Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Én jó 15 éve mikor a lítiumos akksik elkezdtek terjedni azt tanultam, hogy mindig várjam végig a töltést, néha csináljak balanszolást (anno még külön volt ilyen opció a töltőn) mert a nagyobb akksik több cellából állnak, ha nem várom végig a balanceolást akkor előfordulhat, hogy a cellák különböző mértékben töltődnek fel és használat során ha lemerül akkor ezek a cellák mélymerülhetnek ahonnét már nem biztos, hogy vissza lehet őket hozni az életbe és megy a kukába az egész akksi.
Szóval én részemről megvárom amíg zölden világít a töltő de mindenki úgy használja ahogy szeretné. Nálam is előfordult, hogy gyorsan kellett a roller és csak 10-15%-ot toltam bele, de 1-2 ilyen alkalom nem hiszem, hogy árt neki ha amúgy normálisan van töltve.
Viszont azzal, hogy valaki nem tölti őket 100%-ig hanem mindig mondjuk csak 80ig, utána meg 0-ig meríti és ezt csinálja folyamatosan azzal simán kinyírhatja hosszútávon az celláit ill. az akksiját szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest