- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
Drizzt D #7727 üzenetére
Nem hiszem. Az én telefonom márciusi. A töltéseket elég kaotikusan veszem, fullra nem sűrűn tudom feltölteni, de ha mégis sikerül akkor két napot simám kibír még mindig. Szóval nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy össze-vissza töltöd, bár jót biztosan nem tesz a aksinak.
-
kovisoft
őstag
válasz
Drizzt D #7652 üzenetére
... a programok is be vannak zárva rendesen (home hosszan nyomva és jobbra húzva a progik)...
Ez igazából nem zárja be a programokat, csak kiveszi őket ebből az előzmény-listából. Ha valami program beragadt nálad, akkor ettől még ugyanúgy tovább futott. A már említett Wakelock Detector mellett a GSam Battery Monitor is használható arra a célra, hogy megállapítsd, valami folyamatosan ébren tartotta-e a telód, ill. hogy melyik program lehetett ez.
Egyébként a telefon újraindítása után is fixen fennmarad a probléma?
-
Lidl
senior tag
válasz
Drizzt D #7657 üzenetére
Hello,
az említett két program azt mutatta, hogy nem ment DS-be a telefon soha. Arra nem jöttem rá, hogy miért. Bármit csináltam (akku ki, hosszú ideig vártam, majd' minden app uninstall, ilyenek) nem javult meg.
Teljes ROM telepítés kellett. De ugyanazt tettem vissza, ami volt, nem másikat.Viszont akkoriban szórakoztam pár program telepítgetésével, úgyhogy szinte biztos, hogy valamelyik okozta a hibát. (az értesítő LED színének állításával próbálkoztam)
Szóval, ha Te is ilyesmit csináltál, akkor jó eséllyel hasonló a gondod.
Szerk: Dominó85 által ajánlott programot akkor még nem ismertem. Próbáld ki, ha ez a gondod, akkor segíthet.
Lidl
-
hevizms
addikt
válasz
Drizzt D #7653 üzenetére
Nem tudok segiteni,mert nekem ez egyszeri eset volt azon a napon és se előtte sem pedig azóta nem volt gondom.
A link az egy aznapi hirre mutatott,amiben irták hogy aznap volt valami gond a mobilnet eléréssel a telekomnál több órán keresztül,aztán arra gondoltam talán ezért volt nálam is a gebasz.
Aztán az is lehet semmi köze nem volt a dologhoz.
Mindenesetre nekem azóta nincs gondom. -
Lidl
senior tag
válasz
Drizzt D #7652 üzenetére
Hali,
nálam is volt ilyen. Egy ideig jól ment minden, majd egyszercsak már nem akart a telefon Deep Sleep-be menni. Valami folyamatosan 1 GHz-en pörgette. Hiába néztem a BetterBatteryStat-tal és a CPU SPY -al, nem mutattak semmit.
Csak az ujra huzas segitett. Nem állítom hogy nincs más megoldás, de akkor ez volt a legjobb.
Ja a Rocky v4 körül történt ez. "Lidl
-
-
kovisoft
őstag
válasz
Drizzt D #7062 üzenetére
De mit keres a GPS bármilyen szerveren? Vagy az EPO file letöltéséről van szó, esetleg az AGPS-ről? Bocs, hogy értetlenkedem, de nekem is sokszor nem talál jelet, és ezért érdekel minden megoldás, ami ezen segíthet. Mondjuk nekem az EPO file letöltése és a Mobileuncle Tools-os mókolás meg szokta oldani a problémát.
-
pazirezz
tag
válasz
Drizzt D #7057 üzenetére
igen, ezekhez a progyikhoz bizony kell root .. akkor hajrá
(várom a beszámolót, hogy segít e a gps-en .. mert nekem se jó)SZERK: akár szerintem ez is jó
-
szumoo@gmail
tag
válasz
Drizzt D #7045 üzenetére
Akkor most nyugodj meg, igyál egy jagert és figyelmesen nézd végig a linken a videót.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7EpkrCq1gfM#t=12
Értelmezd és csináld lépésről lépésre amit mutatnak/kiirnak.
Ha csak átfutod, és átugrasz lépéseket akkor nem fog menni.
ADB driver a gépedre kell, nem azonos a sima driver-rel ami pl háttértárként felcsatolja.
Kell továbbá usb hibakeresési mód, és idegen források engedélyezése a telefonon és hasonlók, mind le van írva a videóban.
Google translate-tel is érthető.
Ez olyan mint egy teszt, ha nem tudod rootolni, jobb is ha nem teszed, mert ha nem vagy elég körültekintő akkor a root jogkörrel futó alkalmazások okozhatnak olyan szoftveres galibát amit igen nehéz helyrehozni.
Főleg ha azoknak sem érted a leírását, csak nyomod a gombot. -
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #7041 üzenetére
a rootolas megakadt a driver hianya miatt.
bongeszem a forumot a driver linkek miatt es talaltam is a Pdanet-et, de hiaba jutok el az install feleig azt irja ki, hogy inditsam el a Pdanet-et a telefonomon es aktivaljam az usb tether-t.
Inditanam en a telefonomon a Pdanet-et, de hol kene latnom?
Azt kulon ra kene masolnom az sd kartyara es file kezelovel elinditani? -
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #6922 üzenetére
visszaért a telefonom. Az eredmény:
-ugyanazt a telefont kaptam vissza (megismertem a matrica alatt lévő minibuborékokról)
- a GPS ugyanolyan, semmi nem változott
-eleszett a root, azaz amikor először megérkezett hozzém eredetileg akkor root-olva volt, most már nem (root checker-el ellenőriztem)Ezzel senkit nem akarnék lebeszélni a gariztatásról, csak megosztom az én tapasztalataimat.
Remélem, hogy más több sikerrel jár és tényleg kijavitják.
Én többet tuti nem küldöm ugyanezt a telefont vissza. Keserű szájizzel, de elfogadtam, hogy nem megy a GPS-em és lőttek az ingress-nek.
Ez van.
Ettől még a telefon minden egyéb igényemnek maximálisan megfelel és örömmel használom.
Csak ez az egy bosszantó apróság ne lenne........... -
Dominó85
addikt
válasz
Drizzt D #6918 üzenetére
Garis? Igen!
Hibás? Igen!
Kínainak kuss? Igen!Keményíts be, mert különben csak üres szavakat fogsz kapni. Hidd el nem érzi meg a kínai gazdaság, ha kapsz egy új (akár G3S) telefont kompenzálásként a kellemetlenségek okán. Menjenek a ...-ba! Én tuti a fogyasztóvédelem + rendőrség kombóval mennék nekik. 1-3 nap és máris tracking numbert küldenének. Vagy ha nem, akkor addig kutatok, míg tényleg fel nem jelentem őket.
-
apeelme
addikt
válasz
Drizzt D #5841 üzenetére
Megkérlek hogy mellőzzük a mellébeszélést, és a "másra" mutogatást. A Fórum szabályzat ide vonatkozó része (III.-12/4-2) világosan és mindenki számára érthetően leírja mik a KÖTELESSÉGEID. Nem a mozilla (aki amúgy is egy gyártó és NEM termék...max. firefox) generált új hsz-t, hanem Te nem használtad a Szerkesztés gombot!
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
-
kovisoft
őstag
válasz
Drizzt D #5828 üzenetére
Ja, nekem is ez volt a dilemmám. De aztán úgy ítéltem meg, hogy túl sok macera az akksi cserélgetése, és pótakksi helyett inkább egy ilyet rendeltem (igaz, nekem még 15$-ba került). A 20000 mAh-t kamunak érzem, de így is egy feltöltéssel négyszer fel tudja tölteni a G3-at. Méretre kb akkora, mint a telefon, csak valamivel vastagabb. Adtak hozzá mindenféle fejet, így útközben ezzel töltjük a G3-at, a feleségem iPhone-ját, a gyereket telefonjait (naná hogy minden készülékünknek más a csatlakozója
).
-
lioengland
csendes tag
válasz
Drizzt D #5205 üzenetére
Sziasztok!
Alternatíva a gps problémára:
1.-Venni kell valami hasonlót:[link]
2.-letöltöd majd installálod:[link]
3.-Bluetoot-tal párosítod a gps receivert.
4.-gps provider elindít.
5.-Igo Primo,Navitel ...Nekem a Navitellel túrázás közben az erdő közepén is pontos jelem volt,pedig a hátizsákban volt a vevő!!!
Remélem segítettem!
Üdv. -
apeelme
addikt
válasz
Drizzt D #4938 üzenetére
Tipikusan azokat a hibákat írod le mint ami nálam is volt. Keress rá a hsz-eim között. Az antenna minősége nem megfelelő (típushiba), ennek cseréje oldotta meg csak nálam. Amit előszőr aluminium fóliára, és nem olyan régen réz-re cseréltem...szuper lett! Persze ha nem akarod hekkelni akkor gariztasd.
-
sasa311
veterán
válasz
Drizzt D #4861 üzenetére
Az még mindig elég vérszegény sajna
legalább 6-7 használt hold kéne ahhoz, hogy pontos és gyors legyen a gépées
Esetleg dobj rá egy factory ROM-ot és nézd meg azzal mit produkál.
szumoo@gmail
Ez így ahogy van badarság
Pláne, mivel a factory mode pl. gyárilag angol nekem.
Amúgy a kínai recovery-ből miért nehezebb ROM-ot installálni?! A menüpontok sorrendje ugyan az, csak emberi betűk helyett krix kraxok vannak. A 4. menüpont a ROM installálás (ráadásul azt hiszem az SD card-ot nem is kínaiul írja ki, hanem így, hogy SD), onnan meg triviális, mert a filenév már nem kínai.
Amúgy meg flashtoollal valószínűleg felhúzott egy factory ROM-ot kb. 30 mp alatt, minek szarakodjon CWMel. -
GazVezír
tag
válasz
Drizzt D #4833 üzenetére
Számomra ez a GPS kalibrálás kicsit amolyan látszattevékenységnek tűnik. EPO frissítésen kívül szerintem nem nagyon lehet olyat tenni, amitől pontosabb lenne a vétel, kivétel ez alól a hardveres buherálás, ami bizonyítottan hatásos. De nálam ugyanilyen skatulya a Rom folyamatos cserélgetése. Szerintem senki nem látja, mégis gyorsabbnak érzi a frissen telepített szoftvert, még akkor is, ha valójában lassúbb
.
-
GazVezír
tag
válasz
Drizzt D #4828 üzenetére
Én nem vagyok otthon túlságosan a témában, tehát így kezeld az elkövetkező információkat
. Láttam régebben GPS-től olyat, hogy egyszerűen megfagyott egy pontban, s abból a helyzetből csak egy teljes újraindítás segített. Mindezt pedig teljesen véletlenszerű időpontokban volt képes elkövetni. Mondjuk a felhasználói felület még elment, de annyira lassan reagált, hogy még nézni is kínszenvedés volt. Nem tudom, hogy azóta jobbak lettek-e, de én hosszú időre kiábrándultam. Hozzáteszem, hogy nem csak ehhez az egy típushoz volt szerencsém. Az Ingress egyébként béta, ami elvileg már funkcióiban megfelelően működik, aztán ki tudja, tudod. Nem bug, hanem feature
.
-
Drizzt D
tag
válasz
Drizzt D #4821 üzenetére
a reggeli GPS beállítás után megint bénázott. Nem tudom, ingress-ezik-e itt valaki, de vicces módon amikor a Margit híd budai hídfőjénél álltam akkor a ingress által használt GPS a pesti hídfőre tett, a sima google maps a budaira. Én meg csak álltam és lestem, hogy akkor mi a tök van......
-
Dominó85
addikt
válasz
Drizzt D #4800 üzenetére
A csengőhanggal én is "szívtam" egy rövid ideig, de a Media\Ringtones mappába is teheted a zenefájljaidat, Illetve kreálhatsz nekik Mp3 vagy más nevű mappát és hosszan rátapizva (Set as ringtone) kiválaszthatod bármelyiket csengőhangnak. Kicsit bonyolult, de érthető. ugye?
-
feca83
tag
válasz
Drizzt D #4783 üzenetére
Térerő dobálás - Egész kelet magyarországot járom és csak Berettyóújfalú /47-es út/ környékén tapasztaltam térerő eldobást 1-1 percre. /legújjabb telenoros kártya/ mindegy melyik foglalatban van, viszont sehol máshol csak ott tapasztaltam ilyet / lehet valami más zavarhat ott be/ a régi t-mobil /még westel-es/ mindehol tökéletesen működik.
Ja és alapból nincs gond a G3"N" térerejével tökéletesen megvagyok vele elégedve. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Drizzt D #4759 üzenetére
Engem is ez izgatott, de a sok jiayu-s kolléga nem nagyon nyilatkozik. Bár kaptam választ, de nem nagyon meggyőző. Ennek ellenére megrendeltem! Három hét hét múlva használat közben úgyis kiderül, aztán ha gyenge a vételi paramétere, majdcsak megveszi valaki akinek jó a lefedettsége. Akkor viszont ez volt az utolsó Kínából rendelt telefonom :-) Pedig annyi jót olvastam itt róla, hogy beleszerettem! Lehet,hogy még visszasírom a V1277-et??
-
Dominó85
addikt
válasz
Drizzt D #4705 üzenetére
"Általban", ha Csingiling látja, hogy Európába megy a telefon, akkor átállítja angolra a nyelvet, de ha kínain marad se gáz. A Youtube-on van pár videó, hogyan tapizz, hogy angol legyen.
Jelzem, hogy lőttem 2 féle rózsás képet az alábbi kameraszoftverekkel:
ProCapture Pro (automatán csak iso100-at generál)
Camera FV-5 (auto, iso100-200-400-800-1600, amit áthúztam, azt kihagytam)
ICS gyári (automatán ettől is csak iso100-at láttam)
Kíváncsi leszek a végeredményekre. De már előre borítékolom, hogy mivel mindegyik a Mediatek Camera Aplication-t használja... Folyt köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest