Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
Igaz nem nagy összeg pár ezer forint de mindig vissza kaptam a pénzt allirol terméket sem kértek vissza igaz ha több 10-100e azt nem tudom hogy állnak hozzá akkor lehet baj ha küldenek rollert de nem azt ami a képen van akkor vagy pénzt kapsz vissza valamennyit vagy neked kell küldeni a csomagot...am addig az eladó egy forintot nem kap amíg te vissza nem jelzed hogy a csomag átvéve és van pár napod rá hogy átnézd mielőtt küldi az AliExpress tovább a pénzt az eladónak,volt hogy eltűntek a csomagok ut közben azt is vissza kaptam,am sokat számít mennyit veszel az oldalról milyen hűségben vagy diamond...
Az nagyon fontos hogy neked nem az eladóval kell tárgyalnod hanem issues kell indítani a vásárlás menüben amit vettél az alival kell beszélni ha sérült hiányos szar termék,tudni kell használni az oldat

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest