-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz
vicces1
üzenetére
A "bronz"-ot sosem próbáltam, eddig csak világosabbakkal próbálkoztam tőlük. Még a már - állítólag - Loringgal pörkölt kávé esetében is ugyanaz volt a probléma. Pörkölési hibás szemek és az a "pipakátrány" szag... Ha a kezemmel hozzáértem, mintha elszívtam volna egy mezitlábas cigit. Csészében viszont ahogy írtad, az is egészen más volt. Nem mondanám, hogy megtáltosodott, de megmutatta, hogy az alapanyagból mit is lehetett volna kihozni.
A babok szaga viszont annyira taszított hogy elajándékoztam a csomagot.A pörkölésről csak felszínes ismereteim vannak, de ha jó sejtem a szárítási szakaszt túl rövidre veszi. Túl nedves babokkal indul neki a következő szakasznak, a kondenzvíz pedig rákeni a pörkölés során felszabaduló anyagokat a szemekre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 3
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest