- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
vendingo #18656 üzenetére
G30 a te géped.
Mantis tudtommal v2 is szinte ugyan az dekni körül, akkor az meg minden csak nem vízálló. Konkrétan a tepsi első része nyitott ahol szabályzó van és az a műanyag takarja amiben a dekni led van. De pl nekem tök elég mert annyit bír, ha menet közben kis eső elkap, ha meg nagy az eső, elbújokvizes úton meg nem megyek. De ez én vagyok.
Illetve mantis felfüggesztés van... Csak mocskos kemény, szóval első lépés pu rúd csere puhábbra...szóval ezért sem lenne jó neked szvsz.Ha tempó nem kell akkor g30, ha nagyon ráz, akkor ahogy írták is, van rá aftermarket cucc, amit bárki fel tud rakni, gyerek játék
-
gergo5991
őstag
válasz
vendingo #18658 üzenetére
honnan akarnád venni? csak azért kérdem mert nézd meg hogy ez a v2nek titulált modell érintett-e az erősitett kormánycső upgraden, mert van v1,v2,v3,v4
a v3 vagy a v4 ben erősitve lett hogy ne törjön és asszem minimotorsos vezérlő van benne a kinai sinewave-es helyett. -
gergo5991
őstag
válasz
vendingo #18656 üzenetére
g30hoz a sharksetet [link]sharkset jobban tudnám ajánalni (van német forgalmazó is asszem), igaz nincs semmi tapasztalatom vele, de jobb konstrukciónak tűnik a monorimnél, lehet picit drágább de szerintem inkább már az mint a monorim.
Ha mantis, én akkor már csak a legújabb verziót venném, nem tudom te a V2-alatt arra gondolsz-e (mantis king gt).. sinewave kontroller, állitható futómű, szép kijelző hozzá.. 1800-1900 euróért már van aliról/Dhgaterol. -
Somatom
veterán
válasz
vendingo #18531 üzenetére
A G30 E II -t kivettem a dobozából, felcsavaroztam a kormányt, és azóta úgy használom. Nekem jó a gyári 25, tudomásul veszem, hogy nem négydugós, hidraulikus tárcsafék lassítja és nem használom esőben. Vagyis, arra használom, amire kitalálták. Ha vki másképp szeretné használni, akkor kell mókolni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
vendingo #18531 üzenetére
Ha az új verzió 3as bilinccsel jön, akkor ilyen lehet... Ha gyárilag ott van kenve és rögzítve ahol kell... De lehet nem így van.
Ha itthon venném, akkor beüzemeltetném ultimate el, kenje meg ahol meg kell. Ha kintről rendelném, akkor futómű szét és újra össze, az a tuti. Nyilván lehet enélkül is hajtani, csak benne van, hogy recseg ropog, nyikorog majd
Vízállónak meg nem az a mantis. Olyan ami teljesen az, olyanról nem is tudok. Ha más nem a kerék tuti nem az egyiken sem, pedig az sem éli a vizet.
Mondjuk én ezekkel kerülöm a vizet, mert hát nem csónak
-
gergo5991
őstag
válasz
vendingo #12435 üzenetére
ha tudsz németül [link] erre az fb csoportra lessél rá, bár én is csak translatéval olvasgatom..itt vannak mindenféle infók a g30ról, de főleg tuning szóval aksi,motor satöbbi..
én sport módban végig 30al 80-82 kilóval olyan 35km-t ki tudok hozni belőle, ha drive-sport módot kombinálom a 40 is megvolt már, de pont tél előtt vettem csak 380km van benne szóval biztosra nem tudom megmondaninyilván ezek a tuningok olyan árban mennek ,hogy a roller árát még egyszer rá lehet locsolni, annyiért meg már lenne egy össztelós mantis is (bár nemtom pontosan mennyibe kerül de olyan 1500 körülite saccolom euróban) bár annak sincs olyan hűdenagy hatótávja, szóval én elhatároztam hogy nem fogok semmit költeni a g30ra, azt a pénzt félre teszem egy perselybe amiben egy NAMI-ra fog gyülni a pénz, bár kétlem h valaha annyi pénzt kiadnék rollerre csak ha rám nem szakad egy bank
-
Reggie0
félisten
válasz
vendingo #12420 üzenetére
En telen-nyaron, esoben-fagyban is jarok a rollerrel. Az 5 fokos tarolas nyilvan valamit ront az elettartamon, de nem aggodnek miatta, ha -5...-10 fokban rollerezel, akkor eleg hamar lehul az akku a menetszeltol es kb. ugyanott tartasz, szoval emiatt nem aggodnek. Az esotures roller es konstrukcio fuggo.
A murva/salak nagyobb motorteljesitmeny igenyel, kulonben megall, mint a covek. en egy 500W alatti rollerrel nem jarnek rendszeresen murvan, de meg az is hatareset. Ennek megfeleloen akkukapacitasbol is tobb kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest