Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Macrodroid
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt, azt lagoon mondta (de arra gondolt ő is, amit írni fogok). másrészt, én azt mondtam, hogy túl sokat kell esőtáncot járni vele ahhoz, hogy pontosan olyan hőfokon csináljak meg egy shotot, mint ahogy azt én szeretném. nem tudom bármikor elkezdeni, mert máshogy viselkedik a gép, ha 25 percet melegedett és ha 45-öt, nehéz fél fokon belüli shotokat csinálni egymás után, egyáltalán, nem megy, hogy odamegyek bármikor a géphez (amikor a gyerek engedi) és csapolok és tudom, hogy 92,5 fokon tettem mindezt.
ebből nem következik, hogy ha beletanul az ember és kiismeri a nyűgjeit, trükkjeit, akkor ne tudná végül elérni azt, amit akar. de pid-es gép után én nem akartam bevállalni a fentieket, így inkább eladtam.
(az már csak zárójeles, hogy a dc hőszigetelt fejéhez már végtelenszer hozzáért vince, hiába sípoltam neki, hogy vigyázzon, de én is. ez is csak kényelmi szempont, de nekem fontos, hogy nem égetem meg magam).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs