Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz
vicces1
üzenetére
A "bronz"-ot sosem próbáltam, eddig csak világosabbakkal próbálkoztam tőlük. Még a már - állítólag - Loringgal pörkölt kávé esetében is ugyanaz volt a probléma. Pörkölési hibás szemek és az a "pipakátrány" szag... Ha a kezemmel hozzáértem, mintha elszívtam volna egy mezitlábas cigit. Csészében viszont ahogy írtad, az is egészen más volt. Nem mondanám, hogy megtáltosodott, de megmutatta, hogy az alapanyagból mit is lehetett volna kihozni.
A babok szaga viszont annyira taszított hogy elajándékoztam a csomagot.A pörkölésről csak felszínes ismereteim vannak, de ha jó sejtem a szárítási szakaszt túl rövidre veszi. Túl nedves babokkal indul neki a következő szakasznak, a kondenzvíz pedig rákeni a pörkölés során felszabaduló anyagokat a szemekre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest