Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Ennyire siralmas lenne a zenei teljesítmény? =/
-
F_Gergely
őstag
igen en is csak a tarhely vegett "kenyszerultem" ra. nem tudom mas gyarto miert nem csinalt nagyobb kapacitasu lejatszot.
-
F_Gergely
őstag
igen sajnos olvastam, tobb helyen is hogy panaszkodtak a minosegere, es igen, erosen atlagos... nekem csak azert faj a szivem mert elviekben egy felsokategorias, 100 ezres cuccrol beszelunk. az EQ-ja szerintem hulladek, modositani, allitani nem lehet... ha megszeretni nem is fogom de igyekszem majd elfogadni.
-
F_Gergely
őstag
no tegnap megvettem a 160 gigas classicot, a hatlapja kisse karcos de amugy szep allapotu, leformaztam, gepre dugva kiirta van frissebb szoftver, azt felrakta, illetve raktam ra zenet. nem rossz de meg szoknom kell, es sajnos szetintem zenei teljesitmenben alulmarad a samsung s5-el szemben... remelem kesobbiekben nem lesz gond vele.
-
bolvar
senior tag
üdv
az egyik ismerős a kezembe nyomott egy ipod-ot 3-ik generációs ha minden igaz.
a problémája hogy ahogy lehúzott a hálózatról vagy gépről kikapcsol.ha csatlakoztatod bekapcsol és gond nélkül megy.
valakinek ötlet mi lehet a probléma vele? -
Zedz
addikt
Sziasztok!
iPod shuffle zenei teljesítményben mit hoz? Képes meghajtani egy jobb fülest / fejest?
-
sgergi
veterán
-
F_Gergely
őstag
iPodban van magyar nyelv? Esetleg azt honnan tudom hogyha "klón" vagy ilyesmi?
-
szata.68
senior tag
Helló
Bocs,ha már volt,de a kereső nem dobta ki.
Az lenne a kérdésem,hogy 6. generációs iPod nano-val meg lehet valahogy jeleníteni pdf-et?
/vagy más dokumentumot/
K*rva fontos lenne.
Üdv.
-
F_Gergely
őstag
6. generacios ipod classic 160 gigas 25 ezerert nem "tul olcso"? Holnap megyek kiprobalni, szerintetek? viszek par giga zenet felmasolni, valamit meg probaljak? koszi!
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Ipod nano 4g-n egyszerüen nem müködik a menü gomb, a többivel nincs gond amennyire néztem, de a menü gomb nagyon nem reagál. Mi lehet vele? Javítható?
-
F_Gergely
őstag
iPod hdd-jét lehet valahogy tesztelni, pl: HD sentinel vagy valami, hogy milyen állapotú?
-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Igen ,tehát hozzáadtam a zenéket, utána pedig elkezdtem szerkeszteni a számok ID3 tagjeit (Tag & Rename progival), de hiába szerkesztettem az iTunes nem frissítette, és ugyan úgy van minden. Én is arra gondoltam törlöm, és hozzáadom újra, de mivel igen nagy mennyiségről van szó, akkor most hagyom a fenébe, és ha már mindent megcsináltam, újra hozzáadom, addig felesleges. Köszönöm!

-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem ilyen menüpontjaim vannak...

Az iTunes-t az apple honalpjáról töltöttem le tehát biztos hogy a legfrissebb verzió.
Azt megtudja valaki mondani hogy lehet frissítésre birni az iTunes-t, mert már átírtam egy jópár albumnál a tageket de nem frissítette a progi és ugyan ugy van "összehányva" minden, de frissítés gombot nem találtam, bezártam, elindítottam ujra de semmi...
Nem szóltam, megoldódott, kiderült volt egy menüsorom ami idáig rejtve volt

-
F_Gergely
őstag
No máris elakadtam hehe

Nekem a zenéim külön particion van, hiába kerestettem vele nem találta meg, viszont fogtam az mp3 nevű mappát totalcommanderben, és ugy ahogy volt áthúztam, azóta szinkronizál.
Namost a kérdésem, hogyan én közben majd szépen lassan megszerkesztem az ID3 tag-eket a számokban, akkor ezek alapján frissíti majd az iTunes? Mondjuk amiket nem tudott sorolni albumba, csak előadóba, de én megszerkesztem, utána ő automatikusan berakja majd album szerint, vagy hogy lehet ezt nála frissíteni? Remélem nem fogalmaztam kacifántosan, köszi
-
F_Gergely
őstag
Köszi a válaszokat, próbálok vele barátkozni, igazából sok választásom úgysincsen
Úgyis rég volt már rendrakás a zenék között, rengeteg szám megvan többszörösen, majd most picit takarítok, remélem pár hét alatt sikerül átlátni, megszokni, rendszerezni a dolgokat. Köszi a segítséget , és a gyors válaszokat
, szerintem még úgyis fogok jelentkezni 
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nem törli és nem is piszkál bele természetesen, de ahonnan játéklistába szinkronizálod, nem szabad elmozdítanod SEMMIT, mert akkor a következő szinkronkor jelezni fog, h ezt meg azt nem sikerült szinkronizálnia. Ugye kipiálgatod a játéklistákat szinkron előtt és azokat viszi fel és úgymond ellenőrzi/újraszinkronizálja (persze ekkor már minimális időbe telik neki) a már fent lévő listákat is, ezért nem szabad a fájlt az eredeti helyén macerálni!
-
sgergi
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
A gépen nem bántja a fájlokat. Megmarad a rendszered, az iTunes saját maga létrehoz egy rendszert, hogy a számokat tudja párosítani, de a te fájljaidat nem bántja. Természetesen másoláskor sem töröl semmit.
Összességében a gépen minden marad a régiben. Ha iTunesból törölsz zenét, akkor az a valóságban nem törlődik, csak a programból. -
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Pont ezért szeretném a 160 gigát mert rácuppantok mindent, nagyon sokféle stilus, illetve eltérő zenék vannak, és általában én hangulatomhoz illő zenét hallgatok, pl sokszor van hogy kifejezetten csak egy számot hallgatnék, de nincsen rajta, vagy eszembe jut hogy "úúú ezt de rég hallgattam" és cseszhetem mert nincsen nálam, viszont igy meg lenne minden csak ki kell guberálni. De ha nincsen más hát felnövök a feladathoz, nem vallom hogy feltétlenül rossz az amit eddig nem próbáltam, de mindenképpen macerának fogom fel ezt az itunes-os dolgot az eddigi egyszerűbb másolós dolognál. Még annyit had kérdezzek, hogy ez az iTunes mennyire szól bele az én eredeti mappa struktúrámba? Mert oké az ipod-ra majd valahogy össze rendszerezem, de szeretném ha a gépen kialakított architektúra maradna, és nem másolna semmit sehova, minden maradna úgy ahogy van, illetve azok a zenék amiket szinkronizál az ipod-al azokat ugye nem törli? Tehát mondjuk feltölt egy albumot, és a gépről meg törli, és csak az ipod-on van rajta?
-
sgergi
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Én is használtan vettem. Amire érdemes figyelni: nézd alaposan körbe, hogy van-e rajta ütés nyom, mert az a vinyónak nem biztos, hogy jót tesz. Illetve mindenképpen próbáld ki, dugd rá laptopra vásárláskor, és nézd meg, hogy az Itunes felismeri-e, tudsz-e rá zenét másolni. Ha igen, akkor nem lesz gond.
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
Albumnál meg, amiben van max 20-25 szám (szinte kizárólag mixek esetén, nagylemeznél 12-15 szám, de az ritka nagyon) kézzel sorba állítod. Ezzel még mindig kevesebb munka van, mintha címkéznéd az összeset.
Meg aztán most, h lesz 160GB szabad helyed, rápattintod az összes zenédet, ami fellelhető nálad otthon?! Amit nem hallgatsz felesleges rátenni azért, mert van helyed. Az újakat pedig folyamatosan tagelni kell, így nem tűnik már olyan vészesnek szerintem. -
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Ez még a "vegyes" mappánál mondjuk nem rossz, de albumokat beszerkeszteni... Volt annó egy Sansa lejátszóm ott az volt a gubanc hogy a mappákat kezelte de azon belül már ID3 tag alapján játszott igy egy 12 számból álló mix albumnál össze vissza játszotta le a számokat, nem pedig sorrendben, mivel a számok sorrendje hiányzott az ID3-ból. Gépen a JetAudio-val hallgatok zenét, de akkor megpróbálom a Winampot- hátha, illetve akkor keresek valami jó ID3 tag szerkesztő progit, és lelkiekben készülök az ipod vásárlásra, februárban szeretném legkésőbb megvenni, illetve ha használtan kapok jó áron akkor még januárban. Használt Ipod esetében kell valamire figyelnem, vagy valamit a vásárlásnál csekkolnom?
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
Érdekes. Pont most próbáltam ki: valami név csak van adva az mp3-nak, pl. "Madonna - Music". Amikor megnézem ezt az iPod-on azt írja, h "Madonna - Music" alatta meg, h ismeretlen előadó. Tehát nincs címkézve, de ABC sorrendben tette be az M betűhöz, ha név alapján történő rendszerezést kértem.
-
F_Gergely
őstag
Ettől féltem... Keresnék illetve kerestem, de sajnos nem találtam sehol, ilyen tárkapacitással lejátszót, azt hiszem 32 gigás volt a legnagyobb... Nem lenne bajom a lejátszási listával, ha nem kéne egyesével kb 10 ezer zenefáljhoz megszerkesztenem az ID3 tag-et... Bakker ember nincs akinek ennyi szabad ideje lenne, hogy ezzel szarakodjon... De próbálom akkor emészteni

tylerddd: én este felraktam a laptopra az iTunes-t volt rajta 1-2 gigányi zeném, de fogtam és ömlesztve odacuccolta a zenéket, és mivel fáljnevet én nem látok, volt amelyikről fogalmam sem volt hogy micsoda

-
válasz
F_Gergely
üzenetére
Ettől féltem én is, mert egyszerűbbnek tűnt a mappás megoldás. Igaz, h látja háttértárként az iPod-ot a PC, de az nem működik, h ráhúzol egy mappát és hallgatod.
DE: lejátszási listát kell létrehoznod. Adsz neki egy nevet, pl. Rock válogatás. Belehúzgálod, ami kell, elmented majd szinkronizálod és kész. A listán belül vannak beállítási lehetőségek, h előadó, cím esetleg album alapján rendszerezze, de kézi változat is van, úgy állítod be, ahogyan akarod.
Valamilyen szinten úgyis be vannak az ID3-id állítva, nem?! De mindjárt megnézem neked, h mit kezd beállítatlan ID3-as zenével!

-
sgergi
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Pedig, ha iPodot akarsz használni, akkor ideje megbarátkozni az iTunes progival. Mással is lehet rá zenét tenni, de a mappaszerkezeted akkor sem lesz lejátszható, a közvetlen bemásolás nem fog működni. Ha ez nem tetszik, akkor keress olyan lejátszót, ami vinyóval szerelt, de nem az Apple terméke.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok, látom elég döglött a fórum de azért megpróbálom, hátha valaki tud segíteni.
Szóval segítséget, pontosabban információkat kérnék, mert gugliztam sokat, de nem igazán kaptam 100%-os eredményt. Tehát a helyzet az hogy van egy Samsung 8 gigás mp3 lejátszóm amit szeretek és imádok, viszont 8 giga nekem kevés. Alsó hangon napi 4 órát utazom, plusz van hogy többet illetve rendszeresen sportolok és olyankor szintén zenét hallgatok, igy került a képbe az iPod Classic 160 Gb-os lejátszója. Viszont én azt szeretném ha fogom a X gigányi zeném, és ugy ahogy van mappaszerkezetestül átcuccolom az ipodra. Sajnos ahogy gugliztam ezt nem lehet... Viszont nekem ez az ID3 tag-es dolog nagyon nem tetszik, tehát erre van-e valami megoldás? Olvastam a RockBox-ról de azt nem sikerült kiderítenem abban van-e ilyen lehetőség hogy mappaszerkezet szerint játssza le a zenéket, és a mappán belül ne ID3 tag alapján hanem abc sorrendben játssza le egymás után a számokat. Olvastam hogy van TotalCommanderhez plugin és akkor csak felmásolom a számokat mint egy pendrivra viszont azt nem tudom hogy ez csak adattárolásnál működik (tehát mint külső hdd) vagy azokat akkor le is tudja játszani? 6. és 7. generáció között van érdemi különbség? Annyit sikerült kikeresnem hogy 6 órával tovább bírja a 7. generáció de igazából ennyi. Szóval vásárlás előtt állok, de csak "találomra" nem szeretnék kiadni pénzt egy olyan eszköre ami lehet hogy számomra használhatatlan, de azt is nehezen emésztem meg hogy van egy tök jó lejátszó hatalmas adatkapacitással, és gyakorlatilag hasznavehetetlen. Én tiszteletben tartom és elfogadom ha valakinek bejön az iTunes, de én nem szeretnék bíbelődni azzal hogy 100 gigányi zenét nekiállok ID3 tag-et kitölteni, plusz rengeteg zeném van ami nem tartozik effektíve sehova, csak 1-1 szám, nincs albumba rakva. Szóval én ragaszkodnék a saját mappaszerkezetemhez. Ez már csak off de én ezt is röhejesnek tartom hogy egy mezei tesco-s mp3 lejátszót rádugok a gépre, felmásolom a zenét amit hallgatni szeretnék és lejátssza, nincsen iTunes, nincsen szinkronizálás, nincsen ID3, nincsen playlist... Köszi a segítséget előre is. Nincsen apple termékem, nem is volt, igy ha tévedek, és nem a fent leírtak szerint van, megköszönném ha valaki elmagyarázná hogy is van valójában!
-
Hello!
Ma megjött az 7G-s iPod nanom. Szuper cucc, de ez az iTunes lezsibbaszt. Valami jó magyar leírás nincs rá, h miként lehet okosan szinkronizálni?!
2 albumot feltettem rá, a harmadikat nem sikerül, pedig ugyanúgy csináltam mindent. Illetve le se tudok róla szedni semmit! HELP!

-
ben-c
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne, szeretnék venni egy ipod nano 6g-t, de engem semmi más funkciója nem érdekel, csak az, hogy tud e pdf, word, txt kezelni vagy bármilyen formátumban tudok e róla szöveget olvasni, használhatóan. Ha alapból nem tudja meg lehet e oldani, megy e erre vmi app? Akinek van ilyen cucca segíthetne, köszi előre is. -
válasz
tylerddd
üzenetére
1. Ha jól emlékszem, simán total commanderben megjelenik, és lehet a megfelelő könyvtárba pakolni. Ha ngyon fontos, megnézem asszony classicján pontosan este. Amire viszont konkrétan emlékszem, az az,hogy a filerendszer miatt 4 gigánál nagyobb file-t nem tudsz másolni, szóval szívni fogsz,ha fullHD filmeket, vagy egyéb nagy "egybefile" dolgokat szeretnél hordozgatni. Persze, max bezipeled kisebb part-okra, és kész.
2. Én nem hallottam ilyenről, bár nem is volt rajta gagyibb fülhallgató, a gyárit kukáztam, Sennheiser cx300, cx500 és cx680-akkal meg nem volt gond.
3. Nincs manual eq egyikben sem, csak pár előre telepített (részemről rendben, eddig mindig megtaláltam, amit kerrestem, trance-hez pl. a hiphop és a classic eq beállítás, ami kb. megfelelő).
-
Hello Mindenki!
Kellene nekem egy új mp4/mp3 játszó. Mivel van iPad2-m és egy i4S-em, amiket imádok, arra gondoltam, h ezen a vonalon is Apple-ba kellene gondolkodnom.
Ami tetszene az iPod classic vagy az új nano. Előbbi felé húz a szívem a tárkapacitás miatt. Van pár dolog viszont, ami érdekelne:
1. Állítólag lehet őket háttértár módban csatlakoztatni. Ilyenkor mit lehet rájuk pakolni?! Mert 160GB esetében már külső vinyóként is szép mennyiségű adatot lehetne pl. havertól elhozni stb.
Hogy kell ezt elképzelni?! Rádugom PC-re a classicot és megjelenik új meghajtóként?! Kell neki valami külön szoftver?! Ha zenéket húzok rá háttértár módban, azokat le tudja játszani vagy zenét csak iTunes-os szinkronnal lehet rápakolni?!2. A másik kérdés: valóban füles-gyilkosok az iPodok?! Sokaktól hallottam, h olyan teljesítményt ad le, h megöli a gyengébb füleseket.
3. Equalizer van a fenti két típusban?!
Köszi a válaszokat!
-
peterszky
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
- Van egy régi iPod minim, akksit szeretnék benne cserélni házilag. Itthon van erre olcsó megoldás vagy marad az ebay kínai cucc?
- Hosszú idő után sikerült hozzá találnom egy Griffin iTrip minit elfogadható áron, sajnos a tulajnak már nem volt meg a cd hozzá, amin megtalálhatóak azok a playlistek, amikkel be lehet állítani, milyen frekvencián sugározzon az FM transmitter. Ez elérhető online valahol (én nem találtam...), esetleg valaki el tudná-e küldeni nekem emailben, gondolom nem nagy méret.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
iPod nano 4G-t lehet még valahol kapni újonnan, normális árban? Kép
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Van egy második generációs iPod nano-m, hibátlan, karcmentes, nagyon szép az egész, de az akksija nagyon gyenge, szinte használhatatlan már. Van arról valami tapasztalat, hogy az ebay-en beszerezhető pót akkumulátorok mennyire megbízhatóak/jók/használhatóak? Ezt egy átlagember ki tudja cserélni itthon?
Köszi
-
thespiler
csendes tag
Köszi majd este tudom kipróbálni.
Egyébként érdekelnének tapasztalatok hogyha csak óraként használjátok akkor kb meddig bírja? -
thespiler
csendes tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy ipod nano 6-om és amikor bekapcsolom csak az alma logó tölt be.
Itunes felismeri.
Mit tudnék vele csinálni? Így vásároltam
Előre is köszönöm a segítséget. -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy 4th generációs ipod 8gb-om. Az akkumulátor már nagyon gyenge. Próbálták szétszedni, de a tetején a műanyag takaró alatti szar fémutánzat eltört illetve az egyik csavar elveszett. Hol és kb mennyiért cserének akkut, gyárira?
-
Nekem eddig állíthatóságra és minőségre a Meizu M6 és a sony X1050 voltak az etalonok. iPhone 4 megjelenésével, füles változtatás nélkül viszont csak a telefon maradt. Arany középút számomra.
-
válasz
kolmi93
üzenetére
Nemtudom, mennyire érzékeny a füled, de azt is vedd figyelembe, hogy mit szoktál meg előtte. Mint írtam, nekem is para volt régebben, viszont az új iPhone-ban már jó chip volt. Hallgattam sokáig, majd visszamentem a sony-ra amit előtte úgy Istenítettem, és csodálkoztam,hogy ezt a "basszuson kívül mást nem is hallani" szintet tartottam eddig az etalonnak.
-
válasz
kolmi93
üzenetére
Csak arra utaltam, hogy vannak +gyengébb"iPodok is a sok között. Egyébként én is tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy messze nem olyan jó, mint amilyen drága. Gyk. egy kis 25-30k-s alap sony lejátszó bármikor lepipálja (nyilván, egy touchban nem csak hangot kell kifizetni, hanem a sok szolgáltatást is, mert videózhatsz, wifi, appstore, etc, de akkoris).
-
válasz
kolmi93
üzenetére
Az lehet, de pont ezért is nincs sok séma. Egyébként,ha hozzászoktál egyfajtához, ahhoz képest minden szar, nekem is volt ilyen gondom annó, hozzászoktam a másikon a túláradó basszushoz, aztán egy másiknál,ahol kiegyenlítettebb volt a dolog, arra meg helyből azt mondtam, hogy mi ez a "cincogi sz*r"... Persze, eltérések is vannak, pl. az 5-6. generációs classic-ok jobban szólnak, mint az átlag iPodok, valamint iPhone-oknál is a 3G/3GS messze nem szól olyan jól, mint a 4/4S.
Itt egy lista arról miben milyen hangchip van: [link]
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Kezembe került egy Ipod nano (első vagy második generációs változat). Nem lehet bekapcsolni. Töltőn már volt vagy 2 órát, ráadásul mikor töltjük, akkor villogtatja a képernyőt az alábbi tartalmakkal:
- apple lógó
- folder icon, aláírva http://www.apple.com/support/ipod
- egy tilos jelzés, és aláírva do not discconnect.Próbáltam a reset funkciót amit az apple weboldalán tapasztaltam, de ha nincs töltőre dugva, akkor abszolút nem reagál a kijelző.
Találkozott már vlaki hasonlóval?
-
kolmi93
tag
Üdv!
Vettem én használtam egy iTouch 4G-t, jailbreakelten, és lenne vele egy hatalmas problémám. Nevezetesen, hogy elég k@kin szól! Előtte mediamarktban meghallgattam kiállított darabokat, azok se szóltak valami szépen, de azt betudtam a tömörített zenéknek. Csak sajnos az Apple Lossless zenék is úgy szólnak, mint egy 128-as mp3, a dobok nem pattognak, a cinek sisteregnek, az énekben "s", "sz" hangok fülsértőek. Egy Sennheiser CX 400 II-es fülessel próbáltam, régebben egy sony X8-as is szebben szólt vele.
Szerintetek a jailbreak akozhatja ezt a minőségromlást, vagy az, hogy FLAC-ból konvertáltam WAV-ba, majd onnan ALAC-ba a zenéket?
Jah, és hogy próbaképpen jailbreaktól hogy lehet megszabadulni? -
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Mámint az Appstore az iTunesban? Mert a cydia neked nem fog játékokat mutogatni, amik ott vannak, egyszerű tweak-ek, amiket apple nem enged, pl. Multitask engedélyzés, stb.
-
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sajnos, mint az beszéltük is, 1G-re 3.1.3 a hivatalos szoft... 2G-re már van 4.2.1-ig hivatalos FW. Itt meg tudod nézni, melyikek meily iOS-ig vannak támogatva: [link] (...és azt is, hogy melyiket lehet még JB-zni, és mivel).
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek. Ipod Touch 1gen 16 GB
Totál noob vagyok az Ipad és társaihoz.3.1.3 softal elvileg Jailbreak-elve.HIába próbálok free alkalmazásokat felpakolni az Apl store-ban,mindre azt írja ki, hogy minimum 4.0-OS-el megy.
Ezt nem lehet upgradelni? MIhez kezdjek így vele?
KÖszönöm mindenkinek!

-
peterszky
őstag
iPod minihez keresek FM transmittert, autós töltőt, tippeket tudnátok adni?
Van egy ilyen pl.: [link], de az eladó nem tudja, hogy minihez megy-e...
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene
Kaptam egy Nike+ sport szenzort, viszont iPhone 3g-n nem működik!
Szeretnék venni egy ipod nano6g-t de nem tudom, hogy reciver nélkül működik-e a Nike+ szenzor! Valaki tud segíteni? thx előre is
-
Kasza08
őstag
Sziasztok.
Van köztetek olyan, aki megválna a 6g iPod nano-jától?
Üdv. -
Arany1
csendes tag
Üdv
Valaki tudna abban segíteni hogy az Apple iPod nano 6. generációs JPG képeket, meg valamilyen szövegformátumot kezel-e??? -
Djuree
félisten
.
-
szata.68
senior tag
Helló
Bocs,ha kérdezték már előttem,csak nem akartam visszaolvasni mind.
Ma kaptam meg a 6.gen nano-m.
A kérdésem az lenne,hogy valahogy be lehet-e állítani,hogy mappákat mutasson a zenén belül,mint a win intézőben?
Így elég össze-vissza van. :SÜdv.
-
sondor88
csendes tag
hello!
lenne egy olyan bajom, hogy van egy ipod classicom (aszem 6.gen) és sehogysem tudok videot rárakni
már össze-vissza szinkronizálgattam itunesba, de semmi
zenét simán tudok rátenni -
Ez érdekes.... ugyanis itthon iPhone, iPad, iPod, és bár ugyanaz a 2 ID van, az eszkörökön külön tudom beállítani, mit akarok syncelni, és meg is jegyzi. Esetleg legyen kipipálva a főoldalon, mikor rá van dugva a device,hogy manually manage music and video-s, és akkor csak azokat synceli rá, amiket kipipálsz, és meg is jegyzi device-onként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem nem lesz gond 
) a Griffin honlapján elérhető:

Úgyis rég volt már rendrakás a zenék között, rengeteg szám megvan többszörösen, majd most picit takarítok, remélem pár hét alatt sikerül átlátni, megszokni, rendszerezni a dolgokat. Köszi a segítséget , és a gyors válaszokat