- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Erovago ellen kb semmi se tud vedeni, vannak jobb markaka amik a gagyibb erovagokat kibirjak pl.: kryptonite evolution 4 de altalanossagban szerintem lehetetlen ellenuk vedekezni. Ha iphone-d van a roller belsejebe el kell rejteni egy Airtag-t, annal jobb megoldas nincs.
-
Eclips21
őstag
válasz
front3r #27869 üzenetére
Az enyemen a service menu limitalva van, nem lehet benne piszkalni a sebessegkorlatot, csak a vezetek szetcsatlakoztatas mukodik(gondolom minden eu-s verzio ilyen mar)
A sebessegmero total pontos, rendesen 50el kozlekedo autok kozott nalam is 50-t mutat. Tobb roller mellett is mentem aminek 20 meg 25 volt a limitalasa es nalam is pontosan annyit mutatott. Persze az autok is direkt csalnak szoval inkabb ugy mondanam hogy azokhoz van igazitva, GPS-el merve biztos kevesebb.
-
Eclips21
őstag
válasz
GoodSpeed #27841 üzenetére
En biztos nem kotnek egyikre sem, minek ha nem kotelezo? Nekem is van tobb rollerem de csak arra kotottem amire a torveny eloirta.
Kedvezmeny nincs, en netrisk meg hasonlo oldalakon csak az arakrol tajekozodom es mindig direktben a kivalasztott biztosito honlapjan kotom meg.
-
Eclips21
őstag
Én alin v3-t(nfc-s verzió) 999euro-ért rendeltem, pénteken megrendeltem szerdán nálam volt.
Ha nem akarsz szerelgetni kérd meg a boltot, én magamnak csináltam.
-Körbe fel kell "tépni" az álló részre ragasztott gumiszőnyeget hogy hozzáférj az állórész csavarjaihoz, ha lassan és turelemmel csinálod a ragasztó is feljön és nem szakad le így simán visszaragad majd.
-Kiszeded a csavarokat, felemeled az állórész.
-Kirángatod az akksit, ami egy akkora helyre van bepréselve hogy pont beleillik szóval elég nehezen jön ki. Így hozzáférsz a vezetékeléshez.
-Vezetékek között megkeresen a 2 eres (fekete-fehér) vezetéket ami egy csatival össze van dugva, na ezt szét kell csatlakoztatni, ezzel kikapcsol a sebességkorlát.
-Összerakásnál meg csak figyelni kell hogy az akksi alá ne szoruljon vezeték.
[kép] [kép] -
Eclips21
őstag
válasz
front3r #27820 üzenetére
[link] ilyen egy 2 részes felnin a csere
A roller honlapja nem írja milyen típusú a gumi (tubeless vagy tube) mint írta más is ettől is függ. Persze majd ha neki kezdesz kiderül
Amúgy jó nagy dög
kár hogy csak 25-el megy, szerintem írj az eladónak hogy lehet megkerülni a sebességkorlátozást mert az erejét se fogod érezni. Nekem Mantis 10 dual (2x1000w) szintén 25-re volt korlátozva konkrétan lassabb volt mint a régi kisrollerem ami 27-el megy és úgy gyorsult mint valami 200w-s roller.
-
Eclips21
őstag
Tud valaki arra megoldást hogy a frissen vett Kaabo Mantis 10 dual (2x1000 60V) az új NFC-s kijelzős nem akar gyorsulni, eladó szerint EU szabályozás és a sebessége is korlátozva van. Sőt a kijelző hidden menüje is lockolva van hiába írom be a jelszó nem ad teljes hozzáférést csak részlegest. Remélem nem kell új kijelzőt vennem...
mert így most a régi 2020-as xiaomi rollerem is gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest