- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warzoz
senior tag
válasz
#00286064 #29027 üzenetére
A gyári első csapágyak nagy valószínűséggel ki fognak rohadni nagyon hamar, ha elkap az eső. Azt nekem is cserélnem kellett néhány hónap es elázás után. Az új, japán csapágyak most kaptak vizet először, meglátjuk azok meddig bírják. Én a kijelzőre hidrogél fóliát raktam, valamint a kábel ki illetve bemeneteket szilóval kinyomtam. Lassan egy éve nyüstölöm (1300+ km) az F2 pluszt, számtalan elázással, latyakos, havas úton való közlekedéssel.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Én a tegnapi melóba menetelt is az f2 pro-val toltam le. Aliexpress-en kapni a kijelzőre ilyen védőt, hogy véletlen se ázzon be ott, az tud elvileg a gyenge pontja lenni. Nem volt olyan durva eső, nagy özönvízben még talán a taposó elejére ahol a vezérlő van tekerek majd egy adag fóliát.
De ahogy előttem is írták, elvileg bírnia kellene. -
PociAti
őstag
válasz
Nagyon jó eséllyel bírni fogja.
A korábbi Xiaomi rollerek IPX4-es besorolásúak voltak, elsősorban az osztott kijelzőjük volt a leggyengébb pont, de védelem nélkül sokunk rollere kibírta a kisebb esőzéseket.
A Ninebot KickScooter F2 Plus viszont már IPX5-ös, tehát egy kategóriával jobb minősítéssel rendelkezik, és mivel normális gyártóról beszélünk, így lehet bízni a gyári adatok hitelességében.
Aztán majd idővel jönnek a visszajelzések, kinek hol ázott be egy özönvíz után a rollere. Esőben azért húzz egy zacskót a kijelzőre, mert a bekapcsológomb ilyen kritikus beázási pont lehet. (Esőben úgy se az lesz a legnagyobb problémád, hogy nem látod mennyivel haladsz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest