- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
stereofan
üzenetére
Igen, ilyeneket láttam, de ez tisztább, köszi! (imádom, amikor egy olasz angolul beszél, kész
)Lenne kedvem pár tuning dolgot megcsináltatni rajta, ha valaki vállalja, ennyit megér nekem. Van itt olyan a fórumon?
szerk: igen, az öngyújtós-papucsost láttam, de annyira szerencsétlen a csávó, hogy konkrétan kitakarja a műveletet...
bluesfan jól gondolom, hogy a Lelit márka a szegedi szitu miatt lett tiltott? Azért ez elég nevetséges hozzáállás itt sokak részéről. Anélkül, hogy vitát generálnék, lehet ellenszenv a személy miatt, ez tény, kinek-kinek saját dolga, de attól a termékekkel, sőt az árakkal szerintem nincs gond. Pláne az olasz import termékekkel. És szerintem a kávéval sincs gond. Hogy a duma és a körítés milyen, az más dolog.

Én is Szegeden élek, kicsit sértve érzem magam, amikor Szegeddel teszik páran egyenlővé Mordort...
A MaraX egyébként nekem is mozgatja a fantáziámat, elérhető ára miatt. Xabi78 enegem is érdekelne az összefoglaló!! Neked ilyen van?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)