- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #33110 üzenetére
igencsak furán kotyog a "teleszkópom" az F2 pluss-on.
Nehéz ezzel a kijelentéssel mit kezdeni.
A teleszkóp dolga hogy mozogjon.
Találjuk ki mit értesz fura alatt?
Nézzél teszt videókat, másoknál hogyan dolgozik a teleszkóp. Vagy készíts videót arról mit csinál és miért érzed furának. -
-
válasz
Emunem #32706 üzenetére
Á, már megállok. Tegnap is Lidl előtt, nekem STOP tábla. Autósnak nincs, de megáll előzékenyen. Erre mit lát? A hülye rolleres is megáll, majd elindul rögtön. 😂
Imádom ezt a STOP táblát! Kemény két méterre szól. Amúgy valószínűleg mert a mentőállomás bejárata. A spontán rendőrautó meg, pont akkor jött. 🤣 Nem nehéz Amúgy talizni velük. 🤣
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem #32654 üzenetére
Hatásvadász cím, mivel nincs jelentősége annak, hogy roller. Akku tűz.
Ennyi erővel ebből is lehetett volna "Egy szerszámgép, négy halott" hír:Ha egy panelt felgyújt. De mivel felébredt az ember és családi ház volt,
kidobta az udvarra. Senkinek nem lett baja. Csak az akku égett szénné. -
Emunem
őstag
válasz
Emunem #32598 üzenetére
Még annyit, hogy nem univerzális, csak ezeket a töltőket fogadja be, ugyanis teljesen a töltöre van szabva.
Kicsit túl lett tervezve, mert külön szellőző járatok vannak a hátoldalában, hogy ne melegedjen fel annyira a töltő, meg miegymás nyalánkságok.Saját töltő kupakot (hogy ne menjen bele a por) meg itt találjátok.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem #32591 üzenetére
Ez az Adventure, amiről írtam.
Megvettem 120K-ért, aztán tuningolgattam.
Aztán a baleset után újra összeraktam, és megpróbáltam eladni, de beláttam, hogy több okból sem fog menni. Először is, mert ugyanolyan kerékkel, mint ami váratlanul széttört, senkinek nem lesz benne bizodalma (nekem sem), másodszor ha van benne egy 130K-s vezérlő, ha nincs, senkit nem érdekel, aki nem szakértő a témában. Csak menjen, vhogy! Szóval nagy vezérlő ki, kis vezérlő be, gyengébb kerék ki, erősebb kerék be: szerintem így már valakinél jó szolgálatot fog tenni, csak le kéne tesztelni a hatótávolságot (36V38Ah).Jut eszembe! Olvastam a topikban gúnyos megjegyzést, hogy az indexeket mindig csak sötétben fotózzák, alulról, mert így leplezik, hogy napfényben fentről semmi nem látszik belőle, tehát teljesen értelmetlen dolog rollereken az index. Ezzel vitatkoznék. Ez látszik.
A térfigyelő felvételén is látszott, mikor elszálltam (nappal), a bekapcsolt vészvillogó.(Mondjuk eleve beteg gondolkodásra vall, hogy miért akarna vki hazudni ilyesmiről?
)
A másik legújabb index-fikázós megjegyzés szerint a reflektor mellett nem látszik. Nos, amikor jönnek szembe, akkor eleve nem illik telibe tolni a reflektort... de éppen látszhat:
Ui: oké, hogy lehet az indexet fikázni, főleg a vérzivataros osztaléklenyúlós időkben, de... -
-
válasz
Emunem #32438 üzenetére
Nekem is hasonló telefontartóm van.
A telefonom tokban van. A tok felülete tapadós gumi bevonat.
Az tartó alján érdemes használni a rögzítőkart.
Ránézésre a konstrukció gyenge pontja a gömbfejes tartókar. Az enyém műanyagból van. Lehet kapni fémből készültet is. Egyrészt drágább, másrészt annak a gyenge pontja a fémkar és a műanyag találkozása. -
válasz
Emunem #32420 üzenetére
Én is csak akkor szoktam rárakni.
Eleinte még rátapadt, aztán már nem.
Esőben meg beértem pl munkahelyemre, vizesen leveszem, azt hová tegyem, h ne legyen vizes minden tőle.. persze, törölgessem pzs-vel.. áhhhh... hamar megunom az ilyesmit. :/
És hát amennyire tudom, ezek már nem áznak be, szedtél már szét? Láttad belülről a kialakitását?
Kettőt elhagytam, egyik késöbb meglett, aztán inkább rajta hagytam a rollereken, amiket eladtam.
Had "örüljön" neki az új tulaj. Bosszankodjon ő vele tovább. -
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32423 üzenetére
Az úgy rendben van, ha tudatában vagy. Az a gyógyulás első lépcsője.
A beázás miatt nem kell annyira parázni, még az első 2 generációs Xiaomik osztott kijelzőjénél volt ez potenciális hibalehetőség. Nagy esőben lehet ráhúznék egy zacskót, amíg haza nem érek. Vagy ragasztószalaggal leragasztanám a kapcsoló gomb környékén. Ha időre kellett valahová odaérnem, akkor inkább más közlekedési eszközt választottam. Hazafelé meg inkább megvártam míg elmúlik az intenzív esőzés, és csak akkor indultam el amikor csillapodott.
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32416 üzenetére
De legalább mindent megtettem a megóvás égisze alatt.
Mármint mindent megtettél annak érdekében, hogy megóvd magad attól hogy lásd ezt a szép kijelzőt.Gondolom csak a tudat számít, hogy alatta lévő nem karcos, tehát ha nem lenne ott, akkor jól lehetne látni, és látszódna hogy szép, csak most attól nem látni hogy szép, ami csúnya.
Ez az úgynevezett "display cover" elem elég olcsó tétel.
Ha későbbi eladás szempontjából számít az állapota, akkor ez is kapható (talán eredeti állapotban is, bár 1 percnyi keresés nem hozott eredményt). Nem eredetiben pedig elég olcsó tétel, helyből lecserélheted olcsó utángyártottra, és majd eladáskor felrakod az eredetit. Vagy majd ha nagyon karcos lesz, akkor az eredeti helyére raksz új állapotút.
Nálam a rollerek használati eszközök. "Napi használatból eredő apró karcolások" bele kell hogy férjenek.
-
válasz
Emunem #32417 üzenetére
Nekem volt ilyen.
A szokásos sötétitett ez is, magyarán csak sötétben lehet használni, nappal az ember inkább nem teszi rá, (mármint ha épp nem esik), de ha leveszegeted róla, mikor épp nem kell, akkor meg le fog esni egy idő után, azt egyszercsak azt veszed észre, h elhagytad.
Ha nem veszed le, meg amúgy is lelopják. :/Feleslegesek ezek. :/
A 3D nyomtatott, ami nem sötétitett üvegű, és rápattintva rászorul, az az egyetlen, aminek van értelme (szerintem).
-
Emunem
őstag
válasz
Emunem #32416 üzenetére
most jött velem szembe alin, lehet elcsábulok...
és csak 1,57€.... Vízálló szilikonos képernyő védő... ó jaj, most szedhetek össze 10€-nyi cuccot, hogy ingyen haza jöjjön. -
Emunem
őstag
válasz
Emunem #32221 üzenetére
És ilyen lett...
egyrészt az én hibám, mert nem jól pozícionáltam első körben a gomb helyét, ezért felszedtem, majd újra ragasztottam, másrészt meg kell hozzá hajszárító/hőlégfúvó a letörések simításhoz. (kimaradt, mert mentünk focizni a gyerkőccel, csak úgy feldobtam, egy ideig marad ilyen igénytelenül, aztán valamikor kicserélem
)
Kíváncsi meddig bírja, véleményem szerint ez a matt felület jobban fogja gyűjteni a koszt, mint a fényes... Egy fedöelem amúgy kbamazonon13€alin 5$ , a 2 db fólia meg 6€, szal lehet mind1 hogy meg karcolódik-e, nem egy esztétikai kuriózum, és egy esés esetén ugye nem védi meg...De legalább mindent megtettem a megóvás égisze alatt.
Más: Ma volt egy 9km-es csak Sport módos hajtás, hát nem rossz, ha alattam 35 km-t megy el (volt bőven szembe szél, állítólag akár 40 km/h-s szél-lökések voltak nálunk), akkor ez win-win helyzet. Kb 27,2 km maradt benne...
Ebben volt kb 1,5 óra készenléti idö is.
Ja meg vettem egy ilyet is:
Kicsit nagy, de nagyon stabilan fogja a telót (100 mp/h-ig garantálja a stabilitást a gyártó, sok motoros is használja) . Egyedüli bajom, hogy teló nélkül zörög, mint valami kacatos doboz... nagyon ciki, majd szédszedem, aztán megnézzük, mit lehet tenni zajcsökkentés terén. -
DigitXT
félisten
válasz
Emunem #32399 üzenetére
Így sose lesz modi, üvölt, hogy hatalommal (bármily kicsiny is) visszaélésre készül...
Szerk: amúgyis totális szereptévesztés, a modi nem attól modi, hogy jobban tudja adott témát, kizárólag a fórum szabályzatot kell tudnia. Soha nem tartalmilag moderálnak.Topikgadzánál elvárás, hogy adott témában jártas legyen: minimális plusz jogokkal jár...(Az elején még voltak moderátorokra jellemző jogosultságok, pl. HSZ módosítás, rejtés. Nyilván okkal vették el, mert az megint egy más mentalitást követel az illetőtől... Tudod, amikor kalapács kerül az ember kezébe, hajlamos mindent szögnek nézni. Az meg baj.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem #32333 üzenetére
Az FID volt. Nekem nincsenek csavarjaim: szerencsére végül műtét nélkül kijöttem belőle. Cserébe majdnem elvéreztem itthon műtétre várva, úgy, hogy nem sejtettem mi történik... (A kórházban tudniuk kellett volna, a vérképből, de basztak megnézni épp Nagypénteken.)
Bukfenc 1 sisak nélkül, sérülésmentes, a szemüvegem is fent maradt... Bukfenc 2, szintén védőfelszerelés nélkül, ez már műszaki hiba kategória, valószínűsíthető borda repedéssel. Az ellen nem sokmindent lehet tenni, talán mellkas védős protektoring, passz... Bukfenc 3 (gyalogbéka mód), aszfalt fejelés, a full face mindent fogott, kisebb bőrsérülés, de térd ép maradt... Végül az utolsó (ez után végleg befejeztem a rollerezést), spontán anyagfáradás, kulcscsont törés, 9 borda törés, lép sérülés. Mondhatni szerencsétlen esés, de ilyenekre is kell számítani rolleren, nem lehet mindig szerencséd... (Persze az volt! Gerincsérülés sem történt, a hátamon lévő laptop táska fogta az esést, nem nyomorodam le, nem vágtak fel.)
-
-
-
-
-
válasz
Emunem #32208 üzenetére
Frissítésnél mikor rányomtam A54-en az Update-re, 0%-ön állt. Igazából az app maga nem fagyott le, mert fent a visszanyíl aktív volt. Rátapintottam, feldobta, hogy akkor vissza akarok lépni? Nem írta, hogy csinált volna bármit, és egyébként lb most is 0%-ön lenne.
S24 FE-ről megnéztem azonnal. Ugyanúgy megtalálta a négy frissítést, ezek voltak (A54-en készült a kép):
Azonnal neki kezdett, és egy pár percen belül megcsinálta.
Ekkor írta ki, hogy nem 74%-on van a Roller, hanem 66%-on.
Ezért elmentem vele egy kört:
33%-öt merült Sport módban. Első alkalommal amikor kimentem vele Berettyóújfaluba 35-36 km-t tett meg Sport módban, de az utolsó 6-7km ilyen 15-20 közötti, illetve az utolsó 2-3km már csak 10 km/h- s vánszorgás volt.
Tehát ahhoz viszonyítva nem romlott a kapacitása. De nem is javult. Sport módban 50 km lenne az elméleti hatótávja de ez 75 kg-os ember esetében, én meg 95 kg vagyok.
Na most az az érdekes, hogy 15 km/h-nál 70 km lenne az elméleti hatótávja, és 10200 mAh -s akkumulátor van benne 48V-os rendszerben.
A Ninebot Max G30E II-nek 15 km/h-nál 65 km lenne a hatótávja 36V-os rendszerben 15300 mAh- akkumulátor kapacitás mellett, és valahogy kezdem úgy érezni, hogy tovább bírja.Azért az mégiscsak 1,50-es akkumulátorkapacitást mutat még akkor is ha 36V-os és nem 48V-os.
Szvsz, a frissítésben cseszhették el a kijelzését a hátra lévő időnek, mert most is tölt:
És most már látszik, hogy olyan 5 óra hossz körüli lesz q töltési folyamat. -
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32146 üzenetére
Kronológiailag úgy volt, hogy a pedelec esetében beszéltek névleges teljesítményről, ahhoz idehaza ehhez hasonló szabályozáson gondolkodtak eleinte, csak mivel itt ennél a tempónál már nincs emberi rásegítés, így nagyobb, kb. 350 W-os nominális teljesítmény volt az eredeti elképzelés.
De erről már rég letettek, 1.000 W maximális motorteljesítményt emlegették mint az elektromos roller és nagy teljesítményű elektromos roller vízválasztójaként, azaz kategória határaként.Másrészről elég vegyes a kép Európában. Az országok maguk rendelkeznek arról, hogy csak az egyik esetén szabnak határt, vagy mindkettő esetében.
Nagyon sok helyen a maximális teljesítmény a mérvadó. -
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32108 üzenetére
A garancia vesztés részben igaz.
De ott is úgy szokás megfogalmazni, olyan esetben járna garancia vesztéssel, ha ok-okozati kapcsolat lehet a kettő között felállítani. (Pl. nem megfelelő töltő használata kiterjed az akkumulátorra és elektronikai meghibásodásokra, de pl. váz- vagy fékhibára nem.)És amiatt (is) kell megtartani az eredeti firmware-t, mert abban az esetben állításuk szerint vissza lehet rakni az eredeti szériaszámot. Más esetben ez már sokkal bizonytalanabb.
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32105 üzenetére
Ez egy AI-al generált baromság. Nagy általánosságban nyomja a rizsát, nem pedig egy konkrét gyakorlati útmutató.
Nézz csak bele a csatorna többi videóba is. Mind mesterségesen generált, gyakori kulcsszavakon alapuló semmit mondó videók. A nézőszám növelése a cél, nem a korrekt tájékoztatás.
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32075 üzenetére
Nem hinném, hogy az gagyi kínai termék lenne.
A gagyi kínai termékekre hivatalosan nem kerül fel a Shell cég logója, nincs mögöttük komoly háttér.
Ehhez egész jó honlap: https://shellride.com/product/sr-5s/,
és egész jó leírások készültek: https://shellride.com/downloads/.
A leírásban szereplő adatok egész reálisnak tűnnek, és ha azt mondanák ez a roller abban az üzemben készült, és azonos minőségbiztosítási háttérrel készült, mint a Xiaomi 8,5 hüvelykes kerekű rollerei, simán elhinném.Nos ezek közül egyik sem igaz a gagyi kínai klónokra.
-
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32059 üzenetére
Klasszikus értelemben vett fórumok között valószínűleg a legerősebb.
Nemrég írtam róluk, sajnos a közelmúltban komoly tragédia történt náluk.
Bármilyen komoly beavatkozás előtt megéri több forrásból is utána nézni az eljárásnak, ők az egyik ilyen oldal. -
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32053 üzenetére
Nem néztem végig a videót, de ahová pozicionáltad, ott az történik hogy kiszedi az eredeti vezérlőt, és berak valami "újat".
És a YouTube leírásában ott van egy aliexpress-es link Controller felirattal, ami 404-es hibakódot dob, "Sorry, the page you requested can not be found".
Nem mellékesen ez egy 3 hónappal ezelőtti videó.
Én soha nem tanácsoltam a gyári vezérlő lecserélését valami bizonytalan eredetű kínai vezérlőre. Lásd itt is hiába hivatkozik egy ali-s linkre, az pár hónap alatt megszűnt. Aztán majd jön egy türelmetlen hülyegyerek és vesz majd magának egy másik ali-s linkről, ami gyenge alkatrészekből áll. Bennem az is helyből kérdéseket vet fel, miért szűnt meg ilyen hamar ez a forrás?Ja és a videóban 5:49-nél azt mondja: "... helyezze be az új vezérlőt, főleg, ha G2 vezérlőd van." https://www.youtube.com/watch?v=hSOeBswmQ5s&t=348s
Másik német srác a 2 hónappal ezelőtti videójában meg már arról számol be, hogy sikerült megoldani Max G2 rollerek esetében, hogy a gyári kontrolleren a firmware közvetlenül Bluetooth-on keresztül is programozható, nem kell hozzá ST-Link.
https://www.youtube.com/watch?v=7X93LvGZfuw
Bluetooth only] Ninebot Max G2 Unlock / SHFW Installation without St-LinkAz előbbi hozzászólásomban pont erre céloztam azzal a megfogalmazással, hogy F2 Pro esetén a mostani állapot az, hogy még kell hozzá ST-Link. (G2 esetében, ha eredeti a vezérlő, és talán még fw verzióra vonatkozó kritériumnak is teljesülni kell, akkor már működik az egyszerűbb módszer. Ami talán F2 és más rollerek esetén is működni fog, vagy már működik. A Max G2 elég népszerű tuning körökben, így vele kezdték a hekkelést.)
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32050 üzenetére
A SHo Telegram botja szerint a 187-es DRV a vízválasztó.
Ninebot G30, G2, F2, F2 Plus, F2 Pro
Remove restrictions via the bot @downgrade_ninebot (https://t.me/downgrade_ninebot), or ST-Link. You can then install SHFW (https://github.com/lekrsu/shfw-walkthrough/blob/main/README.md). G30 can be directly drv downgraded via Utility if drv is ≤187.
DRV 187-vagy alatta közvetlenül lehet, fölötte kell hozzá ST-Link.
----
A fenti szövegben lévő GitHub-os leírást böngészve:
Ninebot G2, F2, F2 Plus, F2 Pro: Every regional model is compatible, needs to be unlocked via ST-Link.
Ami valószínűleg arra utal, hogy az F2 Pro-nál mindenképpen kell ST-Link. (Legalábbis a mostani állapot szerint, mert találhatnak valami "sebezhetőséget".)És lejjebb is ezt írják:
Ninebot F2, F2 Plus, F2 Pro
Compatible BLE: All
Compatible DRV: ST-Link
----https://www.xiaodash.app/f2
A fizetős XiaoDash-nél nem látok külön F2 Pro oldalt, csak F2-t, és ott is hozzányúlnak a vezérlőhöz (ST Link). És ők 50€-t kérnek a módosításért. -
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32022 üzenetére
Árukereső szerint Magyarországon 2023.06.01-én jelent meg a Ninebot F2 Pro roller, ez alapján mindenkié még jótállásos, hacsak nem csinált vele valami olyat, ami miatt elveszítené a garanciát.
Garancia időtartama árukeresős cégek alapján:
Rufusz: 3 év, iPon: 3 év gyári jótállással, Euronics: 36 hónap.
fizz.hu: Termékgarancia részletek: Magánszemély 0 hónap, Jogi személy 12 hónap. Feltételezem ez csak az adatok rossz kitöltése miatt van, a Ninebot általánosan 2 évet vállal, kivétel egyes kopó alkatrészek, gumiabroncs, stb. (Részletek a termékek leírásánál). És a magyar törvények is 0-nál többet írnak elő.Mi a kérdés?
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #31999 üzenetére
Minden firmware frissítéssel megéri várni!
Előbb érkezzenek visszajelzések mit változtattak rajta, aztán döntsd el kell-e az neked. (Ne a gyártó döntse el, hogy már pedig az neked kelleni fog.)Például az OKAI Neon rollereknél a firmware frissítéssel kaptuk meg a cruise control funkciót, de azzal egyidőben az akkumulátorra vonatkozó részletes diagnosztikai lehetőségek megszűntek.
Vagy a Xiaomi Pro 2 rollereknél egyik firmware frissítéssel, a BMS megváltoztatásával nagyobb hatótávot ki lehetett szedni az akkuból, de ezáltal kíméletlenebbül is lehetett vele bánni, ami gyorsabb akku degradációhoz vezetne. -
-
válasz
Emunem #31957 üzenetére
F3-nál még hinni sem, hanem tudni, mert ezt nem hagyom magára. Ha túrázok vele akkor sem, ha meg lakástól lakásig 36Km-t teszek meg akkor sem, mert jön fel velem.😁
A fehér Aliról rendelt kábelvédővel úgy voltam, hogy nézegettem mellette, mondom á a legjobb a felrakom és megnézem. Felraktam és tetszik!
itt már gázár védő is fehér
a Pro2-n meg minden kék. 😁
-
-
-
válasz
Emunem #31848 üzenetére
Az F3 még csak most jelenik meg, annyira új, ezért nem tudod kipróbálni. Előrendeléssel lehetett megvenni inkább csak, akik online rendelték meg, már megkapták.
Sajnos ez ilyen.A 80kiló rendben van, ez nem extrém súly.
Az osztrák helyzettel meg ezek szerint tisztában vagy, ez így rendben van.
-
válasz
Emunem #31835 üzenetére
Nem tudom itt nézted-e a hatótávokról amit a link vége felé írtam.
A gyári hatótávokat Eco módban mérik. Az F2 Plus/Pro messze nem megy el 50km-t 25-ös tempóval. Nehogy aztán meglepetés legyen a vége.Aztán, én a 4 Pro (2nd gen)-ről írtam, nem a "sima" 4 Pro-ról. A két roller teljesen más.
Az F3 szériának is ugyanakkora az akksija, mint a 48V-os Xiaomiknak, így sanszos, h a hatótáv is egyforma lesz. A hatótávnövelő akksi persze Xiaomiknál nem lesz adott.
Amúgy milyen nehéz vagy?
Emelkedőkön is fogod használni, vagy szinte csak teljesen sík terepen?
(Ezeket nem kérdeztem még.)A 22°-os mászási képességet ne vedd készpénznek.
Ezt is megadják, h mit jelent: A méréshez használt pár méteres emelkedő tetejére érve a kb teljesen teletöltött roller ha 6km/h-ra lassul be, (vagyis ezzel a sebességgel ér fel), akkor az a gyártó szerint teljesen rendben van, és a roller adatlapjára ráírhatják, h ekkora emelkedőre gond nélkül felmegy.
A valóságban ez úgy néz ki, h pl. a Xiaomi Mi3/Pro 2 egy 10%-os emelkedőre már vánszorogva megy fel, belassul 10km/h alá, (ez már az a sebesség, amikor kb eldőlsz oldalra)... Az F2 Pro/G2 olyan 75 kilóval felmegy kb 22-23-al a 10%-os emelkedőre, de ~85kilóval már jobban belassulnak. (Tapasztaltam én is, mikor valami nagyobb súlyú dolgot vittem rolleren.)
Nincs ezzel baj, csak továbbra is gusztustalannak tartom, h van pxfájuk odahazudni ilyen irreálisan nagy százalékokat, miközben olyan sebességre lassulnak be, ami már szerintem vállalhatatlan.
Az F3 Pro ebből a szempontból biztos, h jobb lesz, annak a rollereknek erősebb motorja van.
A D-betűre végződő modelleket inkább kerüld, azok német verziók, le vannak korlátozva 20km/h-ra.
Osztrákoknál amúgy hogy alakult végül a rollerekre vonatkozó "legfeljebb 600W teljesítményű lehet" kérdésköre? Vagy még mindig nem döntötték el, h hogyan kell értelmezni? Nehogy aztán a 600Watt legyen a maximum, mert az ahhoz párosuló névleges kb a fele csak. -
-
-
válasz
Emunem #31777 üzenetére
Ezek elmennek minimum 50km-t:
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro
Xiaomi 5 Max
Segway G2
Segway F3
Segway F3 Pro
Ezek 60-at:
Segway G3
Navee GT3 MaxA G2-es global verziója alapból 35-el megy, annál a 25-ről szerintem kb mindegyik roller szervizben tudják módosítani így vagy úgy, de a többinél érdeklődj körbe, h melyik szerviz tudja emelni a sebességet, ha egyáltalán lehet.
Ha gyorsabban mész, kevesebb a hatótáv.
Itt össze tudod hasonlítani a tulajdonságaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged