Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Razor1
aktív tag
Nekem meg közben elkezdett szarakodni az ipodom. Múlt héten lejátszás közben lefagyott, restartoltam, erre eltűnt róla minden, újabb restartra már helyreállt a rend. Csináltam egy restore-t és újra felmásoltam rá a cuccaimat, de most sem kóser, ma reggel 2szer is lefagyott lejátszás közben, és ha bemegyek a settingsbe akkor téves adatot ír ki a hdd foglaltságot illetően (10gb üres hely helyett 35gb-ot). lehet megpróbálok még egy teljes restore-t az új itunes7-el, de ha utána is bénázik akkor szervíz. Melyiket ajánljátok? A4 vagy Gránát esik nekem útba...
Nem vagyok túl boldog, augusztusban járt le a garancia, ha ez most beszarik akkor asszem ez volt az első és utolsó ipodom.
[Szerkesztve] -
wmarci
senior tag
-
Xero
nagyúr
Csak hogy tudd az Apple fanatikusok nagy része grafikus melót végez. Ebből kifolyólag szeretik 1mást hülyíteni és kismillió fake vagyis nem valós kép születik amik aztán az olyan naiv embereket mint te nagyon meg tudnak téveszteni. Nyugodj meg lesz érintőképernyős iPod viszont ahogy mondtam az szeptemberben vagy október elején várható és a szállítás is októberben kezdődik mivel elég sok függ a gyártástól.
Garantálom hogy amint tudok közelebbi belső hírt megírom és nem fogsz semmiről lemaradni. Én azt mondom, ha komolyan gondolkozol iPod vásárláson, akkor légy türelemmel úgy 1 hónapot és nem bánod meg. Szerintem senki sem gondolta komolyan hogy egy kapacitás emelés és 1-2 új software fícsörrel kiszúrják a szemünket. Jó a nano az más tészta. Mondjuk ott tévedtem mert a külső is változott. Nekem csak ezüstben jön be de nem az igazi. Viszont a Shuffle marha nagy húzás volt.
1 csipesz:=1 giga ... nem tom ki találhatta ki de nagyon nagy. A régi sony walkmanem távirányítója nagyobb volt :p
Szóval türelem új iPodot terem.
Megsúgom, én is majd megpusztulok kb 1 fél éve várok, lehet már 1 éve, egy iPhone nevezetű csodára.. pár hete a telefonomat is összetörtem, szoval időszerű lenne nálam is 1 bejelentés
[Szerkesztve] -
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
ezt minek tetted be?
-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
akkor ez milyen lejátszó?[link]
-
TriackFeri
aktív tag
Az iPod shuffle jól összement. Teccik

[Szerkesztve] -
Razor1
aktív tag
na már az apple.com-on is rajta van.
-
Razor1
aktív tag
[link] CNN link.
Lesz 80 gigás ipod 349 dollárért, valamint új, vékonyabb nano öt féle színben, 24 óra akksikapacitással -
Razor1
aktív tag
Fél órája ment vmi a CNN-n, hogy bejelentették az új ipodot. De már csak a végét kaptam el, amikor egy túlképzett riporter osztotta az észt róla, mást sajna nem láttam...
-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
jolvan most már én is csak annyi hogy nem tudjátok hogy hol lehet az új ipodnak a konferenciáját megnézni a neten?
-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Kössz szépen,de te sem vagy egy tökéletes ember...Hoppá

-
wmarci
senior tag
van nalakinek apple camera connectora ??,,,,?,???,,??,??,?,,??,?,???
-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Jól van boccs..Megkérdezem..
-
Xero
nagyúr
Jha és kérdezgeted az ú iPodot.
Belső infók szerint szeptemberben várható az új cuccok bejelentése és októberre a megjelenés.
Emelik a nano-k kapacitásást 2,4,8 Gb-ra a külső marad.
A ''nagy'' iPod pedig érintőképernyős lesz bluetooth füles vékonyabb design nagyobb kapacitás. Jha és hamarosan beindul az ITMS mozi szolgáltatása. Kezdetben aszem Disney filmeket lehet majd lekapni 480p-s felbontásban. Kb ennyi info van most. A többi szép apránként kiderül. -
wmarci
senior tag
Egyébbként nem feltétlenül romlik a konvertálás után a videó képminősége....
-
triary
csendes tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
azthiszem h a szoftver.
de miért, tudnál segíteni? -
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
ez rohadt vicces .....az izgalom kárpótol érte.....

-
wmarci
senior tag
bonyolult konvertálni.... valaki el tudja mondani hogyan kell...persze röviden..

-
wmarci
senior tag
Tud valaki segíteni,hogy hol a legolcsóbb az Ipod Video 30GB vagy a 60GB-os...

-
wmarci
senior tag
van egy ilyen olasz bőrtok hozzájuk és azok rohadt drágák kb:36 ezer forint
-
triary
csendes tag
remélem tud vki segíteni..
elromlott az ipodom, elvileg vmi szoftver v alaplap hiba, és nem tudtak vele mit csni az apple centerben.
vki tud segíteni?
vmilyen progi ha van erre..örülnék neki. -
wmarci
senior tag
az apple vpod 2007.februárában leszmagyarországon vagy akkor lehet majd kapni amerikában...
-
wmarci
senior tag
Szerintem nagyon jó lesz én erre gyűjtök...
-
wmarci
senior tag
Szrintetek mikor jön ki az Apple Vpod?????
-
wmarci
senior tag
Lenne egy kérdésem az új 5.generációs Ipodokban mennyi szín van???Nem 65ezer eza link nem ezt mondja mi avéleményetek...[link]
A vékonyabb és okosabb szövegben van,hogy 260ezer színű ez igaz????? -
wmarci
senior tag
Ha Ipodot AV kábellel aTévéhez kapcsolom akkor az rosszabb képminősége lesz,mint a gépen amiről áttöltöttem az Ipodra....(a filmnek)....

-
z01ee
csendes tag
nem olvastam vissza mi a 78 rongy de akkor mondok én jobbat.
haverom pokerezik neten es a bonuszpontjait amit csak azert kap mert x szamu jatekot lejatszott ipodra valtja be. mar az öve megerkezett , és plusz 1 et is mar megkapott, fekete szinü 60 GB os szines (a legujabb) tudomasom szerint 60 ezer ért adja.
mondanom se kell hogy még a dobozbol sincs kibontva...
u.h lehet fog vagy fogok még ide írni ha érdekel valakit....
más:amit lentebb irtam a sajat ipodomrol arra senki se tud vmi értelmeset? -
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Igen ,de kiszámoltam bruutóba és így Kb:78.000Ft marha jó és video

-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Megtaláltam
és rohadt olcsó kössz,de ez csak árlista van honlapja is
?????..

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Mi ezt nem értem.....

-
wmarci
senior tag
Hello amit adtál van rajta mp3-lejátszó????
: 
[Szerkesztve] -
z01ee
csendes tag

[Szerkesztve] -
z01ee
csendes tag
Üdv! 4 GB-os iPod MINI-m van, és elkövettem azt a hibát hogy egy 'Hama' márkajelzésű fali usb konverter töltöre rádugtam pár alkalommal, ez után észleltem, hogy a számítógépre az ipodot rárakva, nem ismeri fel mint hardvert, hanem csak simán elkezdi tölteni.
Már próbáltam resetelni is, de nem használt. Ha valakinek van ötlete, azt szivesen várom, remélem hogy legrosszabb esetben egy kábel csere segíteni fog... (csak nem olyan kockák az applenél hogy végleg elromoljon az ipod egy rossz töltés miatt)...
Előre is köszi! -
csizzah
aktív tag
Üdv!
Lenne egy működésképtelen IPod Nano, az vele a probléma, hogy másolás közben le lett húzva a gépről, és azót nem lehet használni, tegnap próbáltunk rajta szoftot frissíteni, de nem sikerült, sőt az óta be se kapcsol, ha csatlakoztatjuk a géphez.
Mit lehetne vele kezdeni?
Előre is köszi. -
wmarci
senior tag
Akkor tudsz jó átlátható,olcsó honlapot ajánlani?????????????
Kérlek írj vissza mert én olcsón szeretnék Ipod Video 30Gb-ost venni::::::.................
[Szerkesztve] -
Razor1
aktív tag
[link]
Infók az új Ipodról. Hát nemtom, ha ez igaz, az elég kevés így 1 év után... Bár kérdés mit értenek ráncfelvarrás alatt? Ha tudásban nem is hoz újat, legalább a kapcitást növelhetnék... -
wmarci
senior tag
Megnézed????????
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

1 csipesz:=1 giga ... nem tom ki találhatta ki de nagyon nagy. A régi sony walkmanem távirányítója nagyobb volt :p

Még egyszer: nem az áttöltés vagy az ipod fogja rontani a film minőségét, hanem az ipod által lejátszható formátumra KONVERTÁLÁS!!!