- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
válasz
Tibee86 #31361 üzenetére
Pont ezt ellenőriztem le most a hivatalos oldalon, mert én is úgy emlékeztem hogy az még nem tudja.
És valószínűleg nem is tudja, mert semmi utalást se tesznek rá. -
-
-
RaZroX
addikt
válasz
Tibee86 #30795 üzenetére
Az a pont két rublika az inkább valahol 21 és 40 % közötti értéket mutat. Nekem nem mindegy, hogy 21% vagy 40%.
Nem igazán értem, hogy mért nem tudja folyamatosan kiírni vagy legalább gombnyomásra, ha töltés közben tudja mutatni.#30797Mustármag minden adatmegosztás ki van kapcsolva Google-el. Érdekelne az átlag sebesség útvonalanként stb, ezért lenne jó. Meg sokkal jobban tudnám mi fér bele mi nem.
#30798Thunderzolee
Köszi, ránézek!
Mivel nekem első rollerem nincs viszonyítási alapom, csak Lime-hoz képest. Illetve egyszer próbáltam haver régi Xiaomi rollerét amiben nem volt semmi rugózás.
Engem meglepett milyen jól gyorsul Sport módban, jobban megindul mint ezek a bérelhetők, de gondolom aki sajáttal jár annak nem lenne ez nagy újdonság.
Hatótávot még nem annyira méregettem, ezért is szeretnék valami appot ami részletesebben rögzíti az adatokat.Ma 0 fokban 17km-t mentem sport módban, üresek voltak az utak végig 25-tel verettem, ruhával, táskával mindennel együtt 95-100 kg durván, 40% maradt benne. Tehát a mai terheléssel 30km lenne kb benne ami nem túl sok. Ha csak 20-szal mennék és nem lenne ilyen hideg, reményeim szerint meglehetne a 40-45, de majd tavasszal meglássuk.
Egyébként a rugózása kellemes, az indexnek jó erős fénye van bár így nagykabátban szerintem kitakarom hátulról, próbálom mindig kiengedni a kormányt oldalra ha indexelek h lássák mögöttem. Sötétben még nem mentem vele, világításra majd kíváncsi leszek, de lehet kelleni fog egy extra fény előre.
-
-
PociAti
őstag
válasz
Tibee86 #30758 üzenetére
Ne legyél rajta meglepve. A rollerek jelentős részében semmilyen applikáció sincsen. Ha nem áll készen open source alternatíva a rollerekhez, mint ami van az M365 klónok esetében, akkor elég költséges egy rendszer kiépítése és annak üzemeltetése.
Nézd meg a 10-12 éves autókat, fedélzeti számítógépük - tisztelet a kivételnek - mennyire el van maradva attól, hogy tetszőleges gyártó mobiltelefonjának képességeit kihasználják. Pl. automatikus párosítás, zene lejátszás, kihangosítás.
A Segway-nek is valószínűleg hatalmas erőfeszítésbe került, hogy az idei modellkínálatába ilyen komplex védelmi megoldásokat pakoljon.
Rollerhez hasonló termékek tervezési ciklusa 3 év szokott lenni.
Az AirTag 2021. áprilisában jelent meg, és már nyitó évben látni lehetett, hogy ez jó dolog. Viszont a Segway nem állt meg az alap lokátor alkalmazásoknál, saját dolgokkal rukkolt elő, illetve dolgozta össze más autóipari megoldással. (Pl. ha mobiltelefonoddal eltávolodsz a rollertől, akkor automatikusan lezárja. Mindenféle jelszavas feloldásokat alkalmaznak, gyanús tevékenység detektálás, stb.)A BMS 2.0-t legalább ilyen jelentős és jövőbe mutató újításnak tartom, mint ezeket a védelmi (és kényelmi) megoldásokat.
Adat az új olaj, tartja a régi mondás, és akik kimaradnak a fejlesztésekből, azok lépéshátrányba kerülhetnek. -
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Tibee86 #29985 üzenetére
80-as táblánál itthon 89-cel szerintem pont nulla lett volna a bírság.
Megjegyzem, baromi értelmetlen helyen volt a trafi. Az alagútban ugye
80-nal megy az ember elvégre azért van a korlátozás, extrán veszélyes.
Kijössz az alagútból. Vége a veszélynek: látod a mindent feloldó táblát
nyilván elkezdesz gyorsítani, erre BUMM. Megvagy, szemét gyorshajtó!Szerk: amúgy igazad van, ha 50000 Ft a tét, akkor az tényleg drágább...
(24 éve van jogsim, és ez a második gyorshajtásom: tavaly volt az első,
biztos azért, mert öregszem. Az akkor csak 30eFt volt, most 50 lenne...) -
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tibee86 #29293 üzenetére
"És a kábelt hol vezeted el a powerbankhoz?"
Elvileg van benne Li-ion akku. Menetidőm egy alkalommal nem több mint 2 óra ( oda-vissza* ).
Tesztek szerint a parkolás-figyeléshez van szükség kiterjesztett felvételi időhöz, külső un. powerbankra, beépített 2 órát csak kibír.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tibee86 #29169 üzenetére
"tb-ra befizet az ember 20-30-40 év alatt annyit, hogy bőven kifutná az az ellátás.
Állam bácsit mindjárt elkezdem sajnálni, alig jut nekik valami."
Szerintem meg rosszul tudod, és a felesleges kiadás, meg felesleges kiadás akárhogy fordítod!
Nem kell mondanom, hogy nem az állambácsit féltem, de amit visszaoszt azt valakinek be kell fizetni, adott esetben olyannak akinek nagyobb szüksége lenne arra a pénzre.
"Igen, meg aki dohányzik az fizessen több tb-t, mint aki nem. "
Már nem bagózom, de egyetlen napot sem hiányoztam a munkából dohányzás miatt.A több TB. fizetés meg megtörtént, a dohány árába meg be van építve ez a tétel, a bekerülése költsége töredéke annak amibe kerül, a különbözet meg megy a közösbe.
Nem mellesleg a nyugdíjas dohányos rövidebb élettartama miatt kevesebb nyugdíjat kell kifizetni az államnak.
Szerintem.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tibee86 #29158 üzenetére
"Az kéne még kötelező sisak a 25-tel repesztő rollerre…
Így is bohócnak néz ki rajta az ember, nem kell ezt kötelező sisakkal megspékelni."
OK ! Ne legyen kötelező a sisak, de akkor ne kaphasson ingyenes eü. ellátást baleset esetén, fizesse zsebből - már ha túléli.Közlekedés veszélyes üzem, ha akarod, ha nem.
Aki nem hajlandó a minimális védelmet szabályszerűen viselni az legyen kénytelen viselni a következményeit.
Pl. családtag az elhunyt után ne kaphasson semmilyen (pl.temetési) segélyt, özvegyi nyugdíjat, hanem az alany gondoskodjon előre azokért, akikért felelősséggel tartozik, ne kaphasson táppénzt, stb.
Ha ez így megfelel, akkor oké, ne viseljen bukósisakot.
Egy elkerülhető baleset az államnak sokba kerül.
Pont az a rétege a lakosságnak, akinek nem futja kocsira csak rollerre nem fizet be, ( vélhetően a családjával együtt sem összesen) annyit a közösbe, amennyibe az ellátása kerülne.
Állambácsinak ez nem éri meg. Meg a családodnak sem akit hátrahagysz. Meg amíg újra munkába állsz jövedelemkiesés.
Tessék kérem gondolkodni !
Poci !
Arról nem tudok hogy lenne olyan statisztika, ami azt rögzítené, hány alkalommal védett meg a bukó viselése, és ezzel mekkora anyagi kár/ elmaradt jövedelem lett elkerülve.
-
maci25
aktív tag
Járdán a 20 km/h átlagot szerintem nem lesz egyszerű kihozni. Ha jól emlékszem nekem a 9 es rollerrel 22km/h volt a végsebességem. Gyalogosok között a 20 km/h szerintem sok.
Most ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem kivitelezhető amit kigondoltál.
Szerintetek mennyi az a tempó ami járda- gyalogos kapcsolatban reális? Szerintem 12-15 km/h, ha csak elvétve van egy - két gyalogos.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy kölcsönkérnék egy normál rollert valakitől és kipróbálnám vele azt az útszakaszt. A 15 km biztosan nem lenne kényelmes normál rollerrel, de tapasztalat szerzésnek tökéletes.
Szerintem, ha nem extrém rossz az út akkor a borulással nem kell számolni azokkal a rollerekkel amiket kinéztél. Mondom ezt úgy, hogy nem próbáltam meg egyiket sem
"csodás pesti utakon/járdákon" párszor mentem már úttesten rollerrel, de nekem nem volt meg a biztonság érzet. -
Bobrooney
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged