- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szhunor
tag
Én hétfő este töltöttem fel és most raktam rá töltőre, eddig meg vagyok vele elégedve. (Kb 4,5 nap, kamerát nagyon sokat használtam, GPS is ment mindennap kb fél orat, Wifi is volt hasznalva kb. naponta egy orat).
A fém rész engem is rázott amikor töltőn volt és telefonáltam vele.
Azt lehet orvosolni, hogy ha a fenyerzekelo magatol alkitgatja a fenyerot ne ilyen darabosan hanem szepen egyenletesen, mert most ugralva csokkenti.
-
szhunor
tag
Bocs, hogy ,,ismétlődő" kérdést teszek fel, régebben volt szó róla, hogy bejövő hívás felvételekor rezeg egyet a telefon , ezt hogyan lehet kikapcsolni ? (De a híváskor rezegjen)
Valamikor olvastam a megoldását,de akkor nem írtam le magamnak, így elfelejtettem.Arra van megoldás, hogy amikor már le akarom tenni a telefont és elveszem a fülemtől azonnal visszajöjjön a képernyő, mert ha hívás van, akkor a szenzor azt rögtön érzékeli, ha pl elé teszem a kezem, de ha elveszem, akkor csak kb. 3 sec múlva jön vissza a kép, és csak utána tudom lerakni a hívást. ?
Köszi.
-
szhunor
tag
válasz
apeelme #4180 üzenetére
Óóó, tényleg, és ekkor kell az általad feltöltött recovery.img-t betallózni ?
Az volt a furcsa, hogy nem volt Scatter file a,, CWM_apeelmea zip"-ben, de akkor az mindig ugyanaz, szóval az nem változik.Az nem probléma, hogy most rá frissítem a te általad feltöltött új CWM-et, attól nem változik semmi , nem kell újra rakni a ROM-ot gondolom ?
Köszönöm !
-
szhunor
tag
Köszönet a ROM-ért apeelme-nek !
Sikerült felraknom, bár én csak a régebbi CWM-et (5.x.x) tudtam felrakni a telefonra, azzal raktam fel a ROM-ot utána, az újabb ClockworkMod Recovery v6.0.2.8 -at sehogysem tudtam felrakni Flashtool-al, ha rámásoltam a kártyára, de a Mobileuncle Mtk Tool--> Recovery Update nem látta a recovery.img- fájlt.
Az ITT leírtak alapján tettem fel az 5.x.x -t CWM-et.
Megköszönném ha kapnék egy kis segítséget, hogyan rakhatom fel a 6-os verziót.
-
szhunor
tag
Sajnos nem értek hozzá, bár örülnék, ha én is tudnék segíteni, minél jobb legyen egy ROM.
Igen, olvastam, hogy elég nagy probléma az akku üzemidő miatt.
Igazatok van, ha ezen múlik, akkor inkább legyen mély alvásban, és tovább bírja az akku, ki lehet bírni azt a 2-3 sec-et.
Csak előző telefonom, Samsung I8910 Omnia HD, egyből reagált és nagyon jól bírta az akku, ahhoz képest, hogy kisebb kapacitású volt, bár AMOLED volt. -
szhunor
tag
Ma megérkezett az én G3N-em is :-)
Meglepett a súlya, mennyire könnyű, szinte már zavaró is.
Azt lehet orvosolni, hogy ha lenyomom a lezáró gombot azonnal bejöjjön a képernyő, mert nekem a lenyomás után kb. 3 sec múlva jön elő a kép. -
szhunor
tag
Bocs a nagy képért, ha lenne ,,Üzenet törlése" opció, már törölném is.
Köszi a válaszokat. -
szhunor
tag
Ez azt jelenti, hogy úton van a csomag vagy csak annyi, hogy szállításra előkészítve ? (KÉP)
Köszi ! -
szhunor
tag
Üdv ! Tegnap megrendeltem a Mixeshop-tól a telefont.
Sing Post-tal kértem, erre ma jön egy DHL-es email, de szerintem ez kamu email.
Megerősítene valaki, hogy kapott már ilyen levelet, a követési számra nem ad ki semmit.
Köszi. -
szhunor
tag
Mixeshop-os csaj, most írta, hogy van mind három színből raktáron.
Mennyire igaz ez, valaki tud valamit ?
Rendelnék már egy ezüstöt, csak ne kelljen várni a ,,kamu" készlet miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest