Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
100kg
Legyen inkább 10. Bár igazán jó 20kg+ után lett az eredmény. A Robur késnek kell ennyi, de az Aquaviva 49mm-es síktárcsásának szerintem pár kg is elég lesz. Meg ennél a gépnél nem annyira jönnek az árnyalatnyi különbségek. Az biztos, hogy bár kell a bejáratás a késnek, lehet annyira kopott a régi, hogy az új bejáratás nélkül is jobb. Eddig nagyon hamar szőkült és ez az ízénnis érződött. Pár shot után is látható/érezhető a különbség, pedig egyik legszkeptikusabb voltam a fórumon ezzel kapcsolatban. De a közel kétszeres ledarált kávémennyiség ugyanannyi idő alatt is sokat elmond a régi kés élességéről.Otthon most épp egy hetes Colonna filter etióp kávéjából próbálgatom az alacsony nyomású, elnyújtott idejű kávékészítést, és működik. Crema is van sok, így tényleg nem tudom mi lehetett az ok Jveresnél. Ízre nem rossz, de nekem kicsit sok ez a savasság.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legyen inkább 10. Bár igazán jó 20kg+ után lett az eredmény. A Robur késnek kell ennyi, de az Aquaviva 49mm-es síktárcsásának szerintem pár kg is elég lesz. Meg ennél a gépnél nem annyira jönnek az árnyalatnyi különbségek. Az biztos, hogy bár kell a bejáratás a késnek, lehet annyira kopott a régi, hogy az új bejáratás nélkül is jobb. Eddig nagyon hamar szőkült és ez az ízénnis érződött. Pár shot után is látható/érezhető a különbség, pedig egyik legszkeptikusabb voltam a fórumon ezzel kapcsolatban. De a közel kétszeres ledarált kávémennyiség ugyanannyi idő alatt is sokat elmond a régi kés élességéről.