Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumiukko
tag
hali,
!!! itt !!! írja, hogy mit kell tenni ez esetben!
-
lumiukko
tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Szia!
Én 2 ellenérvet tudok mondani tapasztalat alapján:
1) Drága
2) A clickwheel néha(eddig 3-4szer talán) meghülyül, folyamatosan változtatja a hangerőt, esetleg ha hozzáérsz fel/leugraik a hangerő. Szerencsére ez orvosolható a Hold gomb oda-vissza csúsztatásával.
Ezek ellenére én most is a nanot választanám. -
lumiukko
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Ezt kell csinálni:
-NE legyen csatlakoztatvan az iPod a géphez
-a HOLD gonbot kapcsolt on, majd utána off állásba
-tartsd benyomva a Menu és a középső gombokat amíg az Apple logó megjelenik a kijelzőn
-ha megjelent a logó, engedd el a gombokat, majd a középső és a Play/Pause gombokat tartsd nyomva amíg a Disk Mode képernyő meg nem jelenik
-most indítsd el az iTunest (a legfrissebb verziót), majd csatlakoztasd az iPodot a géphez
-válaszd ki az iPododat, és kattints a "Restore" gombra (itt elvileg 4 lehetőség közül választhatsz majd, az első kettő opció esetén a jelenleg is fentlévő szoftvert rekja a készülékedre, utolsó kettőnél viszont a legújabb verziót pakolja rá)
-ezután elkezdi újratelepíteni az iPododat, úgyhogy ne szedd le a gépről amíg be nem fejezteAzt ne felejtsd el, hogy így minden adatot töröl az iPododról, úgyhogy mentsd le a művelet előtt a tartalmát.
Üdv.
-
lumiukko
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Szia!
Itt a válasz a kérdésedre: [link]
-
lumiukko
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Telepítened kell az iTunes-t és majd azon keresztül lehet megpakolni az iPodot.
-
lumiukko
tag
Én is kipróbáltam a beállított stílusokat, de sajnos nekem mind torzított egy kicsit

-
lumiukko
tag
Muszáj egymást sértegetni?

-
lumiukko
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Töröld ki az album nevét, és akkor nem rakja oda. Jobb ötletem nincs

-
lumiukko
tag
Az Andrássy úti boltban ki vannak rakva, szerintem biztos, hogy ki is lehet próbálni őket. Rendesek az eladók, legalábbis velem azok voltak. De hangerővel nemhiszem, hogy gond lenne. Nekem bőven hangos, alapból is, de ahogy láttam iTunes-ban lehet még hangosítani a számokat is.
-
-
-
lumiukko
tag
válasz
Juhtúró
üzenetére
Artworkot beállítottam, beraktam az album egyik számához egy képet, aztán kijelöltem az album összes számát, és rámentem, hogy mindegyiknél legyen ugyanaz az artwork. De így nem működik. Lehet, hogy akkor minden szÁmhoz egyesével bekell állítani ugyanazt a borítóképet?(elég macerás lenne)
-
lumiukko
tag
Még valami: hogyan tudok borítókat rendelni az albumokhoz? Rákerestem a topicban, de csak beszeljukmac.hu- s linket találtam, amin nekem valami RC-s oldaj jön be
Köszi!
Juhtúró:Köszi, megnézem élőben, hogy milyen. -
lumiukko
tag
Nem udtok valami jó tokot ajánlani amit itthon kapni is lehet? Nanora kellene.
Köszi! -
lumiukko
tag
válasz
Dartimperial
üzenetére
Köszi az választ!
Én mégis nano mellett döntök, mert tervezem sportoláskor is használni. Merevlemez mocorog, szóval nem lennék olyan nyugodt vele, nehogy valami gondja legyen. -
lumiukko
tag
Próbált már valamelyikőtök gariztatni iPodot itthon, számla és garipapír nélkül? Fontos lenne az infó!
-
lumiukko
tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Erre én is kíváncsi voltam, és ezt a választ kaptam Marty8-tól:
ez szigorúan a 8 gigások között!
Samsung YP-T9JB (8GB) -
lumiukko
tag
Heló!
Nincs valakinek esetleg tapasztalata 3.gen nano és 5.gen ill új video hangjával kapcsolatban? Mármint, hogy nano hangja ugyanolyan jó-e mint a videóké?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak utóbbi időben kezdett kialakulni bennem egy szokás, hogy ami p*xmanián 12, az máshol több. És mintha rémlene is, hogy máshol is ennyiért láttam. Asszem nagyon rossz viszonyítási pontot néztem

Bíztam benne, hogy igaza van a srácnak aki szerint sorozatszám alapján intézik papírok nélkül.