Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Extrát semmit nem mondd, azt mondja, hogy az EREDETI IPOD firware legyen fent az ipododon, és, hogy szedd le az ipodwizard legújabb (a lapról letölthető) változatát.
Letöltöd a filet, gondolom a programmal felülírod az ipod firmware-t (haggyj időt a programnak, hogy felülírja- ezt javasolja az írás) aztán hajrá.Elég egyszerűnek tűnik, azt mondja előfordulnak hibák, de valamennyi könnyen javítható.
Sok siekrt, ha haladtál vele, értesíts!

-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Létezi az hogy kajakra tönkretegyen egy windows xp-t a netről letöltött Itunes progi?
Ismerősöm gépén a progi feltelepítése után trójait talált az Avast.
Trojan horse startpage. 19J
link
Próltuk leirtani az ismertetett programokkal de nem sikerül.Azóta a Kernelbe is befészkelte magát.
Amíg nem votl fenn ez a progi a gép hiba nélkül futott,semmi vírust nem talált az Avast.
De azóta temp: appcompact.txt file hivatkozik,az Itunes-t el sem lehet indítani mert a program hibát észlelt ezért leáll hibaüzit kapjuk.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Win reinstall???
Melyik Itunes progi a megbízható? Mit ajánlotok?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
skoos
őstag
Fel lehet tenni azt hiszem....
[ipod classic GUI]elméletileg itt.
Soksikert! -
Endrusz83
tag
Sziasztok!
Sajnos Áruba kell bocsátanom a kis lejátszómat,mert pénzszűke alakult ki!

Ha vkit érdekel:
-
Makaveli
senior tag
#1281-re senki???
-
Xero
nagyúr
Nagynak sokkal dinamikusabb hangja van. Ofkorsz nem a gyári fülessel. Én pl Koss The Plug-al és Sennheiser hd200-al próbáltam. Volt ilyen is olyan is!

Naptárszinkronban sajnos nem tudok segíteni PC-n nem tom mivel szinkronizál de erősen gyanítom hogy az outlook adatbázisát veszi alapul az itunes.
A jegyzet pedig rém egyszerü. Ékezet nélküli txt fileokat bedobálod a notes folderbe az ipodon. -
Marty8
tag
üdv emberek!! nem minden egyértelmű még. Vettem egy új Nano-t!
hogy kell szinkronizáli a naptárat, vagyis milyen progit használjak. Jegyzeteket hogy tehetek rá? És Játékokat?
előre is köszi! -
Oracle
senior tag
Srácok az új ipod classic menüjét nemlehetne rávarázsolni egy 5.5g ipod videora??

-
B.Rocky
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
34792HUF
pixmaina.com
[link] -
Makaveli
senior tag
Felcsatlakoztatom az iPodot bemegyek az iTunes-ba... A zenék fölmennek rá, lejátszáslista megváltoztatásra kerül, minden oké. De a fotókat valamiért nem rakja fel. A végén pedig ezt írja ki:

Mi lehet a baj???
-
B.Rocky
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
www.argep.hu egy jó kis termék keseső. meg keresi, h egyes üzletek milyen árakon kínálják termékeiket.
-
sbazsi
veterán
Kaptam kölcsön iPod-ot. Rajta egy csomo zene. 20gb-os változat. (u2)
Van rajta egy csomó zene.
hogyan tudok úgy rátenni még zenét, hogy ne törölje le azt ami rajta van.
ha jól értesültem, ha felteszek egy friss iTunes-t akkor ami rajta volt azt törli. -
!player!
aktív tag
Üdv!
A 3. generációs Ipod Nanoba van rádió? -
1010
őstag
na de jó
most akartam venni egyet erre kiderül hogy pocsék a kijelző
ez azért elég gáz az almától -
Sunyi Sanyi
senior tag
iPod Touch Teszt
[link] -
v.piro
csendes tag
Sziasztok!
teljesen újonc vagyok a témában és nem tudtam (még) végig olvasni eddig összes hozzászólást.
Egy új ipod-ot szeretnék
. Elsőre a classic nagy 80 gigás tárhelye fogott meg, majd a nano mérete. Úgyhogy dönténi kell. Tényleg van hangzásban való eltérés?
Vagy más alapeltérések?Én főleg a zene és talán a fotórészt használnám ki. De főleg a zene!
köszönöm!
-
k.pisti
csendes tag
iPod tesztek, vélemények (rengeteg és kategorizálava a típusokra) megtalálható a magyar iPod téma gyűjtőlapján az iPod Startlapon [www.ipod.lap.hu], csak ajánlani tudom! Én is onnan keresek bármit, ami iPodommal kapcsolatos.

-
sztyui2
őstag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Új fajta nano(3G)-ra gondolsz, vagy a régire(2G)?
-
kzoltann
aktív tag
sziasztok! tud valaki helyet ahol lehet kapni akkumulátort ipodhoz Bp-n?
csak az akku.hu-t talaltam vagy vmi ilyesmi, regen a speedshopban lattam, de ott most nem latok minihez. Szoval ha vki tud elore is koszi. -
DamonBounce
tag
Aki most töri a fejét új iPod vásárlásán és nézelődik az áruházak között légyszi ossza meg itt milyen árakkal találkozott
Azért lenne lényeges, mert vannak üzletek ahol olcsóbb illetve akciós és elég sokat lehet spórolni rajtuk. (ilyen volt pl a helyzetem a 4 gigás nanonál, ami mindenhol 56000 volt, az avplanet.hu üzletében pedig 49e). Szóval várom ki mivel találkozott eddig 
-
sztyui2
őstag
Windows Media Player 11. Elindítasz egy számot. Aztán fent rákattintasz a Műsortár menüre. Átvált egy ablakba, ahol ott van a Most játszódó számod címe. Rákattintasz jobb gombbal és címszerkesztő. Ott mindent be tudsz állítani.
[Szerkesztve] -
donmateo
csendes tag
koszi a valaszt. asszem ez lesz. meg vmi>id ket hogyan lehet a szamokhoz vmi automatikus formaban rendelni? id tag informaciokat... eloado, album, szamcim... van vmi netes gyors megoldas ra, v vmi program? koszi -
sztyui2
őstag
Jah, már látom. Nah ez a Soundsticks II. Vagy ha nagyon sokat áldoznál rá, akkor vedd meg az iPod hi-fit. Vagy vannak ezek a kerek JBL hangszórók. Minkettőben van dokkoló is.
-
sztyui2
őstag
Szerintem a Haarman Kardon nagyon jó, bár lehet, hogy csak a Design miatt kérik meg nagyon az árát, és mert speciálisan Apple cuccokhoz gyártották. Még nem nagyon hallottam, hogy hogy szól, de van egy szép kis átlátszó 2.1-es Harman kardon, ami kéken világít. Nagyon szép, és 40000 Ft
-
donmateo
csendes tag
helo!
ipodhoz szeretnek hangfalat venni! penz nem igazan szamit, ha erte meg is kapom a minoseget! dokkolos, v nem, az mind1 ezen gondolkozom>harman kardon soundsticks II(ez ugye a nem dokkolos). v ajanljon vmit vki, aki tenyleg ert hozza pls! ez 45000 ft ez a hangcucc. ilyesmi arban jo volna kapni, de ha dragabb, azt is nyugodtan irhatjatok! koszi
-
fretyusz
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy fekete,Ipod 60GB!07.májusi,garanciás,doboz,adatkábel,fülhalgató,telepítő lemez,leírás! 40kp!
Tel:70/619-5003 -
Razor1
aktív tag
megérkeztek az új ipodok: [link]
-
Razor1
aktív tag
nem, a gyári fülesek minősége más tészta. én mindhárom készüléket használtam ugyanazzal a típuső fülessel, így asszem korrekt az összehasonlítás. a 60as ipodom érezhetően rosszabbul szólt, mint az iriverem. a 80ast a 60ashoz tudom hasonlítani,kb ugyanaz, annyi különbséggel, hogy az újnál a hangerőt feljebb lehet tekerni.
röviden válaszolva a kérdésedre, a hangminőség alatt magát a készüléket értettem. -
Razor1
aktív tag
nekem eddig két hdd-s ipodom volt (60gb photos, 80gb video), és egy hdd-s iriver H120-am. utóbbi hangban sokkal jobb, kb egy szinten mozog az iaudio x5-el. az ipodok hangminőség tekintetében átlagosnak mondhatók, nincs velük semmi baj, de van náluk jobb is a piacon. kérdés mennyire vagy vájtfülű, de ez szvsz csak úgy derül ki, ha bemész egy apple storeba és meghallgatod.
-
skoos
őstag
Hali!
5.5ös 80GBos Ipod Videó vásárlását tervezem. Nekem nagyon fontos a jó hangminőség, de sehol nem találtam ezt megerősítő, vagy megcáfoló szakcikket. Valami általános összehasonlítást keresek, merre induljak?
Van valakinek eme szépségekkel tapasztalata? -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
biztpos volt már szó róla de most sietek és nincs agépen az itunes
winamppal hogy lehet ipodra számokat rakni? (1. gen shuffle)
köszi előre is
közben meglett
[Szerkesztve] -
Balupapa
senior tag
sziasztok
elszeretném adni a 3hetes iPod nanom ( 2gb ezüst ) füllhalgatóval, usbs töltövel, szép állapotban, papírjai nincsenek sajnos
véleményetek szerint menyit érhet? 
-
Razor1
aktív tag
Hali!
Ha a lista alatt playlistet értesz, akkor nem is törli, hiszen a playlisten nem a valós fájlok vannak, hanem amiket belepakolsz. Következésképp ha törlöd a listát, attól még maradnak a zeneszámok a libraryben, hiszen lista nélkül is hallgathatók, ill. egy szám több playlisten is rajta lehet. Ha viszont egy számot törölsz a libraryból, akkor az törlődik az összes playlistből is. Ez eddig is így volt, szerintem más mp3 progiknál is így megy.
Ha az adott playlist összes számát törölni akarod menj be a playlistbe, select all-al jelöld ki az összeset, írd át az előadót, vagy az albumot közös névre, hogy könnyen megtaláld őket egyben a libraryban és így már végleg törölhetők. -
용 Bob
senior tag
Haller topic!
80 GB-os iPod videom van.A problémám vele

szóval a problémám vele,hogy ha kitörlök egy játszási listát,nem szedi le valósan az abban a mappában lévő zenéket.a mappa eltűnik,viszont a benne található zenék továbbra is rajta vannak az iPodon.
Az elején nem volt ijen problémám.Én arra gyanakszom,hogy minnél több adat van rajta,annál problémásabb.

Ha valaki tud,segítsen plííz! -
csongi
veterán
Sziasztok! Olyan ipod érdekelne ami rádió frekin tudna adatot átadni egy cd-s autós radionak.
Így az ipodon lévő zenéket tudnám hallgatni az autóba. Ha tudtok ilyent akkor egy pár link jól jöne.
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy iTunesben van-e arra lehetőség, hogy ami az iPodon van zene, arról létrehozzon egy listafájlt, és miután helyreállítottam az iPodom, és újratelepítettem, automatikusan visszategye a zenéimet és a listáimat? -
chamo
csendes tag
üdv ismét!
Tud valaki egy értelmes, tök egyszerű iPod szinkronizáló progit? Mert az iTunes egy nagy rakás sz*r!
A másik:
hogy letöltöttem azt a Jodix Free ipod video convertert, és a gyökér fejjel lefelé csinálja meg a videókat? Valami megoldás?
kösz
[Szerkesztve] -
chamo
csendes tag
válasz
Makaveli
üzenetére
kösz a helpet, amúgy nagy 30gb-s 5g-s videóm van!
Valószínű a tárcsa kicsit sz*rakodik, mert a playre csak índításnál reagál, se pause se kikapcsoló funkciónál nem használható!
Megoldottam egy szimpla 4ezres távirányítóval, ott már használható minden gomb, és még ki is tudom kapcsolni
-
Makaveli
senior tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Első kérdésedben sajnos nem bírok segíteni, viszont a másodikban megpróbálok, kivéve ha még nem oldódott meg a probléma.
Az iPod egy bizonyos M-PEG 4 formátumot tud lejátszani videóban, rövidebb nevén az mp4-et. Én tudok neked ajánlani egy kiváló konvertáló programot, hogyha letöltöd, csak behúzod a konvertálni való videót beállítod, hogy MPEG-4, vagy Apple-iPod és Encode, a kiválasztott videó neve ugyanúgy xy.avi lesz, nem kell megijedni a SUPER átkonvertálta!
Az átkonvertált videót a C-Program Files-Super-OutPut-ban találod meg!
Sok szerencsét!
[link]
Itt le bírod tölteni!!!
[Szerkesztve] -
chamo
csendes tag
Hi. Van egy kérdésem, SOS

Szereztem egy iPodot, de nincs hozzá papír, és a nyavalyába sem jöttem rá, hogy akaródzik kikapcsolódni!
Néztem neten, és a play-t ajánlja hogy nyomjam hosszan, de ez rá sem bagózik!
Valakinek ötlete?
előre is kösz -
Sianis
addikt
válasz
radirpetya
üzenetére
Én nem értek a videó kezeléshez, de adok egy jó kis címet ahol okosoktól kérdezhetsz.
[link]
Sianis -
radirpetya
tag
UP
-
radirpetya
tag
Hali.
Van nekem egy nagyon szép 30 GB-s Ipodom. A gondom az, hogy ha van rajta zene és képet rakok rá fel akkor eltűnik a zene.
Hozzáteszem teljesen szűz vagyok ipodban mert 3 napja kaptam az elsőt.
Másik gondom, hogy nem jövök rá hogy kell videot felrakni és milyen formátum mehet rá.
Köszi
Radirpetya -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Újra segítségeteket kérem. Az iPodom az újonnan feltett számokhoz nem teszi hozzá az albumborítót. Ez miért lehet?:S -
tr00p3r
addikt
sztok kollegák!
egy 15 GB-os 3. gen Ipodom van. az a gondom, hogy míg otthon megy minden és az iTunes is látja magát az ipodot, a melóhelyen a frissen telepített iTunes azt mondja, hogy van elavult a firmware vagy/és csináljak egy restore-t. a lejátszón kb 6 GB zene van és nem szeretném újra felpakolni az egészet, viszont szeretném a cégnél leszedett zenéim, helyben, felrakni. volt valakinek hasonló problémája? mindekét helyen firewire kábalen csatlakozom a géphez.
előre is köszi a tippeket,
tr00p3r -
Aaron14
őstag
Kér kérdésem lenne:
1 Meglehet-e azt csinálni, hogy amit az iTunes nem talál meg zenét, mert mondjuk más helyre tettem, azt automatikusan kitörölje az iTunes tárából?!
2. Belehet-e azt állítani, hogy az iPodra felrakott zenéket automatikusan előre beállított hangerővel és EQ-el tegye fel, ami az összes, csak az iPodra felmásolandó számra legyen érvényes.
3. Mit is jelent az iPodon a hangerőkiegyenlítés?
A segítséget előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
segítsetek már, olyan ismerős ez [link] a lejátszó, de nem tudom, honnan

-
용 Bob
senior tag
-
용 Bob
senior tag
Amúgy alapbeállításként a devices-ben ezek vannak beállítva:
Open iTunes when this iPod connected kipipálva
Only sync checked items
Manually managed music and videos kipipálva
Enable disk use kipipálva
talán ezek a beállítások miatt nem dobja a gép amit szeretnék?? -
용 Bob
senior tag
Hy all!
Rájöttem már hogy kell letörölni a képeket,de nem értem miért nem engedi hogy több könyvtárat csináljak a képeknek.
Itunesban a következő látható:
Sync photos from
könyvtárból) -ez van beállítva
All photos: -itt kiírja hogy mennyi fotót töltöttem fel a mappából
Selected photos: -ez szürke,ezt az opciót nem tudom aktiválni
Tehát a problémám,hogy akár hányszor akarok képet feltölteni,mivel a könyvtárból szinkronizálás van beállítva,tehát ezért az előző képeket letörli és felrakja az újakat.
Magyarán nem tudok több könyvtárat létrehozni a képeknek.
Ha valaki vágja a dolgokat,annak köszi előre! -
Razor1
aktív tag
-
skoos
őstag
-
bwoay
nagyúr
''Miért merevlemez, ha flash memóriával mozgó alkatrészek nélkül, élettartam nélkül okosabban megoldható lenne?''
egyszerűbb lenne, csakúgy, mint autó helyett
helikopterrel közlekedni légvonalban
A flash memória ára nagyságrendekkel magasabb, mint a merevlemezeké.
Az egyik a régi technológia, ami olcsón elérhető,
a másik meg az újabb, ami egyelőre drága.
Egy 8 GB-os, flash memóriás iPod Nano kb 70e. Ft,
egy 30 GB-os, merevlemezes iPod Video pedig közel 80.
''szeretem a szép hangzást, hamár tömörített hang, legalább jó lejátszót kapjon''
A tömörített zene még lehet ugyanolyan minőségű, mint a tömörítetlen,
itt az a kérdés, hogy veszteséges, vagy veszteségmentes tömörítésről beszélünk.
Az Apple-nek saját veszteségmentes formátuma van,az Apple Lossless,
az iPodok értelemszerűen ezt tudják lejátszani,
míg egyes lejátszók az ingyenessége miatt jobban elterjedt, közkedveltebb,
szélesebb körben támogatott, és alapjában rugalmasabb
FLAC (Free Lossless Audio Codec) formátumot ismerik. -
rumos14
nagyúr
-
skoos
őstag
Valami egészségesen hordozható, autómmal tökéletesen kompatibilis mp3 lejátszót kerestem, így az Ipod-ra esett választásom. Az egyszerű megoldások híve vagyok, ne legyen egy plusz lejátszó az autómban, ha annak saját lejátszóján, kormányvezérlés funkciókat is tudok használni. így a Dension tűnik jó választásnak.
A kérdés:
Nem találok semmilyen tesztet ahol a többi mp3 lejátszóval vetik össze (szeretem a szép hangzást, hamár tömörített hang, legalább jó lejátszót kapjon). 30Gb os Ipod videóra gondoltam. Másik kérdés: Miért merevlemez, ha flash memóriával mozgó alkatrészek nélkül, élettartam nélkül okosabban megoldható lenne? -
Razor1
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
átméretezi, ráadásul egy külön mappában tárolja a pc-n, amiért azért nem vagyok happy mert foglalja a helyet: az 1,7 gigányi átlag 2mp felbontású képeim az ipod photo cache könyvtárban 5,7 giga helyet foglalnak, és ezt másolja rá szinkronizáláskor az ipodra. és ezt persze az ipod kijelzőre méretezett kis felbontásban. no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nemvagyok nagy angolos, nemforditaná le valaki hogy hogyan is kell csinálni pliiiz

az apple gyártja a legjobb szoftvereket.

Kell a pénz