- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee #31836 üzenetére
- én a sima F2 Pro-ról, ami E jelzésű. (igen, a D jelzésűt kerülöm, mint a fene, tudom mivel jár
)
- a 40-50 az a terv, aztán meglátjuk, mennyi lesz belöle roller + tömegköz. .
- khm... kb 80 kg (júliusra tutira meg lesz) lesz sajnos benne emelkedő is, bécs elég dimbes dombos tud lenni... Nyilván ahol érzem /hallom, hogy erőlködik, ott nem gyilkolom, de nagy átlagosan 15° a max közúton. (leginkább alatta, amit én tapasztalok, 14 / 13 / 21 / 22 kerület ami dombocskásabb)
- osztrákoknál azért vannak a törvények, hogy legyen mit leírni... a kutyát nem érdekli, egészen addig, amig valami baj nem történik... Akkor én meg a 450-os adatlapot fogom libegtetni...#31837:
Kurz gesagt: Für E-Roller gilt eine allgemeine Leistungsbegrenzung von 600 Watt, die in der Praxis nicht zwischen Höchst- und Dauerleistung unterscheidet.
Tehát a 450 tartós pont jó lesz, minden körülmények között.Vicces, hogy egy helyet nem találtam (Bécs + 25 km vonzáskörzet), ahol az F3 bármelyikét ki tudtam volna próbálni...
Sopron / Győr környékén van hely, ahol ki lehet próbálni? (Bolt, esetleg fórumtag)
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee #31792 üzenetére
na, hát az F2 Pro az tud 22-s lejtöt, 900w, almával megtalálható, és tudja az 50+km-t (fenntartásokkal) és csak 18,5 kg kb...
A g2 max meg szinte minden ugyanaz, csak 70km táv, gyorsabban tölt, és 24,5 kg... és + 150€
Mivel a párom is fogja használni, így "sajnos" csak az F2 Pro az egyetlen jó alternatíva a súlya miatt. (Xiaomi 5 pro / max 22+kg, és drágább, 4 pro meg csak 20kmh-t tud) F3 pro (sima F3 csak 20%-t tud) sajnos elő rendelős (ki tudja mikor jön meg, senkinek semmi tapasztalat vele) de viszont csak 19,5 kg.
Sokminden szól az F3 pro mellett (pót akku!!) de nem tudom, hogy ki fogom tudni használni a + tudását. Jellemzően feleségemnél max 9 km-t kell abszolváljon, mikor nálam van kb 40-50 km-t (közben kb 3 órát tud töltődni).
Hétfőn eldől, holnap megtapizzuk ha lehetöség van rá mind2-t, aztán meglátjuk.
Köszönöm a segítséget! -
Emunem
őstag
válasz
Hieronymus #31787 üzenetére
mondjuk ebben a formában én utálnám, viszont ilyen gombnyomós dologgal nagyon ki lennék békülve.
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee #31780 üzenetére
F2 Pro miért nincs a listában, az miért nem ajánlott? (549 most MM-ben kint)
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee #31780 üzenetére
Köszönöm a tippeket!!
(Azt elfelejtettem írni, hogy osztrák oldalon lesz használva)
IScooter gyári csippes, 25/45 a limit. Egyenlőre ez az ár érték bajnok nálam, de a xiaomi meg a segway szervízháttere is nagyon kecsegtet…
Meg amúgy is, csak apa vadulna a géppel, család 25-el használhatja… -
Emunem
őstag
Hali, milyen rollert ajánlanátok, ami legalább 25km/h-val megy (tuningolható), de kb 60km körüli a hatótávja? Keret, kb 700€.
Xiaomi 5pro, vagy Ninebot by Segway KickScooter F3 D. // Ninebot by Segway F2 Pro E, vagy ISCOOTER i10Max
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest