Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Elvileg ez iPod totyik, úgyhogy nem akarom rombolni az összes többi lejátszó dolgainak a túrkálásával, majd mp3 playeres topicban

Csak még annyit, hogy az összes távol-keleti csoda mp3/mp4 masina el van szállva az árral..
Egy sz@ros iaudio/iriver,meizu/mpio-ért is képesek annyit elkérni, amit gondolkodás nélkül megfejelnék egy ötezressel, hogy ipod-ot vegyek
Erre jön még a számomra zavaró negynennyolc és öttized féle szníben pompázó oled kijelző, krómszínű műanyag, undorító gombok és kész is vagyok
Nem is lenne ezzel baj, ha olcsón adnák...
De erről ennyit, nem OFF-olok.
-
ATish0
tag
Közben végigolvastam, mert az hittem vagy 5posttal a vége előtt, hogy már nincs több.
A touch wheelről annyit, hogy nekem eddig tökéletesen működött, és szerintem az eddigi egyik legjobbaneltalált kezelőszerv.
Az iTunes-t nem fogom fel negatív dolognak, jól végzi a dolgát, és nagyon jól lehet benne rendezgetni a zenéket. Persze nem lenne rossz, ha meglenne a lehtőség a drag and drop-ra, de ne ez legyen az ok, amiért nem a nano-t választod. A rendezett zenék, coverekkel stb. nagyon ütősen néznek ki, és sokat dobnak az élményen.
-
ATish0
tag
Nah újra sync-elve már nem csinálja ezt, csak egyetlen track-nél egy másik albumról. Érdekes

#1700: Megfelelő formátumú a videó? Ha nem konvertálni kell. Egyáltalán látja, hogy van ott videó? Ha igen, akkor mennie kell. Jah és persze csak legújabb generációs nano alkamas videó lejátszására.
Razor1: Köszi, akkor ez van. Valamelyik soft hibája lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest