Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Emunem

őstag

válasz .-..-. #35573 üzenetére

ez nem jó példa, mert az autó arra lett méretezve, hogy ha felborul, azt bírja el, kvázi önsúlyát, nem pedig azt, ha ráomlik 100 tonna föld... ez kicsit elrugaszkodott elképzelés, ennyi erövel mehetne mindenki tigris tankkal, mert mégiscsak EU-s gyártmány... ;] :DDD

másik se jó, ezért van minden autónak mostanság akkora hatalmas orra, mert a balesetvédelmi szempontok miatt jobb, ha magasabb az orr rész (lásd, SUV-k tesztbábu gyalogos ütközések). nem mind1, hogy mekkora rádiuszu egy él az autón, nem lehet xy rádiusznál kisebb, illetve ha igen (lemez vége) akkor azt milyen hézag és milyen mértékben kell eltakarni, szintbe hozni (ezért nem kap a Cybertruck engedélyt az EU-ban). A csomagloló anyagért (EU agymenés, és saját piac védelme érdekében behozott esztelen törvény) Eu-s felelös, és kapcsolat tartó kell, aki felel a csomagoló anyag megfelelö minöségéért, és az újra felhasznosításért (mintha ott állna mellettem, amikor kidobom, hogy mit hová, nevetséges)
    Sorolhatnám, de az már másik téma topikjába való, szóval csak óvatosan azzal, hogy EU-ban lehet forgalmazni. Amit aliexpresszröl is veszel, nem hiába olcsó, mert nem kell azoknak a szabványoknak megfelelnie, nem kell teszt, sok tervezés. Az is igaz, hogy sokan megveszik az engedélyeket, egy valós teszt eredményeit, egy hasonló terméken végrehajtva, de legalább a látszatát kell kelteniük, hogy megfelel, akkor akarva, akaratlanul is átvesznek 1-2 olyan dolgot, amit az Eu elvár. Pláne ekkora terítés mellet (kuki)
    Félreértés ne essék, én boldogan el vagyok mind a két tábor oldalán (Alis rendelések tucatjával a hátam mögött, és folyamatban, mert tök feleslegesnek érzek én is 1-2 Eu-s szabályozást, ami egy terméket feleslegesen drágává tesz, pl lapáttal ugye nem lehet étkezni, mégis olyan teszteket kell elvégezzenek rendes EU-s cégek, hogy ha valaki arra használná, ne vágja meg megát, vagy a könyvekben külön ki kell térni erre, ez is pénz :((( ) De Segway rollerem van, mert fontos volt (már lassan nem tudom, hogy mennyire lesz még, ugye lötyög a kormány, és szerintük az jól van, természetes) a minöség, mert csak a kis "sz@ros" életem féltem, :DDD de ott a másik oldal, hogy hiába a szabályozás, ha bár biztonságos, de nem tartós egy elem.

na ez tessék összerakni. :P :DDD :U

Új hozzászólás Aktív témák