Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
apostol666
üzenetére
bár távolról sem vagyok shuffle szakértő, de szerintem nem lehet sehogy sem.
a szintén kijelző nélküli creative zen stone-nal lehet könyvtárakat léptetni, ügyes megoldás. -
apostol666
tag
Üdv! Ha van valaki aki esetleg iPod Shuffle szakértő és tudja hogy lehet albumok között léptetni (ha egyátalán lehet
az árulja el a megoldást. Köszi! -
Razor1
aktív tag
Hi!
A képek felmásolása itunesban úgy ment, hogy engedélyzted az opciót, ezután kijelölted a könyvtár(ak)at, ahol a képek voltak. ergo ezt a beállítást kell módosítani, ha kiveszel belőle mappákat, akkor azokat a következő szinkronizáláskor törli. egyesével sztem nem lehet törölni képeket.
az itunes azért kell neki, mert minden zenét és képet átkódolva másol az ipodra (ha megnézed az ipodot fájlkezelőben, minden F00-F50 könyvtárakban van hülye kódneveken). úgy tudom ennek köszönhető, hogy nem kell minden indításkor perceket várni, még az ipod végigpörgeti az éppen lemezen lévő több 10 gigányi adatot. -
용 Bob
senior tag
Hy all!
Van egy 80GB-os iPodom.Na most a következő lenne vele a gondom:2 nap alatt rájöttem hogy lehet rá zenét filmet rakni,illetve törölni.Na már most képet viszont nem tudom hogy kell törölni róla.
Egyébként legújabb iTunes van rajta,ami szerintem egy rakás fos.Nem értem mért kell mindent túlbonyolítani.Mért nem működhet a ''kijelölöm és áthúzom a totalcommanderből idil''.
Na mindegy ha valaki tudja eme egyszerű választ előre is köszönöm neki
Az Apple honlapján utánna kerestem már a témának de nem müxik.Vagy lehet béna vagyok.
[link]
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
itt [link] a két Hama elvileg megfelel, de érdemes kipróbálni vásárlás előtt, hogy vajon gyakorlatban is.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok, egy kérdésem lenne: tesómnak van egy ipod shuffle-ja (az új, az a pici
). az albérletben, ahol lakik, nincs szgép, és olyan töltő kéne neki amivel esetleg konnektorból is lehet tölteni. tudtok segíteni ez ügyben, h van-e olyan, és hol/mennyiért lehet szerezni? kösz! 
-
SzGee
aktív tag
ha valakit érdekel a nanojára vadiúj Belkin tok, az a [link] -en megveheti - bocsánat az agresszív reklámért
[Szerkesztve] -
alien_
őstag
Üdv!
Tesóm gépére most ment új win. Driverek, alap progik felrakása után hálózat belőve, win update utáni restartnál egyszer csak megjelent öcsém, hogy valami baj van a géppel.
Odamentem megnéztem a pc-jét, biosban állt az egész, egér ledje nem világított, meg úgy totálisan ki volt fagyva az egész (A proci típusának kiírása után, de memóriát már nem is kezdte el számolni). Néztem egy nagyot, hogy mi szállt el, mert ez igen komoly baj lehet, ha már kapásból bios legelején kifagy...
Aztán hirtelen támadt egy ötletem, hogy húzzuk le az ipod shuffle 2,0-át a gépről, hátha....És működött...''Mi van?!'' Ipod vissza, gép kifagy. Usb kihúz, gép megy...
Erre varrjatok egy gombot =)
Más tapasztalt hasonlót? Ezt ki fogom próbálni az én gépemmel is, kíváncsi vagyok...!
[Szerkesztve] -
válasz
rumos14
üzenetére
nem értek vele egyet: jó hangzás, könnyű és praktikus kezelés
Ez LOL válasz!
Értem, hogy mit mondasz, sejtettem, hogy ez lesz a válasz, de közben rájöttem, hogy nem használnám olyan sokat, ezért inkább veszek egy olcsóbbat.
Amúgy a design szerintem marha jó, főleg a zöld.
-
Sziasztok!
Lenne egy nagyon hülye kérdésem.
Mitől annyira különleges az Ipod Nano?
Rengeteg ember veszi s a cikkek alapján nem látok benne semmi extrát, de a külseje az tetszik.
Ez nem fikázás akar lenni, komolyan kíváncsi vagyok, hogy mitől több a társainál, mivel gondolkoztam egy megvételén.
Bár amikor olvastam, hogy mennyire karcolodik akkor azért erősen elment tőle a kedvem, én valahogy soha nem szerettem a tokokat a lejátszókon.
[Szerkesztve] -
Quiky00
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!

Lenne egy problémám!Ami szerintem elég nagy.
Van egy iPod nanom 2GBos első gen.ez még nem baj
De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni 
Kérlek valaki aki talakozott mar valami ijesmivel vagy van valami 5lete akorr segitsen!!!KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve] -
pite4
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy mi a külömbség az első és második generációban külsőleg? előre is köszi

-
-
joergie
őstag
Próbálta már valaki pasztával karcmentesíteni?vettem ilyen pasztát, de az istennek nem akar semmit sem csinálni, bár ebben a dögmelegben el tudom képzelni hogy nem köt meg.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
2 hete használom az iPod Nanot -t, és hangminőségileg megvagyok elégedve vele, de...
Vettem hozzá utángyártott töltőt 4500ft-ért amit tudok használni kocsiban is, gépről is, hálózat-ról is. Rádugom, elkezd tölteni, és 1-2 perc után kikapcsol, és nem tölti fel. Ez miért van???
Másik pedig az, hogy teljesen vigyáztam rá, de a hátsó gravírozott apple embléma kifényesedett, a kijelzőn van két kisebb karc és egy helyen mintha lekopott volna ez ezüst festék.
Nem tudom az normális-e ha az érintő gombja néha meg-megugrik, és néha nem akar kikapcsolni. -
rozsdani
csendes tag
Sziasztok!
Lehet magyarosítani ipodot vhogy??
Elég ha vki küld linket ahol le van írva.
köszi -
GSZG
csendes tag
személy szerint komolytalannak tartom a Shuffle-t. hogy lehet hasznos egy olyan lejátszó, aminek kijelzője sincs?
és ráadásul az ára.... -
Jetbrowse
csendes tag
válasz
nagyitomi
üzenetére
Gondolom Shuffle vagy Nano dilemmád van. Ha igen, én is ebben a cipőben jártam, mert az egyiknek a mérete a másiknak meg a funkciója a vonzóbb. Hangminőségről nem tudok nagyon nyilatkozni, csak a google-en található reviewk alapján, ahol tényleg említik az általad felvetett minőségromlást az 1. generációshoz képest.
Annyi tanácsot tudok adni, hogy ha tudsz rá szánni több pénzt, akkor nem fogod megbánni a Nano-t. A shuffle szerintem amolyan kiegészítő lejátszó egy nagyobb mellé. -
Aaron14
őstag
Rohadtul kihalt a topik, de szerencsére már csak az albumborítókkal van bajom.
-
pentium4
senior tag
hali!
van nékem király 5. generációs ipodom! kérdésem a köv:
leszedtem netről hozzá gameseket, de nemtom hogy kéne rávarázsolni az ipodra!
ha valaki elárulná azt megköszönném!
P4 -
Aaron14
őstag
Nah, közben rájöttem.
Még annyi kérdésem lenne, hogy az albumborítókat, miért nem jeleníti meg az iPod? pedig eredeti cd-ről vannak feltéve, és a WMP megjeleníti őket.
Albumborítókkal nem rendelkező zenékhez hogyan lehet albumborítókat valamilyen programmal hozzárendelni? Persze úgy, hogy automatikus leszedi és hozzárendeli.
Nem szeretek vele tökölni.
Előre is köszönöm!
to nagyitomi: Szerintem a Shuffle hangminősége jó, nem kíváló, hanem jó. Persze egy iPod Nano jobban szól. Amúgy egész kis pofás készülék, remek annak, aki sok szerét szeretne, igényesen hallgatni, de nincsenek extra elvárásai. üdv
[Szerkesztve] -
nagyitomi
tag
üdv
a shuffle hangminősége milyennek mondható? esetleg egy %-os arány,mert én olvastam olyat h 60% és kevésnek találtam -
Aaron14
őstag
A francba, lejárt az időlimit

Szóval még annyit, hogy amit az iTunes-ben a Recently Added mappába tettem, azt onnan hogyan tudom eltüntetni? Nem akarom elcseszni azzal, hogy letörlöm a gépről az összes dalom, be is halnék. :S
És hogyan tudok mindent törölni róla? Meg a mappás dolog is fontos lenne még
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Ma végre megjött az iPod. Első benyomásom jó volt, szép és kicsi.
Aztán amikor megláttam a ''dokkolót'', hát azthittem eldobom az agyam. Ilyen faszságot kitalálni.
A hangja tetszik, a mély tényleg kicsit kevés, de pótolnak a szép magasak.
Valaki mondja meg nekem legyen szíves, hogyan tudom rátenni egyenként az iTunes-sel a zenéimet az iPod-ra, és a borítókat hogyna tudom letölteni? Egyszeren nem találom.
Ráadásul még formázni sem tudom
Előre is kösz! -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Holnap jön meg az iPod nanom és lenne pár kérdésem. Amikor másolok fel tesóm Shuffle -jére, akkor midnen egyes másolásnál a Vista feldobja az automatikus elindítás ablakot, ezt hogyna lehetne megakadályozni?
Azt valahol belehet állítnai, hogy az iTunes automatikusan szedje le az albumborítókat akoris, ha nincs meg az album címe? Sokszor csak az előadó és a számcím van meg...
Milyen hálózati töltőt ajánlotok hozzá?
Válaszaitokat előreis köszönöm!!! -
OrangeBud
tag
Tud valaki iPod nano hoz töltő/kábelt ??

-
Scoobyka
addikt
üdv...
4éve használom becsületesen 4.generációs ipodomat...ma este feladta a harcot és megjelent rajta a kis ikon amint egy ipod x szemekkel nézz vissa,vinyó nem pőrőg fe rendesen...gari lejárt..ez esetben debrecenben van vmi apple szervíz..vagy kukába vághatom a kis lejátszót esetleg vmi raciónális megoldás?..Minden segítséget előre is köszönök....most megyek és keresek neki vmi biztos nyughelyet...ahol békében pihenhet...
-
rumos14
nagyúr
-
GSZG
csendes tag
az eredetit bent hagyja az iTunesban, azt nyugodtan letörölheted(ha nem tudod melyik az, jobb klikk, get info és a régebbit töröld le)
egyébként nekem is volt már gondom a konvertálással, nem a kép szempontjából, hanem sokszor lemarad a hang
mondjuk, ha DVD-ről konvertálok, akkor a CloneDVDmobile progi remek, egyből tud konvertálni az iPodra -
duong
tag
Ja sikerült, köszi , de két fájlt csinált tehát ugyanazt, de még egyet alá...Ez nem furcsa, vagy csak egyszerűen töröljem a felsőt, mert gondolom nem ugyanaz mind a kettő. Nem úgy van, hogy behúzom total commanderből a fájlt aztán advaced-->convert to iPod és konvertálás után megjelenik alatta még egy. Gondolom az az alatta levő a konvertált és a felette levő alap fájl ami nincs konvertálva, tehát azt törölhetem , nem?

Más: ha le akarom törölni csak delete gomb az iTunes-ben és kész? Aztán kell csak összekötni USB-vel az iPod-ot és törli is. vagy hogyan?
-
sittes79
addikt
Szasztok!
A nagy méretű pl. 100mb mp3 fileokat nem tudom
pörgetni előre se hátra, időre 00 ir ki erre
tud valaki valami megoldást?
köszi -
Aaron14
őstag
Hallottam ezek után jót is rosszat is. Tisztázni akartam. Ennyi. De még mindig nem jött meg
Az hogy halk, nekem nem számít, mert a msotanira is aztmondják hogy halk, de nekem a 40-ből már 30 is elég. Sőt azt csak akkor használom, hogyha zajos helyen vagyok. Vanakinek meg a 40 is kevés volt. -
-
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Minőségre eddig nekem az elmúlt bő 2 hónapban semmi panaszom sincs. Zsebben hordom, tok nélkül, nem karcolódott még meg (mondjuk a kulcscsomó nem is abban a zsebemben van
). A külseje nekem tetszik, de szerintem ez abszolut szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a panasonic sl-ct810-em után hiányzott az erősebb basszus (viszont az ipodnak jobbak a tisztább magasabb hangjai) és a különd kimenet hangfalakhoz, mivel az ipod füllhallgató kimenete szerintem nagyon halk, ha hangfalra, vagy hifire akarom kötni. -
Aaron14
őstag
Mire számíthatok az iPod Nano 2.0 2GB szürkétől hangzásilag(kitérve a basszusra is), minsőégileg, és kinézetileg, esztétikailag? Sajnos hallottam mostanában rosszat és jót is, de már nem tudom mit hoggyek. Én eddig hittem a minőségében.
-
Aaron14
őstag
Igazából egy nagy sérelmem az apple -től az, hogy nem fogják kihozni egy időn belül az iPod-om. Pedig jó lett volna, és a neten is az van írva, hogy raktáron.

Járt már valaki így vagy csak én?
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
-
lajo
senior tag
Sziasztok! Édesapám ma vitte vissza a bécsi media marktba a nanom fülhallgatóját, mert recsegni kezdett. Na mondom, Apple, világgarancia, már talán hozza is vissza az újat de nem, reparaturen, zwei drei woche, emailieren....Hát a p***ába!

[Szerkesztve] -
GSZG
csendes tag
válasz
zenshot
üzenetére
200 Gb-t egyetlen iPodra sem tudsz feltenni, úgyhogy ezzel ne problémázz
amúgy igaz, nem mappákat kezel, hanem beolvassa a tag-et és az alapján kategorizálja
macerás, de tölts le egy olyan tag editort, ami könyvtárakat, vagy több file-t is kezelni tud (egyébként az iTunessal is lehet a tageket editálni) -
GSZG
csendes tag
válasz
Aaron14
üzenetére
értelek, én sem a készülékről beszéltem igazán
kezdjük a tojástól
az iTunes-ban hozzáadtál egy mappát, ezt a progi fel is tette a gépre
ha abba a mappába, amit feltettél, új számokat teszel, akkor a teendő ugyanaz, azt a könyvtárat, amit eredetileg is hozzáadtál, újra hozzáadod, nyugi, ami már fenn van, azt nem rakja fel még egyszer, észreveszi, hogy a listában x dal már szerepel, és csak az újakat rakja be -
zenshot
csendes tag
Üdv.
Illetve még egy kérdés:
Olvastam valahol, hogy az Ipod a Tag-ek alapján kategorizálja a zenéket (és tartja nyílván).
Tehát, ha az mp3 fájlok tag-jei nincsenek kitöltve, (netről szedett cuccoknál elég sokszor nincsenek kitöltve a tag kategóriák)
akkor esélytelen vagyok a zenéimet rendszerezve viszontlátni az ipodon
(pl.: ipod nano v. video) ?
Mert elég nagy (vagy lehetetlen) meló cirka 200 GB zene tag-jeit kitöltögetni
Köszi a válaszokat, előre is.
Zenshot
-
zenshot
csendes tag
Hello.
Lenne egy kérdésem:
Szerintetek Ipod Video-t, Nano-t vegyek ha főkent autóban szeretném használni ?
(nem tudom mennyire bírja az ilyen irányú gyűrődést a merevlemezes lejátszótípus).
Volt egy (ill. kettő) Creative Zen Microm de mindkettő bekrepált kb. 10 hónapnyo használat után.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Zenshot
-
-
duong
tag
Hogyan lehet viedot rakni az iPodra. Vagyis egy 30 gigásom van és azt halottam hogy át kell konvertálni valamilyen formátumba. Egy jó programot nem tudnátok ajánlani hozzá? Veszít a minőségéből a konvertálás után? Ti hogy szoktatok videot pakolni az iPodra?

-
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Na ennyit írt az apple:
A kód1 beküldésével még nem zárja ki a kupont a vásárlási kedvezményből. A vásárlási kedvezményben egy személy, egy regisztrációs név alatt, összességében 10.000 Ft-ot meghaladó rendelésben vehet részt(ez lehet több termékből álló rendelés is). Egy személy és egy kupon csak egyszer szerepelhet a vásárlási kedvezményben.
További információk: http://store.apple.hu/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=layscoupon
Persze azt a lay's-e oldalt már néztem, elég szegényesre sikerült.
iTunes-ban még nem próbáltam ezt a feature-t, én csak drag & drop módszerrel töltöm fel számokkal. -
Aaron14
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Találkozott már amúgy valaki iylennel, hogy nem volt raktáron? Mikorra várhatom az iPod-om???
Tudja valaki, hogy iTunes-ben nem lehet azt beállítani, hogy egy adott mappát állandóan figyeljen, és ha új fájl kerül bele, akkor automatikusan rakja bele azt a gyűjteménybe??? -
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Hello!
Nekem is van 2 ilyen lay's-es utalványom, és azon gondolkozzak, hogy éppen mit kezdjek vele, mivel nano-m már van, másik ipodot meg nem tervezek a közeljövőben...
A töltős kérdésre kaptál már vmi. választ? Mert gondoltam, hogy én is benevezek egyre, ha meg lehet oldani a 10k határt vhogy...
A másik meg, ha a nyereményjátékban elnyomom az egyik kódot, akkor attól még felhasználhatom levásárlásra?
Ill. ha én küldtem be a kódot, attól még más használhatja utólag levásárlásra? -
Aaron14
őstag
Ááá, hát ilyen nincsen

Most írt e-mailt az apple, hogy raktárhiányon van az iPod Nano szürke 2GB, ezért nem tudják az előre tervezett határidőt tartani. Mivel ma írtak, ezért gondolom, hogy ma telefonáltak volna, ami azt jelentette volna, hogy kedden már itt lett volna a cucc. Remélem azért holnap már telefonálnak, hogy szerdára meghozzák a cuccost. Mint írtak, a cuccnak hamarosan meg kell érkeznie.
Amúgy amikor a másik iPod -ot rendeltük, nagyon gyorsan kiszállították, ez valami kivételes eset lehet ami nálam fordul elő.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tr00p3r
üzenetére
Szerintem próbáld ki a wavepack parancssoros dekóderével, és egy másik lejátszóval.
Egyszerűen nem lenne szabad különbségnek lennie. Hallhatónak meg aztán végképp...
Esetleg azt is megpróbálhatnád, hogy a ''rossz minőségű'' WAV-ot visszarakod wavepack-be. Ha az megint jó lesz, akkor bizony a foobar-nak sz@r a WAV dekódere.
Ja, meg nézzd meg a lejátszón is a WAV-ot vagy az abból létrehozott tömörített file-t. -
korner83
tag
Milyen tokot ajánlatok nekem ami átlátszó és iPod nanohoz való és max 5-6e Ft?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tr00p3r
üzenetére
''...a lossless jobban és erőteljesebben adta vissza ugyanazt a dalt mint a WAV...''
Most viccelsz? A kettő egy és ugyanaz. Nem lehet ilyen különbség!
Ha egy lossless file-t ''kitömörítesz'' WAV-ba, akkor annak 100%-ban meg kell egyeznie az eredeti WAV file-al (próbáld ki!).
Szerintem a decoder-el lesz valamilyen gond. Milyen módszerrel és mivel tetted át WAV-ba? -
tr00p3r
addikt
sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy Lossless formátumban (.wv = wavepack) rögzített zenét, hogy tudok a 3. generációs iPod-ra feltenni? van különféle playlist hozzá, de semmelyiket nem kezeli vmiért....
előre is köszi,
tr00p3r -
Aaron14
őstag
válasz
macisejt
üzenetére
A gépeden található zenéket is feltudod rá tölteni! Ehhez kell használni az iTunes-t ami ingyenesen letölthető.
U.i.: Ha szombaton 16:00 körül rendeltem meg a Nano -m ami raktáron van, és Ceglédre szálítják, az várhatóan mikorra jön meg? Szerdára jó lenne ha itt lenne.
[Szerkesztve] -
macisejt
csendes tag
Szevasztok!
iPod ügyben nagyon informálatlan vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy csak az ilyen megvásárolt zenéket játsza le? Vagy mp3-at át lehet úgy konvertálni hogy le tudja játszani a cucc? Vagy ''csippelni'' kell mint PS-t? (bár ez elég valószínűtlen...)
Mert most találtam egy 80GB-os iPod Videot kb 25.000-ért és annyit szerintem megér, csak 80 GB-ot feltölteni iTunes-ról... hát gondolom a gatyám is rámenne.
Bocs, már biztos 1500-an kérdezték ezt, csak most nincs időm végigböngészni a netet a válasz után, mert gyorsan kellene, valszeg este már nem lesz aktuális ez a vétel, úgyhogy lécciléccilécci.
Köszi, üdvözlet -
Aaron14
őstag
Jó kis dolog ez, csak sajna egy regsiztrációs név alatt egyet használhatsz fel, és egy vásárlásnál csak egyetlen egyet, ha a vásárlás meghaladja a 10.000ft-ot, de még ígyis megéri
Más kedvezménnyel nem vonható össze.
Amúgy szerintem a Shuffle-nek lehetne jobb hangzása. Én kicsit többet vártam. De nekem a nano remélem úgy befog válni, mint nővéremnek a Shuffle.
Oda van érte! -
Hoffer
őstag
Amúgy mi egyszer bementünk poénból a boltba és vettünk 5 chipset és mind az 5ben találtunk utalványt szal van már itthon egy csomó!
De nem tom mire felhasználni mert nekem most nem kell semmi az iPod-omhoz!
De majd nézek valamit! Amugy nagyon frankó kis cucc ez az iPod, 30 Gb-osom van és semmi gond nem volt vele eddig!!
üdv. -
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
-
lajo
senior tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Még véletlenül sem rosszindulatúságból mondtam, csak szerintem nem nyernek túl sokan ilyt, mégkevesebben vásárólják le, és azok közül se mind olvas PH fórumot szal érted.

Én egy trust töltőt rendeltem, kimondottan iPodhoz való, a noname usb töltőket nem merném használni. 5 ezer forint volt. És most jöttem rá, hogy fölöslegesen írom mert te utalványból akarod venni.
U.I.: milyen színű a nanot rendeltél? Olvastam, hogy a Shuffle az zöld, gondolom akkor ez is az lesz. Jó választás az enyém is zöld.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az árulja el a megoldást. Köszi!

). az albérletben, ahol lakik, nincs szgép, és olyan töltő kéne neki amivel esetleg konnektorból is lehet tölteni. tudtok segíteni ez ügyben, h van-e olyan, és hol/mennyiért lehet szerezni? kösz!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az hogy halk, nekem nem számít, mert a msotanira is aztmondják hogy halk, de nekem a 40-ből már 30 is elég. Sőt azt csak akkor használom, hogyha zajos helyen vagyok. Vanakinek meg a 40 is kevés volt.
)