- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
WolfManus #6857 üzenetére
Vettem a dzsájuhoz fali töltőt + akkut, nem gyors töltő, nem is melegszik töltés közben, kb. 9- 9,5 óra alatt tölti fel az akkut, - 2,1Ah-es töltőt használok, de szinte biztos hogy sokkal kisebbel is ugyanezt produkálná, gondolom raktak bele normális töltőáramkört - cserébe ha akár 2 napot is pihen az akku használat előtt akkor is 100%-os és talán jobban bírja az igénybevételt, de ez lehet szubjektív
-
apeelme
addikt
válasz
WolfManus #6854 üzenetére
Jah oké...
Kikapcsolt állapotban CSAK és KIZÁRÓLAG a bootloader végzi a dolgát, a rendszernek és annak beállításainak az égegyadta világon semmi köze a töltéshez --> nem fut a droid hisz ki van kapcsolva a készülék!
Az észrevehető eltérés pontos mivoltát sohasem tudjuk meg, de feltételezésem szerint mivel az android a bootloader-től kapja az infót az akku állapotától csak épp a kernel-en keresztül, így a JB kernel - általam korábban is ecsetelt - kritikán aluli állapota okozhatja ezt az anomáliát. Értsd: Ne foglalkozz vele! -
WolfManus
csendes tag
válasz
WolfManus #6169 üzenetére
Bocsi, nem voltam 1értelmű.
Én kimondottan apeelme G3N 4.1.2 MOD ROM-jára utaltam. Mindent lépésről lépésre a leírás szerint követtem el. Az rendben van, hogy régi kártyáim vannak (el is indult a csere), de sajnos kártyák nélkül is folyamatosan dobálta a fenti hibaüzenetet -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest