- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Peaceliker #18661 üzenetére
Videókból az jött át, hogy úgy tették vízállóvá, mint a házi szilós megoldás, csak itt gyárilag került bele szilo.
Tavaszig még van időm gondolkodni, de egyre inkább a g30. -
vendingo
veterán
válasz
gergo5991 #18659 üzenetére
Alin vennék, elvileg ennek már javított a csöve.
A kisebb akkus változatot néztem ki.
US $1,316.54 | EU Stock Free Kaabo Mantis 10 60V 18.2Ah/24.5Ah Battery Dual Motor 2*1000W Full Hydraulic Brake V2 Version IPX5 WaterProof
https://a.aliexpress.com/_mLW0BCE -
vendingo
veterán
válasz
gergo5991 #18657 üzenetére
Mantis dual V2 amit néztem.
Ha lenne helyben megbízható szerviz, simán beleugranék, de oda vissza postázgatáshoz semmi kedvem, a kiesett időről nem is beszélve.
King gt túl van a keretemen, a sima mantis 1300-as ára is sok arra amire használnám. Melóba csak erdőnek tudok menni döngölt úton. Ha aszfalt lenne már g30-cal járnék. Segway-el is végig lehetne döcögni (outi bringával is járható az út), csak kényelmetlen lenne, meg lassabb tempót tudnék menni az út miatt. -
vendingo
veterán
Még mindig megy az agyalás.
Nem tudom, hogy belemerjek-e ugrani egy mantis vételbe.
V2 változatot néztem, ez elvileg már ipx5, illetve több apróság is javítva lett.
A legnagyobb gond az, hogy nem nagyon szeretek szerelgetni, normális szerviz meg nincs a közelben, így ha valami gondja van, akkor postázhatom BP-re javításra.
Néztem a gumicserét, nem tűnik túl egyszerűnek, de azzal talán még bírnék én is.
Másik opció a g30, ami megbízhatóbb, jobb konstrukciónak tűnik, tutira bírja a vizet is. Mantisnál leginkább a felfüggesztés megléte a vonzó, sebesség nekem nem kell, bringával is 16.6 az átlagom.
G30-at több futár is használ, voltak beszámolók, hogy 18-20 ezer km alatt csak 1x kerékcsapágyat meg gumit kellett cserélni. Nekem ez így eléggé meggyőző. Mantis-ról azért bőven lehet találni problémás kommenteket.
Esetleg g30+monorim? Ez meglenne ~350-ből.
Mantis hosszútávon jobban megérné, csak kicsit tartok a szervizigényeítől. Szerintetek? -
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
Peaceliker #18620 üzenetére
A riasztós láncos lezáró a legjobb. Van alin olcsón, illetve itthon abus is árul ilyet.
-
vendingo
veterán
válasz
Peaceliker #18540 üzenetére
Közben találtam beszámolót, hogy szemerkélő esőben beázott a mantis 10. Valami vezérlést vagy kontrollert kellett benne cserélni.
-
vendingo
veterán
válasz
Somatom #18536 üzenetére
Senki se akarja esőben használni, de ha reggel 6-kor száraz időben elmegyek dolgozni, és este 7-kor hazafelé elkap az eső, akkor mi van? Erre szerettem volna választ kapni, hogy buszozzak haza, vagy lehet-e esőben használni. G30 nem opció mert nincs felfüggesztése. Tudom, lehet bele rakni, de a mókolás elkerülése lenne a cél, meg akkor már kicsit hozzá rakva a telós árhoz ott van a mantis.
-
vendingo
veterán
válasz
Peaceliker #18534 üzenetére
Nem az esőben hajtás a cél, hanem ha az ember elmegy reggel dolgozni száraz időben, este meg menne haza, de esik az eső... ilyen esetben marad haza a busz?
Tárolás fedett részen megoldható. -
vendingo
veterán
Üdv
Létezik olyan nem pálcika roller ami dobozból kivéve beállítás után használható? Pl nem kell alkatrész cserével , upgrede-el kezdeni, meg szilóval vízállóvá tenni...?
Mantis 10? -
vendingo
veterán
Üdv. G30-ból kb mi a max hatótáv amit ki lehet hozni nagyobb akkuval? (Gyári helyére építve)
Sebesség 25-30km/h, 90kg rider. -
vendingo
veterán
Üdv. Csatlakoznék én is pár amatőr kérdéssel.
G30 max ii-t nézegettem, de más is érdekes lehet ha ajánlatok.
Konkrét vételi szándék nincs, csak felmerült mint alternatíva, lehet nem is alkalmas számomra a roller a kritériumok miatt.
1. Mennyire bírják a terepet a rugózás nélküli gépek? Döngölt murván elmennek? Bringával 7 baros virsligumival nem vészes, kátyúk alig vannak, kerülhetőek.
2. Napi 2x7.5km lenne a táv, lefele majdnem végig lejtő, vissza végig domb.
3. A roller mennyire bírná hosszabb távon a kültéri fedett tárolást +5 és +30 fok között? Munkahelyemre nem tudnám bevinni, bringatárolóba lenne. Akku nem döglene meg idő előtt? Esetleg kivehető az akku?
4. Mennyire bírná az esőt? 13 órát dolgozok és nem vagyok jós, nem tudom milyen idő lesz hazamenetelkor.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged