- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Nem tudom miui alatt működik-e (a leírtak alapján nem valószínű), de én most a next launchert használom. Gördülékenységben simán lenyomja a nova és apex felületeket (próbáltam mindkettőt). RAM-ból viszont 80mb-ot eszik, de azt nem vettem észre, hogy az akut szívná. Egy próbát szerintem mindenkinek megér(bár nem olcsó, de megoldható máshogy is), nagyon jól testre szabható és rengeted téma van hozzá (ingyenes és fizetős egyaránt).
-
feca83
tag
hi!
apeelme új jb rom-át probálnám ki, de g3n-m van. ha jól olvasom akkor te megcsináltad a változtatást- fel tudod tölteni esetleg valahova? vagy a "patch" program linkjét eltudod küldeni?
ha az utobbi akkor pár lépésben hogy mit hogyan csináljak és mire figyljek ha kell valami extrára....előre is köszönöm.
Üdv Feca -
apeelme
addikt
-
GazVezír
tag
Én úgy tudom, hogy a JiaYu sosem jelentett be hivatalos időpontot a megjelenésre vonatkozóan. Számomra a legvalószínűbb, hogy a négymagos G3-mal közel egyidőben érkezik a frissítés. Azt viszont nem gondolom, hogy megengedhetnék maguknak egy esetleges frissítés hiányából adódó öngólt akkor, amikor felhasználói bázisuk legnagyobb része a sima G3-mat birtokolja. Az már csak hab lenne a tortán, hogy piacon van mindkét verzió, míg az előbbi felhasználóit egész egyszerűen mellőzik. Összességében én azt mondom, hogy ha nem akarják maguk alatt vágni jobban a fát – már ami a vállalati kommunikációt érinti –, akkor kénytelenek lesznek frissíteni. Android fronton a felhasználók a különböző képességű hardverrel felszerelt telefonok esetében a frissítésekre a legérzékenyebbek, különösen akkor, amikor az újabb szoftver hardveres követelményei egyáltalán nem teszik indokolttá, hogy az aktuális frissítés ne jelenhetne meg egy korábbi készülékre. Nálam egy ilyen gyártó azonnal elmeszelte magát, hiszen a piacon van egy tucatnyi más gyártó is, akik közül választhatok.
-
pazirezz
tag
Feltettem a miui-t, amit linkeltél .. elsőre nagyon "pöpec"
Viszont beállításokban láttam, "prefered launcher" .. ha ott belőttél másikat, nem miui-t, akkor is azt akarta használni?! .. illetve, valamiért, ismételten a JB rom nem szereti az sd-kártyám, formázni akarja .. ilyennel véletlen nem találkoztál? -
sergio81
tag
Témáknál nincs probléma!Igazából nekem csak ez az sms szűrés jelentkezett negatívumként!A biztonsági központ mappában van egy felügyelet nevű app és abban ott vannak a szűrt sms-k de nem tudom megnyitni vagy a többi közé visszatenni!Ja és a miui szinkronizáció szokott leállni, de kezdésképp ezt minden romnál kilövöm és így ezzel sincs baj!
-
pazirezz
tag
Volt legalább addig fenn, hogy valamit sejteni tudj, mit hoz akkumulátor merítés, készenléti idő ügyben? Kamera, miegymás .. minden működött?
Ha ezek rendben vannak, feltenném én is .. illetve dobnál egy linket is róla, melyikről van szó, mert nekem kicsit kínai a needrom oldala, valahogy sosem azt gondolom újabbnak, mint ami valójában az
köszii
-
gabika318
aktív tag
Én teszteltem g3-n. Szokni kell a felületet, google play-ből csak a "módositott" működött, a sima 403 hibával nem töltött le semmit. Set locale program kell a jbart után, de így már 99% magyar. Root jogokat maga a rendszer kezeli. Nálam 10 percig volt fenn, még mindig nem találtam az Apeelme 404nél jobban használható romot, pedig szinte napi szinten feldobok valamit egy teszt erejéig.
-
apeelme
addikt
Még mindig hibakeresés van folyamatban de leírom hol tartok...
Korábban (#4234) Lidl fórumtárs is teljesen jól leírta kb. mi történik. Azaz van deepsleep de teljesen random időközönként apró ébredések jelentkeznek. Azt már említettem hogy ez partial wakelock, azaz a kernelhez nem sok köze van, viszont a rendszer egy része vagy a rendszerben valami app végzi rosszul a dolgát.
A segítségemre - általam is rég favorizált - Wakelock Detector, és shell-ből dumpsys segített. ezekből egyértelműen látszik hogy az Android rendszer az ami ébresztget, ez elsőre nem igazán hangzik valami túl jól hiszen eléggé átfogó ez a megnevezés. Ha részleteiben belenézünk akkor pl. WD-ben kb. 1napos használat után kiugróan magas az AlarmManager rész nálam több ezer volt...és ez nem normális. (Ez mint később kiderült rossz irányba vitt)
Továbbiakban már csak dumpsys beszédesebb így ehhez kellett nyúlnom. Ezzel csak az volt a gond hogy egy komplett rendszer működése - jelen helyzetben - túl sok felesleges adatot generál. Így ma készítenem kellett egy minimál 4.1.2-t ami még működik valamilyen szinten. Reménykedtem abban hogy csak valamelyik rendszer app lesz így egyesével tüntettem el a rendszerből őket miután folymatosan figyeltem a rendszert ami rengeteg időt vesz igénybe sajnos.
Most ott tartok hogy csak elindul a rendszer de még telefon funkciója sem működőképes a rom-nak...direkt...és még mindig jelen van. -
amdk7
aktív tag
No, feltoltam a Lolo1.1, illetve csak akartam.
Feltelepül rendben, de újraindítás után nem indul. :S Valószínűleg ugyanaz a probléma, mint nálad. Így nem is kínlódtam vele, visszament a backup.
Lehet teszek majd még egy próbát, de az nem most lesz.Viszont a Sanyesz 4.1.2.-re feltettem a cpu spy-t, még a fenti bohóckodás előtt, akkor valami ~10h-t írt Deep Sleepre. (a többire nem emlékszem) A backup és újraindítás után most ez az adat fogadott:
1001 MHz 0:04:30 azaz 3%
250 MHz 0:03:02 azaz 2%
Deep Seep: 1:45:18 azaz 93%
Total State Time: 1:53:08
Remélem ezekre az adatokra voltál kíváncsi.A fotózáshoz:
Ha fixen a témán tartjátok a kamerát, akkor kis idő elteltével beindul az autofókusz. -
-
amdk7
aktív tag
Szia!
Nem foglalkoztam vele. Feltettem a Sanyesz féle 4.1.2-t és ráengedtem a G3 to G3N transformert CWM alatt. Így működik minden aminek kell.
A Gthrill 1.0 alatt nekem sem működött az Alarm és a csengőhangjaim is folyamatosan elfelejtette. (Pedig gyári csengőhang volt beállítva, nem külső *.mp3. De beállt mindig 1db alapra és nem is volt választási lehetőségem.) Tudom a frissített GThrill-ben már javították ezeket a hibákat, de nem volt kedvem/időm vele foglalkozni. :S
-
Dominó85
addikt
kymco
Igen ebben igazat adok neked, mivel én nem rendelkeztem Defy-vel. Egy magyar nyelvű hibátlan 4.1.2-es Miui rom lenne számomra is a csúcs. Jelenleg is Miui "felületet" használok a gyári ICS-en.GazVezír
Almáról jöttél? Azta. Sohasem gondoltam volna, de most komolyan.A Sandisk az egyik legjobb memkari gyártó. Igaz én speciel nem rajongok érte ennyire, de ami igaz az igaz. Szerintem nézz körül itt hardveraprón és class 6-os 16GB-s vegyél ha teheted, vagy cl10-est. Ezeknél ugyanis a videók (amikből igen nagyot gyárt a G3) gyorsabban fognak a PC-re, notebook-ra, akármire átmászni. Én egy cl6-os 16GB-ost használok, a márkája most nem jut eszembe, de nem bóvli.
-
szumoo@gmail
tag
Igen az volt a kérdés, hogy két különböző áramfelvételű töltő hogy csinál ugyanakkora kimenetet.
Utánaszámolni nem nagyon tudtam hogy a kisebb áramfelvételből is kijön-e ugyanaz az output.
Arra jutottam én is hogy vagy az egyiken nagyobb a veszteség, vagy a másikon nagyobb a kamufaktor.
Csak azért lepődtem meg mert két azonos telefonhoz kaptam két különböző töltőt.
Kínai gyártónál nem lepődtem meg hogy olyan töltőd dobnak a dobozba amilyet találnak, de úgy látszik a sony-nál is ugyanez a módi. -
Dominó85
addikt
Próbáltad törölni a Handcent-et úgy, hogy először kényszerített leállítás -> OK -> User adatok törlése -> OK -> ha belső tárhelyen is és SD-n is voltak adatai, akkor a belsőn maradhatnak vackok, így "Áthelyezés SD kártyára" -> Adatok újbóli törlése -> Uninstall. Sokan nem így törölnek és ennek az a vége, hogy tele van f0sva az android rendszer minden vacakkal az SD karin. Az én SD karim gyönyörűen van mappázva mind a mai napig és egyszer sem laktam újra. Ergo amióta megvettem azóta így van.
-
-
gabika318
aktív tag
Ebben van az N-eshez is rom: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/
De egyenlőre nem próbálkoznék JB-vel ha N-es a telód. Sokan szívnak a N-esnek mondott romok miatt. Hivatalosan csak 4.0.4 rom van az N-esre, úgy tudom...
-
Dominó85
addikt
Mi a baj az ICS-vel? Szerintem egy teljesen stabil rendszer. Nálam eddig egyszer sem volt fagyás és a microSD karim sincsen teleszemetelve 5 hónap után sem. Pedig több száz apk megfordult már rajta, csak okosan kell uninstallálni.
Én a JB-t max a javított kamera apk miatt várom, de amíg a visszajelzések alapján azzal (még ha nem is számottevően de) csökken az üzemidő, addig marad a stock ICS. Nem mindig jobb az újabb (lásd Zte Blade 2.2 Froyo vs 2.3.6 Ginger).
-
Sanyesz.
őstag
Hmm... Auto-update a G3 esetében tudtommal nem létezik sem ICS, sem JB változatban.
"nem próbáltam a bétát, csak hallottam róla, hogy nagyon meríti az akksit..."
Hát ez az. Ebben a formában ez erős túlzás. Maradjunk annyiban, hogy kicsit hamarabb merül az akku.
Ez az én személyes tapasztalatom. -
Sanyaman
tag
Hát ne is mondd, először nem találtam rendes töltőt, felraktam a gyárival. Éjszaka jövök ki, hallok valami sípolást, gondolkozom mi a franc lehet az, hát a töltő volt! Vmi nagyon elqurt konstrukció lehet. Másnap este mikor töltőre akartam dugni, előveszem és sehol nem találom az EU átalakítót a végéről. Széttúrok mindent, mire megnézem és mikor kihúztam a konnektorból, az EU adapter benne maradt, csak nem vettem észre. Azóta már szerváltam egy gyári SE, az legalább nem esik szét. Azért ha már adtak hozzá gyári fóliát meg tokot, egy rendes töltőt is vághattak volna a csomagba.
-
sasa311
veterán
A HW gyakorlatilag ugyan az, a vezeték nélküli komm. chip (wifi, bluetooth, GPS) különbözik.
"hivatalos" adatok szerint picsafüstnyi különbség van köztük.
Ugyan nincs összehasonlítási alapom, de a WIFI / GPS chipeknél a szűk keresztmetszet mindig az antenna - ami viszont egyforma mindkét modellben (sajna kicsi minden telefonban). Nem hiszem, hogy ez gondot okoz, csak a megfelelő ROM-ra kell ügyelni!
-
WolfManus
csendes tag
Az újban -G3N- (tudtommal) csak a WiFi/GPS/FM/BT funkciót ellátó chip változott MT6620-ról MT6628Q-ra. Nemrég volt szerencsém mindkét verziót egy ideig együtt használgatni: az új wifi-je mindenhol legalább 5-10dB-el gyengébb jelet vett
, remélem ez csak szoftveres gond. A GPS viszont viszonylag gyorsan életre kelt, a régivel (G3) napokat szívtam. Egyébként ez az egész GPS mizéria antenna problémára vezethető vissza: a benne lévő fólia antenna nincs több 30-50 mm2-nél, ráadásul egy viszonylag gyér rugós megoldással viszik az egyébként is rendkívül kicsi jelet a panelra (egy több évvel idősebb, butább chippel szerelt autós naviban közel 3-4-szer ekkora felületű patch (kerámiára gőzölt fém) antenna vigyorog, ráadásul forrasztott vezetékezéssel, így mindenféle hókusz-pókusz nélkül 10-30 sec alatt vesz fixet, még árnyékoltabb helyen is). Ez nem egyedi probléma, más márkásabb telóknál is küzdöttek fórumozók a gyér antennázással.
-
Marko_
tag
Az aliexpress.com-on keresztül vettem, singapore post-tal küldték. Biztosan az is közrejátszott a vámolás megúszásában, hogy a kínai ünnep alatt vettem és utána postázták el, amikor az átlagnál sokkal több küldemény volt és könnyebben átcsúszhatott. Meg gift-et ikszeltek a csomagra, gondolom néha ez is segít.
-
kovisoft
őstag
Nekem a G3 előtti készülékem egy Samsung Omnia volt. Azzal nem volt mindegy, hogy a lakás melyik pontján vagyok, mert időnként elment a térerő. A feleségem iPhone-jával is akadnak térerő problémák a lakásban (mindketten T-Mobile-osok vagyunk). A G3-mal viszont eddig semmi ilyesmi nem volt, mindig van elég térerő.
-
Dominó85
addikt
A G3-nál úgy fogalmaznék, hogy a GPS-e átlagos erősségű, a wifi jeleket szépen és erősen fogja (nálam 4*40cm-es falakon át 16 méterre a routertől csupán egy erősséget veszít, míg az ex-telóm a ZTE Blade jó ha fog 1-es erősségű signalt). Hardveresen is a korrekt jelzőt tenném rá. Tegnap feltettem 2 grafikailag nagyon szép autós játékot (Real Racing 3 és Need For Speed Most Wanted), mindkettő HD felbontásban gyönyörűen fut, akadást a RR 3 átvezető "autó választásakor" tapasztaltam, de az is elhanyagolható. Egyedül a N.O.V.A 3 HD volt játszhatatlan (~10-20fps között). A telefon anyaghasználatból nálam 4-es fölé. A kamerát védő műanyag bizony tud karcolódni (levédtem fóliával). A fizikai gombok (hangerő, ki/bekapcs) minőségével is meg vagyok elégedve. Összehasonlítási alapom a Blade, ahol bizony az alsó menü gombok már lazák. A készülékház (elő és hátlap) összeszerelése is kiváló. Mint minden telefonnál a neten itt is fellelhetőek hibás darabokról készült fotók, de talán kimondható, hogy alapjában véve 10/8,5. Pixelhibával én még nem találkoztam.
maross
Egyes feltételezések szerint a Jiayu G4 lesz a Basic Edition (1/4GB, 1800mAh), míg a Jiayu S1 lesz a G4 Flagship Edition (2/32GB, 3000mAh). A Gizchina-án volt egy cikk, ahol a Jiayu telefonjait mutatták be. Nos a Jiayu-nak van vagy 30 (harminc) féle készüléke, a QWERTY gombsoros touch, nem touch verziókon, a gombsor nélküli touchos-on keresztül a nagyi-fon-ig minden féle! Csak ugyebár ezek közül a G széria elérhető Kínán kívül. -
-
-
Dominó85
addikt
A Jiayu G4 még Kínában SEM kapható. Nem értem ezt hogyan nem lehet már végre felfogni? A kínaiaknál bevett szokás, hogy az új készülékeket először Kínán belül (hazai piacon) terítik szét, majd pár hét, vagy 1-2 hónap múlva a külföldre is postázó/szállító kínai webshopok is kapnak a készletből. Ezek rendre 2-3. szériás készülékek. Megértem, hogy nagyon sokan várjuk a G4-et, de addig amíg hivatalosan meg nem jelenik, ki nem vesézték tesztekben, addig *csitt*. Aki figyelemmel kíséri a kínaiakat, az nagyon jól tudja, hogy a puszta számoknak az ő esetükben NEM szabad hinni. Az mind szép és jó, hogy kiírják, ilyen-olyan paraméterekkel a telókat (például OGS vagy GGII aztán közben meg szimpla edzetlen üveg vagy műanyag borítja a kijelzőt, gigadurva mAh-s akksi aztán a felét se tudja, 1GB ram és közben csak 512MB van benne és még sorolhatnám). Egy szó mint száz: TÜRELEM!
Szerk.: cappa72 megelőzött.
G3 téma:
Tegnap leteszteltem a Modern Combat 4: Zero Hour játékot. Simán viszi a teló, a játékmenetet még szokni kell, de a grafika és a mini scriptek nagyon ott vannak. Nem tudom ajánlani, mert Store-ban drága, a warez meg tilos! -
Persze, rendelhető. Látod a feltételes módot? "het"
El kell fogadnod, hogy G4 még nincs. Hiába ír valaki olyat, hogy persze van. Ha még nem gyártják és nem jelentették be hivatalosan, hogy van, addig nincs. _nincs_ . Ha lesz, akkor úgyis hangos lesz tőle a fórum.
Addig meg legyen a G3 a téma.
-
Olyan, mintha... de szerintem mivel a kapcsolat csak és kizárólag telefonos/emiles, ezért gyanakodnék.
Mindenhova postáz... SG, CN, DHL stb.
Ez is csak olyan jellegű boltnak tűnik, mint a "többi". Neked rendelik jó feláras pénzért, de ugyanezt magad is meg tudod tenni.Másrészről viszont számlával kecsektetnek, illetve az árak is áfa+nyereséggel ellátottak.
Van nekik G3... ez a leggyanúsabb.
Szóval felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest