Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
egy ilyen Ipod beszerzését tervezem, amit in-ear fülhallgatóval szeretnék használni. Viszont ahogy elnézem a vezérlés elég nagy része a hozzá adott fülhallgatóra van kitalálva. Valakinek van arról tapasztalata, hogy mennyire cserélhetű nem-Apple fülhallgatókra (az Apple in-ear fülhallgatója nekem túl drága lenne) anélkül, hogy az a használhatóság rovására menne?
Köszi.
-
Alex91
félisten
válasz
üzenetére
Csak linkeltem neki, ahol relative olcsobb, es ahogy nezem, meg a 20%-os kedvezmeny eseten is valoszinuleg olcsobban jon ki amott, de o tudja...
Senki se mondta, hogy atveres, csak van egy kitetel azon a kuponon, hogy: egyes termekekre. Na, most az iPod az ebben benne van-e, vagy nincs-e

-
temes69
aktív tag
sziasztok!
egyik kollegám nemrég vett egy ipod-ot(8gb). Csak egy adatkábelt kapott vele, semmi mást. A probléma az, hogy szeretne rá zenéket tölteni(minő meglepő), de csak fényképeket ajánlja fel neki. Egy xp-s gépre rakta rá. Van az ipodhoz valamilyen progi amivel xp alatt külső drive-ként látszik és lehet rá másolni?
Előre is köszi a válaszokat! -
proci985
MODERÁTOR
normalizálással a dolog megoldható. ilyen akkor fordul elő, ha a számok hangereje alapból eltérő.
más: 2010ben quicktime. és kell az itunesnak. no meg hogy öt szerződést kellett elfogadni, mire végre sikerült hugom 8gigás nanojára zenét rakni. remélem innentől már csak pozitiv tapasztalatai lesznek vele.
-
Matess
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Miért van az ,hogy egyes dalokat nagyobb hangerővel játszik le az ipodom, mint a másokat? (a hangerő minden esetben max-on van) Esetleg valami programm amivel feljebb lehetne állítani?
A segítséget előre is köszönöm
-
peugeotmate
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Minden papír nélkül elviheted szervízbe a Nanot, amíg nem múlik el 1 éves. Ezekre világgaranciát adnak! Ezen a linken leellenőrizheted, hogy valójában meddig garis!
Most egy kis off:
Ha valaki esetleg szeretne egy alig használt, garis, fehér iPiget akkor az írjon privát üzenetet, és ott a részleteket megbeszéljük!
-
válasz
Bagira01
üzenetére
Bírja a strapát, de azért asztalra nem dobnám. Van benne gyorsulásérzékelő, hogy ha zuhan, stb, a fej eltávolodik a mágneslemeztől, szóval nem karcolja végig.
Szerintem jobban jár egy flash memóriással, de ha annyira nem durván kezeli, a classic is megteszi. Lehet vele futni, stb, de a dobálást nem igen vállalnám be, még akkor sem,ha megvan benne a megfelelő védelem. Csak mozgó alkatrész az a vinyó... -
sgergi
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
Most van a második ipod classicom. A mostani használtan kb. 18 óra zenelejátszást tud, a régebbi egy kicsit kevesebbet ment, de az már elég öreg volt. Strapát bírja, 3-4-szer már ejettem le 1,2m magasról betonra, de nem lett baja, pedig ment éppen a vinyó. De azért szépen, óvatosan kell vele bánni, mégse olyan mint egy flash memóriás lejátszó. Tehát, ha a húgod odaverné mindenhez, akkor azért nem biztos, hogy ilyet vennék.
-
Bagira01
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Már csak azt remélheti, hogy 1 évig nem megy tönkre, mert utána már amúgy se lenne gar

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az ipod classic mennyire strapabíró? Húgmnak akarok venni használtat. Első sorban az érdekelne, hogy mennyire bírja az akku, illetve, a hdd mennyire áll ellen az ütéseknek(elég keményen bánik az mp3 lejátszókkal
) Vagy eny nano biztonságosabb lenne neki?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ipod nano(5.gen 8gb)-hoz a dobozba van-e garanciapapír? Egyik ismerősöm nyert egyet, azokhoz ugye nem nagyon biztosítanak garanciát, és a dobozába se talál semmiféle gyártói garipapírt. Kéne benne lennie vagy sem?
-
szente
addikt
hali
elvileg itt van előttem egy ipod nano nem tudom melyik generáció.hasonlít a 1g/2g-re,de ennek középpen van a play gombja,alul a-b/rec gomb van.kellene hozzá valahonnan szereznem adatkábelt,de amit neten találtam,az mind széles csatlakozós ezen meg sokkal keskenyebb van,majdnem hogy csak négyzet alakú...tulajdon képpen mi van nálam?

-
pnagy7
aktív tag
Uhh, az nem jó. Akkor inkább az eredeti ratyi fülessel. Az legalább jól szól sztem, csak én az agybadugósat vagy a fejhallgatót szeretem inkább, de kibirom. Majd ha meggazdagszom, akkor veszek olyan fülest amit linkeltél.
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve. 
-
Alex91
félisten
-
pnagy7
aktív tag
Még egy kérdés, létezik olyan kütyü, amit bedugsz a ipod shuffle 3g hez és azon van a hangositó halkito léptető, és abba a kütyübe meg bele tudsz dugni JÓ fülest, vagy fejhallgatót. Van ilyen? Illusztráció
Köszi
-
Alex91
félisten
Manually manage music-ra tedd!
Check for update, ha nem a legfrisebb rajta a szoftver.
Aztan VoiceOver-t is kapcsold be.
A szamokat aztan hozza kell adni az iTunes-hoz, azt meg szerintem a File menuben a Add to Library Folder, vagy valami ilyesmi neven van Win alatt.
Utana a Music ful alatt megjelennek a szamok, es athuzod az ipod ikonjara az iTunes-ban.
-
pnagy7
aktív tag
Hello mindenki! egy kis segitségre volna szükségem!
Van egy ipod shuffle 3g 4gb.os mp3-am. Nem tudom hogy a bánatba tok rá zenét tenni. Halottam, hogy itunes lejátszó kell. Feltettem a gépre, látja is a kütyüt, de valami regisztrációt kér. Nem tom miért. Tudnátok segiteni? igy áll a dolog!
Előre is köszi a segitséget!
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy oldható meg az, hogy ha egy előadónak több albuma van iTunes-ban, akkor csak az általam kijelölt albumot töltse fel az iPodra, ne az összeset?
-
PierNight
aktív tag
szeretnék egy kis segítséget kérni, szeretnék hozzá szilikon tokot venni mert nem akarom, hogy megkarcolódjon. Nézelődtem és elég drágán vannak, de ebayen kinéztem egyet.
Esetleg van itt olyan aki szokott rendelni onnan? Arra gondoltam, én átutalnám neki az árát és ő esetleg megrendelhetné nekem. Előre is köszönöm a segítséget. -
PierNight
aktív tag
Nah megjött a várva várt ipod nano 5g-m

Ismételten nem csalódtam az almában, egyszerűen lenyűgöző, hogy egy ilyen vékony és kicsi "fém lemezbe" beleraktak hangszórót, 2,2-es kijelzőt és kamerát és ezen felül az aksija is kifejezetten sokat bír. -
petrasgabor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Hogyan tudom törölni a naptárbejegyzéseket és a névjegyeket????
(nem lenne baj ha közben az alkalmazásaim megmaradnának..)
Köszönöm előre is a választ! -
Icelady
csendes tag
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Ma kaptam egy ipod suttle-t, és nem tudom használni. Vadi új, Annyira jutottam vele, hogy a 3 állású kapcsolót, ha a 3. állásba kapcsolom felvillan egy sárga fény. Ha rádugom a gépre nem érzékeli. iTune fel van telepítve.
-
Gordiann
őstag
Mindenkinek ajánlom az iTunes 9.2 beta verzióját, aki nem tud várni, amig megjelenik!
Ami számomra egyik fontos újítás: album nézetben eszméletlen gyorsan töltenek a borítók, végig lehet görgetni az egész library-t akadás nélkül!!
(mondjuk OSX-re van csak beta ha jol tudom)szerk: ja és a videók egy pillanat alatt indulnak, nem kell várni semmit (eddig ugye eltelt pár másodperc, az indulásig)
-
-
B4MbOo
tag
ma reggel fel akartam rakni az ipodomra egy ~6gigás iso fájlt. Azt írta ki h a célmeghajtóban lévő lemez megtelt, holott 100giga szabad helyem van rajta... tudja vki miért?
-
válasz
PierNight
üzenetére
Most komolyan, szerinted mennyire ért hozzá, aki ilyeneket ír? Hogy lehetne már egy adogg minőségből jobbat csinálni? A fossásfájl a szűk keresztmetszet.
Egy példa:Van egy képed, amit kicsinyítesz. Azt tudod kicsinyíteni, minőségromlás nélkül. Viszont ha egy kicsit nagyítasz, nem lesz több pixel, hogy részletesebb legyen, érted... tehát nagyobb területre is ugyanannyi pixel oszlik szét, a minőség így romlik.
-
PierNight
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Egyértelmű
Nekem is 256-320 közt van szinte mind. Csak ahogy olvastam mindenki úgy elvolt ájulva h mennyivel jobb...aztán pár számot átkonvertáltam de annyit tényleg nem ér az egész (meg az is lehet h már csak bemeséltem magamnak h tényleg jobb 1 icipicit)
Viszont rájöttem, ha , minden zenémet akarom ipodon nem lesz elég a 8gb xD
Mind1 majd szanálok
(azért vicces ha belegondolok 4-5 éve amikor oszt társamnak a sonyjához 256os mekártya járt, hogy elvoltunk ájulva mennyi minden fér rá és mien jó
) -
Beeerka
aktív tag
válasz
Hintalow
üzenetére
üdv!
azt hogy első vagy második generáció, úgy tudod megnézni, hogy ha a click wheel-en a piktogrammok olyan színűek mint a ház, akkor az 2.gen.
akkut nem kell ebay-ről rendelni, itthon is kapni és nem drága. a mini szétszedése pedig gyerekjáték
ipod mini akku
szétszedés -
PierNight
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
szerencsére nagyjából én is rendben tartottam szeretett albumaimat

Egyébként én az itunes-nak köszönhetem, hogy megszerettem az albumos zenéket.
Mármint régen mindig csak a kedvenc számokat hallgattam aztán tavaly amikor vettem egy 4g-s nano-t akkor álltam neki albumostól beszerezni az együttesek zenéit, meg borítót tettem hozzá stb.és azóta is 99%-ban albumokat hallgatok. Csak megkellet válnom tőle pénzhiány miatt, de most végre megint lesz
Aztán gondoltam, milenne ha áttérnék más formátumra, de akkor inkább maradok az mp3-nál
-
válasz
PierNight
üzenetére
Hát, jobb minőséget nem lehet csinálni. Jobból rosszabbat igen, de rosszból jót sosem...
Szóval tökmindegy, milyen formátumban van addig, amíg a forrásfájlod minősége számít (ez persze mindig így lesz).
A kis Drágámnak én mp3-ban teszek minden az iPod-jára, és lehet albumborítótól kezdve minden adatot beállítani. Több nem is kell. A lényeg, hogy szerintem fölöslegesen szenvednél a dologgal. Amit tudok tanácsolni, hogy ha 150 helyen vannak a gépeden a zenék, akkor tedd egy helyre.
Nekem pl vagy egy "iTunes music" főkönyvtáram, abban van minden zene. Így ha újrarakom itunest akkor csak ezt ráhúzom, és minden a régi, mert előtte szépen "felborítóztam", elnevezgettem, stb. őket iTunesban. -
PierNight
aktív tag
Érdemes AAC formátumba konvertálni a zenéket? Épp rendezgetni szeretném őket, hogy mire ideér az ipod már csak felkeljen tennem rá őket és eközben futott át az agyamon, hogy esetleg átkéne konvertálni mindet

-
-
ko9
addikt
válasz
alexxxx
üzenetére
Köszi a tippet, így énis betudtam hozni
Legalább tudom hogy ien is van.
Viszont Viszont a középső gomb (select) és menü gomb egyszerre megnyomásával, és nyomva tartásásval, újraindult, és bejött a normál AppleOS. Próbáld meg többször, nekem se sikerült elsőre
Tehát Select+Menu 
Üdv: Ex -
ko9
addikt
Ez félig igaz, félig nem

Szóval elvileg meglehet oldani, ugyanis én már csináltam olyat, hogy csak behúztam a rendes mappákat, amikben 0% volt az ID3 Tagezés, és ő szépen mappanevek alapján berakosgatta, vagyis a első mappák voltak az előadók, a következő mappa az album, és az ebben lévő fáljok nevei a szám címei/szám trackszáma. Valami kiegészítő volt felrakva iTunes-hoz és az csinálta, csak sajnos nem tudom melyik.
Rákeresek neten, mert van egy olyan emlékem, hogy van egy progi, ami a fáljnév/mappaszerkezetből egykattintással beleírja a számba a ID3-at. Ráadásúl elég jól paraméterezhető.
Üdv: Ex
-
PierNight
aktív tag
Még mindig nincs ipod...

nem úgy jöttek össze a dolgok az eladóval...de tegnap sikerült vennem egyet csak most meg nekem nincs pénzem így csak jövő héten lesz meg, fizetés után
tudtok valami jó tokot 5g-s ipodra? nézelődtem de 5ezer alatt nem láttam magyarhonban -
alexxxx
csendes tag
hali
sajnos nem tudok egyenlore kepet felrakni de ez van a kepernyon:ipod diagnostics
07/01/05 V.0155-------------------------
sleep
power
audio
lcd
wheel and key
otherses akkor ha valamelyikre rakattintok akkor tovabbi opciok jonnek fel.
amugy nem tudom bekapcsolni,csak ha gepre dugomn akkor feljon az apple logo es a center valamint a bal oldal(visszatekero)gomb egyuttes lenyomasaval jon felremlem igy okosabb lettel
udv -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Az enyém hátulján az egyetlen azonosító ami a product number lehet:
Model No: A1051
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele? -
nofi
addikt
Közben felmerült még 1-2 kérdés ha épp erre jár valaki

Szóval erre az ipod classicra főleg zenei alapok mp3-jai kerülnének, melyeknél értelemszerűen nincs igazán tag. Tekintve, hogy rengeteg ilyen szám van, ki van építve egy évek óta megszokott könyvtárszerkezet. A kérdésem az lenne, hogy megoldható e ennek a könyvtárszerkezetnek az egy-az-egyben átmásolása a tárhelyre, anélkül, hogy az iTunes belekezdene a saját kis automatizált tag alapú rendszerezésébe (sosem használtam még, csak a zune programjából kiindulva gondoltam, hogy ez is úgy működik)?
Más: sima tárhelyként használható, akár csak adatszállításra? -
nofi
addikt
Sziasztok!
Nem volt még iPodom, de most nagyon szemezgetek egy classic-kal. Mitől van az, hogy a hivatalos appstore-tól 77 ezertől lehet megvásárolni egy 160 gigásat, míg az árgépen már 52-től árulnak? Van valami különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! (Bar agybadugoshoz a fene se tudja. Szerintem megfeleloen szol, es nagyon funkcionalis

.)
!
majd a gyerekei segítenek neki.

Gondolom szervízbe számla vagy garpapír nélkül nem veszik be
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve. 
Tehát Select+Menu