Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
A MediaMarkt-ban másfél hónappal ezelőtt 150-ért árusították a Soflow SO X rollereket. Most valaki úgy hirdeti ezt a típust a hardveraprón, hogy "Kifutó modell, jelentős árengedménnyel. Eredeti, gyártó által javasolt ár: kb. 392.000 Ft (900 CHF)", abból lett nála most 160k.
-60% kedvezmény....
Imádom az ilyen dumákat. És lehet van aki bedől ennek a magas árnak, mintha az bármikor is reális 392k kereskedelmi értéket jelentett volna.
Viszont itt legalább olyan rollerről lehet szó, aminek lehet értéke, nem úgy mint azok a 100k-ért árusított M365 klónok, amik 300k-ról lettek leakciózva, de 50-et sem érnek.Bár ebben az esetben az a különös megoldás és apró tömör gumi nem tűnik jó párosításnak.
-
-
-
-
PociAti
őstag
Nem csak írtad, hanem be is linkelted a dobozának a képét.
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_28824-28824.htmlSehol nem szerepel, hogy dual. A leírásban szokás megadni a motor paramétereit, pl: 800W, vagy 2*1200W. Ebből minden értelmes lény aki kb. 7 éves korában találkozott a szorzás tudományával meg tudja állapítani melyikben van két motor.
A X elnevezés is elég régi.
Ezek a főbb típusok vannak (az évjáratok közötti különbségbe nem megyek bele, meg hogy a fékek, abroncsok, kijelzők, stb. opcionálisan kicserélhetők az alapmodelltől eltérően).
Kaabo Mantis ABC szerint:
10 ECO 800
10 Lite (UL)
10 Plus
10 Pro [ez egy motoros]
10 Pro+ [két motoros]
8 ECO 800
8 ECO Comfort
8 Lite (UL)
8 Plus
8 Pro [ez is egy motoros]
8 Pro+ [ez is két motoros]
King GT
King Plus
X Eco
X Plus
Az is lehet idő közben megjelent valami új, vagy korábban volt olyan régi típus, ami nyom nélkül eltűnt. -
alphamooncam
őstag
Nekem is van ilyen tekerő gomb, ezzel pont hogy fixálom a sisakot, hogy ne mozogjon. Mondjuk nekem a full face nem esik le
OK ! A tekerő gomb nekem nem jön be, mint kiderült.
Hogy értsd mire gondolok...
Nem veszek a lábméretemnél nagyobb cipőt, hogy aztán kitömjem az orrát.
Azért vannak elvileg különböző méretek, hogy ne kelljen utána állítgatni.
Persze vannak prémium megoldások, ahol felfújhatóak párnák a bukókban, ahol a levegős párnák rögzítik a fejed a héjban és alakulnak a fejformádhoz, de ez a csavaros dolog az nagyon nem az.
-
Reggie0
félisten
Nem csoda. Az alu gyujti a mikrorepedeseket, igy folyamatosan gyengul az anyag, ha utes eri. Pl. ezert alu karabinert kukazni is kell, ha magasrol leesik, mert onnantol eletveszelyesnek szamit, hiaba nincs rajta lathato serules. A kritikus alkatreszeket ezert kene acelbol gyartsak, foleg a nyakat, a kormanyrudat.
-
Peaceliker
addikt
Az is volt, de nyak tövénél repedt, a csupasz fészeknél. Ha megnézed vannak olyan verziók ahol kapott plusz támaszték elemeket az a rész.
De hát ez ilyen hobbi.
Ezek a gépek már nem az a kategóriába, ami kis power örök élet. Életszerű hasonlattal vannak a boltba járós autók meg a verseny gépek. Utóbbiak nem arról híresek hogy csak olajcserével elmennek 1m km-t. -
Peaceliker
addikt
Aztán a nyak... Meg a v2 is... Most v3 nál tart.
Volt ez ládából nál is a mantis Kingnél... Ja ott kormány is v2 már.
Kugoo gboosternél (és régi g2 pro nál) is csak az a gyártónak fosott rá és mai napig a szart lehet megvenni
Szóval mindnehol van szarság. Néhol több. Vagy hát amiből genya sokat adnak el jobban kijön. De értelmes gyártók legalább fejlesztenek és javítanak -
DigitXT
félisten
Ez viszont teljesen másik kérdés. Eleve a Mantis 10 Dual úgy 2x1000W, hogy névlegesen... Na pont ez az adat, amiből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Csúcsban 3200W talán már mond vmit. Ahhoz, hogy összehasonlíthasd a másikkal, annak is ismerni kéne a csúcsteljesítményét. Ha mondjuk (hasra ütök) az csak 3000W, akkor a Mantis erősebb.
Ellenberger, ha a Nami csúcsban 4000W, akkor meg az az erősebb.* Dióhéjban... Ezt végül még meg tudja kavarni a vezérlés, gázreakció, nem biztos hogy az erősebb vezethetőbb is.
*: vegyük észre, hogy semmit nem írtam az akkufeszültségről, mert nem az dönti el...
-
Dr. Szilikát
őstag
Visszakanyarodva:
Egy 60V 2000W roller ugyanolyan “erős”, mint egy 72V 2000W roller?
Ha tényleg 2000 W mindkettő, akkor egyformán erős és elvileg csak a gyártó gazdaságossági döntése szerintem, ezt hogyan éri el:
- Nagyobb feszültségű akku, ami lehet kevésbé terhelhető, cserébe kisebb áramterhelésre lehet méretezni minden mást is: félvezetők (BMS / motorvezérlés), motortekercs vékonyabb réz / több menet.
- Kisebb feszültségű akku, de bírja jobban az áramot, jobban terhelhető alkatrészek, vezetékek, kicsit jobb hűtés, minden. Elvileg kicsit rosszabb hatásfok, annak is ára van, annyival tudjon többet tárolni az akku vagy kisebb lesz a hatótáv.Ebből kijön egy költségvetés és majd eldönti a főnök, melyik éri meg jobban. Technikailag megoldható, viszont választani célszerűbb a nagyobb feszültséget, mivel a nagyobb áramok általában több hibalehetőséget is generálnak. Ez szerviztapasztalat is, ha nem is roller, de általános dolog szerintem.
-
-
-
DigitXT
félisten
Abban a csoportban azt se nagyon szeretik, ha egy éppen hype-olt típusról bármi negatív kikerülne, mivel kereskedelmi érdek van mögötte, nem titkolt módon (egy cég tulajdona). Innentől kezdve megkérdőjelezhető, hogy van-e értelme építés és tuningról beszélgetni...
Poci: te ragaszkodsz a kifejezés homályosításához. Én már eleve azon fennakadtam, hogy mi történik 50 km/h-nál, bekapcsol a fluxuskondenzátor? Az volt a magyarázat, hogy ezzel csak arra utaltak hogy vannak nagy rollerek, meg vannak kicsik, a nagy (nehéz, gyors, stb.) rollerek használói nem akarnak M365 szinten beszélgetni,
mert nem értenek hozzá. Okés: ehhez képest önkényesen a kicsik közé sorolnak egy 29 kg-os, közel 50 km/h-s vasat, LOL. (Ráadásul abszolút témába vág, mert átépített, tuning, VESC vezérlős, 60V-os is lehet, stb.)Peaceliker: erről van nagyba' szó. Pedig milyen jól indult lelkes hobbistákkal. Mindegy.
-
d@vee
őstag
Van egy ilyen fekete fullos védőfelszerelésben gurigázó rolleres akit néha látok mikor munkából gurulok haza a Rákóczi hídon. Úgy megy kb. 70-el bringa úton mint egy elmebeteg. A mellettünk lévő kocsikat állva hagyja.
A védőfelszerelésben igaza van. De majd minden nap jönnek rolleresek full face bukósisakot venni hozzánk, szóval terjed az magától is. -
-
-
PociAti
őstag
A hamis biztonságérzet fogalommal találkoztál már?
Kimutatták, hogy sisakban sokkal többet vállalnak be az emberek, mint sisak nélkül. "Mert az majd megvédi őket". Ezáltal sokkal több balesetet szenvednek el, mint a sisak nélküliek. A szerencsétlenek majd akkor nem koponyasérülésbe halnak bele, hanem abba, hogy kitörik a nyakuk.Rollereseknél a sisakproblémánál sokkal alapvetőbb problémákkal szembesülök nap, mint nap.Elsősorban az eszetlen mód közlekedők, akik nagy tempóban vágódnak be egy kereszteződésbe.
A több személyt szállítók a következő kategória. A napokban mindegyikkel kapcsolatban láttam halálos kimenetelű videót. (egyik, másik)
És ide tartoznak a gyerekeiket szállító szülök. Tegnap egy apuka úgy vitte a lányát, hogy a gyerek a combjába kapaszkodott. Egy szar kis klónnak tűnt, az apa önmagában is alig fért el a trepnin.
Sokan még normális lábbelit se vesznek rollerezéshez. Papucsban, vagy magassarkúban szerencsétlenkednek. Így ha valamilyen helyzetre a rollerről való hirtelen leszállás lenne a megoldás, azt a lábbeli miatt inkább elkerülik. -
Egyébként elektromos rolleren még nem is szólnak be az állampolgárok, nem nevetnek ki stb (mondjuk nem érdekelne az sem, első a biztonság). Pedig nem a klasszikus rolleres sisakom van és pláne nem biciklis, hanem zártabb, eredetileg a robogóra vásároltam:
Vásárlás: W-Tec YM-627 Motoros bukósisak árak összehasonlítása, YM 627 boltok (arukereso.hu)
Idehaza a kerékpáros sisak sem terjedt el. Mondjuk kerékpárom már nincs, de ezzel a sisakkal azért kiröhögnének vele!
Pedig volt egy KRESZ oktató ismerősöm, a Pandémia idején halt meg, egy tolató autó miatt ellenkormányzott, elesett, a fejét beverte az útpadkába, még fel tudott menni a lakásba, aztán bevitték a mentők Debrecenbe, és nem is jött ki élve.
Szóval nem tudom nyugatabbra, hogy hogyan van, de a kerékpáros sisak is indokolt lenne. A rolleres sisakok is általában minimalisták, a fejet védik, de az arcot nem. Nekem a plexi nagyon jó, mert véd az esőtől és a rovaroktól is. Eléggé kellemetlen ha belerepül valami az ember szemébe, aztán hazáig nem tudja kivenni. -
PociAti
őstag
A sima KuKirin G2-t már hónapok óta 470-475 USD környékén árulják. Aktuális árfolyamtól függően 160-180k Ft környékén mozog az ára.
Geekbuying, Aliexpress és Banggood az a piactér, ahol ezeket forgalmazzák.
Közben a G2 Max és G2 Pro kampányok szintén megtalálhatók ugyan ezen a "minőségi" piactereken. -
DigitXT
félisten
Azért egy ilyenhez legalább 2 (3) dolog szerencsétlen együttállása kell...
1) gagyi cellák, szétcsúszó balance 2) gagyi BMS, ami nem akadályozza
ezt meg eleve, illetve nem tilt le, ha érzékeli 3) gagyi töltő, túlfeszültség
(A gagyi BMS nem monitorozza rendesen a hőmérsékletet sem, sajnos...
Pedig legkésőbb akkor le kellene tiltania, amikor 50 fok fölé megy vmi...)Negyedikként felemlegethetném a gagyi akkupakk kialakítást is a fekvő
cellákkal (jöhet nikkelszalag törés, ami kiegyensúlyozatlansághoz vezet).Mi ebből a tanulság? Nem kell gagyi rollert venni, mert veszélyes lehet...
(Ja és nagy mázli, hogy éjjel 1-kor észrevette = még jobban is járt, hogy
a lakásban volt, emiatt észre tudta venni, kint a garázsban neccesebb...)Bónusz tanulság: nem hagyjuk töltőn egész éjjel, bízva a védelemben.
(Ha minden fasza, nem probléma, de ha bármi elkezd elszállni, akkor az.)Szerk: értem én, hogy kis pénz, kis foci, de ha hónapokig kell félre rakni
egy közismerten gagyi (így relatíve olcsó) rollerre, talán nem kell roller... -
DigitXT
félisten
Szét lehet küldeni vele, főleg, ha nincs a motorban hőmérő, de "testreszabható."
Ha egy idióta vezérlőt veszel, ami nem programozható, nem mér hőmérsékletet,
csak tolja a motorba az ampert veszettül, abból hamarabb lenne baj, az tuti.Igen, természetesen 2 db kell belőle: létezik VESC eleve dual kialakításban is.
(De nem biztos, hogy nyerő ötlet. A hűtés is kérdéses, meg hogy hogyan fér el.)Ezt a G300-at az 50+ csoportban láttam anno, és nagyon megtetszett/be is vált.
Mármint bőven sok volt a "kis" rolleremhez. Ha eladtam, valszeg gokartba megy. -
DigitXT
félisten
Go Foc G300, ha lehet egy ajánlatom. VESC, és bitang, amit tud.
Igaz, megkérik az árát, de hát látom, hogy drága roller, drága akku, megéri. -
Tangerine
senior tag
Leteszteltem a Mantist most először, hogy mennyit megy egy töltéssel. 1 éves az akku. Több részletben mentem, nem spóroltam, ahol lehetett nyélgázon (60-62 km/h).
Elmentem vele 2 napon melóba meg vissza, majd a végén kihasználtam a maradékot.
Második nap már kicsit lassabb volt (max 55 km/h)
A vége felé már csak 30 körül ment, kikapcsolás előtt 20-szal.
6,2 km 24°C
6,5 km 33°C
6,2 km 24°C
6,2km 33°C
10,3 km 33°CÖsszesen kb 35 km-t ment. kb. 110 kg terheléssel ebben a melegben.
-
Peaceliker
addikt
Nami (vagy bármelyik cég) ide vagy oda, nem minden szentírás amit papírra vetnek. Azért az ő gépeiknél is voltak gázos dolgok. Nyak törés burn-nél, gátló csattogás meg pár apró elektronikai dolog klimanál.
Dualtront is a hype viszi a vállán. Nem szar meg nyilván nem alsó polcos. De ahhoz képest amennyibe fájnak, egyik sem hibátlan, sőt.
Persze erről beszéltünk már 100x -
-
DigitXT
félisten
Mivel a töltőben vannak kondenzátorok, célszerű előbb a konnektorba dugni,
hadd töltődjenek fel. Ahogy az előttem szóló írta, ha enélkül csatlakoztatod a
rollerre, akkor attól függően, hogy van-e védelem a töltő csatlakozón pukkan.
(Nem eldurranó értelemben, de elektromos kisülés keletkezik: nem tesz jót...)Ha van védelem a töltőcsatin, akkor mindegy a sorrend... Amíg a töltő "üres",
azaz nem mutat feszültséget a BMS-nek, olyan, mintha ott se lenne. Sokszor
viszont nincs védelem, így a töltő csatlakozón direktben kint van az akkufesz.Szerk: ha a manuál azt mondja, csináld úgy. Védett lehet a csatija, gondolom.
(Ha le van merülve az akkud, a konnektorba jó előre bedugott töltő magasabb
feszültséggel csatlakozik rá, és az is okozhat egy kisebb áram tüskét... Biztos
nem hülyék írják a kézikönyvet. És jól érzed, semmiképp nem egységes.)
-
xandrush0831
aktív tag
A többi vevőnk csak nagyobb autó akksikkal foglalkozik, nem ismerem a többit behatóbban. De az LG-nél tényleg az a hozzáállás kb 1 éve, hogy "mindent bele". Olyanokra bólogatnak hogy jó lesz, amiért engem 1 éve kirúgtak volna ha kiengedem nekik. Vannak elemek amiket maximum 3 hónapik szabad raktározni felhasználás előtt. Ezek beépítik az 1 évest is mint a huzat. Tehát a cella belső, általad nem látott részeit már eleve oxidáltan veszed meg. Nem mondom hogy most aztán lángot fog az összes LG akksi, de az biztos hogy hamarabb tönkremegy mint ahogy kéne neki. Nem minőséget jelez már az LG logó.
-
xandrush0831
aktív tag
Nem, hanem az elmúlt 3 évben QC tehnikusként teszteltem az összes elkészült valamit, ami a világon LG akksiba ment, és tapasztaltam az elvárás változásait.
De te biztos jobban tudod, olvastál róla a neten. Nem tudom mire ez a hangnem, nem rosszból írtam. De akkor az a jó, mert te azt rendelted.
-
DigitXT
félisten
Persze, jó ár, ha féláron van a gyárihoz képest, csak beker áron töredéke.
A többi meg a munkadíj. A jó név kell is, mert volt már, hogy más "jónevű"
elég érdekes hibákat produkáló pakkot rakott le, és bevizsgálni se akarta.
Ilyenkor azért felvonja az ember a szemöldökét.Anno a motorszerelőm
váltotta ki ezt, mikor egy dolgot megjavított, mást meg elrontott közben...
A vége az lett, hogy magamnak kellett azt is kitanulni, és akkor lett jó.
Anno találtam ki azt a mondást, hogy elbaszni ingyen el tudom magam...Abszolút jól mondod: jó cellákból, jó BMS-sel egy megbízható pakk az jó!
Simán lehet jobb, mint a túlárazott gyári. (Az mondjuk más miatt drága.
Bár ha ez egy viszonylag új roller, nem értem, miért nem garis az akkuja?)Peaceliker: na igen, a fizika az fizika, a légellenállás meg büntet, durván...
Azt hinné az ember, hogy 40Ah tuti kimegy a világból. Pedig nem... Vagyis
de! Akkor ha ugyanúgy használja... Ha 28Ah 100km, akkor 40Ah ~142 km.
Mihelyst elkezdi húzni a szarvát, mondjuk 50 km/h-val, jön a fizika csodája,
hogy hiába nőtt meg 42%-kal kapacitás, a hatótávolság mégis csökkent.
(Amúgy szerettem ezeket a teszteket. Kicsit hiányoznak is. De akkor az a
60V20Ah pakkom, ami rézzel van hegesztve, 500 EUR-ért jó vétel, nem?)
Szerk: az utolsó 5-ön is lehet gyilkolni a pakkot, de akkor hamarabb jön el
az "utolsó 5". Esetleg hirtelen esik össze a feszültség ahhoz, hogy tiltson.
(Beállítás kérdése, de lehet, hogy jobb, ha hazavonszolja a seggét "M365"
erejével, mint hogy még mindig fickós, de a végén 5 km tolás vár hazáig...) -
-
-
-
+ Thunderzoli
Na igen, a ötödik évét taposó Xiaomi m365 és a harmadik évét taposó PRO2-nél ilyen gondom nincs.
Az is egy érdekes jelenség, hogyha lezárom elektronikusan a lépcsőházban egy éjszakára akkor merül 5-6 %-öt is akár, ráadásul ránéztem a fogyasztásra ilyenkor 1-2W a teljesítményfelvétel ebben az állapotban.
Ezt a cella mizériat, illetve BMS-t valahogy az applikációjában nem lehet diagnosztizálni?
Úgy kellemesebb lenne bevinni a szervizbe megmutatni, mert lehet beviszem, ráteszik a töltőre és feltölt pont. -
Dr. Szilikát
őstag
Laptopnál van a kalibráció (teljes feltöltés után BMS-tiltásig meríteni), hogy be tudja mérni az Ah-kapacitást az akkuban lévő processzor és le is tárolja memóriába. A géppel I2C buszon kommunikál.
Egyszerűbb BMS Ah-kapacitást nem mér, bár nem tudom, jobb rollereknél mennyire mennek erre is. Ha bármelyik cella 4,25 V fölé szaladna, letilt. Ez főleg öregedés hatására fordul elő, amikor megnő a belső ellenállás. Vagy valamelyik soros tag elkezd lejjebb határolni, ezért több jut a másikra.
Egyébként 4,2 V-ig megy a töltés, ideális esetben, így a BMS még nem tilt. Ha bármelyik cella 2,5 V alá esik, letilt. Itt nincs mit kalibrálni, nem is lehet.
Nekem a roller voltaképpen a 100 %-ot sem jól mutatja, mert csak feszültségszintet figyel. Holott a 42 V (cellánkénti 4,2 V) elérése még nem egyenlő a 100 % töltöttséggel, de ez már 41 V-ra is 100 %-ot ír.
Az ideális CC / CV töltési karakterisztikához a szint elérése után is még töltőn kell tartani, míg az akku által felvett áram visszaesik a kapacitás tizedének megfelelő értékre (vagy a piros LED zöldre vált).
Néha a végfeszültségen való további tartásnak lehet olyan jelentősége, hogy a cellák egyformán maximalizálódjanak, a Li-ion cellák önbalanszírozó tulajdonságát kihasználva (LiFePo ilyet nem tud, ezért ott lényegesebb a balanszírozó áramkör is).
Ezért szokták mondani, hogy időnként nyomjuk tele alaposan, noha én inkább arra álltam be, hogy 39,6 V-on tartom, akár órákig is. (Nem mondom, lehet vitatható a kiegyenlítő hatás, a határoló karakterisztikát tekintve, de hátha beáll így is, majd idővel ellenőrzöm a kiegyenlítettséget.)
Nem megyek olyan hosszú utakat, hogy nekem a 39,6 V ne lenne elég, de az akkunak valamennyire kíméletesebb és még nem is csak az állagról van szó, de tűzeset kockázata is csökkenthető valószínűleg, ami sokkal lényegesebb.
-
pescara
aktív tag
,, Ezeknek a rollereknek az akku a gyenge pontjuk sajnos." Masok szerint meg pont nem. Ha betartod az alapveto dolgokat, hogy ne gyilkold az akkut , akkor azert az 500 toltesi ciklus egy atlagos hasznalat mellett szinte orok elet. Addig minden mas hamarabb tonkremegy, mint az akksi.
-
törölt tag
Ha 2 órán belül megyek hosszabb távra, akkor szoktam hagyni a töltőn. De ha egész hétre felhőszakadást írnak, akkor nyilván nem fogom maxra tölteni. Az alsó százalékkal az a bajom, hogy az utolsó emelkedőnél nagyon érződik, hogy nem kap elég kraftot a motor, és nem akarnám kínozni az akkumulátort. Az utolsó száz méter a legdurvább hazafele, inkább "visszaváltok" kevés töltöttség esetén. 13%-nál is gyorsult a gép az extrém emelkedő ellenére, de ha van rá mód, akkor fölöslegesen nem gyilkolom a gépet. Kb 10 mp-cel érek haza később.
-
Tangerine
senior tag
Hát ja, 40kg-hoz lehet jobb a puhább rugó. Én 105 vagyok, nekem nem kell. Felraktam a telefontartót de csak egyszer használtam, mikor összemértem a km órát a telefonos GPS-sel. Igazából én sem használtam azóta. Leginkább melózni járok vele, oda meg eltalálok 35 év után.
A sárvédő viszont jó dolog, én elölre is csináltam, mert hiába nem esik ha pl melóba menet rendszeresen fellocsolják az utat. Félcentis porrétegre nyomják a vizet. Traktor húzza, olyasmi mint amivel a szántóföldeket is locsolják, minden irányba spriccel. Gondolom az építkezés miatti dzsuvát akarják lemosni az útról, de ez természetesen nem nagyon sikerül. Leginkább csak híg sár lesz a végeredmény.
-
-
-
Tangerine
senior tag
Jó, mondjuk nekem nem volt sürgős, de muszáj volt várni, mert ki is volt fizetve a megrendeléskor. Jüni 1-én vettem, júli végén ért ide, aztán szeptemberben csomagoltam ki a dobozából.
Azóta viszont napi szinten használom, ha nem esik és 5 fok felett vsn. Leginkább melózni járok vele. (2 x 6,2 km naponta). Mindjárt 1000 km lesz benne.
-
Eclips21
őstag
Én alin v3-t(nfc-s verzió) 999euro-ért rendeltem, pénteken megrendeltem szerdán nálam volt.
Ha nem akarsz szerelgetni kérd meg a boltot, én magamnak csináltam.
-Körbe fel kell "tépni" az álló részre ragasztott gumiszőnyeget hogy hozzáférj az állórész csavarjaihoz, ha lassan és turelemmel csinálod a ragasztó is feljön és nem szakad le így simán visszaragad majd.
-Kiszeded a csavarokat, felemeled az állórész.
-Kirángatod az akksit, ami egy akkora helyre van bepréselve hogy pont beleillik szóval elég nehezen jön ki. Így hozzáférsz a vezetékeléshez.
-Vezetékek között megkeresen a 2 eres (fekete-fehér) vezetéket ami egy csatival össze van dugva, na ezt szét kell csatlakoztatni, ezzel kikapcsol a sebességkorlát.
-Összerakásnál meg csak figyelni kell hogy az akksi alá ne szoruljon vezeték.
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest