Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heavygrip

senior tag

válasz Emunem #35846 üzenetére

:DDD :DDD
    Igen, vagy csak szorul a kormánya :DDD

Más

Olvasta valaki a mai Roller vs Fiat storyt?
    A videó ott kezdődik hogy kapja hátulról a dudát aztán megelőzi, többször megfékezte a Rollerest, majdnem el is ütötte, aztán el állta az útját,ki is szállt a Fiat -ból a csávó, majd nem tettlegességig fajul a dolog...
    Na most, ha hihetünk az emberünknek (Rolleres) , tehát elmondása szerint ok nélkül történt az incidens és tényleg nem volt előzménye az agresszívitásnak, akkor azért ez elég durva. :W
    Mi késztetette erre a csávót ?? Oké, azt tudjuk hogy utálják sokan a rollereseket és nagyon sok a gyűlölködő, de ez már abszurd amit csinált.

Én bezzeg sose fogok ki ilyen hülyét , volt nekem is hogy dudáltak párszor( nyilván ok nélkül),de hiába mutogattam nekik kézzel- lábbal eddig senki nem állt meg, mentek tovább, pedig eskü nem bántottam volna egyiket sem. :DDD ;]

Ma reggel mondjuk két értelmű volt a dolog,mert jóval mögöttem volt egy autós (kb 40-60m) és dudált,de hátra néztem nem láttam se az arc mimikán, meg nem is mutogatott semmit, így hagytam, nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, gondolván valami ismerősnek szólt a hang jelzés.

Új hozzászólás Aktív témák