Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
nálatok mekkora az alapzaj egy ipodon? Konkrétan egy iPod Nano 4g-ről lenne szó amit Sennheiser CX300-zal használok! Szóval full hangerőn egyes számoknál túlságosan kitűnik a sistergés, ami néha már zavar.
Vagy ez esetleg normális? Egy jobb fülhallgató ennyire kiemeli? Vagy vigyem vissza a fülest gariba ezzel a problémával? Netán az iPodnak lehet baja? Másnak is van esetleg ilyen jellegű problémája?
Várom válaszaitokat!
-
celf
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
azt tudom, h annak igen, akkoriban meg olvastam az ipodrol szolo totyikokat
viszont azota kijott a 3G, es most lattam 1 olyan LOD kabl hirdetest, hogy eloado LOD iphone 3G-hez...
amugy annyira nem izgat mondjuk
-
celf
őstag
most line out szempontbol, az iphone 3G-nek ugyanaz a line outja mint a tobbi ipodnak meg iphonnak, nem ? bocs a felig offert
-
peugeotmate
addikt
Esetleg a bil. zár nem maradt bekapcsolva?
Itt is felteheted a fórumban a kérdést esetleg! De ha sehogy sem sikerül megcsinálni, akkor marad az istyle! -
ent
őstag
Sziasztok
Gyereknek vettem tavaly egy 8gb os ipod nano-t, azt hiszem uccsó generációs. Vmelyik nap azzal jön, hogy lefagyott. Reseteltem, itune nal restore is meg volt, upgrade is volt de a gombok nyomkodására, tekerésére nem csinál semmit. Bekapcsol és a nyelv kiválasztó menünél megáll. Van vkinek ötlete vagy helyből garancia?
-
unyadavid
senior tag
válasz
murlough91
üzenetére
Hát először is jólenne ha látnád (kipróbálnád) élőben is mielőtt megveszed
aztán figyelni kell arra is, hogy a clasic merevlemezes ezért sokkal érzékenyebb a leejtésre és a merevlemez miatt lehet, hogy egy picit (alig észrevehetően) lasabb.
De azért nem szeretnélek elijeszteni
a megvásárlásátó mert végülis egy sokkal komolyabb lejátszó!
- a nanot pedig szerintem olyan 15-20 körül biztos el lehet passzolni de ez csak tipp
-
murlough91
csendes tag
hali.van egy 3g os nano ipodom, hibatlan allapotban szerintetek mennyiert lehet elpasszolni?kb 1,5 eves.most ipod classicot akarok, es talaltam is a neten hasznaltat es hat nem akarom h vmi szart sozzanak ram szerintetek mire figyeljek vasarlas elott?ja es honnam lehet megallapitani h hamis-e?csak mert haveromnak volt egy hamis nano-ja kb 3e-ert vette de full olyan volt mint az eredeti.ja es megtudjatok mondani h mi a kulonbseg a 3g nano es a classic kozott?azonkivul h az utobbinak merete es kapacitasa nagyobb?pl hangzasban van-e kulonbseg?
-
Istvan89
tag
válasz
unyadavid
üzenetére
köszi a segitséget...hát a sharepod az még mindig nem megy:S viszont átállítani sem tudom merevlemezesre, nem tudom h h kell....a mediamonkey müxik, le is tudom venni róla a zenéket, viszont ez is 4 betűs okosságba veszi le....mondjuk annyi előnye van h legalább tudom h mit...ez a maximum? mármint a sharepod sem veszi le ugy a zenét h ne kelljen átnevezni, mert 4 betű a neve? köszi

-
kasmat
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Még tavaly vásároltam egy egyszer használt 80gb-os iPod classicot. Eddig nagyon jól működött, azonban ma kb. 40cm-ről leejtettem, úgy hogy rajta volt a műanyag védőtokja és ez után elsötétült a kijelző, nem reagált a gép a restartra se. Mikor hazajöttem csatlakoztattam a hálózati töltőre és bekapcsolt az iPod, azonban a kijelzője fekete maradt. A zenelejátszás stb. megy rajta. Még egy furcsaság hogy rázogatásra mintha azt hallanám, hogy valami kis darabka letört belül. Meg tudom vajon javítani valahogy magam is vagy szervízelni kell? Ha szervíz a megoldás akkor mit ajánlotok Jászárokszállás közelében?
Előre köszönöm a válaszokat,
Kaszab Máté -
Istvan89
tag
üdv
egy olyan megoldás nincs h az ipod nano-ról (1.gen), leszedjem a zenéimet úgy h lássam a címeket meg ilyeneket? mert csak ugy tudom leszedni h bemászok a sajátgépbe és az ipodról leszedem de csak ugy h pl: XYXC.mp3.....ez igy nem fain
vlki tud segiteni ebben? vagy ilyen nem létezik h leszedjem ahogy ráraktam? mert 2 éve van kb ipodom, de mostanság kezdek berágni h nem lehet használni ezt e részét...köszönöm előre is 
-
válasz
Someballs
üzenetére
Akkor gázban vagy...
Mert otthon mindig rásync-eled a számaidat, amik a barátnődnél nem úgy vannak meg. Ha most rá akarsz tenni valamit, akkor amikor sync-elsz, ráteszi a barátnőd gépén bepipáltakat, viszont mivel nem találja a mik a te gépeden vannak, igy azokat letörli.Próbáld bepipálni a "Manually manage music and videos"-t, hátha úgy jólesz. Vagy használd Pen drive-ként az ipodot, vagy a tiédet még nem lehet? (Akkor otthon leszeded egy könyvtárba, majd sync-eled azt is az ipodra.
-
Someballs
tag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy itt vagyok a barátnőmnél és fel szeretnék innen tenni pár számot. Ezt hogy tudom megoldani restore nélkül? Nem ismeri fel a mappákat, etc...
-
Ez egy elég régi ipod, szóval az akksija nem lehet már a legjobb.
Ezek után volt még az ipod video, aztán ipod classic 6-7. generáció...
Szóval kb. 2004-ben adták ki ezt a verziót, de majd utána nézek. Én inkább valami újabb fajtát vennék, mert ugye az akksi-csere elég macerás ezekben. Azt meg hogy mennyit használták, nem tudod letesztelni.Jól gondoltam, 2004-es:
-
Sziasztok!
Milyen az a Apple iPod 20GB 4th generation? Így néz ki: [link]
Nem értek hozzá, tudom milyen egy touch, egy nano, egy video meg egy classic ez melyikre hasonlít? Nem nagyon látok már ilyet, ennyire régi lenne?
Láttam egy ilyet 12k-ért és nagyon elgondolkoztam rajta. 20Gb-os. Megéri az árát? Állítólag akksija 4-5 órát bír, szép állapotban van
-
-
-
alukacs
csendes tag
iPod NANO 4.generációs, fekete 8gigabájtos.
eladó, töltővel és egy Panasonic RP-HS45 fülhallgatóval.
http://www.argep.hu/trend/RPHS/RP-HS45.htmla készülék megkímélt állapotban van, apró karcolások találhatóak rajta, amik egyáltalán nem zavaróak és szerintem használt ipodnál természetesek.
SÜRGŐS! Csak Budapesten a Metrók ill. a 4-6os mentén, személyes átvétellel.
telefon: 06302632390
ár: 28 000 HUF
-
Pedro78
senior tag
Tortent egy olyan, hogy tegnap delutan meghulyult az ipodom...nem jatszik le semmit...gondoltam hazajovok es majd resetelem aztan ujrarakom a zeneket es no problemo...viszont lezartam a billentyuzetet es hat most nem tudom feloldani...nem reagal arra sem ha radugom a gepre...most varom, hogy lemeruljon...esetleg valami otlet addig is, hogy mi lehet a hiba?
annyi van meg, hogy eleg sok mp3 volt rajta es sok olyan is aminek semmi neve max track1...es mikor ezek kozott kotortam akkor hulyult meg...az uj zeneket mar eleve ugy teszem fel, hogy rendszerezve, kitoltve amit lehet,borito miegymas es a regieken is dolgoztam mar...de kozel 60GB zenenel azert ez idoigenyes

-
unyadavid
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Akkor sztem nem vált át zöldre de viszont kb. 1 óra alatt semmiről maxra töltődik -sztem.
(pl. hallgatom a zenét úgy 1.5 órát és aztán 10-15 perc és tele van)
amugy én iTunes-t használok -szerintem olyan mint a vista, hogyha foglalkozol vele akkor zsír, ha pedig csak "egy pilantást" vetsz rá akkor nem az igazi-amugy az albumra nem tudsz egyből ugrani, de ha a play gombot 3-szor megnyomod akkor ugyebár a playlist elejére ugrik és nem tom de lehet, hogyha minden albumot külön playlistbe teszed, akkor lehet hogy egyszer erre egyszer meg arra ugrik a 3-szoros gomb nyomás után

-
spammer
veterán
Ja még valami (lejárt a szerkesztés idő, ezért új hsz)
USB-n töltöm és sárgán villog. Sima töltésnél nem kellene villognia, csak sárgán világítania. Utánanéztem, azt írják, hogy ha a disk mode be van kapcsolva, akkor villog sárgán. De így mutatja majd mikor töltődött fel? Átvált zöldre? Másnál is villog?
-
spammer
veterán
Na megjött a shuffle-öm! (2G)

Jó kis cucc, tényleg apró, szerintem nem szól rosszul gyári fülessel sem. Persze nem vagyok audiophil, úh nekem egyelőre megfelel ez

Sharepoddal tettem rá pár zenét csak kipróbálni, most töltöm az akksit.
Szórakoztam azért, mert Sharepod nem ismete fel, nyávogott h disk modeot állítsak itunesban. Beállítottam, nem akarta az igazságot.. 1-2x elszórakoztam vele, mire megjegyezte. Bár fileokat nem rakok rá, de a sharepodhoz be kell állítani h disknek lássa. Mondjuk nekem az első perctől kezdve disknek látta simán a windows is, annyi, hogy most rendesen kiírja a windows is h ipod shuffle, nem csak annyit, hogy removable disk.
A kérdésem annyi, hogy ha rakok rá albumokat, akkor tudok közöttük ugrani, vagy végig kell nyomkodni az egész listát?
-
ku-cu
tag
Szerintem Griffin Reflect, vagy Griffin iClear.
Mindkettőnek van előnye, hátránya is, de egyikkel sem járhatsz rosszul...
-
dany27
őstag
hi
van egy Ipod naon 3G és szeretnék neki egy olyan tokot ami védi a kijelzőt is!
Mert most egy olyan kemény tok van hozzá aminél a kijelző szabadon van.
És egy kicsit karcos lett a keijelzője, de most hozatok hozzá új előlapot s ezután szeretném megvédeni egy olyan tokkal a további karcoktól ami a kiejelzőt is védi!
Milyent ajánlatok??Előre is köszi!
-
ku-cu
tag
válasz
icecave
üzenetére
Jó, de azért egy krómozott fém hátlap karcolódása mégiscsak más... (Nekem egy ipod videom van, szerintem az "enyhén" karcos hátlap elegáns!
)
A shuffle esetében leginkább nem fordítottak túl sok figyelmet a hátán lévő alma jel minőségére! A többi részén a festés egyébként OK, ha nem dobálja az ember akkor gyönyörű marad. Viszont ha egyszer betonra ejti...
-
Hát igen, ipod-nál minden típusnál ez a helyzet. Nekem a 80 gigás classic-om van, és a fém hátlap para, szövet tokban tartom, atom vigyázok rá, és nem elég, hogy az ujjlenyomatokat nagyon gyűjti, még karcolódik ezerrel.
Bár, aki nem tudja ezt vállalni, vagy ne vegyen ipod-ot, vagy tartsa vitrinben, ott nem karcolódik
-
ku-cu
tag
Ahogy unyadavid kolléga mondja: Kicsi, remekül kezelhető,korrektül szól,és bármikor bárhova magaddal viheted a legkisebb kellemetlenség nélkül
Viszont: Én első számú lejátszónak semmi pénzért nem venném, kicsi tárhely, nuku kijelző. Ilyen célra sokkal inkább sandisk sansa clip-et vennék, ha fontos a kis méret. Második lejátszónak, sportoláshoz viszont tökéletes. Talán egyetlen negatívumként a sérülékenységét tudnám felhozni...
Ja, és fülesnek inkább cx55!
-
unyadavid
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Hát én már karácsony óta BOLDOG tulajdonosa vagyok egy ilyen kis shuffle-nek amit általában utazáskor használok.
Pro: hát elég sok
1. kicsi (de nagyon
) és ezáltal csak felcsípteted és nem kell félteni se mert elég biztos a szerkezet.
2. egyszerű kezelni ugyebár
3. nagyon jó hangzás
4. 10 óráig minimum bírja, aztán meg kb. 1óra alatt maxon van az akksija (bár én sosem merítem le).
5. elég sok szám ráfor (vagyis pont elég)Kontra: kevesebb
1. nincs kijelző (de nekem egy ekkora cuccból nem is hiányzik)
2. plusz még... ááá nem is tudok többet!Szóval nagyjából ennyi, szerintem megéri (nagyon-nagyon) és remélem, hogy ezzel segítettem!!!!!
jah majdnem elfelejtettem : [U]ERŐSEN[/U]

Mui - a cx300-at én is csak ajánlani tudom (ezt használom a shuffle-höz)!!!
-és jól szól- -
spammer
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ipod shuffle 2G beszerzésén, tud valaki írni róla pro kontra dolgokat?
Kijelzőnélküliség biztos kicsit furcsa lesz, de végülis nem hallgatok ezer számot egész nap, alkalmi hallgatásra meg elég így is szerintem.Ajánlott vétel?
-
Értem. Van 3 méretű szilikon hozzá. Nekem a kicsi kiesik a fülemből. Szal az neked lehet hogy jó. Persze ki tudja. MAjd jönnek még a lehetőségek. Én csak arról nyilatkozok, amit próbáltam is. Én végigpróbáltam az agybadugós cuccokat, sony, koss, stb, de sennheiser elp*csázza mindegyiket

-
Narancs
őstag
Hella!
Került hozzám egy ipod nano 3rd gen kicsike, annyi problémám lenne vele, hogy sokszor fagy a szoftver. Ha rádugom a gépre, akkor az iTunes először nem látja, ha lehúzom akkor lefagy. Reset után már látja. Mi lehet a gáz?
Van az iTunes-nak amúgy valamilyen alternatívája?
Kösz,
Narancs -
Bordoi
őstag
unyadavid Szakmai topikban ne hirdess légyszíves.
-
Közben megérkezett a sennheiser cx500-as fülhallgató (nem az OEM hamis cucc, hanem eredeti). Így az ipod classiccal párosítva már nagyon meg vagyok elégedve.
Szóval, aki akkora trance patkány, mint én, és igényli az erős basszust, ajánlom ezt a fülest az ipod-hoz. Előtte cx300-am volt, azzal sem az igazi még, váltottam, és nem bántam meg. -
kovsol
titán
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem, hogy az ipod shuffle 2-3-4. generáció közt mi a külömbbség ? neten nem sikerült találnom ilyesmit bár lehet csak szarul kerestem rá
előre is köszi -
Kaics
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a második generációs iPod shuffle hátulján található Apple logó miért karcos a legtöbb esetben?
Olyan, mintha már attól karcos lenne, hogy becsomagolták.
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy szürke iPod Shuffle-t (új), és kérdésem az lenne, hogyha nincs még bankkártyám, ergo 18 alatt vagyok, akkor, hogy lehet iTunes Storeba regisztrálni, illetve Apple ID-t regisztrálni?
-
Nyizibee
csendes tag
[B]Apple iPod Nano, 4. Generációs, 8GB-os, új, bontatlan csomagolásban, minden tartozékával eladó!
Kék és Arany színekben!Ára: 28000 ft!
Érd: 06 20 521 84 99
endurobolt@gmai
l.com[/B] -
unyadavid
senior tag
-pl. Sharepod baromi cool cucc ( gyors, egyszerű, még telepíteni se kell! ).
-Azt takarja, hogy szerintem ahhoz képest, hogy milyen kicsi, elég durván szól!
-( Hallgattam már meizu m6-ot, sony ericsson mobilt, ( agybadughatós fülessel) sony discmant és még sokmindent) és ezekhez hasonlítva
(nagy felbontású zenékkel: 320kb/s-os mp3-mal) királyul szól!!!
Így viszont (1gb) "csak" 109db szám fért rá! Ezért az iTunesban van egy olyan lehetőség, hogy a nagy fájlokat lekonvertálja (128kb/s-os AAC-re) és úgy tolja át a shuffle-re!
(így most 249db szám van rajta és még mindig jól szól)-HDDs iPodokhoz sajnos nem tudom hasonlítani!
De ha azok jobban is szólnak ez itt sokkal olcsóbb, és KISEBB! -
-
Sziasztok!
Legújabb ipod classic-om van.
Amit ugye lehet használni pendrive-ként.
Total commanderben létrehoztam agy könyvtárat. Tolom rá a cuccot, és kb. fél gigánál kiírja, hogy megtelt a lemez.
Ez hogy lehet?Több, mint 60 giga szabad hely van még rajta....
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Egy legújabb Nano tulajdonost szeretnék megkérni, hogy néhány információt írjon le nekem.
Szükségem lenne a méretére, és a súlyára a gyári csomagolásban.Előre is köszönöm

-
pilsner
aktív tag
Helló mindenki!
3. generációs iPod-ban cseréltem ma akkut, sikeresen, de van egy kis gubanc. nem működik a kijelző. megvilágítás van, zenét lejátszik, ha nyomok egy play-t, de nem ír ki semmit. nagy a gyanúm, hogy a vinyóbekötő kábelt sértettem meg, ami így nem tol adatot a kijelzőre. nagy kérésem lenne: akinek van halálra ítélt 3. generációs ipodja, amit ki akar dobni, mert nem működik valamilyen oknál fogva (meghalt a vinyó, stb.), írjon rám egy privátot, szívesen vennék egy olyan kábelt. nagyon nagy segítség lenne! Köszönöm!
-
unyadavid
senior tag
Helló!
Nekem van egy shuffle-öm (kaptam) és nagyon megvagyok vele elégedve!
A hangzása teljesen korrekt, a számok másolása nem túl gyors (iTunes-al de lehet mással is de nem kötelező!) (a playlistes kérdésre sajnos nem tudok válaszolni) és így összességében egy nagyon kis pöpec cucc!! (főleg, hogy ultra kicsi, egyböl bekapcsol, ellenálló, és bárhováfelcsipteted aztán lehet menni!!!) -
akasp
senior tag
sziasztok!
egy shuffle-t fontolgatok
tapasztalat? hangzás?egy dolog izgat igazán: lehet egyszerre több playlistet rárakni? és azok között váltogatni? vagy csak simán "parasztosan" csak a számokat lehet rádúrni és "egyben" hallgatni?
jah és gyors a számok rámásolása? illetve mennyi a tényleges lejátszási idő a gyári 12 órához képest?
köszi előre is

-
válasz
gordon_ram
üzenetére
Üdv!
Amikor az iTunes felismeri az iPod-ot, rákattintasz a bal oldali menüsorból, a music fül alatt kipipálod azokat a zenéket, amik kellenek, majd a jobb alsó sarokban lévő Sync gombbal, vagy a file menüpont->Sync gombbal feltöltöd rá és kész.
-
gordon_ram
csendes tag
Sziasztok!
Valakitől segítséget szeretnék kérni!!!Van egy 1 gb-os Ipod mp3 lejátszóm van,és már 2 órája küszködök azzal,hogy az iTunról áttegyem a Ipodra a zenéket!
Már mindent próbáltam!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy ez esetleg normális? Egy jobb fülhallgató ennyire kiemeli? Vagy vigyem vissza a fülest gariba ezzel a problémával? Netán az iPodnak lehet baja? Másnak is van esetleg ilyen jellegű problémája? 

, ha nincs jobb megoldás)
a megvásárlásátó mert végülis egy sokkal komolyabb lejátszó!

l.com[/B]