Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
meander
üzenetére
Narancsos
Vagy robur ízű. Vagy romános 
Szóval nyitott vagyok ezen a téren, mivel ízlelésem korlátos. És úgy gondolom, hogy számomra nem rosszabb, vagy jobb lesz a kávé, hanem másabb. Olyan nüansznyi eltérések lehetnek, amelyeket én észre sem veszek. De abban biztos vagyok, hogy a drágább/nagyobb/batárabb daráló finomabb is, már ha én dolgoztam meg érte
A másik, meg hogy lehetőségem sincs kóstolni melyikkel milyen, de én bízom a gyártókban meg a fórumokban, hogy egy bizonyos szint felett nem süllyednek egy bizonyos szint alá (Eszterházy Péter után szabadon).
Mondjuk padlót fognék tutira, ha a kedvenc kávémból egy savanyú löttyöt kreálna a daráló, de ezt meg kizártnak tartom, mert érzésem szerint akkora hatással nincs ízre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy robur ízű. Vagy romános