira szelsoseges, mint katyuba hajtani, de azert azt is illik tulelnie."
Igen, illik túlélnie.. de nem rendszeresen és szándékosan hajtassz kátyúba vele.
Az ugratást is illik túlélnie de ez attól nem lesz rendeltetésszerű használat.. és itt nem a silány minőségről van szó hanem hogy nem erre lett tervezve.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
..vagy a G3 - at is akciózhatnák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
fatalista22
üzenetére
Szerintem bírni fogja azt a távot.
Alattam 22km - t megy el egy töltéssel a Neon Lite ~70kg - al emelkedők nélküli útszakaszon, de ahol tudom maxon nyomom neki szóval nem energiatakarékos módban van használva.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
fatalista22
üzenetére
Sok függ a súlytól és hogy milyen útszakaszon fogsz vele közlekedni (emelkedők vannak-e, full egyenes út megállások nélkül vagy sok zebrás megállás utána gyorsítás etc.) de itteni tapasztalatok alapján megfelelő lesz főleg ha a 15km - t összesen érted oda-vissza útnak.
-
ridiculous
aktív tag
Szerintem inkább hagyjuk ezt a rövidgatya témát, ez is valami pszichés dolog lehet mint a sosempucér jelenség.
Ha neki így kényelmes hát legyen, itt az a gond inkább hogy azt hiszi hogy ez a normális és próbálja bizonygatni. Nincs ebbe semmi tré, nagyon sok embernek vannak hasonló dolgai, ha csak toilet - es példát hozok akkor van olyan aki csak full csupaszon tud "nagydolgot" intézni és van olyan is aki utaná minden alkalommal lezuhanyzik.
Na mindegy, ne offoljuk ezzel szét a topicot.
polo493
"gondolom borosta is tilos."
Pont ellenkezőleg! Ha felnőtt vagy és nem gyerek akkor a borosta a minimum!!!!!!
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
"De ha valaki tükröző felületet fényképez szemből, akkor ne csodálkozzon azon, hogy rajta lesz a fotón."
Egyedül te csodálkoztál rajta vagyis inkább csodáltad meg.
"Már nem vagyok kisfiú, de van aki szerint nem csak kisfiúk hordanak rövid nadrágot. Rajtam 30 éve nem volt. Kinőttem a gyerek holmikból."Nem tudom eldönteni hogy csak trollkodsz vagy ezt tényleg komolyan gondolod.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Én a Kukirin G2 Max - al szemezgetek, ha most váltanám le a Neon Lite - ot szerintem az lenne a befutó. 300K körül már lehet kapni geekbuyingon. (hónap elején még kuponnal is lehetett 278-ra csökkenteni az árát)
..de én megvárom a szabályozást mindenképp a nagyobbra váltással.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Chartmen
üzenetére
"Én egyet sajnálok hogy nincsen diagnosztika mód a lite-nak. De ami lite az lite
"Értsétek már meg hogy nincs funkcióbeli különbség, a Lite - nak is van diagnosztikai mód az app 3.0.0 előtti verziójában, az annál újabb verzióban meg a másik két variánsnak sincs jelenleg benne.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Május legvégén kapott egy új kinézetet az app meg kivettek belőle pár dolgot, azóta 1-2 dolog visszakerült de még nem minden. Ebben a verzióba még minden megtalálható.
A Lite - nak nincs egyedül alul led, a Neon - nak és a Neon Pro - nak van.
Funkciók tekintetében szerintem nincs különbség az appban a 3 verzió között. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Chartmen
üzenetére
#22169 bigdady tud mesélni róla hogy hogy megy egy 50kg - os gyerek alatt a Neon Lite.
Ne tévesszen meg a neve hogy Lite, jobb mint a Mi 3 emelkedőben és gyorsulásban is és tapasztalataim szerint anyaghasználatban is minőségibb, masszívabb.
Mivel én is ilyet használok nyugodt szívvel tudom ajánlani, főleg annyiért amennyi most!
+ nem kell annyira a defekt miatt se félni mivel önjavítós belső nélküli kerekei vannak! (nem összetévesztendő a tömör gumival) -
ridiculous
aktív tag
válasz
Chartmen
üzenetére
Az OKAI - nál a Lite - ot jobban ajánlom mint a nagyobb testvért ha ezt a márkát választod.
Jelenleg nagyon jól van árazva a hivatalos oldalon és az Euronics webáruházában is. -
ridiculous
aktív tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Nem ártana kicsit utánanézni a dolgoknak mielőtt butaságokat írsz.
Az Okai csak ennyire noname:
Egyik-másik brand ismerősen csenghet.
..de ha te mondod akkor noname. 
Felesleges hozzá hasonlítani az Aovo, Techsend, iScooter meg többi "fantázianevű" klónokat mert közel sem az a minőség és tapasztalat áll mögöttük mint példának okáért az Okai - nál. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Thunder már nagyon sokszor mondtam hogy rosszul jegyzed be az Okai - hoz a kereket.
Mindig átvariálsz valamit benne helytelenül.
..így a helyes:
Okai:
Neon Lite........300W 30km 7800mAh
Tömlő nélküli "önjavítós" kerekek 9"
Tárcsafék hátulNeon...............300W 40km 9800mAh
Tömlős kerék elöl 8.5"
Tömör gumi hátul + rugó 8.5"
Tárcsafék hátulNeon Pro.........350W 60km 14700mAh
Tömlős kerekek 10"
Tárcsafék hátul*látom javítottad is, így már okés
-
ridiculous
aktív tag
válasz
dzsidzsas
üzenetére
"Okai Neon Lite, nem fog 20 km kitekerni, 15 reális, de a többi márka is necces."
Ahogy PociAti írta nemrég:
"Ahogy autónál, úgy rollernél is nagyon sok múlik a vezetési stíluson. Az intenzív dinamikus gyorsítások, nagy sebesség erősen csökkenti az akku kapacitását."Nekem 20km - t megy egy töltéssel legnagyobb fokozaton a Neon Lite, de volt már hogy a 22km is összejött. Sokat számít a vezetési stílus mellett a súly is amit cipelnie kell a rollernek, ez az én esetemben ~70kg.
#22033 bigdady - nél meg még ennél is jóval többet megy, bár azt nem részletezte hogy hogyan van használva.
-
ridiculous
aktív tag
Ha már Kukirin:
G2 Max elég jó áron van most.
A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 780$-ba, azaz körülbelül 278 ezer forintba kerül.A KUKIRIN G2 MAX elektromos rollert itt találod meg
Kupon: 7UDOYVE4
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Pont valami hasonló U-lakatot keresek, én ezt néztem ki.
"Lényeg a helyszín, ahol lelakatolod a rollert."
A helyszín és az időtartam.
A legforgalmasabb helyszínen képesek megfújni egy ilyen értéket kis hazánkban ha sokáig áll egy helyen.
Én ezért vagyok úgy vele hogy ~10 percre hagynám max. kint amíg beugrok olyan helyre ahova nem engedik bevinni.
Igazából a számzáras Ninebot lakatot akartam venni de azt szerintem pillanat alatt levágják.
-
ridiculous
aktív tag
-
ridiculous
aktív tag
Én is most akarok valamiféle lakatot venni.
Ahova tudom beviszem magammal a rollert, szóval valami olyat keresek ami kb. 10 percig biztonságérzetet ad amíg beugrok olyan helyre ahova semmiféleképp nem vihetem be. Több ideig úgysem hagynám őrizetlenül mert szeretik az emberek megrongáni más értékét tapasztalataim szerint, sajnos.
Mennyire jó ez a Ninebot számzáras lakat?
Esetleg egy U-lakat jobb választás lenne? -
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
"Neon...............300W 40km 9800mAh
Tömlő nélküli önjavítós kerék elöl 8.5"
Tömör gumi hátul + rugó 8.5"
Tárcsafék hátulNeon Pro.........350W 60km 14700mAh
Tömlő nélküli "önjavítós" kerekek 10"
Tárcsafék hátul"Rosszul jegyezted be a listádba a kerekeket.
Neon - nál az első tömlős, a hátsó pedig tömör méhsejtes gumiabroncs.
Neon Pro - nál tömlős mindkettő.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Én nem látok olyat hogy Neon II, de lényegtelen is.
Az biztos hogy nincs olyan variáns ami a Neon Lite nevet viseli és lengéscsillapítóval van felszerelve. Az iménti videó amit meg megosztottál a hivatalos Okai youtube csatornáról való amivel a Neon - t reklámozták azért van lengéscsillapító is rajta, csak az általad megosztott kontetgyártó nevezte el szarul a videóját.
..de amúgy nagyon keverik az infót mindenhol róla, amikor én vettem akkor is csak néztem hogy egyik oldalon ez másikon meg más van írva. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az biztos hogy tömlő nélküli gumiabroncs.
..hogy zselés-e arról én még mielőtt megvettem és néztem rengeteg videót akkor hallottam egy külföldi videóban meg dzsidzsas is azt írta korábban egy hozzászólásában. -
ridiculous
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
Neem, 300W mindkettő. A 600W a maximális, csak sok helyen a maximálist tüntetik fel hogy megtévesszék a vásárlót.
Mindenképp Xiaomit akarsz?
Mert jó alternatíva lehet a nemrég említett Neon Lite és a Ninebot D28E is ebben az árkategóriában.
Az utóbbihoz most 170FT - ért kapsz sisakot is!
-
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Én is külföldi tesztekből meg a használati útmutatókból szedtem össze a valós infókat mielőtt megvásároltam mert az okai.hu - n nem feltétlenül pontosan van feltüntetve.
Gondolom a Neon a hátsó lengéscsillapítás miatt kapott tömört (vagy lehet fordítva?!
) meg hogy általában a hátsó kerék kap defektet.
A Pro verziónál már mindkét kerék pneumatikus.
Kicsit nekem még ilyen teszt szaga van ennek a Neon szériának, mind a három alanynál próbáltak valami más megoldást. -
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Amióta megjelent a Neon széria itthon azóta az akciós áron mennek (szóval nem igazán "pillanatnyi akciós értékről beszélünk"), a Lite - nál azért nem tettem hozzá mert ott legalább korrekten van leárazva, a normál ára ott is túlzás lenne.
Nézz utána hogy a kerekek nem egyeznek meg, a Litenál öngyógyító belső nélküliek, a sima Neon - nál meg elől tömlős hátul pedig tömör van.
Figyelj, ha neked tetszik ez a lengéscsillapító megoldás akkor az a te dolgod én csak a saját tapasztalataimat osztom meg.
Én kipróbáltam hogy milyen, kb. semmit nem ér, engem még zavart is. Érdekes mód a Pro - ra már rá se került, biztos véletlen.
Nem akarok erről veled vitázni, ár-érték arányban a két "nagyobb" kiadás egyáltalán nem éri meg, de aki ilyet akar venni és utána néz esetleg van lehetősége kipróbálni akkor ő maga is rá fog jönni.
*szerk.:
"Kerékátmérőben ez 1,27 cm"
Tudjuk jól hogy ezeknél a kis kerekeknél minden miliméter különbség számít, szóval ez a fél col különbség is elég pozitív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest