Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Azért egészségtelen, mert folyamatosan küldi a jeleket a teló felé, amíg a füledben van. Csak egy sarkalatos példa: kedvenc foci csapatom edzője (Tito Villanova) is attól kapott fültőmirigy rákot. Nyilván hajlam is volt a dologban, de jobb nem használni ilyen ketyeréket hosszú, egybefüggő ideig.
Orf3usz
Én már lassan 5. hónapja fólia nélkül használom és gond egy szál sem. -
janez
aktív tag
Talán valamelyik időjárás progi frissít és helymeghatároz. (?) Esetleg nincs bekapcsolva a "Helyzet- és Google keresés" a helymeghatározó szolgáltatásokban?
Fentebb volt egy "tesztem" a GPS-szel, azzal kapcsolatban még annyit, hogy most vettem észre, a "GPS EPO segítség" és az "A-GPS" (mondjuk most úgysincs mobilnetem) be sincsenek kapcsolva,ki tudja mióta (Rendszer visszaállítás után szokott előfordulni, hogy egyes beállításokat újra engedélyezni kell), persze, mint tudjuk, nem feltétlenül van rájuk szükség, mert nekem pl. azok nélkül is minden rendben, egyeseknek pedig sajnos azokkal sem.
-
Liberator24
tag
Nekem a Mobileuncletoolsban csak a full-cold-ot kellett megnyomnom, többi beállítást simán az android menüjében csináltam. Az akksi állapota szerintem lényegtelen, de javítsatok ki, ha az is számít.
Sanyika1: érdekes, én egyszer próbáltam fél órára a gps-t navival, és tökéletesen működött, akkor fordult, a képernyőn is amikor én, meg is lepődtem rajta milyen pontos. Igaz, egy felhő nem volt az égen.
-
hevizms
addikt
Ezek most új árak vagy a használtak itthoni árai?
Én arra gondoltam hogy ha megjelenik a G4 akkor vajon mennyi lesz az addigra már kb fél éves G3-ak itthoni ára?
Mondjuk 35-40 000 körül még vajon lesz rá vevő?
Esetleg azok akik nem mernek rendelni kintről.Talán!Ez ugye kb 165-180$.A G4 előzetes becslések szerint kb 250-260$ körül lesz.
80$-os különbséget megér a csere?
Erre gondoltam.Persze ezek becslések,majd meglátjuk mekkora "ráfizetéssel" tud az ember cserélni a G4-re. -
Lidl
senior tag
Hello,
Pár dologról már most be tudok számolni.
A minideal.net-ről rendeltem 199.9 USD-ért, (45k HUF volt akkor) silver szinben(fekete, vagy szürke kellett volna, de sehol sem lehetett akkor kapni és a Kínai Holdújév előtt meg akartam rendelni)
A szingapúri postát választottam.01.31-én rendeltem.
02.01-én megkaptam a ragszámot a PayPaltól.
02.02-én feladták
02.06-án megérklezett Mo-ra
02.07-én levámolták. (remélem nem is kell áfát fizetni)Remélem ma meg is érkezik
Már nagyon várom.Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest