Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Van egy második generációs iPod nano-m, hibátlan, karcmentes, nagyon szép az egész, de az akksija nagyon gyenge, szinte használhatatlan már. Van arról valami tapasztalat, hogy az ebay-en beszerezhető pót akkumulátorok mennyire megbízhatóak/jók/használhatóak? Ezt egy átlagember ki tudja cserélni itthon?
Köszi
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Egy legújabb Nano tulajdonost szeretnék megkérni, hogy néhány információt írjon le nekem.
Szükségem lenne a méretére, és a súlyára a gyári csomagolásban.Előre is köszönöm

-
lajo
senior tag
Holnaptól a Plusz-ban a 2g-s 2gb-os Nano 20ezer Ft lesz.
-
lajo
senior tag
Képeket szeretnék feltenni a Nanomra de nem akar sikerülni.
A Photos fülön be van pipálva a Sync photos from és ki van választva a mappa, a selected folders-nél pedig kipőipálom amit szeretnék rárakni, Apply és semmi nem történik. Felül középen kiírja, hogy Syncing iPod, bal oldalon ott forog mellette a 2 nyíl, de nem történik semmi, kb 20 megányi képet pipáltam ki és nem csökken a free space semmit sem csinál.
Nem tudjátok mi lehet a gond? Egy csomó mindent kipróbáltam de nem sikerül. Nem tudom mit bénázok.
-
lajo
senior tag
Én is megnézegettem egy boltban az új Nanot, ha nem is néz ki vagy áll kézre jobban, az új menü és kijelzőfelbontás mindenképpen jobb. Nameg a duplázott gb. A coverflow pedig nagyon király, mondjuk nekem úgysincs túl sok borítóm...
Elkezdett recsegni, hazamentem két nap múlva pedig semmi baja. Ki érti ezt.
-
lajo
senior tag
Sziasztok! Édesapám ma vitte vissza a bécsi media marktba a nanom fülhallgatóját, mert recsegni kezdett. Na mondom, Apple, világgarancia, már talán hozza is vissza az újat de nem, reparaturen, zwei drei woche, emailieren....Hát a p***ába!

[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Még véletlenül sem rosszindulatúságból mondtam, csak szerintem nem nyernek túl sokan ilyt, mégkevesebben vásárólják le, és azok közül se mind olvas PH fórumot szal érted.

Én egy trust töltőt rendeltem, kimondottan iPodhoz való, a noname usb töltőket nem merném használni. 5 ezer forint volt. És most jöttem rá, hogy fölöslegesen írom mert te utalványból akarod venni.
U.I.: milyen színű a nanot rendeltél? Olvastam, hogy a Shuffle az zöld, gondolom akkor ez is az lesz. Jó választás az enyém is zöld.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Azt neked kell tudnod, hogy kell-e. A fülhallgatókkal régebben nekem is volt bajom, hogy kiestek a fülemből, ezzel nem volt és ismerősök is dícsérték. Hangzásra nekem bejön és az iTunes sem olyan gáz ám, nem azzal hallgatom a zenét de egész jól lehet pakolgatni meg rákeresni a zenékre. És elég szép is ez a nézet pl :[link]
-
lajo
senior tag
Mit szóltok ehhez? [link]
Nekem nagyon tetszik, csak kicsit drágának tartom. -
-
lajo
senior tag
válasz
Tomeeeee
üzenetére
HY!
A töltővel kapcsolatban tudok csak egy tippet adni. Én itt ([link]) rendeltem, 5000 volt, sima USB töltő de kimondottan iPodokhoz. Láttam máshol sokkal olcsóbban más fajtát de ez legalább biztos jó hozzá.
Ahogy nézem most nincs nekik. Erről van szó: [link]. Mellesleg ingyen házhozszállítás az egész országban. -
lajo
senior tag
válasz
onlysony
üzenetére
Sok sikert az eladáshoz.
wiggen123: tesómnak olyan van.A hangzása szerintem nem tér különösebben el a nanométól. Ha nem fontos a kijelző meg a sok izé állítgatása és tetszik stb de ezt úgyis tudod. Ja és már van 5 színben, nagyon jól néznek ki szerintem főleg a narancs meg a zöld. (Mi osztrák media marktban vettük 79 euróért.)
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Van valami különösebb oka hogy el akarod adni? Nem vállt be?
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
[link]ehhez mit szóltok? A feljebb linkelt kamuhoz eléggé hasonlít az egyik képen.
-
lajo
senior tag
-
lajo
senior tag
válasz
AloeVera
üzenetére
Én most akartam a 2. generációs nanómat felhangosítani, de egy fórumban azt írták hogy ezekhez még nem jó(de dolgoznak rajta). Inkább az iTunesba húztam fel a hagját a számoknak, és érezhetően hangosabb lett. Amit észrevettem hogy a hangerőcsúszkának a felénél kb eléri a leghangosabbat (ami hangosabb mint alapból) és onnan nem vagy csak nagyon picit hanosodik.Ezt ugye meg lehet oldani a max. hangerős menüben.
Szerintem érdemes. -
lajo
senior tag
Sziasztok! Lehet olyat csinálni hogy egy számba úgy pörgetek bele hogy az ujjamat húzogatom körbe? Ha igen akkor hogyan?
-
lajo
senior tag
Segítséget szeretnék kérni!! Hálózati töltő kellene a második generációs iPodomhoz (nano), és nem tudom mit lenne érdemes megvenni. Eredetit nem szeretnék az ára miatt. Ami még fontos, hogy tesómnak új Shuffle-ja van és a kettőhöz kellene hogy jó legyen.[link] Ilyesmire gondoltam, csak azt nem tudom hogy ez jó lehet hozzá? 100-240 V
50/60 Hz
Kapacitás: 150 mAh
Feszültség: 5V DC ezeket az adatokat valaki megnézné a töltőjén? Nem tudom mitévő legyek. VAgy ezzel nem tudom elrontani? Tanácsokat léci

[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
-
lajo
senior tag
Elkezdtem barátkozni az iTunes-szal. Felrakom, Add File to Library csinálja pár másodpercig és hiba észlelés miatt leáll (tudjátok a szokásos windows duma) na mondom mindenképpen kell nekem ez úgyhogy újratelepítettem a gépem. ÚJból felraktam és ugyanez.
VAlakinek ötlete?
létezik hogy csak eredeti windowsal megy?
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Az új nanohoz melyik fülhallgató jár most? Akinek új nanója van legyen szíves élőképet linkelni amit ő fényképezett ha van egy kis ideje valakinek.Nagyon hálás lennék.

-
lajo
senior tag
Semmi probléma. Karácsonyra lehet hogy meg kellene pályáznom. Ahogy nézegettem, hasonlóan minőségi 2gb-os mp3 lejátszó nincs ebben az árban(149euro) meg ha van is ennyiért egy rádióval többet tud de akkor már..Van valakinek 2.generációs nano-ja itt aki be tudna írni pár véleményt róla? Az jó lenne köszi
-
lajo
senior tag
Ha veszek egy iPodot Ausztriában akkor annak milyen nyelvű lesz a menüje? Német? Ha igen lehet változtatni rajta?thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Magyarul?