- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Íme az új Android Auto!
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Maximum1 #317838 üzenetére
Egy próbát teszek vele én is, M-es méretben rendeltem (8-as kesztyűket hordok). Már gyűltek a kosárban a dolgok, most van kuponozás is, szóval egész jó ár lett a vége.
Ezeket vettem:ThinkRider Heart Rate Monitor Chest Strap ANT+ BLE 4.0 Fitness Sensor Compatible Belt Wahoo Polar Garmin Connected Cycl
6660 Ft, megdöglött Magene helyett. Majd kipróbálom azért hajzselével vagy mit is ajánlott a topikgazda, mert egyik pillanatról a másikra kezdett el nem mérni. Elemcsere megvolt.1/3PCS Indoor Bicycle Front Wheel Mount Front Wheel Lifting Block Mount Bicycle Trainer Bracket Padded Support Road Bike Parts
3 db 1280 Ft (D100-hoz nem adnak)
COOSPO ANT+ USB Stick Wireless Receiver Adapter Sensor TrainerRoad to upgrade Bike trainer for Garmin Zwift Wahoo Bkool Onelap
3205 Ft, a Cycplus pf szenzor inkább csak pillanatnyi állapot megtekintésére alkalmas jelenleg a görgőn (D100-ban nincs pf szenzor, a Garminom meg még a régi fajta, csak ANT-t tud), sokszor leesik nullára a kijelzett érték, majd 50-60 között jelez egy értéket, majd beáll a valós fordulatra ilyen 1-2 mp-es dolog ez. Közben a pf nem változik. Teszek egy próbát az ANT stickkel, tippem szerint a laptop bluetooth vevő a szűk keresztmetszet.Silicone Band Keeper For Garmin Fenix7 7X 6X 6 Pro 5X 5S 5 5 Plus 3 HR Vivomove 4 3 Strap Loop Rubber Watch Buckle 20 22 26mm
10 db 1150 Ft, ha valakinek kellene a 22 mm-esből, szóljon.Bicycle Computer Stands Extend MTB Bike Adapter Bracket Bicycle Stopwatch Holder Mount For GARMIN IGPSPORT Cycling Accessories
718 Ft, tartalék gumit akartam csak, de ebből 4 db-ot kapok itthoni tartalék gumigyűrű áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest