- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
[JIAYU STORE] -ról van valakinek tapasztalata? rendeltetek már innen?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tud valaki valamit a JIAYU G5S -ről? Lehet már kapni? -ebayen és webshopokban már árulják, de a gyártó honlapján mégcsak megsem említik, hogy egyaltalán létezne.....
-
LantosBerry8
senior tag
Akkor melyik G3 sorozatra várható?
G3T -t érdemes venni?
vagy inkább úgy kérdezem, hogy melyik Jiayu modellekre várható a 4.4? -
LantosBerry8
senior tag
Szisztok! G3N -re mikorra várható a 4.4?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Nemm teljesen idetartozik, de valaki nem tudja véletlenül, hogy aa jiayu F1 -et mikortól lehet rendelni?
-
LantosBerry8
senior tag
irtatok korábban olyat, hogy a GPS antennát fel lehet erősíteni egy alufolia darabbal. - ezt úgy kell kivitelezni, hogy a hatlapon található "antenna lapkahoz" hozzá ragasztok egy méretben megegyező alufoliat?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! valaki legyen oly kedves és írja már le nekem, hogy hogyan tudom a voda vitamax sim internetbeállításait beállítani, mert eddig bármit próbáltam nem működik
-
LantosBerry8
senior tag
lehet hülye kérdés, de a hálózat ikon mellett "R" -betű mit jelent?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
sasa311 #3061 üzenetére
Vettem mobilboltban 1000mA-es töltőt, ami látszólag minőségibb mint a gyári, de ezzel is jelentkezett a kijelzőhiba töltés közben.... :/ otthon volt viszont gyári 850mA-es Sony töltő, amivel viszont többszöri teszt után is tökéletesen működik töltés közben is a kijelző
úgy-hogy probléma megoldva
-
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
apeelme #2944 üzenetére
ezt próbáld ki:
[FasterGPS] -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Sanyesz. #1515 üzenetére
Azért írtam ezt,mert nálam egy másféléves SIM produkálta ugyanezeket a hibákat, + még mobilnet sem működött mindig.... bementem a szolgáltatóhoz, elmondtam a problémámat, és egyből a SIM cserét javasolták, ami meg is oldott minden problémámat (a szolgáltatóra hivatkozva írtam az "öreg SIM" -et, mivel ott mondták, hogy másfél - 2 évente ajánlatos cserélni a SIM kártyát)
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
jövőhéten ha minden igaz a kezemben lesz a G3lenne egy olyan kérdésem, hogy tapasztalataitok szerint melyik a legstabilabb magyar android a telefonra?
továbbá az ICS és JB közötti pro és kontrákat tudnátok vázolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest