- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
Peaceliker #31585 üzenetére
Tudom, olyat vettem, onnan indultunk
Csak közben elterelődött a téma... -
Mustármag
őstag
válasz
Hieronymus #31582 üzenetére
Valószínűleg, de megvan rá az esély hogy sikerült, és meg lehet akadályozni a nagyobb bajt.
-
Mustármag
őstag
válasz
Thunderzolee #31554 üzenetére
Valami sűrű trutymó van benne.
Nekem ezt javasolták a tűzvédelmisek. (nem reklám)
Ja, meg van egy füstérzékelő a roller felett hogy nyugodtan aludjak. -
Mustármag
őstag
válasz
gaborino986 #31551 üzenetére
A roller javaslat nem az én asztalom 😁 Maximum az eddigi tapaszaltalatainat tudom megosztani, de az sincs sok. Az Osmand nevű programot javasolták a biciklis topikban eddig csak 1x használtam akkor jól tervezte meg az utat. A Google maps nem a legjobb választás szvsz
-
Mustármag
őstag
válasz
gaborino986 #31547 üzenetére
Szia!
Én javaslom hogy: vegyél bukósisakot, ne feketét.
U lakat+lánc
Hátizsákra esőhuzat
Esetleg kiegészítő piros lámpa szintén a hatizsákra
Telefontartó
Én vettem egy lithiumhoz való tűzoltó készüléket. 1.nem árt ha van otthon(senkinek) 2. Én úgy vagyok vele, legyen és soha ne legyen rá szükség -
Mustármag
őstag
válasz
Thunderzolee #31410 üzenetére
Lime-nál még nem neztem.
Dott nál olyan bérlet van hogy 700 havidíj és feloldás +20perc csak 650ft. Csak zavaró hogy egyik másik eléggé le van harcolva és zavaró ha mennénk és hosszú 10perceket sétálunk mert az egyikbe nincs elég töltés a másik meg úgy szar ahogy van...Az aku kapacitást nem figyeltem csak az ígért hatotávot
Viszont az f2 pro2-n már van elől egy kis csillapítás és csak +3 kg viszont a gyakorlati hatótsv cserében kisebb lesz...
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Melyik a legkönnyebb ajánlott E-roller ami hasonló paraméterekkel bír mint a N-S Max g2e? Hatotáv, végsebbeség, hatsókerek meghajtás, min, 10" kérek tekintetében?
A barátnőmnek nézelődök de neki túl nehéz a max g2.162cm/65kg Dott-ozni szoktunk együtt, csak az drága meg eggyik másik elegz rendesen széjjel van b@$zva...
-
Mustármag
őstag
Amiket elkezdtem nézegetni a rollereket, csalódott voltam hogy csak 25öt megy egy csomó. Néha a hosszú egyenesen is eszembe jut hogy azért túl lehetnénk gyorsabban is rajta...
Ez után a cikk után annyira nem bánom hogy 25 a plafon. Jóvanazúgy.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
S-N Max G2 E-n az irányjelző kapcsoló és a duda"konzoljának" pozíciója a fix?
Tegnap kitekertem a hernyócsavart, de csak lötyögni volt hajlandó.
Szeretném egy számomra praktikusabb pozícióba igazítani. -
-
Mustármag
őstag
válasz
Peaceliker #30297 üzenetére
Az jól hangzik
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segway-Ninebot MAX G2 E
Ha valakinek hasznos az infó: első feltöltés után, visszatöltés nélkül, csak Sport módban, 102kg-os súlyommal+cucc 3-7 kg között. 25km-t tudtam elmenni 4%-on volt mikor elkezdtem feltölteni. -
Mustármag
őstag
válasz
Thunderzolee #30270 üzenetére
Kövezz meg, de nem látom/találom :S
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Sikerült megvennem a MAX G2 E-t
Letöltöttem a Segway-Ninebot app-ot, szépen személyre szabtam amennyire engedte, viszont egy dolgot nem találtam meg. Hogyan tudom bekapcsolni hogy folyamatosan világítson a hátsó féklámpa? -
Mustármag
őstag
válasz
Thunderzolee #30032 üzenetére
Az "E" jelölés elhagyása oldotta meg a problémát
Köszönöm szépen az információkat.
Idő közben észrevettem hogy a Xiaomi spórolt az indexen ami zavar, megnéztem az Navee-t és a Inmotion, azokon sincs irányjelző.
A Kugook-at néztem elsőnek, de azt olvastam több helyes is hogy nagyon problémásak és körülményes a szervizelésük, u-h elvetettem a márkát.
Így valószínűleg G2Max E lesz a befutó.
Dr. Szilikát
őstag
Ezt a téli közlekedést jobb lesz átgondolnom azt hiszem.
Mondjuk az arcomat meg a szememet szerintem meg tudom majd "oldani", viszont a jeges út meg a szóróanyag kérdése elkezdett aggasztani.
Köszönöm szépen az információkat. -
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy rollert az ingázáshoz, ez napi 5-10km jelent ami biztos.
105kg vagy és 179 cm. Nem vagyok fázós u-h valószínüleg télen is használni fogom.Erre a háromra sikerült szükitenem a listát
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra
Segway-Ninebot F2 Pro E
Segway-Ninebot MAX G2 EUgye mind3-nak van valamilyen lengéscsillapítása az Ultrára rákerestem de alig találtam bejegyzést vele kapcsolatban a másik kettőre meg nem igazán tudtam rákeresni, mert a kereső közli hogy 2 karakternél kevesebbre nem lehet keresni.
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire problémásak ezek a rollerek kifejezetten a fent említett alkatrészek tekintetében?
Ill milyen roller jöhet még számításba maximum 400E ig?
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest