Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Emunem
üzenetére
Igen, vagy csak szorul a kormánya
Más
Olvasta valaki a mai Roller vs Fiat storyt?
A videó ott kezdődik hogy kapja hátulról a dudát aztán megelőzi, többször megfékezte a Rollerest, majdnem el is ütötte, aztán el állta az útját,ki is szállt a Fiat -ból a csávó, majd nem tettlegességig fajul a dolog...
Na most, ha hihetünk az emberünknek (Rolleres) , tehát elmondása szerint ok nélkül történt az incidens és tényleg nem volt előzménye az agresszívitásnak, akkor azért ez elég durva.
Mi késztetette erre a csávót ?? Oké, azt tudjuk hogy utálják sokan a rollereseket és nagyon sok a gyűlölködő, de ez már abszurd amit csinált.Én bezzeg sose fogok ki ilyen hülyét , volt nekem is hogy dudáltak párszor( nyilván ok nélkül),de hiába mutogattam nekik kézzel- lábbal eddig senki nem állt meg, mentek tovább, pedig eskü nem bántottam volna egyiket sem.
Ma reggel mondjuk két értelmű volt a dolog,mert jóval mögöttem volt egy autós (kb 40-60m) és dudált,de hátra néztem nem láttam se az arc mimikán, meg nem is mutogatott semmit, így hagytam, nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, gondolván valami ismerősnek szólt a hang jelzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest