Hirdetés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Meglesem majd a Cannondale meg a Cube montit is majd a kazánban...
Szerintem ne azokkal akarj befűteni, egyrészt környezetszennyező (úgynevezett "czigánymunka...
), másrészt a fűtőértéke is elég gyenge.
Látatlanba 1-1 erdei köbméter akácot tudok felajánlani a bringákért cserébe, amennyiben a szállítást Te állod mindkét irányban
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Meglesem majd a Cannondale meg a Cube montit is majd a kazánban jövő héten mostmár, kiváncsi vagyok azoknak milyen
-
-=RelakS=-
veterán
Sam Pilgrim és az agy nélküli bringa [YT]
A feltűnő zsiráf is érdekes

-
Seep
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Koszi, mar azt hittem tojtok ram.
-
arcitec
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ma az enyhe °0C fuvallatban majd lefagyott a képem a Csák Norisz hídon.🥶...és a hideg még csak ezután jön.
-
fulton
addikt
vágjátok pucba magatokat mert új rend uralkodik a topikban! hanyatlás nem tolerálandó, csak a z2 adhat nektek erőt és mindent lebíró" akaratot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nah... de gyors volt a modibá'
) -
f_sanyee
senior tag
Kipróbáltam a TrainingPeaks Virtual/indieVelo app-ot. Egész jó, mindent mutat ami kell, és még a videót is ki lehet kapcsolni.
-
attiss66
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
"Az ilyen faszságok miatt nincs idejük a valódi vevőkre."
Ja, sok mindenre meg nem tudnak válaszolni, mert nincsenek kioktatva, nem tudják mi mire való, aztán meg lényeges adatok nincsenek feltüntetve, úgy kell a termék adatait kirugdosni belőlük,.úgyhogy ne pattogjál faxikám,

-
Toobee
veterán
válasz
dom1n0
üzenetére
2-es Priusom 400e km-rel adtam el, minden eleme gyári volt a hajtásláncnak. De nekem is jobban tetszene egy Camry a nagyobb motorral. Céges autó a legjobb autó, csak mikor jössz haza a Mecsek Enduro edzésnapról vonóhorgon a bringa és egy kényelmes előzésből rázós helyzet lesz, akkor azért meginog a Toyotás bizalom.
-
attiss66
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
Itt a pedál. Ez egy nagyon jó kis pedál/Tioga/, attól függetlenül, hogy nem mai darab. Nagyon simán gördül. Persze, biztos nem ez a legjobb pedál a Világon, de nekem a montimra teljesen megfelel.
Meg fogom oldani, vagyis az esztergályos haver, esztergál rá valami műanyag kupakot, hogy ennek a jól működő pedálnak a tengelyvégéhez ne menjen be mindenféle gány, szar.

-
-
dom1n0
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Az a gond igen hasonloan allnak hozza egy 3e ft-os pedalhoz, meg egy 700e tv-hez is egy ideje kb mar.
Nem erdeke mar javithatora gyartani senkinek semmit, ugyanugy elkell dobnod egy 3-4 eves olcso termeket mint eyy dragat.
Autoknal is mar sokszor nincs motorgeneral, meg felujitas, hanem csere, ami egyenlo a gtk-val. -
Peet19
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki véletlenül a Fox DYAD RT2 -nek pontosan a szemtávolságát? Esetleg lehetne valami mással helyettesíteni? Pl: X-Fusion P1-RL vagy valami hasonlóra gondoltam. Egy Cannondale Claymore-ba szeretném rakni.
Előre is köszi a segítséget! -
Jester01
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A tiédre az adekvát reakció a jobb klikk, mark as junk lett volna. Az ilyen faszságok miatt nincs idejük a valódi vevőkre.
Ha nekik ez az adekvát reakció akkor nekem meg az, hogy nem hozzájuk fordulok akkor se, ha "valódi vevő" leszek. Egyébként mesterbike nekem tudott rendelni bowden vezetőt a bringámhoz ami hasonlóan filléres vacak mint az a kupak de azért jól be van árazva 10 fontra.
-
Toobee
veterán
válasz
attiss66
üzenetére
Szóval költöttél bruttó ~30-at és most full time supportot szeretnél. Nekem nincs több kérdésem a témában. Kívánom, hogy tálald meg a megoldást! Néha azért érdemes a másik oldal szempontjait is vizsgálni, mielőtt negatív üzenetet fogalmazol meg olyanról, aki egyébként foglalkozik azzal, hogy neked segítsen.
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Milyen anyagbol van a pedal ami rakkelto/mergezo?

Itt szimplan arrol volt szo, hogy a gyartoknak mar tobb joga van a vilagban mint a fogyasztonak ha igy folytatodik az evolucio. Megveszel valamit es 2-3 ev mulva mar sokszor nincs alkatresz, mert ontja a fost magabol a kaputalizmus.
Ha neked ez bejon es meg orulsz is neki, az gond, nagy gond.
Azbeszt nem is tudom hogy jott ide

-
attiss66
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
"Már az én óradíjam jelentősen túllépte annak a szar műanyagdarabnak az értékét az első poszt után, amit erre pazaroltam."
Nem is kérdeztelek, ha jól tudom.

" De bizonyára az is túl modern, macskaszarral kevert vályogot érdemes használni inkább."
Tudjuk, te a cigány munkában elől jársz.
-
Seep
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nagyon sarkos vagy megint, egyel egy kitkat-et.
-
válasz
dom1n0
üzenetére
Mi köze a dolgok vigyázásának ahhoz, hogy egy régi, istentudja honnan való, akkoriban engedélyezett, de most már mérgezőnek / rákkeltőnek felismert anyagokból gyártott vacak helyett inkább veszek egy másikat?
Vagy te például vígan használod a házra az azbeszt szigetelést, mert a hungarocel túl új? Én meg az ilyen álszent baromságokon húzom fel magam...
Meg ez a "mai világban"... 47 éves vagyok, szerinted mikor neveltek utoljára? Édes f***om...

fulton: bocsánat, tényleg, hogy felejthettem el a purhabot
De bizonyára az is túl modern, macskaszarral kevert vályogot érdemes használni inkább. -
parandroid
félisten
válasz
attiss66
üzenetére
Az esztergályos ismerősödnek mennyibe kerül ez a projekt? Tervezés, előkészítés, gyártás, esetleges rájavitás, takarítás, géphasználat (annak a gépbek a beszerzése, karbantartása, szervizelése), stb? Milyen óradijjal dolgozik? Tudom, ‘ingyen’ van.
Már az én óradíjam jelentősen túllépte annak a szar műanyagdarabnak az értékét az első poszt után, amit erre pazaroltam.
Re #320962: Mai vilagban a kereskedők úgy el vannak havazva, hogy prioritizálniuk kell a megkereséseket. A tiédre az adekvát reakció a jobb klikk, mark as junk lett volna. Az ilyen faszságok miatt nincs idejük a valódi vevőkre.
p
-
attiss66
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
"Most olvastam tovább, Toobee-val értek egyet, már így is túl sok energiát fektettek az ügybe, hogy válaszoltak."
Mért ne válaszoltak volna, ez a dolguk, hogy kiszolgálják a vevőket ugyebár.

-
Toobee
veterán
Úgy látom lassan még egy Garmin szenzort nyugdíjazhatok. z2 közben felnézek a sorozatból és 200 feletti pulzut látok
-
dom1n0
őstag
válasz
attiss66
üzenetére
Sajnos a mai világban már erre nevelték rá az embert, hogy ne vigyázzon a dolgára, vegyen mindenből másikat bármi van, ne legyenek jogos elvárásai, elég végletes ez a kapitalizmus.
Én sokszor már leszarom ezt a fajta küzdelmet mert felb@aszom magam rajta csak, de teljesen egyetértek veled! -
attiss66
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Elvetemült vagy te.

A pedál nem ótvar, ez egy jól működő pedál, attól, hogy régi. A XXI.század sok xart kitermel magából. Minél xarabb, annál jobb, hogy hamar el lehessen adni az újabbat, vagy ezt te nem tudtad?! Akkor fel lettél világosítva.
"Te sem gondoltad komolyan szerintem, hogy egy ilyen műanyag sz@rt"
De komolyan gondoltam, mert az a pedál alkatrésze.
"Kinyomod melegragasztóval, vagy viasszal kitöltöd, aztán kész"
Nem szokásom a gányolás, a cigánymunka.
Nincs 3D nyomtatóm.
De, mint írtam az esztergályos ismerősömmel leesztergáltatom.
De, első körben be akartam szerezni pótalkatrészt. -
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
hol marad a puRhab (sértve érzem magam)
-
válasz
attiss66
üzenetére
De amúgy nincs igazuk? Csak elvetemültek foglalkoznak ilyen ősrégi, ótvar pedállal, miközben egy 10esért hozzádvágnak egy modernebbet.
Te sem gondoltad komolyan szerintem, hogy egy ilyen műanyag sz@rt majd kapsz külön. Kinyomod melegragasztóval, vagy viasszal kitöltöd, aztán kész. Esetleg megrajzolod 3D-ben a meglévőt, és nyomtatsz egyet.
-
parandroid
félisten
válasz
attiss66
üzenetére
Senki nem fog neked egy 3 Ft értékű kupakkal szarozni, amikor annak a gyártása, szállítása, tárolása, kezelése, postázása, az ügyfélezelés, valamint mindezekre az áfa miatt máris ezer forintos költésget tenne ki. Ez nemcsak józan paraszti ész, hanem együttes társadalmi érdek.
Erre nem az a megoldás, hogy minden szirszart raktáron kell tartani, hanem az, hogy tessék egyen méretben gyártani a szar, olcsó pedálokat, és akkor majd megéri egyen kupakokat gyártani, illetve tartani rá (mint a szelepsapka az autóra/biciklire - tényleg, az autómról hiányzik egy, kell majd szereznem). Ez nem a kereskedő sara, hanem a gyártóé, nekik írj, ne a kereskedőt zaklasd.
Szerk.: Most olvastam tovább, Toobee-val értek egyet, már így is túl sok energiát fektettek az ügybe, hogy válaszoltak.
Rendes pedálon meg nincs zárókupak, egybe van öntve az egész.
p
-
PELLE
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nekem nem kellett a sok wc papír. A feltöltésben igazad van, de az új orvosi kutatások szerint jó a 0,1g/tskg
-
attiss66
senior tag
Írtam a bikepro-nak, hogy az egyik taposópedálomból hiányzik a műanyag zárókupak, nincs e nekik olyan külön.
Íme a válasz:
"Külön kupak pedálhoz nincs a piacon. A ok valószínűleg az, hogy több tucat különböző méret van belőlük, és nem lehet beazonosítani melyik való melyikbe. plusz általában azokból a pedálokból szokott kiesni, amelyekkel nem érdemes sokat foglalkozni, le kell cserélni egy jobbra"(amúgy a régi szép időkben arra találták ki a szabványt, de a XXI.századi elhülyült Világban ez már nem divat
/
Nem írtam, hogy kiesett, valaki szerelhettevolna is és nem tette vissza, vagy még egyéb .
Aztán írtam azt is, hogy Tioga a pedál/ez nem egy gagyi márka szerintem
/ és még azt is írtam neki, hogy szebben, simábban pörög, mint a Shimano Deore XT pedálom, pedig az tesvérek közt is egy jó márka. 
Na és azt is írtam, hogy majd egy esztergályos ismerősömmel esztergáltatok hozzá.
Azt már meg se említettem nekik, hogy ha a tőlük vett taposó fullmárkás pedálból hiányozna majd valami oknál fogva a zárókupak, akkor mi a helyzet, venni kell egy új pedált?! gyaaa
-
dom1n0
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
Nyugodtan mehet minden nap, ha birja a gyomrod, van akit fosat.
Az hogy mennyire van szukseg ra, mar egy mas kerdes, a klasszikus sprint, robbanekony mozgasnal van elonye a szedesenek leginkabb. Ha sok ilyet vegzel, es kondizol is esetleg akkor hasznos. Z2-ni kevesbe
Fulton, Hasaggymeg: Lehet csak nagyok voltak az elvarasok, vagy japoek mashogy gondolkodnak ebben. Remelem belemegy iden jo sok kili aztan meglassuk

Vege lehetne az influenzaszezonnak es johetne a joido is mar, 2 napja csak vegetalok migrennel… -
fulton
addikt
válasz
Csápájev
üzenetére
Én nem szedek ilyesmit, de fősulis koromban toltam a vége fele (kondiztam) nem igen tolnám ismét, meg nekem kezdetben komoly gyomor panaszokat is okozott. Egyébként adott erőt ez tény, emlékszem volt egy pont ahol úgy éreztem elértem a határom, vagy csak "kiégtem" túl edzés - ez is benne lehetett, egyszerűen semmi erőm nem volt emelgetni a súlyokat. Akkor jött ez a kreatin dolog + mellé fehérje is ment..stb, tényleg dobott rajtam erőben nem keveset. Vizesít, "felfúj". Így gondolom bringázásban is dobna, de minek az...kérdem én. Ilyen fejjel már. plussz ha abba hagyod ...
-
eddie1978
senior tag
Kormány hajlítás. Egy darab per kormány az adott típusból. Statisztikához kevés, de érdekes.
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
+ fulton: Koszi!
A valtogorgoknel szinten ugyanezt figyeltem meg, minimalis forgas, a Sram-os megoldas meg fel percig forog ott is.
Teny az aftermarketes gyartoknak is meg kell elni valamibol
, hasonlit a Meta Quest3-ra. Megveszed egy vagyonert es cserekheted le felet
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem fog
-
mauimagic
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
Tegnap délután én is mentem egy karikát, @szargarmin szerint -4 volt, szerintem meg q.va hideg.
Valami bújkálhat bennem, pulzus ≈1 zónával a szokásos alatt (vagy csak meghozta gyümölcsét a téli alapozás és hirtelen négyzetre emelkedett az FTP-m
)
Máma kéne mennem hosszút, de kicsit fosok, mert a zidőjárás állomásom beltéri egysége ránézésre valami jekatyerinburgi kültéri jelét mutassa.
Igaza lehet Tránpnak #nosuchtingasglobalwarming -
attiss66
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Én örülök a havazásnak, azt várom már mióta/karácsonykor is full hónak kéne lenni a tájon/. Essen vagy fél méter. A hótoló tolja le az utat, de az úton kívül minden tiszta hó legyen és jó hideg, hogy ne olvadjon el. Milyen hóval kapcsolatos kérésem legyen még vajon?!

-
Seep
senior tag
Montisok, mennyit nyom komplett a hatso kereketek? Gumi+(belso/tej)+kerek+sor+fek tarcsa. Nalam 2.4Kg sokallom.
-
attiss66
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én nem érteni, hogy mit akarsz ezzel mondani.

-
attiss66
senior tag
Na már kezdi magát lehűlni a levegő. A szél is fútt, de az arcmaszkot még mindig nem veszem fel.Azt majd szerintem -4-5 fok körül. Gondolom lesz még olyan hideg a télen. Vagy márciusban.
Vagy áprilisban.
Vagy májusban.
-
attiss66
senior tag
válasz
Atos23
üzenetére
Jó, köszi.Nem olvastam. Onnan is lehetett volna rendelni, de én már az MTBIKER-ről megrendeltem. Nem bírtam kiegyezni a kék színnel. Műszakilag pöpecül műkszik a kék színnel is
, de azzal a rikitó kék szinnel nem bírok kiegyezni. 
Az úgy lesz jó, ha az is fekete színű lesz, mint a többi bowdenházak.
Az enyémet úgy híják, hogy Jagwire CGX-SL [link] , gondolom ez is pöpec, azt olvastam róla. -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én is azért indultam most eleve térdmelegitő+ réteggel. Igy a comb is duplan védve volt. kellett is ... írnak is valami szibériai légtömegről - hat van benne valami.
-
parandroid
félisten
válasz
fulton
üzenetére
Ha sokat csinálod, fejlődsz. Ha ésszel csinálod sokat, akkor többet, ha ész nélkül, akkor kevesebbet. De olyan nincs, hogy nem megy jobban. Hacsak nem vagy annyira eszetlen, hogy belehajszolod magad a kiégésbe, vagy valami sérülésbe.
Amúgy tegnap kimentem futni (idegen hely, városnézés), 8,5 km, kicsit kevesebb, mint egy óra, -2 fok, viszonylag erős szél, feels like -5. Nem is fáztam, jól is ment… De utána egész nap fáztam, rázott a hideg, fájtak az ízületeim, alig vártam, hogy ágyba kerüljek, vettem be egy gyógyszert, kialudtam magam, ma reggelre jol vagyok. Szóval nagyon észnél kell lenni ezzel a hideggel, ennyi idősen nem lehet ezt sokat büntetlenül csinálni.
p
-
fulton
addikt
Azért van hozadéka a sima "mikor milyen kedvem van" tekeréseknek is. 2 hónapja pl folyamatos 310 watt 20 perc: 169 bpm volt az átlagpulzusa. 210 watt 20 percig: 130 bpm átlag.
Mostanság pedig: 200 watt 20 percig: 118 bpm az átlag.(ami z1 tető).
300watt 20 percig: 161 bpm átlaggal jön. Az z3 tető. (Z4 alja ha úgy tetszik).
Fogyás is alakul úgy fest: mostmár rendre 81kg alatt mérek reggelente.
Am kegyetlen hideg van. Olyan szél volt..pf. térdmelegítőt indulástól felvettem. Pár percre levettem a kezemről a kesztyűt utána percekig fájtak az ujjaim úgy beleütött a hideg. De ez aprosag..nagyon jó kis ride volt a mai. 63km. Elveztem. Ki a "természetbe" no ember, annyi őzt láttam

-
attiss66
senior tag
Csak nem bírtam idegekkel jeligével.
Vettem Jagwire bowdenházat 2m-t, a bikepro-ról. De csak kék, sárga, piros, fehér és ezüst volt. Fekete nem. nabzmg
. Vettem kéket, hogy jó lesz majd az a fekete váltóbowden házak mellett. De csak nem jó, megrendeltem feketében 2m-t/ 1558 Ft/+999 packeta szállítás., Jagwire CGX-SL fék bowdenház, Ø-5 mm, fekete, az MTBIKER-ről. [link]
Ennyi volt ez a történet.
-
semmiho
tag
-
Atos23
senior tag
válasz
chubby2o6
üzenetére
Köszi! Akkor nem veszek ki a láncból.
A bringát AXS váltóval és AXS dropperrel vettem, mára már mindkettő bowdenes.
Amúgy semmi extra rossz nem volt az AXS-el, nem akarom savazni, viszont az, hogy egy akku töltéséről gondolkodjak, az nekem nonszensz (na és plusz egy elem a váltókarban is van). Illetve volt két alkalom, amikor túrára menet otthon felejtettem a töltőn az akksit.
Na de ezek az én személyes kis gondjaim, alapjában véve természetesen nem rossz a rendszer.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Schwalbe flakonos easy fit
Tip-Top vödrös cuccosIlyenekről van szó, igaz?
-
válasz
Atos23
üzenetére
Nekem az AXS-el áll így a legkisebben, simán jó.
Asszem nincs megkülönböztetés a lánchosszúságot illetően mecha meg villanyváltó között ( két külső+két belső szem ), bár már nem nagyon emlékszem, hogy mecha váltó esetén mennyit vettem ki a láncból. Mondjuk nekem HT van, nem fully.
Ha hajtáskor nem ér bele semmibe, szépen, hang nélkül fut a lánc, szerintem nagy baj nem lehet.
Mi volt a gond az AXS-el? -
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Downgradeltem a bringám váltóját, azaz Sram GX Eagle AXS akkus váltóról visszaálltam sima bowdenes Sram GX Eagle-re (igen, van ilyen marha
).Előfordulhat, hogy két ennyire hasonló váltó esetén ki kell vennem a láncból?
Így áll a váltó, ha a legkisebb fogaskeréken van, és a láncfeszesség rögzítő csavar is majdnem maxra van húzva. Sajnos az átállás előtti állapotot nem fényképeztem le, az AXS (szerencsére) már nincs meg.

-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem rossz ötlet. Megkérdezem a gumist, hátha ad. Külön nem fogok venni egy bödönnel, az biztos, olyan gyakran nem akarok gumit szerelni, ritka utálatos dolog.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
haver gumis ő ilye(smi)t is használ, nem tom van-e kisebb kiszerelésbe [link]
vagy beugrasz a helyi gumishoz, és kérsz 1 diónyit? -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
NIncs valami kenőcs szerűség vagy nem is tudom mi? Én próbáltam mosogatószerrel, de annyira feszül a felnire/felnibe a gumi, hogy nem sokat könnyített a helyzeten.
Arra gondoltam, hogy esetleg vazelun jó lehet-e? Egész elfogadható áron van a DM-ben 125 ml és 649 Ft.
-
dellfanboy
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ultra derm nekem kiszedte
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
mosogatoszer
-
Rodzser Mór
senior tag
Hali!
A külső gumi oldalát bekenném, hogy könnyebben helyére menjen a gumi felszreléskor. Van erre valami házi praktika?
Kenés nélkül marha sokáig tart, míg a helyére tegyem a gumit, hogy ne üssön a felnin, nagyon meg tud szivatni.
-
Csápájev
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Ez az aláöltözet elég fura méretezés,arra számíts.Szerintem legalább egy számmal kisebb,mint ,ami rá van írva.
-
Gyula84
veterán
Üdv 700x32c helyett 25c nem lesz gáz? biciklivel vettem az új gumit tehát van
-
flash-
veterán
Decathlonos vásárlas eseten az appban hogyan kell ervenyesiteni a megszerzett kupont? Hiaba irom be a kupon kartyaszamat es pin kodjat a promicios kód helyére, nem fogadja el
-
Fall-N
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Vanish mosószappannal bedörzsölni mosás előtt, kiszed sok makacs foltot. De olaj alapú dolgokat lehet, hogy csak a foltbenzin szed ki, de az tényleg hatásos. Nekem a gép zsírt simán kiszedte az edzős ruhából.
-
dom1n0
őstag
Skacok ez a kozepcsapagy van a Cube bicoban:
Shimano SM-BB71-41B, 86mm Pressfit
Normalis ez, hogy kevesbe porog benne a hajtokar mint a Sram-os orszagutimban?
itt lanc nelkul megtekertem es latvanyosabban kevesebbet forog mint a Sram.
Esetleg meg be kell jaratodnia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...úgy vagyok vele, hogy talán pogácsáéknak számít minden watt, de nekem egy esetleges jobb tömítettségből fakadó tartósság többet ér.

...