- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Hello
Ipod nano-ra hogy kell videót rakni???
mert az itunes-el sehogysem sikerül -
ATish0
tag
Tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy az egyik albumomhoz hozzárendelt képet a Cover Flow módban még megjeleníti, de, amikor lejátszok egy számot az albumról, már nem?
A többi albumnál nincs ilyen kond. -
Zomby8
tag
Sziasztok!
iTunes-t használok Windows alatt. A kérdésem az lenne, hogy szeretném a Podcast foldert valahova máshova rakni a vinyón, de csak és kizárólag ezt az egy mappát, a többi maradna az eredeti helyén. Meg lehet ezt oldani valahogyan? Azért lenne erre szükség mert rendszeresen biztonsági mentést csinálok a zenéimről a netre (Mozy), de a podcastokat nem szeretném feltölteni, mert sok helyet foglal és fölösleges.
Előre is köszi!
-
ATish0
tag
Sziasztok!
Tud valaki 6th gen. iPod Classic 80Gb-hoz minnél vékonyabb bőr tokot? Amibe csak bele kell csúsztatni.ilyesmire gondoltam, de persze Classic-hoz.
Az Apple zokniktól mennyire lesz vastag az iPod? Még ők is szóba jöhetnének, de kicsit vastagnak tűnnek, meg elég sokan írták a US Store-ban, hogy karcolódott az iPod-juk. -
TuTa86
tag
válasz
valdimir2 #1692 üzenetére
szia!nekem is kicsit hasonló problémám volt.én úgy oldottam meg, elindítottam az itunes-t, utánna csatlakoztattam az ipodot és nekem rögtön kiírta, hogy mehet a lecsatolás ezzel nem foglalkoztam és gyorsan ráböktem a restore-ra ekkor olyan volt mintha nem volna csatlakoztatva de hagytam és akkor elkezdett leszedni hozzá egy update-t holott azt írta, hogy a legfrissebb firmware van rajta lejött újra bootolt teljsen az ipod(nem csak reset)azóta tökéletesen múködik.kopp-kopp-kopp.bocsi, hogy hosszú voltam
-
valdimir2
tag
üdv
a gondm az volna hogy az xp nem láthaaz ipod mat vetem egy 60 gb 1 generációs jószágot szereztem hozzá egy utángyártot kábelt szépen tölti is de mikor csatlakoztatni akarom közli hogy hiba láépet fel a csatlakozáskor a frisitést nem lehet elvégezni. Szoval segitségeteket kérem mi lehet a gond, Az ipod szar, vagy az xp vacakol esetleg le kéne töltenem valami progit, Előre is köszi a segitséget. -
TuTa86
tag
Megoldódott!
-
TuTa86
tag
sziasztok
Vettem egy 80gb-os classicot és amikor elindítom az itunes-t mindig lecsatlakozik magától, ha csak be van dugva az usb és töltődik akkor semmi baja.Mi lehet a baj, mit csinálok rosszul?A nanommal eddig semmi bajom nem volt, ment minden, mint a karikacsapás.előre is köszi -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudtok egy olyan webshop-ot ahol vehetnék a 30GB-os Video Ipod-ra szilikon tokot?
Sehol nem találok csak nano-ra valót.
Pü-ben is jöhet.Előre is köszönöm.
By - Nesh
-
Gabor90
csendes tag
válasz
Mathias-2120 #1686 üzenetére
Hol találtad meg ott a nanot? Mert én semmilyen ipodot nem találtam
-
Mathias-2120
tag
És mit szóltok BandiT planar. hu boltjához? Ott az iPod nano 3rd 8GB 47895 Ft.- jóval olcsóbb mint máshol, meg nem is zsákbamacska mint a vatera...
Vagy tudtok olcsóbbat? -
Marty8
tag
válasz
Mathias-2120 #1683 üzenetére
én semmikép nem venném boltba!
az enyém is vaterás cucc.
15 ezrekkel olcsóbban kapod meg... ha figyelsz még bloggosat is kifoghatsz. -
Blamazs
senior tag
válasz
Mathias-2120 #1683 üzenetére
vedd meg nyugodtan:macbolt.hu vagy xms.
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy iPod Nano-t. Szerintetek jó választás? Semmi extra igényem nincs, csak hogy legyen megbízható, a hangminősége sem utolsó szempont!
És ha már veszek hol vegyem? (Bp) Van árban eltérés boltok között? Jah, természetesen újat szeretnék venni!Üdv!
-
TuTa86
tag
köszi szépen mindenkinek a válaszokat.asszem meggyőztetek veszek egy classicot.
már csak a lóvéra kell várni, hogy összejöjjön. -
InFRaReD
csendes tag
Hi!
Eladó, legutolsó szériás 8gb-os ipod nano-t keresek. Nincs valakinek ilyen elfekvőbe, vagy vki aki ezzel "foglalkozik"? A bolti ára kicsit húzós
-
TuTa86
tag
olvastam már valahol, hogy van hangzásbeli különbség a kettő között, gondoltam hátha van valakinek mind a kettő és eltudná regélni, hogy valóban van-e nagy különbség.amúgy HDD-nek is szeretném használni szóval valószínűleg benevezek rá.Aztán majd leírom a tapasztalatokat.Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
TuTa86
tag
válasz
Topiccsendőr #1670 üzenetére
próbáltam egy [ilyen] fejhallgatóval is.ezzel egy bajom volt, h maximum hangerőn sem tudta meghajtani rendesen az ipod(nagyon halk volt), ha itunesban állítottam a zenék hangerején akkor már jobb volt a dolog.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #1672 üzenetére
a nano és a classic közt simán lehet, sőt feltételezem hogy van is hardveres különbség, pl. más hangdekódoló csip van benne.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
rumos14 #1671 üzenetére
Nah ezt kérlek fejtsd ki, bővebben. Hardveres, vagy szoftveres a dolog? MErt azt megértem, hogy a kukac fejes nem képes olyan széles hangtartományt kiadni. De szoftveresen meg nagyon befolyásolja a felrakott anyag minősége, tömörítése. És ezek szerint nem ugyanaz a szoftver lenne a két terméken? Úgy értem az egyiken jobb, mint a másik? Vagy miben tud jobb lenni?
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #1670 üzenetére
sztem tök jogos hogy ha nem elégedett a hangzással. maradjunk annyiban, hogy nem a hangzás az iPod legerősebb része... a kollégának lehet pl. hogy egy szabadon variálható eq is sokat segített volna.
-
TuTa86
tag
ennyire kemény kérdést tettem fel?agyonvágtam szegény topicot?!!!!
-
TuTa86
tag
sziasztok! Pár napja adtam el a 3rd. Ipod Nanom, mert nem igazán jött be a hangja.Jó volt-jó volt, de ott volt a DE LEHETNE JOBB IS érzés.(sennheiser cx300-al hallgattam, itthon logitech z-5500 stereoban)Most gondolkodom egy 80Gb-os Classicon állítólag jobban szól valamivel.Kérdésem az volna, hogy ez valósan kihallható vagy csekély külnbség van?
-
ohway
tag
1.1 re szeretném updatelni az ipodom, itunes fel is kinálja minden inditásnál, de előtte emg szeretném krédezni hogy mi válzotik ha updatelem? és updateljem-e egyáltalán?
-
Mui
tag
Bocsi....
-
Mui
tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyet!
Valaki ismeri, milyen cucc?
Érdemes megvenni?
üdv mui -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Skynet258 #1659 üzenetére
El kellett számolnom vagy 10-ig, mert ha gép ilyet csinál azt én nem kímelem, de ez ahhoz drága vót nagyon
Kezdem megszokni.. Meg szervizes mit csinál (látom magam előtt a párbeszédet):
-ööö. hát updételtem a szoftvert, most már jónak kell lennie, semmilyen mechanikus, elektronikus hibát nem látok rajta... -
Skynet258
veterán
válasz
Topiccsendőr #1658 üzenetére
Hát, ez félmegoldás, és a normális működéstől messze van. De mindenkinek máshol van a határ, ha nekem ilyeneket csinálna, vagy földhöz b*sznám, vagy szervíz
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Skynet258 #1657 üzenetére
Na, ezt nem szeretném átélni ezzel a 3g nano-val. Azt mondják, hogy Mac-könnyebb. Persze én melózok Mac-en, meg PC-n is, nekem mindegyikkel ugyanannyi gondom van. Ezt nem vagyok hajlandó még szervizbe is vinni
De a Hold-os módszer bejött. Éppen ma fagyott megint. Azóta legalább resetelni tudom. Szóval könyebbé tettétek az életemet.
-
Skynet258
veterán
válasz
Topiccsendőr #1656 üzenetére
Szerintem inkább érdemes lenne megnézetni, nekem is ilyenem van (hála a T-nek
), de még csak hasonló gondom se volt vele soha.
-
Greg.
csendes tag
válasz
Topiccsendőr #1654 üzenetére
Először: Hold -> ki-be és utána a középső+menü gombot nyomva tartani, amíg a logó meg nem jelenik...
-
Elrond
senior tag
Most jöttek Classic 80Gigások jóóárasítva, ha valakit érdekel nézzen be: hozzám
[ Szerkesztve ]
-
Razor1
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #1649 üzenetére
reset: középső gomb és menü gomb együttes nyomva tartása hosszan
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #1649 üzenetére
nem ipod tulajként is tudom, hogy létezik egy resetet eredményező gombkombináció, sztem itt is le lett írva
amúgy 4. generációs nano-d van (a 4G ezt szokta jelölni, de ugye ilyen még nincs) vagy 4 gigás?
-
Topiccsendőr
addikt
Hi!
Szorgalmasan hsználom az ipod Nano 4G-t de egyszerűen döbbenetes, hogy hányszor fagy meg. Én szeretem a Mac-et meg minden, nagyon szép, de olyan nagy presztízsrombolás lett volna egy reset gomb? Mert mocskosul kellene rá. Kezd olyan PC-s érzetem támadni, mert ugye egyből ápdételem a szoftvert és akkor jó lesz. De nem. Kb hetenként ahogy felrakom gépre, hogy playlistet cseréljek úgy megáll, mint a szög. egy napot várok, mire lemerül, akkor kikapcsol magától és jéé, használhatom. Döbbenet. Ezzel a problémával teljesen egyedül vagyok? -
TuTa86
tag
Van 1[eladandó] Ipod Nano 3rd. 4gb.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Hi all.Érdekelne hátha valakivel történt már ilyen, van egy pár éves ipodom, asszem 4 generációs, 30gb os. 2 napja lefagyott 15 percenként 2 szer, aztén visszaállítottam midnent az alapállapotba.Majd ma be akartam kapcsolni és az az üzenet fogadott, hogy egy siró ipod jel, és hogy látogassak el ide=> aple.com/support/ipod.
itt meg is vana gond, dugjam ráa pcre majd 30 percig töltsem és jólesz. ennek semmi eredménye nem volt, szóval hozátok fordulok plz segítsetek.Előre is kösz -
ohway
tag
[TÖRÖLVE]
[ Szerkesztve ]
-
Marty8
tag
emberek aki lemésolni akar róla!
az előző hozzászólásomba ott a megoldás!!
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy hogyan nyerhetném vissza a felmásolt zenei albumokat az ipodról? Van vmi ilyen program, csak a nevét nem tudom
Köszi:
InFRa -
kingabo
őstag
Nekem csak egy shuffle jutott... A mélyet nagyon hiányolom belőle.
Nem lehet valahogy saját equalizert beállítani? Az 5k-s lejátszokon lehet, szal nem túl nagy elvárás egy almától.
Én zene feltöltésre az mp3 lejátszó progim (foobar2000) és egy ipod beépülőt ([link]) használok, sztem sokkal használhatóbb mint az itunes. -
Marty8
tag
Floola Ipod
Egy újabb iPod menedzser, 1 db exe --> ipod-ra --> (itunes) szabadság[ Szerkesztve ]
-
Marty8
tag
múlt héten szórakozott az enyém is! Először nem engedett itthon rátenni albumokat. Nagy nehezen számonként rátettem a dalokat. Barátnőmnél akaram lejátszani valamit, és észrevettem, hogy nem játsza le csak kb a számok 1/4 részét. Gyorsan rádugtuk a gépre, nem hagyta ott se hogy rátegyek valamit, vagy lejátszak. Gondoltam formázzuk gyorsba. Megtörtént! ezután már fel se ismerte a gép, és magától reszetelte magát!
Felhívtam a Westend Apple boltot és mondta a srác, hogy szaladjak be. Bent annyi történt, hogy egy Macbook ra rádugruk, azon reszeteltük, és azóta megy. -
nesh20
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #1634 üzenetére
Reset-et próbáltad??
Ha nem próbáld meg ( Középső + Play gomb hosszan nyom 1x-re ). Vagy hagyd tölteni egy fél, negyed órát!!!MOD - Reset-eld + dugd a töltőre és hagyd úgy!
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Van egy 4GB-os nano ipodom, kb 1 hétig nem használtam és msot, hogy elővetettem nem reagál semmire. Rádugtam usb-re hátha le van merülve. Kiírta: csatlakoztatva, és nem tudok semmit tenni vele (nem reagál semmire) lehúztam és visszadugtam usb-re és már fel sem ismeri. Lehet tenni vele valamit? Külföldről van úgyhogy nekem nehézkes a szervízbe bejutatnom.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Nálam van ismerősöm iPod-ja. V.ki tud segíteni hogyan lehetne rá magyar nyelvet varázsolni?
20GB-os photo.
Minden féle segítséget megköszönnék. -
várnarancs
addikt
Hy!
Ez itt a reklám helye asszem
[link]
üdv -
Vapor
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy nekem van egy iPod-om és azokról szeretném a zeneszámokat rátenni az én gépemre.
Ezt hogyan lehet megoldani?
Már negyed órája böngészem az iTunes-t, de még mindig nem találom...
Előre is köszi a segítséget!!! -
Devastator
tag
Hy. Érdekelne, hogy van-e hangzásban különbség az iPod Nano (3G) és az iPod Classic (6G) között?
-
Marty8
tag
[3G Nano] jönnek elő a hibák... lassul, nem mindíg mutatja a kijelző, ha hangerőt módosítok, és az új, hogy nem mindíg enged rámásolni. Most egyenként kellett 10 percig szórakoznom. néha bevette az egy számot néha nem. ha nem a hibaüzenet:
-
-
Csalamade
csendes tag
Sziasztok! Van nékem 2 80gb-os iPod Video lejátszóm amit egy internetes poker terem versenyén nyertem. Na már most az egyiknek semmi baja. De a másik 1 nap alatt bemondta az unalmast. Mégpedig a probléma az, hogy mikor be akarom kapcsolni bejön az alma jel majd kattan egyet, eltűnik, azután ismét bejön és ezt csinálja addig amíg a szervíz menüben ki nem kapcsolom az egészet. Elvittem Westendes Mac boltba ahol mondtak egy címet, hogy oda vigyem el és megnézik. Mondtak is valami elég horrobilis összeget, hogy mire számítsak ugyanis garancia papírokat sajnos nem küldtek a nyeremény mellé. A kérdésem az lenne, hogy nincs e itt valaki aki olcsón megtudná nekem csinálni? Vagy tudnátok-e valakit ajánlani? Előre is köszi a segítséget.
-
eddie17
addikt
Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan kell a képeket törölni az ipod nano 2.generációsról? Egyszerüen, sem a menüben, sem az itunes-on keresztül nem találok ilyen opciót.
Elég sürge lenne. Köszi aki válaszol -
fogtunder
nagyúr
úgy látom, sokak számára vannak homályos foltok ipod használat terén, úgyhogy gyorsan összefoglalok pár dolgot, hátha megkönnyítem vele a kezdők életét, a többiek meg ha úgy gondolják hivatkozhatnak rá.
mikor elkezdünk ipodot használni, illetve mielőtt megvesszük, nem árt figyelembe venni pár dolgot. az ipod kezelőfelületét eredetileg a nagy, most már classic nevet viselő lejátszókhoz tervezték, úgy, hogy nagy mennyiségű zene között is gyorsan és kényelmesen el lehessen igazodni.
ezért az ipodok egy saját, adatbázis alapú rendszerbe másolják fel zenéket, amelyek az operációs rendszer számára nem elérhetőek, mint mp3 fájlok (ennek már copyright okai is vannak). ennek következtében, bár sima usb-tárolóegységként is működnek, ahhoz, hogy a felmásolt zenét meg is tudjuk hallgatni, szükség van egy kliensprogramra, amivel felrakjuk rá azokat. ez alapból az itunes, ha valakinek mindenképpen alternatív megoldás kell, én a winampot használtam az első generációs nanomhoz, ott tudtam lefelé is másolni (léteznek erre külsős programok, a google segít), de a classicom és az iphone miatt végleg itunes felhasználó lettem.
ez windows alatt nem egy leányálom, de leginkább csak némi megszokást igényel. és rendesen karbantartott music libraryt. az ipod igényli a rendesen karban tartott id3 tageket, úgyhogy amennyiben ilyen szempontból hiányos mp3 gyűjteményünk, érdemes ezt pótolni, mivel a korábban már említett adatbázis alapú rendszerben az előadók, albumok, stílusok alapján fogunk navigálni elsősorban. a tagek rendbeszedésére aránylag jó eszköz az itunes, mivel több fájlt kijelölve, majd jobb egérgomb után get info-t nyomva ezen fájlok egyes attribútumait közösen állíthatjuk. e folyamat közben nem árt egy kis időt fordítanunk az album artworkök beszerzésére sem.
sajnos kis hazánkban az itunes music store hiányában ezt vagy fizetős programokkal, vagy kézzel kell megoldanunk. de mivel úgyis az albumaink id tagjeit rendszerezzük, ezt is gyorsan elvégezhetjük. a korábban már említett, csoportos kijelölésre nyomott get info ablaknak van egy kis négyzet alakú része, ahova az album artwork-öt simán drag'n'drop módszerrel behúzva a program hozzáadja azokat a fájlokhoz. az én módszerem az, hogy amazonon rákeresek a zenére (magyar előadónál google) és simán áthúzom az itunes ablakába.
ha ipodunk rendelkezik videolejátszási képességekkel és ezt ki szeretnénk aknázni, ahhoz a videóknak h264-es tömörítésű mp4 fájloknak kell lennie. ehhez az esetek nagy többségében konvertálnunk kell, amire én az anymax software termékeit használom. fizetősek, de nekem ez vált be a legjobban, jó szoftverért pedig megéri fizetni. egyszerűen kezelhetőek, mégis elég sok minden beállítható, ha az ember úgy akarja. dvd-k grabbeléséhez pedig az apple termékét, a handbreaket ajánlom, elérhető windows-ra is, ingyenes. konvertálás után érdemes lehet ezeket a fájlokat is a get info fül alatt feltaggelni, és szortírozni film/sorozat/zenei video szinten, hogy az lejátszón átláthatóbbak legyenek a dolgok.
ha ezekkel végeztünk, el is kezdhetjük felmásolni a zenéket kedvenc eszközünkre, ami egyszerűen, ráhúzós módszerrel történik. az itunes bal oldalán a menüből kiválasztjuk a megfelelő pontot (zene/film,/sorozat/stb...), és ráhúzzuk a szintén bal oldalt található ipod menüpontra, a többit pedig már elvégzi a szoftver.
lehetőség van ugyanakkor ennek a műveletnek az automatizálására is, az ipod ikonjára kattintva a beállítási lehetőségek között megadhatjuk, milyen médiaformákkal és hogyan (teljes library, vagy csak bizonyos playlistek) szinkronizáljon az eszköz. ugyanígy importálhatjuk outlook-os/mail-es kontaktjainkat (sajnos a thunderbird nem támogatott), valamint fényképeinket. ugyanakkor érdemes vigyázni a szinkronizálással, mivel az apple feltételezte, hogy csak egy géppel használjuk majd az ipodot, így ha ezt bejelöljük, másik gépről nem fogunk tudni zenéket felrakni rá, ami eléggé kellemetlen és a lejátszóhoz képest kevéssé felhasználóbarát, így ennek a funkciónak használatát leginkább podcastokhoz és képekhez tudom javasolni.röviden ennyi, pár tipp, trükk, rövid megjegyzés:
- ha mindenképp zenét akarsz elhozni valahonnan, és hallgatni is akarod, majd utána gépre másolni, akkor rakd fel itunes-zal is, meg usb-drive módban is, ez a legegyszerűbb. már mondtam, hogy a winamp pluginje másol lefelé is, de a winamp és az itunes párhuzamos használata az ipod managelésére okozhat nem várt és meglepően kellemetlen meglepetéseket.
- a lejátszóban nincs egyéni eq lehetőség, bár maga az eszköz elég sok opciót felkínál. ezen lehet segíteni a jól megválasztott fül/fejhallgatóval, ne sajnáljunk rá pár ezer forintot. úgy láttam a fórumban sokan a sennheisert preferálják, régebben nekem is az volt, de azóta váltottam egy akg k12p nevű fülesre, és teljesen elégedett vagyok vele. 4000 forint volt.
- a lejátszó nem támogat semmilyen formátumot, ami a hivatalos honlapon nincs feltüntetve, ezekhez konvertálni kell. ugyanakkor a tavaly ősszel kijött készülékek kivételével majd mindegyik tud futtatni egy külön erre a célra írt linux disztribúciót, illetve specális firmware-eket, amelyek megoldhatják ezt a gondot de ezek biztosnágos működésére nincs garancia. én maradtam a konvertálásnál, valamint azóta nem foglalkozom ogg formátumú zenékkel.
- az új rendszernél (3g nano, classic) előfordulnak fagyások, emelyek korábban nem voltak jellemzőek, de ez egy resettel megoldható, csak a középső gombot és a menüt kell megnyomni, majd úgy tartani, amíg nem látod az alma jelet. ugyanakkor a rendszeres fagyás intő jel, érdemes vele a forgalmazóhoz fordulni. mindentől függetlenül érdemes frissíteni a szoftvert, ha kijön egy új verzió, ez az itunes-on keresztül történik, más megoldásról nem tudok.
- az utóbbi jópár generáció már egyáltalán nem támogatja a firewire kábeleket, csak feszültséget kapnak róla, úgyhogy ha így kívántad felgyorsítani az adatátvitelt, el kell, hogy keserítselek. az egyetlen megoldás az usb maradt. hálózati töltőknél nem tudok inkompatibiltási gondokról.
- szintén változott a helyzett a video kimenetekkel. az 5.5g-s ipod volt az utolsó, aminek a jack kimenetébe volt építve a video jel, az újabb cuccoknál (classic, 3g nano, touch) már csak a dock csatin keresztül lehet video jelet kiküldeni, a régi, jack aljzatba dugható kábelek nem jók hozzájuk. működnek viszont azok a régi megoldások, amelyek eddig is dock csatlakozón küldték ki a jelet, akár s-videora is (pl. régi universal dock, jbl radial).
- a legjobb tok az ipod zokni. és ne tartsd egy zsebben fémtárgyakkal, bár az új, alu előlap bírja a gyűrődést, a régiek lakkszerű műanyag frontja és a króm hátlap iszonyatosan képes karcolódni. ezekre esetleg védőfóliát is érdemes venni.
- és ha használtan veszed, tegyél meg egy szívességet azzal, hogy a beszeljukmac.com-on lecsekkolod a sorozatszám alapján, nem lopott-e. nem tart sokáig, és lehet hogy nagy szívességet teszel valakinek.
ennyi jutott most eszembe, remélem tudtam segíteni pár embernek.
-
lumiukko
tag
válasz
manutdzoli #1614 üzenetére
Telepítened kell az iTunes-t és majd azon keresztül lehet megpakolni az iPodot.
-
manutdzoli
senior tag
Ma vettem meg az ipod touch-omat,és segítene valaki hogy kell beüzemelni,vagy mit kell letölteni a netről.Bedugtam az USB-be,és mutat egy nyíl egy zenei cd fele.De nem tudok zenék belehúzni az ipod mappába.Lehet nem is jól csinálom
Help!
-
lumiukko
tag
Én is kipróbáltam a beállított stílusokat, de sajnos nekem mind torzított egy kicsit
-
N2O999
tag
Hali!
Szerintetek hol lehetne venni egy 4gb-os ipod nano-t?
Karácsony előtt megrendeltem neten, és még mindig azt mondogatják hogy jövő héten érkezik... -
Mat00
tag
Egy kis segítség kéne.
Hogy lehet, hogy saját equalizert állítsak be az iPod-omon? Mert az ok, h iTunes-ban megcsinálok 1 EQ beállítást, el is mentem, és a számhoz hozzá is rendelem ami fel van másolva iPod-ra, de mégsem azt használja... (felhúztam a bal oldalát +12-ig, és mégsem lett hangosabb semmivel mint amiket alapon hagytam) Légyszi valaki mondja el.
-
B@bL3ve5
senior tag
áhh...minden okés
thx azért
-
B@bL3ve5
senior tag
haly
van egy iPod Nanom. az a problémám h befagyott a gép :S
mit lehet ilyenkor tenni? jelenleg Restoringol az iTunes. az mennyi idő szokott lenni? már vagy 20perce megy.
PLS helpthx
-
Mat00
tag
Végre megvan a 80GB-os Classic-om, fekete színben.
Most csinálnám meg az albumokhoz az artwork-öt (borítót), de csak egyesével engedi. Razor1 hsz-ében azt írta (amire válaszoltam), hogy ha kijelölöm a számokat és úgy húzom be a képet, akkor mindhez hozzáadja, de nem. És nincs sok kedvem ilyennel szórakozni, mivel hogy közel 200számom van albumokban. (a többi 2000 külön, azokhoz nemkell borító
)
mod: és rájöttem!
Bal alul a borító felett át kellett állítani hogy Selected Item _ Now Playing-ről.
[ Szerkesztve ]
-
ohway
tag
válasz
Roberto_85 #1604 üzenetére
játékot csak iTunesről tudsz vásárolni.
-
Roberto_85
csendes tag
ja és játékokat honnan tudok ingyen leszedni? és h tudom azokat "feltelepíteni" rá?
-
Roberto_85
csendes tag
Sziasztok! Most vettem 1 új 3.gen-es ipod nano-t. Jó, semmi bajom, vele, csak annyi h az iTunes-ban nem tudok képet hozzárendelni az albumhoz.
Pedig a CoverFlow-nál tök szép lenne! :S Nem tud vki segíteni h h kell? Ja meg a másik kérdésem h a főmenünél nem lehet 1 képet berakni úgy h állandó, fix legyen? Előre is köszi. ui: ha lehet a válszokat pm-be! köszi
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
wienattwo #1589 üzenetére
Tényleg picit kevés a nano-n a mély. Nekem egy 2. generációs 8GB-os változatom van.
Persze lehet javítani a mélyen ha veszel valamilyen jobb/hatékonyabb fülest, én is egy AKG K412p-vel használom, de ha összehasonlítom ugyanazt a számot a számítógép hangkártyáján keresztül és a nano-n lejátszva ugyanazzal a fülessel akkor a nano mélyben lemarad. Ráadásul ahogy írtad a beépített EQ-val ezt nem lehet kikompenzálni, mert csak torzítást kapunk.Ettől függetlenül jól szól a nano, meg nincs is tapasztalatom más hordozható kütyükkel ezért csak asztali cuccokhoz (hangkártya, hifi) tudom hasonlítani.
Nekem a hangerővel nincs problémám. Ahogy mások is írták settings/volume limit alatt tudod kivenni a korlátozást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...