Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Huhh.... na akkor:
Van az itunes program. Létrehoz egy itunes library-t. Ez a library egy általa felépített könyvtárrendszerből áll. Vagy ide "gyűjteted" vele az mp3-akat, vagy a meglévő helyükön hagyod a zenéket, és "megmutatod" neki, hogy ott vannak.
Minden, amit az itunes-ban átírsz, az az mp3 fileban lévő adatokat (ID3, metadata, ez az mp3 file része) írja át. (egyetlen kivétel az itunes store-ból letöltött borítók, de ezt sokan nem használják.) Tehát ha kijelölöd az album összes számát és infoban beállítasz egy általad (pl. google képekből) leszedett borítót, akkor az beleíródik minden egyes mp3 file-ba.Ha rendszert telepítesz újra, az itunes library-t is kimásolod egy külső winyóra pl. Ha nem az itunes library-ban tartod a zene file-okat, akkor az itunes library csak az elérési utat tartalmazza. Tehát ha eddig a D/zenék/XY könyvtárban voltak a zenék, akkor ott fogja keresni őket. Ha közben máshova kerülnek a zenék, akkor nem fogja találni őket. Én a library-n belül tartom a zenéimet, és az ITunes rendezi őket. A Library-nak a helyét meg lehet adni, tehát ha külső winyóról zenélsz, az sem probléma.
De az egész dolognak a lényege, hogy az eddigi zenéken át kell rágni magad, és albumonként behúzni az itunes-ba, azért hogy ne legyen káosz Így a "resently added" playlist-nél megtalálod mindig őket, és átírhatod az adatokat.
Egy eddig nem taggelt zenetár csak úgy működhet itunes -ban, ha albumonként rendezed. És nem szabad elfelejteni először beállítani az itunes minden részletét, hogy amikor elkezded telepakolni, akkor ne csináljon semmi hülyeséget.
szerk: AZ itunes program és az itunes library -nak semmi köze egymáshoz. Az itunes-t újra lehet tenni 50x, másik gépről indítani. A library az egy fix dolog, amit ha létrehozol, az úgy marad.
-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
Igen, ezt értem, de én pl. iTunes-on belül módosítom az összes számom id3 tag-ját, amit gondolom csak az iTunes ment el magának, a forrás ugyanolyan rosszul címkézett marad. Akkor így kérdezem, hogy a forrásokat, miként lehet legegyszerűbben újra-tagelni? Minden számot egyenként kellene?
-
válasz
Blindness
üzenetére
Ezzel a "bejáródós" dologgal egyet értek. Mikor megvettem a cx-500-at, még ipod classic-om volt. Elején nem voltam annyira megelégedve vele (cx-300-hoz képest), aztán az idő elteltével úgy éreztem, hogy egyre jobban szól. Bár én azt hittem, ez annak tudható be, hogy a fülem megszokta az új állapotot, és ezt fogadta el jónak.
-
jorden06
senior tag
válasz
Blindness
üzenetére
Most a sok előadós soundtrack albumoknál "get multiple album info" résznél egységesítettem az album nevét, besorolását, és így már látja a nano is, szuper

Ez a jogvédős marhaság megoldódott azzal amit mondtál, hogy bebipáltam az advenced résznél, hogy készítsen saját mappát neki, így viszont duplán lesz meg minden zeném, tehát duplán foglal helyet is nem?
Még a másik ami hátra van, hogy a több ezer teljesen különböző számaimmal kezdjek valamit. Ezeket hogyan lehet értelmesen rendszerezni, hogy aztán rá is tudjak keresni id3 tag alapján ipodon?
-
Blindness
csendes tag
válasz
jorden06
üzenetére
Próbáld meg, hogy Artisthoz írod a tényleges előadót, Album Artisthoz valami egységeset (pl. MR2), és minden számnál kipipálod a "Part of a compilation" checkbox-ot (ezt sajnos csak egyesével lehet).
Ha egy másik gépen jó, akkor kétlem, hogy a codec-kel lenne baj, de egyébként jobb klikk -> Create AAC version-nel csináltam. Továbbra is valami jogosultsági problémára gyanakszom, szóval lehet, hogy ez is megoldja, mert lesz egy szerkeszthető változat, de ilyenkor kétszer lesz kódolva a fájl, így valamennyit romlik a minőség. Ezért előbb próbáld meg, hogy engedélyezed az itunes-nak, hogy ő rendezze a fájljaid, azaz másolja őket egy saját mappaszerkezetnek megfelelően (Edit -> Preferences -> Advanced: fent kiválasztasz egy mappát, ill a felső két pipát benyomod).
Burn in effektus létezik dinamikus sugárzójú füleseknél (CX 300 az ilyen), de sokan túl komolyan veszik ennek jelentősségét és kicsit megszínezik a valóságot (szerintem...). Az egész annyit tesz, hogy a füles membránja a használattól bejáratódik, így valamivel jobb hangzást biztosít. A jelenség mértéke fülesenkét változó, CX300-nál azthiszem már páran zengtek ódákat, szóval ha vesszük, hogy a fele igaz ennek, akkor várhatsz javulást. A lényeg, hogy ez a folyamat mindenképp végbemegy, mindeféle zaj használata nélkül is, sima zenhallgatással. Zaj abból a szempontból lehet jó, hogy minden frekvenciát bejár, így alaposan megdolgoztatja a membránt rövid időn belül, ezért gyorsabban végbemehet a folyamat, mint zenével. (De jobb eredményhez nem vezet!)
-
jorden06
senior tag
válasz
Blindness
üzenetére
PC-n mindegyik számra ezt írja ki, notin meg jó... Pedig semmi sem írásvédett. Milyen codecbe konvertáltad át, hogy jó lett?
Olvastam ilyeneket, hogy ráküldenek white/pink noise-t (vmi burn in keretein belül) fülesre, és ettől állítólag jobb lesz. Te hallottál erről valamit?
Fülesről csak annyit, hogy hozzászoktam a jobbhoz, kocsiban ProLogic II DTS rendszer, a PC-s AKG fejhallgató is szépen szól, de majd megszokom ezt a CX300-at is

-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
Most felraktam laptopra is az iTunes-t, itt működik rendesen a get info. Viszont innentől akkor hogyan tovább? Eléggé kaotikus a jelenlegi helyzet...(kép) Ez így normális? Innentől kezdve hogyan rendezzem tovább, hogy ezeket a VA albumokat az iPod egyként kezelje, ne előadónként külön albumként? Hiába van jól megadva az album, ipodban ezt össze-vissza látom
-
Blindness
csendes tag
válasz
jorden06
üzenetére
Adj időt a CX300-nak, hogy betörjön. Mondjuk ha az AKG fejhallgató, akkor azért több lépés előnyben van.
Itunes gond: Nem lehet, hogy maga a tartalmazó mappa írásvédett? User jogosultságok? Nekem eddig egyszer volt ilyesmi gondom, akkor csak konvertálás segített más codec-be. Esetleg próbáld meg egy fájllal.
-
jorden06
senior tag
válasz
Gordiann
üzenetére
Beléptem az iPod clubba egy Gen4 nano-val. Első körben: nagyon jól össze van rakva, kellemes a kezelése, jól használható. Vettem hozzá egy CX300-as fülest, még csak alap számok vannak rajta, de mit is mondjak... Nem vágtam magam hasra a hangjától, lehet azért mert az itthoni Audigy + AKG pároshoz vagyok szokva.
No de a lényeg: szeretném rendezni az albumokat, rengeteget olvastam vissza, de az első lépésnél elakadok: az iTunes nem engedi v2.4-re konvertálni a fileokat, a lent látható hibaüzit dobja ki minden egyes számnál ami a vinyómon van, pedig egyik sem írásvédett. Ilyenkor mi van?

-
Xaels
félisten
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem az a gond. Alapból fel sem ismeri W7 alatt, más meg nincs amin ki tudnám próbálni. Volt már iPod touch-om de itt iTunes is azt írja a diagnosztizálásnál, hogy nincs iPod csatlakoztatva. Zene volt rajta úgy kaptam és müködik a kis kütyü csak a géppel nem megy...
-
Xaels
félisten
Sziasztok!
Van egy 512MB-os első generációs iPod Shuffle lejátszó és nem akarja felismerni a Win7 (64bites Home Premium) és szeretném a segítségeteket kérni ezzel kapcsolatban mert hiába csináltam meg amit az apple oldalán leírtak nem megy.
-
-
Gordiann
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Nekem Sennheiser CX-300 és CX-55 után is meglepően korrekt az ipod füles...
...mélyek hiánya ami rossz benne csak, hangminőségileg egész rendben van.
ha nem akarom bedugaszolni a fülemet éppen, akkor nagyon jól tud jönni.
pl. este hangoskönyvet hallgatok, és kényelmesebb az ipod-füles. (igaz itt nem is számít a hangminőség)persze mindenképpen illik beszerezni egy CX-300-at, csakhát úgy megemlítettem

-
válasz
jorden06
üzenetére
Sennheiser cx-300at csak ajánlani tudom, sajnos egy nano messze nem hajtja ki, sokkal többet "tud".
Persze, a nano gyári füleséhez képest így is nagyon nagy lesz a különbség.
Pana-ról nem tudok nyilatkozni, volt egy fej és egy fülhallgatóm ebből a márkából, jó volt az, egészen addig, amíg nem hallgattam meg egy sennheisert.
Nem használom, ott pihen a dobozban, ki sem próbáltam, ha érdekel, lefényképezem, meg minden, írj privit

-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
No, hát sajnálatomra a srác nem akarja eladni a meghirdetett Sony lejátszóját, így ezt a nanot vettem meg. Egyelőre nem bántam meg, úgy vagyok vele, hogy ha nem jön be, eladom és veszek egy Sonyt. Akkor legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam tartósabban és van okom a váltásra...
Viszont szükségem lenne egy jó fülesre is... A jelöltek eddig Panasonic RP-HJE300 az olcsóbb, és Sennh. CX300 a drágább kategóriában. Ezekről tudtok valamit, esetleg más lehetőség?
És icecave, ha azt mondod a te gyári Sonyd amit nem használsz nagyon jól szól, és meg is válnál tőle, jó árért elgondolkozok rajta

-
-
FearStan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy első generációs 30GB-s Ipod videom és az a problémám, hogy 2 hónapja lemerült, nem volt szükségem rá, ezért ennyit pihent is a polcon. Most felraktam tölteni, de meg se mukkan, ilyen halk sípoló hangot ad ki, mást nem csinál. Szerintetek kuka, vagy van vmi megoldás?
-
válasz
jorden06
üzenetére
Előttem már elmondták a hibákat, amik lehetnek, de mivel a nanoban nincs vinyó, így ha az elején nincs hiba, nagy valószínűséggel később se jön ki (vannak kivételek persze). Menyasszonyomnak is nanot vettem, na, az aztán leesett, bukfencezett, stb, de még mindig működik

-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Nem tudok jellemző meghibásodásokról.... általánosságban a kijelző lehet hibás (pl. pixelhiba) vagy jack kimenet érintkezésproblémás. Mivel fém házban van a hardver, a belsőségek jobban védve vannak, de azért lehet pl. memória is hibás. Kb. ezek.
Sonykor: erre itunesal nincs lehetőség, csak külső programmal. (google ---) "from ipod to itunes") (pl.)
-
sonykor
tag
Ipod Nano-ról szeretnék kimásolni számokat sz iTunes programmal, de nem jövök rá hogy kell. Légyszi írjátok le a lépéseket.
Hatalmas köszönet, ha segítetek.
-
válasz
jorden06
üzenetére
Ez a sony teljesen rendben van, ha még tudja a külön basszus kiemelést (több szintben) nem is haboznék rajta. Persze, kell hozzá jó füles ugye, bár azt mondják, enyémet is a gyári amit adtak tök jó, de nem is használtam egyszer sem (mivel már megvolt a sennheiser), eladom ha valakinek kell.
Ja, basszus kiemelést azért favorizálom ennyire, mert enyhén szólva is durván trance-b*zi vagyok

-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
Ezt a Sony-t találtam még 20K körül használtan. Az eladó dicséri, de mit lehet róla tudni?
Gordiann: A nano-ra azt mondta az eladó, hogy csak kibontotta, szóval nem tudni milyen hibái jöhetnek elő menetközben, ezért lenne érdekes a szerviz... Mi szokott általános meghibásodási jelenség lenni?
-
válasz
jorden06
üzenetére
Nekem régebben Meizu M6 volt. Az egy durva cucc. Megvannak a hibái (néha meghülyül az érintős kezelés), viszont hangzásban odavert mindennek. Nem tudom, az újak milyenek, de ha olyanok, mint az elős szériák, az nagyon megérte, legalábbis nekem igen. Szép hang, az egy sennheiser cx30, vagy cx500-al büntet a hangzás tekintetében.
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Apple szervizbe lehet vinni, az meg sokszor irreálisan drága. Van 1-2 alternativ szerviz (maszek emberek), akik vállalják, de hát nincs sok lehetőség.
De ha tényleg hibátlan állapotú, akkor nagy probléma nem lehet. Elég masszivak ezek a nanok.
A klónok jóval olcsobbak, mint az eredeti, nomeg nagyon könnyen megkülönböztethetők, semmi közük az eredetihez. Csak a technikában egyáltalán nem jártas emberek számára veszély az ilyen "hamisítvány".
szerk: de ha mégis lenne kívülről majdnem eredetivel egyező, a szoftverében egyből kiderül, hogy mi a helyzet.
-
jorden06
senior tag
válasz
Gordiann
üzenetére
Ha nincs rá garancia, akkor mit tudok vele kezdeni ha valami történik vele, és ezek a javíttatások mennyibe kerülnek? Mennyi baj szokott egyáltalán lenni ezekkel? 21K-ra tartaja az eladó, nincs rajta semmi karc, egyáltalán nem használta, minden cucc megvan hozzá.
icecave: remélem, hogy nem klón, valami LogMeIn logó van rajta, gondolom tőlük nyerte. De ha mégis klón lenne, miben lehet megkülönböztetni az eredetitől?
szerk.: Egy hónapja még sokat gondolkoztam egy zsír új gépen (NWZ-S544), amit itt is beszéltünk, hogy Neked is van icecave, csak éppen nem állok úgy anyagilag, hogy kiadjak érte 32K-t plusz fülesre X-et. Aprókban pedig csak NWZ-A széria van, az meg butább is, meg el is veszik a kezemben akkora, így jött képbe számomra a Gen4 nano. De jöhet persze más is amit tudtok ebben a 20K-s sávban

-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
ennyibe kerül az új (habár már eléggé kifutó az 5G miatt), használtság miatt ebből a 30k-ből lejön állapotától függően valamennyi, ellenben én garancia nélkül nem vennék semmit. (főleg olyan korú cuccot, aminek még simán lehetne garanciája)
De olyan 20k körülre mondható a reális, ha használt és gari nélküli. -
jorden06
senior tag
Hali!
Szerintetek mennyit érdemes kiadni egy garancia nélküli, ajándékba kapott 0km-es, iPod nano-ért (Gen4, 8GB)? Aprón nézegettem őket és nem tudom mennyit érnek ezek használtan.
-
Gordiann
őstag
-
zsoltke
tag
sziasztok! Esetleg ezt próbálta már valaki? Itthon a Metro-ban lehet kapni 3300 Ft körüli áron, de nem tudom milyen lehet a minősége, mert semmi magyar infót nem találtam róla neten. köszi az észrevételeket!

-
Várj egy kicsit...
Ha mac-en van formázva (restore-olva) a shuffle, PC-n nem is fogsz zenét rakni rá. Ha meg PC-n van restoreolva, akkor meg mac-en nem. Mégpedig azért, mert más fájlrendszert pakol rá a mac-es, illetve PC-s restore, mert ugye egyik oprendszer OSX, a másik meg windows... -
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy vettem egy használt iPod Shuffle-t és iTunes mikor zenét szeretnék rá rakni kifagy és nem tudom miért ...

op.rendszer : Win XP Prof x86
iPod USB HUB-ra van kötve ,lehet az a baj ?

-
Livius
őstag
iPod nano 3G-m van. Képeket szeretnék rajta nézni, lehet a képekben nagyítani valahogy, hogy lássak is valamit a képből?
-
sbazsi
veterán
csináltam egy playlistet. kb 80 szám. hogy lehet megcsinálni, hogy véletlenszerűen játssza le az ipod?
-
celf
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
koszi, en kb annyira nem voltam hajlando, hogy a google-ig elmenjek

mondjuk nincs lelkifurdalasom, mert koltozes elott vagyok kb 4 nappal, es kb pihenes kepp kapcsolom csak be a gepet. igy jutott eszembe a dolog is.
azert annyti tudok a macrol hogy nagyon is felhasznalobarat. neha tulsagosan is baratnak kepzeli magat.
mindenesetre most kiderult, hogy lesz egy macbookom hamarosan a pc-emert cserebe, ugyhogy ha tetszik ha nem bele kell szokjak a dologba
kosz a tippeket utana nezek hamarosan

-
Gordiann
őstag
google...beírtam, hogy "ipod to mac" és kidobott párat....
de egy oldal: [link]
(itt is a Senuti nevű progi) (és alatta a hozzá hasonló softverek)De a nagy részük fizetős (persze megoldható virágboltosan) de nem mondtam semmit

De egyébként mac-es programok kb. ugyanúgy vannak mint a winesek. van egy "telepítő". Szóval nem ilyen "linuxos" bonyolult telepítések vannak, te is tudsz keresni bármit...

-
[Anduriel]
aktív tag
Ha megjeleníted az iPodon a rejtett mappákat, akkor megjelennek mindenféle 5-6 betűs folderek amikben benne vannak a zenék szintén 5-6 betűs névvel. Ezeket másold át, és valami id3 tag editorral visszaállíthatod az eredeti fájlneveket(vagy legalábbis a fájlnévben is az együttes meg a szám fog szerepelni). Remélem fog menni, én utoljára még a minimen csináltam, remélhetőleg most is így működik.
-
celf
őstag
aloha,
az lenne a gyors es rovid kerdesem, hogy ipodrol hogy lehet konnyen es egyszeruen visszarakni winchesterre zeneket, mert elszallt sajna a baratnom vinyoja, es szuksege lenne a zeneire a mac-jen is.
en total semmilyen szinten nem szoktam apple dolgokkal fogallkozni szoval kuka vagyok, es most idom sincs keresni a topikban.
koszi a helpet mindenkinek aki tud valamivel sozlgalni.
thx
-
sgergi
veterán
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Nekem még régi classicom van, amin más verziójú a szoftver (1.3). Tehát a mostani frissítésről nem tudok sokat mondani.
Javítások listája:• Fixed HE-AAC content playback
• Fixed iTunes U content organization
• Fixed truncated text in Genius MixesNo fix for the broken coverview on the classics but at least it's useful.
-
sgergi
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Az érdekes lehetett.
Egyébként az a 80 MB nem is olyan sok, nincs egy albumnyi méret. -
sgergi
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
[link] Ahogy nézem iTunes-ban is be kell kapcsolni a funkciót, utána működik.
-
sgergi
veterán
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Nekem nem kellett a legutóbbi frissítésnél.
-
[Anduriel]
aktív tag
Karácsonyra kaptam egy iPod Nano 5g-t amiben elvileg van VoiceOver funkció, de ezt csak úgy érem el, ha angol nyelvű menüt használok. Nos így sem sikerült megtalálnom. Elvileg zenehallgatás közben hosszan kellene nyomni a középső gombot és akkor bemondaná egy hang az éppen lejátszott zenét, de senki nem mond semmit. Valaki esetleg tud rá megoldást?
Ja amúgy az iPod szuper, bár régebben volt már egy minim. Azt is nagyon szerettem.
-
bendeguz 76
tag
kérdezném a tisztelt uraktol,ha frissitem az ipod classic szoftverét 2.0.3.ról 2.0.4.-re akkor ugye nem kell minden albumot ujratelepitenem?3nap alatt végeztem 270albummal nem szeretném most ujrakezdeni.

-
Keksz
senior tag
Ujbol ipod tulajdonos lettem, az elozot 3 eve elloptak.

Azt kell hogy mondjam h az Itunes nagyon sok valtozason atment az elmult par evben, elonyere szolgaljon.
3 napja csak azzal toltom az idomet hogy a meglevo zeneimet rakosgatom bele, lokalba csinaltam egy backupot is vele es igy szinkronizalja a lejatszot, amit pl regen nem igy hasznaltam, de ez a cover nezetes dolog elegge magavalragadt h megerje az idot, es hogyha vmelyik megserulne akkor az egyikrol ujra lehet epiteni az egeszet (beszereztem egy ipod->pc programot is melle, mert az itunes az ugye csak 1 iranyu).
Ebayrol rendeltem falitoltot es foliat, plusz FM transmittert, varom h megjojjenek.
Aztan mivel vhogy most nem kaptam hozza tokot es a regit azzal 1utt loptak el es az ebay-en csak otvaros szar tokok voltak (bor es szilikon is), ezert a jol bevalt Beyza cases segitett ebben -> http://www.beyzacases.com/ (a telefonom tokja is innen van, nagyon minosegi es elegans cucc!)Maga a kutyu nem sokban valtozott, mukodesre semmikeppen, forma es sulyban igen, plusz ugye a hattertar megnovekedett. 160 GB eleg massziv, el ferek majd rajta, bar most h a zenei fejlodesem is abbamaradt az elozo ellopasa utan, kb 100 albumot ha megszereztem azota, sok zenekar egesz diszkografiajat kell levadasznom.
Amit neztem h amik nincsenek fent a neten mp3 formatumban, azokat (mert nem mai anyagok) eleg olcson digitalisan le is lehet tolteni. Ha mar a Steam a jatekok jovoje, lehet ez mentheti meg a zenekarokat is, mert mig vki eltolt X orat raipdshare linkekre varva (megha azt kiegeszito csinalja is), akkor lehet h 1-2 dollarert problema nelkul (paypal fizetes) letolti a kiadotol/zenekartol vagy az amazon.com -rol

-
sbazsi
veterán
egy kérdés: utóbbi pár napban volt vagy 3 kékhalálom. eleinte nem tudtam mitől, de most már leginkább az itunes-ra gyanakszom. mindig akkor volt, amikor az ipodot szinkronizáltam.
tapasztalt már ilyet valaki
-
bendeguz 76
tag
hol tudnám ezt beszerezni feketében magyarországon?
belkin ipod classic leather folio -
flash-
veterán
Megoldottam az itunes sebesség gondot.
Lenne néhány kérdésem az itunes-al:
nagyon nem értek 1-2 dolgot:
úgy próbáltam albumokat másolni rá hogy a playlistbe behúztam azt az mp3 albumot(mappát)a pcről ami kell,majd szinronizáltam.Az ipodon az albumoknál mégis rengeteg részre bontja le az albumokat,pedig látszólag egyforma az id3 tag.
az ipodon a playlisteknéloda meg csak akkor irja ki az albumokat,ha csinálok az itunes ban a playlist résznél minden albummal egy mappát,majd az unknown ból belehúzom a megfelelő számokat a megfelelő mappákba.Lehetne ezt az egészet valahogy egyszerűen?
én csak annyit szeretnék hogy az ipodban egy mappa egy album legyen.
Légyszi adjatok valami tájékoztatást hogy járak el mert ez igy nagyon nehézkes.
köszi előre is -
Gordiann
őstag
válasz
redbullinger
üzenetére
-
redbullinger
csendes tag
hello
én szeretnék venni 1 itouchot (8gb),de nemtom hol lehet legolcsóbban kapni.
ha tudja valaki az lécci mondja meg
előre is köszi

-
válasz
Gordiann
üzenetére
Widgeteket win7-ben lehet kipakolni a képernyőre. Pl. időjárás, óra, naptár, stb. Eszi a memóriát elég rendesen, azért tudja beakasztani azokat a gépeket, amikben kevés a RAM.
Nekem nem volt gondom az iTunessal, amíg ipod-om volt, szépen rendezgettem az mp3-akat, most más van, de a zenék adatait, borítót, stb. most is iTunesban égetem az mp3-akba.
-
<NewL>
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
nekem egy asus k50ab laptopom van,4gb rammal,amikor itunesen hallgatok zenet,a win7-es proci-memoria widgetek majdnemhogy kiakadnsk. nekem nagyon visszafogja a gepet,de csak zeneleskor. iphone topicban linkelte egy srac,h meg az uj maceket is megizzasztja.
-
Gordiann
őstag
Mibe kerül venni bele 1gb ramot?!? És bármire alkalmas lesz. 512 tényleg el tudom képzelni, hogy belassítja az itunes-t. Manapság 512 szenvedés.

szerk: nem tudom milyen ram kell bele, de ha 1x 512 van benne, akkor amellé valószínűleg berakható 512 és megvan az 1gb. Ha 2x 256 van benne akkor 1gb kell, de az sem annyira vészes. Milyen tipus kell bele?
-
peugeotmate
addikt
Nálam rohadtul nem lassít be, pedig egyáltalán nem nevezhető a gépem valami csúcskategóriásnak! A WMplayer például sokkal jobban belassítja a rendszert. (Van, hogy az MSN képes az egész gépet lefagyasztani, mondjuk más program nem képes rá...) Ráadásul az iTunes rendszerre sokkal jobban van felépítve, felhasználóbarátabb. Legalábbis nekem az!
-
flash-
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az a bajom vele hogy úgy tudom hogy egy 1,6 ghz-es nem dual core-os, 512 rammal szerelt laptopon belassítja a rendszert az itunes.de úgytudom még egy erősbb gépen is lassú a program.
-
Gordiann
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
én sem értem... pontosabban de: mindenki lusta a zenéket rendberakni.

-
Gordiann
őstag
"....még ez is..." - ez kicsit erős kifejezés, mert az ipodnak ez a lényege, ahogy kezeli a zenéket. De igen, ID3 alapján.
Itunes helyett vannak más programok, amik csak a másolást biztosítják, nem pedig az adatkezelést. (van egy halom, google-ben megtalálod.)
Egy oldalt mindenki figyelmébe ajánlok: www.alternativeto.org -progik alternatívái!!

-
flash-
veterán
Most vettem egy ipod nano 5g lejátszót.
Az lenne a kérdés hogy még ez is csak id3 tag alapján csoportosítja a zenét?
Muszály itunes-t használni? -
Vazallus
tag
Sziasztok,
Ipod touch-hoz hol tudnék hálózati töltőt venni jó áron?
-
Tottu
senior tag
Üdv!
A 3. generációs iPod Shuffle esetén van lehetőség állítani az equalizer-en? Ha igen, hol lehet beállítani?
-
sbazsi
veterán
jbl on stage iii-vel van valakinek?
az audio out mire jó?
ha benne van az ipod, ki lehet vezetni a hangot a hifire? -
atos30
aktív tag
Sziasztok!
Gondom van az iTunes-al. A fényképeim helyét ki tudom jelölni és szinkronizálással fel is rakja az ipodra, a filmeket is felrakja ha jó a formátum neki. Viszont a zenékkel nem boldogulok. Az "Add folder to library"-val kijelölöm a kívánt albumokat, el is kezdi másolni, majd valami hibaüzenettel (nincs elég jogosultságom a művelethez) leáll. 1GB-ból felrak 30 MB-ot. Próbáltam bemásolni minden zenét a Zene mappába, de ott is ez az üzenet jön. Valaki legyen szíves elárulni, hogy a túróba kell zenét felrakni az iTunes-al. Már újratelepítettem, de a jelenség nem szünt meg. Valamit nagyon elállíthattam, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha igen, akkor mennie kéne...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)