- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Emunem őstag Találkoztam, lekaptam a rolleröl, és elmondtam neki a véleményem arról, hogy mit gondolok az ö kis világáról. "Szerencsére" felnőtt volt (nem volt rajta sisak, azért is lecsesztem) az illető, tovább (amíg én láttam) inkább tolta a rollert...(Azért szerencsére, mert itt osztrákiában több joga van egy gyereknek, mint egy felnöttnek, akik nyugaton laknak tudják miröl beszélek  ) Telefonját buzerálta rolleren a tartóban, közben véget ért a bicikli út, és belerongyolt elég nagy sebességgel a gyalogosok közé, nekem meg szerencsére csak a táskámat ütötte meg, mondjuk meglettem volna nélküle is. Nem kicsi frusztrációmat is kibeszéltem magamból amit érzek az ilyen felelőtlen emberek irányában, de pillanatnyilag hatásos volt. ) Telefonját buzerálta rolleren a tartóban, közben véget ért a bicikli út, és belerongyolt elég nagy sebességgel a gyalogosok közé, nekem meg szerencsére csak a táskámat ütötte meg, mondjuk meglettem volna nélküle is. Nem kicsi frusztrációmat is kibeszéltem magamból amit érzek az ilyen felelőtlen emberek irányában, de pillanatnyilag hatásos volt.  
- 

enginev3.0 félisten Január 1-től? Érdekes, már idén márciustól is lesz 
 Mondjuk az már elmúlt pár hónapja, és még mindig nincsBár jelenleg mindennél fontosabb a jövőévi választás, a kampányolás, az országjárás és társai, szóval nem juthat idő mindenre, még a napi 16 óra munkával se, amit a nagymester szerint mindennap csinálnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Telefonját buzerálta rolleren a tartóban, közben véget ért a bicikli út, és belerongyolt elég nagy sebességgel a gyalogosok közé, nekem meg szerencsére csak a táskámat ütötte meg, mondjuk meglettem volna nélküle is. Nem kicsi frusztrációmat is kibeszéltem magamból amit érzek az ilyen felelőtlen emberek irányában, de pillanatnyilag hatásos volt.
 ) Telefonját buzerálta rolleren a tartóban, közben véget ért a bicikli út, és belerongyolt elég nagy sebességgel a gyalogosok közé, nekem meg szerencsére csak a táskámat ütötte meg, mondjuk meglettem volna nélküle is. Nem kicsi frusztrációmat is kibeszéltem magamból amit érzek az ilyen felelőtlen emberek irányában, de pillanatnyilag hatásos volt.