- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt D
tag
válasz
Old Gyfland #7946 üzenetére
nálam a facebook üzenet kék gyárilag, buhera nélkül
-
Drizzt D
tag
válasz
sunavlys #7725 üzenetére
Az én aksim májusi. Amikor irtam akkor lemerült egy fél nap alatt, de szerencsére azóta úgy tűnik, hogy megjavult.
Nem okés, hogy bekrepál, de sajnos a gyári töltő trágya és én a gyári mellett töltöttem még a régi zte blade 1-es töltőjével és a kollegám samsung töltőjével is.
Illetve sokszor van sokáig rádugva usb-vel gépre.Lehet, hogy ezek is meviselik az aksi élettartamát. Talán igen, talán nem, én sajnos nem értek hozzá.
-
Drizzt D
tag
-
-
Drizzt D
tag
Tervez valaki mostanában aksit rendelni G3N-hez?
Jó eséllyel becsatlakoznék. -
Drizzt D
tag
válasz
bbubu852 #7669 üzenetére
Én fél éve használom elégedetten a G3N-em
Két gondom van vele.
Az egyik a GPS és a másik most az aksi.
A GPS-ről tudtam előre, hogy zsákbamacska, az aksit most próbálom kibogozni.
Legrosszabb esetben veszek egy új aksit.Összességében
-gyors telefon
-egyenlőre elég az 1 giga ram, nem lassul be
-nem melegszik ha nyúzod
-amikor még jó volt az aksi akkor is birta normál használattal bő két napot, de intenziv nyúzással is simán 1 napot
-nekem tetszik, hogy kocka és a szilikon tok is marha jó hozzá
-fülhallgató trágya, de ne várjunk sokat kb 2 dollárért
-kijelzó gyönyörű
-játékok simán futnak rajta
-720p viedó megy, 1080 már nem, de ez engem cseppet sem zavarremélem, segitettem
szerintem inkább G3S-t vagy T-t vegyél az ára maitt, de ez teljesen szubjektiv vélemény
-
Drizzt D
tag
köszi a tippet.
Ha az említett 2 program nem mutatott semmit akkor hogy jöttél rá, hogy vmi pörgette a procit? (Bocs, ha hülye kérdés, annyira nem vagyok műszaki-szaki)Nálam még a gyári ROM van, nem custom, de lehet, előbb-utóbb teszek egy próbát valamelyik custom-al, hátha azokkal javul a helyzet.
-
Drizzt D
tag
válasz
Viktor0610 #7654 üzenetére
köszi a választ.
Futok még néhány kört és ha nem marad más akkor kénytelen leszek rendelni egy új aksit. -
Drizzt D
tag
sziasztok,
Aksi ügyben kérnék egy kis segítséget.Kb május óta van nálam a G3N-em és azóta szuperül működött az aksi, még nagyon intenzív nyúzás (napi 4-5 óra aktív ingress = wifi, mobilnet, GPS, max fényerő + net + játék ) mellett is simán bírta bő egy napig.
Kb két hete valami történt és ha hozzá sem nyúlok éjszaka akkor is merül kb 35-45 %-ot nagyjából 7 óra alatt. Régen ezalatt max 5-10 %-ot merült.Hiába van kikapcsolva minden (se wifi, se mobilnet, se GPS, se szinkronizálás és a programok is be vannak zárva rendesen (home hosszan nyomva és jobbra húzva a progik) valami úgy tűnik, hogy masszívan szívja az aksit.
Tudnátok segíteni kérlek hogyan tudnám kideríteni mi a gond? Előre is köszi.
(Nem használok semmilyen task killer stb programot. Gyári rom, de rootolva a teló)
-
Drizzt D
tag
válasz
patiati #4063 üzenetére
szia,
van még esetleg a rendelt réz-ből?
Most készülnék upgradelni a GPS-t a rézlemezzel apeelme és a te képeid / leirásod alapján.Ha bárkinek van esetleg elfekvőben már megmaradt réslemeze jelezné?
Ha senkinek nincs, akkor rendelek, de abból is maradni fog és szivesen adok ha valakinek még kell. -
Drizzt D
tag
válasz
philoxenia #7069 üzenetére
bocsi
-
Drizzt D
tag
válasz
pazirezz #7051 üzenetére
köszi, hogy utánam olvastál
a GPS-emmel van hiba, mert kalibrálás után sem jó.
Visszaküldtem gariztatni, d esemmit nem segitett.
mst azt a javaslatot kaptam, hogy a FasterFix és a FasterGPS programok segitségével át lehetne irni a Server-eket irnám át magyarra:
server 0.hu.pool.ntp.org
server 1.hu.pool.ntp.org
server 2.hu.pool.ntp.org
server 3.hu.pool.ntp.orggoogle+ ingress fórumban kaptam jótanácsként.
De a FasterFix és a FasterGPS használatához root jogosultság kell, ami eredetileg volt a telefonomon amikor megkaptam, d emiután gariztattam eltűnt.
Ne kérdezd hogy csinálták és mit mókoltak rajta. -
Drizzt D
tag
válasz
szumoo@gmail #7048 üzenetére
köszi a linket, ez alapján a youtbe video alapján csinálom lépésrül lépésre.
Feltettem az sd kártya főkönyvtárába a file-t, kicsomagoltam.
De mmielőtt cmd-vel futtatnám a runme bat-ot ellenőrizni kell, hogy látja-e a gép a telefont, amikor usd-vel ráteszem a gépre.
És a driver telepitése közben akadtam el.
Sorry, de tényleg nem agyok egy nagy technikai zseni -
Drizzt D
tag
-
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #7041 üzenetére
a rootolas megakadt a driver hianya miatt.
bongeszem a forumot a driver linkek miatt es talaltam is a Pdanet-et, de hiaba jutok el az install feleig azt irja ki, hogy inditsam el a Pdanet-et a telefonomon es aktivaljam az usb tether-t.
Inditanam en a telefonomon a Pdanet-et, de hol kene latnom?
Azt kulon ra kene masolnom az sd kartyara es file kezelovel elinditani? -
-
Drizzt D
tag
próbálnám rootolni a bevezetőben adott linkek alapján, de a flashtool-t kitömöritve nincs exe file illetve a mappa neve is amit kitömöritettem más, csupa kriksz-kraksz
valaki 5let?ilyen a mappa neve:
G3-20130223-071508-¯-ó¦n
-
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #6922 üzenetére
visszaért a telefonom. Az eredmény:
-ugyanazt a telefont kaptam vissza (megismertem a matrica alatt lévő minibuborékokról)
- a GPS ugyanolyan, semmi nem változott
-eleszett a root, azaz amikor először megérkezett hozzém eredetileg akkor root-olva volt, most már nem (root checker-el ellenőriztem)Ezzel senkit nem akarnék lebeszélni a gariztatásról, csak megosztom az én tapasztalataimat.
Remélem, hogy más több sikerrel jár és tényleg kijavitják.
Én többet tuti nem küldöm ugyanezt a telefont vissza. Keserű szájizzel, de elfogadtam, hogy nem megy a GPS-em és lőttek az ingress-nek.
Ez van.
Ettől még a telefon minden egyéb igényemnek maximálisan megfelel és örömmel használom.
Csak ez az egy bosszantó apróság ne lenne........... -
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #6936 üzenetére
jó neked, nekem nemrég adták postára és most már úton van hazafele.
Jól emlékszem, hogy neked is GPS problémáid voltak?
Sikerült megjavítaniuk vagy kaptál egy újat? -
Drizzt D
tag
válasz
Dominó85 #6919 üzenetére
Bejött a taktika. Miután irtam nekik, hogy vagy küldjenek cserekészüléket vagy utalják vissza PayPal-en a pénzem a következő választ kaptam:
It has repaired well,we will send it back to you today.LaterI will tell you the tracking number of it.
Szóval, ha mindne jól megy akkor nemsokára lesz megint telefonom.
Persze, nyilván tök jó lenne egy G3S-t kapni az N helyett, de én már egy N-nek is örülnék aminek rendesen működik a GPs-e.Köszi mégegyszer a biztatást és a tippeket.
Majd szólok, ha megjött és azt is mondom, hogy mi volt a dobozban. -
Drizzt D
tag
válasz
Dominó85 #6917 üzenetére
köszi szépen a tippet.
Akkor megvárom, mit reagálnak és megy a bekeményités......
Igazából az dühit, hogy a GPS-t leszámitva számomra tökéletes a G3N-em, de mivel aktivan, napi 2-4 órában használom a GPS-t az ingress miatt, úgy gondoltam gariztatom.
Ha visszakapom és nem működik, akkor bluetooth és külső GPS cucc marad. -
Drizzt D
tag
hali,
lassan másfél hónapja visszaküldtem minideal-nek GPS gariztatás miatt a telefonom. Egy hónapja kb keti 2-3-szor levelezek velük, hogy WTF és miért nem javitották még meg.
Mindig jön valami kifogás, hogy még nem jó és kérnek kb egy hetet.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Ma már azt kértem, hopgy vagy küldjenek azonnal egy csere készöléket vagy utalják vissza PayPal-en a pénzem.
Bárkinek valami tanács, mit lehet még csinálni? -
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #6090 üzenetére
detto, teljesen egyetértek
ha jobban blegondolok, még talán engem is érdekelne -
Drizzt D
tag
válasz
CoolBoy323 #6012 üzenetére
-
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #5910 üzenetére
ugyanebben a cipőben járok.
Én a GPS miatt küldtem vissza a minideal-nek, kb két hete. Egyenlőre nem tudom mi újság, d emár várom, hogy újból a kezemben legyen.
Drukkolok neked is, hogy minden rendben menjen. -
Drizzt D
tag
válasz
CoolBoy323 #5840 üzenetére
a mozzilla volt, nem én, sorry
-
Drizzt D
tag
válasz
Sir Riccio #5835 üzenetére
én pár hete küldtem vissza csak a telefont aksi nélkül és kb 2.5 ezerbe fájt
-
Drizzt D
tag
válasz
janesart #5496 üzenetére
Én telenor-os vagyok és ugyanezt a hiba tipust produkálta a blade 1-em.
Egyenlőre a G3 még nem, de már igényeltem új sim kártyát. Nekem még a pannon-os korszakból való a sim kártyám és könnyen elképzelhető, hogy emiatt szarakodik a telefon tipustól és márkától függetlenül.
Ha nem akarsz szolgáltatót váltani / második sim-et szerválni akkor menj be a szolgáltatódhoz (tök mindegy melyik az) és igényelj új sim-et.
Tmobilnál tudtommal ingyen van és talán a vodánál is, telenornál kb 3-4 ezer.Nem biztos, hogy megoldás lesz de hátha.
egyébként a gariztatástól sem kell félni.
Én a héten küldtem vissza a GPS miatt garanciális cserére. Még nyilván nem éerkezett vissza, de egyenlőre bizakodom.Szóval nem mind sz@r ami kinai, max kifogtál egyet ami rossz.
De amig nem bizonyosodtál meg róla, hogy nem más a hibás, ne a telefont hibáztassuk. -
Drizzt D
tag
most olvasom a mobilarenan, hogy csak a sim1-ben van 3G.
Melyik a sim1?
A bal oldali vagy a jobb oldali az? -
Drizzt D
tag
válasz
tfalcon96 #5434 üzenetére
ez talán tegnap vagy ma került szóba, kérlek olvass vissza.
ingress: 30 fps
jedi madarak: akadás nélkül fut
templomos rohangálás: akadás nélkül fut
zombi lövöldözős 2: akadás nélkül futnekem ez több, mint elég. Nyilván nem 200 magos atomerőmű 1 terra ROM / RAM-mal, de szerintem ár / érték arányban instant-get
-
Drizzt D
tag
válasz
Liberator24 #5426 üzenetére
én még nem láttam, kösz szépen
-
Drizzt D
tag
válasz
Dominó85 #5414 üzenetére
eredeti teszt számomra a logout-os
http://logout.hu/bejegyzes/domino85/jiayu_g3_tobb_mint_a_megszokott_kinai_minoseg/hsz_1-200.html
nekem csak a GPS a szivfájdalmam és az, hogy fixen 100 méterrel mellé lőtt, illetve borzasztóan hosszú idő volt (3-10 perc) volt mire talált műholdat. (A kalibrálás ellenére ilyen sokáig tartott, illetve ha este bekalibráltam reggelre már megint nem működött rendesen.)
Ez nekem az ingress miatt kritkus pont.
Ha gariztatás után sem javul akkor sem csüggedek, mert még mndig ott van a réz lapos megoldás és a külső kékfog-as GPS vevő.Ne érts félre, a G3 messze felűlmúlja az én elvárásaim és főleg a Blade 1 után nekem maga a csoda sebességben, kijelzőben és 'okosságban' , stb.
Egy kicsit sem bántam meg a rendelést és számomra nagyon fontos az is, hogy ilyen összetartó és segitőkész kis csapat a rajongótábora az én kis csájnafónomnak. -
Drizzt D
tag
válasz
#40993792 #5377 üzenetére
Ingress: 30 fps
dzsedi lovagos madarak: akadas nelkul megy
templomban rohangaslos 2: tokeletesen megy akadas nelkul
Zombira lovoldozos ketto: szintenszoval en nem tudom, melyik jatek akad, de en barmit probaltam es az aruhazban ingyenes jatek volt az tokeletesen es akadas nelkul ment.
mx player-el tokeletsen megy a 720-as hd film es a feliratot is gond nelkul hozza.
1080-as filmnel csak a hang megy, de ez szerintem tok korrekt.
Egyebkent domino eredeti tesztjeben is ez benne volt es nekem tokeletesen eleg -
Drizzt D
tag
válasz
rick009 #5372 üzenetére
szia, nekem a minideal jött be.
a GPS miatt visszaküldtem, de ez ne tántorítson, mert a legtöbb embernek a kalibrálás után működött.
a link, honnan én rendeltem:http://www.minideal.net/jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html
-
Drizzt D
tag
válasz
#40993792 #5366 üzenetére
én is ebben bizom.
A GPS 100-300 méterrel jelez arrébb, mint ahol ténylegesen vagyok. Ez millió és egy kalibrálás után a fórumban leirtak szerint.
Hozzáteszem, ha javitanak rajta / kicserélik / újat küldenek és továbbra is fenn áll a GPs gond, akkor marad a réz antenna erősitő, mint megoldás.
Majd mindenképpen beszámolok a fejleményekről, addig pedig kitartóan olvasom a fórumot és okosodom. -
Drizzt D
tag
válasz
sasa311 #5298 üzenetére
akkor úgy lesz, köszi szépen. Majd olyan buborékos csomagot szerválok, hogy ne legyen baja a telefonnak.
Majd beszámolok, hogy sikerült a visszaküldés.
Vicces volt ám, mert a chat-en lerázott az ügyintéző, de aztán írtam egy panaszlevelet, amire kb másnap válaszoltak.
Ha ennek az egésznek vége és kapok egy javított / új telót vissza akkor szívesen megosztom a levelezést angol szövegét, hátha valakinek segít a jövőre nézve. -
Drizzt D
tag
válasz
lioengland #5208 üzenetére
ez nagyon jónak tőnik.
Ennek ellenére nekem nagyon kiábránditó, hogy kerülőút kell arra, hogy normálisan lehessen használni a telefont navigációra. Itt pedig nem az 'énmegyek'-re gondolok, hanem sima google maps dologra, hogy megnézzem, mennyire tévedtem el amikor megyek bárhova gyalog.
Ez a GPS vevő amit linkeltél ceruza elemmel megy? Lehet, hülye kérdés, sorry.
Más: nem akar valaki elkezdeni réz lapokból antennákat gyártani?
Hol lehet réz lapokat kapni?
Ezeket csak rá kell ragasztani aztán csókolom? -
Drizzt D
tag
válasz
: iSiS : #5203 üzenetére
Build number: G3N 20130223-071508
Android: 4.0.4.
Kernel: 3.0.13Apeelme irta a rez lapos mokolast. Egyenlore felnek tole, de lehet, hogy az lesz, foleg ha nem hajlandoak cimet adni ahova vissza tudom kuldnei.
Mondjuk ez nekem nagy csalodas, mert a minideal-t eddig mindenki agyondicserte es hamar ideert es minden benne volt a dobozba amit rendeltem. -
Drizzt D
tag
Most irok a minideal-nek, hogy hova kuldhetem vissza a telefont a GPS csere miatt.
Erre valaszol a csaj, hogy az normalis, hogy 300 meterrel arrebb mutat, mint ahol vagyok.
Es itt vitatkozik velem, hogy erre nem vonatkozik a garancia. -
Drizzt D
tag
válasz
Old Gyfland #5154 üzenetére
33
-
Drizzt D
tag
válasz
apeelme #4972 üzenetére
szerintem nem lenne technikai érzékem vagy kézügyességem erre a gps-es réz lapos megoldásra.
Próbáltam keresni a fórumon a minideal-es garancia érvényesitésre, de nem találtam. Valaki esetleg tudna linkelni? Köszi szépen. Valali emlitett egy skype ID-t is ahol lehet nekik irni, de sajnos azt sem találtam.
Az normális, hogy az ébresztő nem ad ki hangot, csak rezeg? Hiába állitok be zenét vagy kakas kukorékolást ébresztőhangnak csak rezeg. Rém kellemetlen, tegnap felébredtem rá, de ma elkéstem.
-
Drizzt D
tag
újra megcsináltam az egész kalibrálást pipálással, ki-bekapcsolással, wifivel, stb és egyenlőre úgy tűnik a maps látja, hol vagyok és nem tesz 150 méterrel arrébb, mint korábban.
A GPS teszt már 8-9 műholdat lát a 11-12-ből.
Nem szeretném elkiabálni, de talán megjavult. (örülnék ám nagyon ha ez lenne a helyzet.)
Akármi is lesz, köszönöm a rengeteg türelmet és jó tanácsot. -
Drizzt D
tag
válasz
sasa311 #4865 üzenetére
szia, ne kérdezd meg félve, mert jogos kérdés.
Szabadtéren próbálkoztam a Visegrádi utca - Dráva utca sarkán jó messze az (iroda)házaktól.
Tudom, hogy célirányosan GPCS navit venni jobb, de eddig a Balde 1-emen simán elment a google maps is és az ingress is, igy arra gondoltam a G3-ommal sem lesz gond.
Nem a világ vége, mert ettől föggetlenül nagyon eléedett vagyok a telefonnal.
Csak ha lehet, jó lenne ezt is rendbe tenni és akkor számomra megvan a tökéletes telefon. -
-
-
Drizzt D
tag
válasz
GazVezír #4836 üzenetére
oks, ertem.
Arra van valami megodas, hogy ne 5-10 percig keresse a GPS jelet?
Mecsinaltam a kalibralast mar tobbszor is es ennek ellenere irrealisan hosszan keresi a jelet. A Blade 1-esem egy csigalassusagi telefon volt, es a G3 az elejen villamgyorsan megtalalta (az elso kalibralas utan), de azota iszonyuan sokaig tart.
Nemreg konkreten 20 perc utan feladtam, mert addigra sem talat jelet a Google Maps-el. -
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #4821 üzenetére
a reggeli GPS beállítás után megint bénázott. Nem tudom, ingress-ezik-e itt valaki, de vicces módon amikor a Margit híd budai hídfőjénél álltam akkor a ingress által használt GPS a pesti hídfőre tett, a sima google maps a budaira. Én meg csak álltam és lestem, hogy akkor mi a tök van......
-
Drizzt D
tag
válasz
Dominó85 #4792 üzenetére
köszi szépen. Szerintem én G3N vagyok, mert a build number-nél azt irja ki, hogy G3N .......
Egyenlőre nagyon tetszik a tlefon, leginkább az új android verzióval kúzdük, mert idáig 2.3-as volt és ez nagyon más.
Kb a csengőhangot sem tudtam egyenlőre beállitani. No, majd idővel..... -
Drizzt D
tag
megerkezett a telefonom a minideal-tol. Alig varom mar, hogy alaposan megismerkedjunk egymassal...... :-)
-
Drizzt D
tag
válasz
thammas #4755 üzenetére
Én most rendeltem, a minideal-ről, a tracking number alapján már elpostázták és izgatottan várom, hogy megjöjjön. Amint sikerült, írok tapasztalatot.
off:
Én a térerő miatt aggódom, hogy a G3 stabilan tartsa a térerőt, mert a mostani telefonom (Blade 1) rendszeresen eldobja a térerőt és a a mobilnetet engem az ideg összeroppanás szélére kergetve amikor éppen ingress-ezés közepén portált szeretnék rombolni. -
Drizzt D
tag
sziasztok,
Már megrendeltem a GS3-am a minideal.net-ről és izgatottam várom, hogy megjöjjön.
A ti tapasztalataitok alapján kinai az alapbeállitott nyelv, vagy az angol?
(Nekem teljesen jó az angol nyelv, nem létszükséglet a magyar.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest