Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
utána gondolkodtam és jól sejtettem, hogy erre gondolsz
öszintén? nekem sem tetszik akkora kijelzővel
a 4-esen lévő pont jó. ugyhogy lehet kivárom a 6genest. már csak 11 hónap
-
Milan24
aktív tag
Honnan tudok letölteni iPod Classic 160Gb firmwaret??? Vagy a teljes szoftvert?
És hogy tudom telepíteni?Jah és hogy tudom megnézni a jelenleg alkalmazott szoftvert meg firmwaret???
-
PierNight
aktív tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
mien új távkapcsoló design? ugyan olyan a kezelése a 4gnek mint az 5nek...
nem tudom én megvok elégedve a hangzással. persze nem gyári fülessel
a touch tetszett de nem tudtam kihasználni..nem nagyvárosba lakom nincs mindenhol wifi...
zenelejátszásra nagy...aksi nem bír annyira sokat...filmet nem nézek utcán
ezenkívül kb semmire nem lehet használni ami engem kárpótólt volna az árával....
-
Blindness
csendes tag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Apple veszteségmentes formátuma az "Apple Lossless", dBpoweramp Music Converter megcsinálja neked FLAC-ból. Ha úgy értetted, hogy a 160 gigára ráférjen az összes 600, akkor valamelyik veszteséges tömörítés kell, nem tudom melyikkel férne bele, 320kbps mp3-al nemhiszem. Talán 256-el, de részemről ezek inkább tippek.
-
bendeguz 76
tag
válasz
bendeguz 76
üzenetére

-
honfoglalo
senior tag
válasz
PierNight
üzenetére
Miért nem tetszett a Touch amúgy, kezelés, a touchscreen?
Nekem se rossz a Nano, de nem szól elég jól egy 20onezres fülessel, mondjuk a gépi hangkártyához képest sehogy. A 8gb is kezd kevés lenni. Az új távkapcsoló design-es Nano nem tetszik, ráadásul drága is, kb 40-ből jönne ki a 16-os, annyiból már bőven lehet venni egy 40Gb-os bővített kártyás Fuze-t, ami jobban is szól amúgy nem mellékesen.. -
PierNight
aktív tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
hát nem tudom én biztos nem cserélném le
de ezt neked kell eldöntened. azért elötte mindenképp próbálj ki egy fuze-t. nehogy aztán csalódj
én az ipod hangzásával teljesen megvagyok elégedve. csak most leszeretném cserélni egy 16gb-osra vagy egy 5gre
a rabjává tett a nano
(nem vok alma fan)
volt nekem touch-om kb 3hétig...nem jött be. -
honfoglalo
senior tag
-
PierNight
aktív tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
sandisk vagy htc?
próbáld meg eladni.
én 20ér vettem az enyimet. (4g-s) -
PierNight
aktív tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
mennyi újan a radio remote? egyébként sztem 20-25max :S
37ér van vadi új 5g-s... -
bendeguz 76
tag
tisztelettel kerdeznem az ipod tudorokat,hogy a pc gyujtott feltve orzott kozel 600giga FLAC formatumban tarolt zeneimet,hogy tudnam lejatszani ill talan atkonvertalni olyan formatumba amit lejatszik egy ipod classik 160 gigas modell?valaszokat elore is koszonom.

-
honfoglalo
senior tag
Heló!
Szerintetek egy 2 éves tokban tartott 3G Nano-t (8Gb) egy Radio Remote-tal mennyiért lehet kb. elpasszolni?

-
Milan24
aktív tag
Meghalt a topik???
a #2276-ra valaki? -
-
Milan24
aktív tag
Jah előzmények a tulajjal:
- Hanyas hibakódot ir ki restore közben?Üdv
Tulaj: nem ír ki semmit restore olja és utánna megint az akarja
- És a gép teljesen felismeri?Esetleg dfu modban probáltad a restorét?Üdv
Tulaj: igen felismeri azt hogy kell??
- Végülis szivesen elmagyarázom.kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak és észrevettem h televan más külföldi aukciósoldal ien fajta problémás ipodokkal.Nos az eggyik lehetőség az lehet hogy lenyomod a középső select gombot és lenyomvatarva rányomod a play pause gombot addig amig kinem kapcsol a gép.utána a legujjab itunessal megprobálod restore-olni.ha ez nem menne kérem jelezd és akkor utánanézek még hogy mi lehet.A hejesirási problémákért elnézést.Üdv
Tulaj: na megcsináltam és ráraktam gépre most azt írta az itunes hogy machintoson formázott a ipod és szerintem azért nem érzékeli a windows
- Ugye amit leirtam az egy reset volt de most megprobáljuk a gépet sima disk modba rakni és akkor muszály a szoftvert ujjrarakni rgo restoreolni kell.Egy pillanat kicsit tesztelem ezt hogyis kell mert iphoneon, touchon tudom de még ipodon ezt nem csináltam.üdv
- Nos megvan.kérlek ird le a végeredményt hogy jólett-e.Na a hold gombot berakod majd kiveszed.utána elkezded nyomni a menü és a közébső gombot kb 6 másodpercig amig megjelenik az apple logó.Amikor az Apple logó megjelenik, bocsásd ki a Menut és Select gombokat és tartsd a Selectet és nyomd őt azonnal és a Play/Pause gombolódik, amíg a Disk Mode képernyő megjelenik.üdv
Tulaj: megvan a disk mode most mit csináljak??
- rádugod a gépre és restore.üdv
Tulaj: nem
kommunikál a géppel de nem akar müködni ennyit ír ki do not disconnect.... az itunes meg megint restore olni akarja
- Semmi hibakódot nem ir ki az itunes mert kiszokott.
Tulaj: nemNos szerintetek??? Jah és a kérdező nem én vagyok, mert akkor nem tenném fel a kérdést ugyanitt.

-
Milan24
aktív tag
Sziasztok vettem egy Ipod Classicot. 160GB fekete. 15ezerért vettem szállítási költséggel, annyi a baj, hogy a srác nem tudta restoreolni vagy mi. Meg lehet csináltati olcsón? Vagy én is megtudom? Vagy szedjem szét és alkatrészenként adjam el?
-
luiz187
tag
szevasztok!
nekem olyan kerdesem lenne, hogy hogyan lehet az uj ipod nano-bol nagyobb hangerot kicsiholni?
most egy samsung T10esem van, es meghallgatva a nanot kicsit csalodott voltam.
kb felesen hallgatom a samsungot, ami a nanon a max hangeronek felel meg.
hallottam vmi olyat, hogy az EUs peldanyok le vannak korlatozva, ezt meg lehet vhogy kerulni? esetleg USAs firmwaret ratenni, az megoldana?
olvastam, hogy az itunesban kell vmit felhuzni es az megemeli a szamok hangerejet, de jobb lenne, ha magat a keszuleket lehetne hangosabba tenni.elore is kosz a valaszokat!
-
Milan24
aktív tag
Hogy lehet betenni egy albumhoz albumképet? Vagy magára az mp3 fájlra???
-
Milan24
aktív tag
[OFF]Sziasztok, érdeklődnék, hogy honnan tudnék legolcsóbban beszerezni Ipod Classic min 80GB. Magyarországon a hivatalos boltba 69ezer HUF, Amerikában 249USD ami átszámítva 46ezerHUF persze ez a 160GB-os Ipod.
Válaszokat előre is köszönöm.[/OFF]
-
válasz
honfoglalo
üzenetére
Kicsit olvass vissza. Nemrég fejtettem ki, hogy Classic-nak mérföldekkel jobb a hangja.

-
honfoglalo
senior tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
Up!
-
honfoglalo
senior tag
H!
Mit tudtok mondani az iPodok hangminőségéről?
Konkrétan: 3G Nano vs Classic(5,6).
Illetve mondjuk egy Classic+LOD+AMP megüti-e mondjuk a Sansa Fuze, jobb Sony-k szintjét?(50Gb fölötti lejátszót keresek, Lossless támogatással, jó hangminőséggel. (Flash egyelőre még nincs csak a Touch-ba, az meg nem kell))

-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ha szeretném kibővíteni a 4 gigás Zen V Plus-om memóriáját, akkor...
- Creative Vision:M - 38k, bolti ár (30gb)
- Creative Zen X-Fi - 44k, bolti ár(16gb)
- iPod Classic ~ 50-60k, bolti ár(40-80gb)
Tehát mindegyik vadonatúj lenne. Ezen adattárolási értékek mellett már érdekelt lennék videókban is. Az X-Fi szerintem vesztett a Vision:M-mel szemben. Az egyetlen, ami miatt bekerült, úgy rémlik, mintha lehetne netezni vele, tán wifi, de nem tudom biztosan. A lényeg inkább a hatalmas tárhely, a szép hangzás, és minnél több ill. jobb videólejátszási "fícsör".
Ebben valaki foglalna állást?
Előre is köszi

Ez a gyári, a Crea topicból. Kicsit kiegészíteném:
Szívem szerint a Creative-hoz húzok, én a Vision:M-et venném, de annyira nem ismerem. Meg ugye, hajlok arra, hogy mégis csak.. na.. egy Creative csak jobban szól, mint egy iKütyü. Nincs rossz fülem, de nem vagyok audiofil, és szvsz. majdhogynem nulla a különbség a lejátszók hangja között, ugyanazzal Sennheiser fülessel, ugyanazon mp3 szám esetén.
Vélemények, hogy melyik a nyertes?

-
PierNight
aktív tag
nah ma megérkezett az ipodom
remélem a napokba a cx500-as fülesem is megjön.
köszöntöm magam köztetek
remélem ha lesz valami kérdésem tudtok nekem segíteni
-
harcosdolf
csendes tag
honnan és hogyan tudok az ipod-ra játékot tenni???
-
PierNight
aktív tag
sziasztok. a napokba érkezik meg az ipodom
20ezer ft volt. igaz 9 hónapos. de mégse 30-35 ezer
mennyire bírja jól az aksi? mert félek h 9 hónap használat alatt eléggé elhasználódhat :S
vettem hozzá sennheiser cx500-at is. jóhet a minőségi zene ;) -
jenei92
senior tag
Mért van az, hogy felrakom a Itunes9-es új verzióját és nem érzékeli a ipodot?
(nanao 2generáció)
Hugom gépére felrakom a 8.2-es iTunest és az se érzékeli?
Tőlteni elkezd de a kép nem vált mint mikor géppel kapcsolodni szokott...
-
sgergi
veterán
válasz
honfoglalo
üzenetére
Egyébként, ha csak sima forrasztás, akkor szerintem itt ph-n is találsz rá embert. Keress apróban olyan embereket, akik alaplap javítást vállalnak, lehet baráti alapon is megcsinálják, de olcsón, az biztos.
-
sgergi
veterán
válasz
honfoglalo
üzenetére
A topikban már többen ajánlották: [link]
-
honfoglalo
senior tag
Probléma: a húgom régi 1G iPod Nano-ja teljesen jól működik, de évek óta nem lehet használni, mert kb. 10 perc után lerohad az energy. Az akkut megrendeltem, megvan, ilyesmi.
Ezt is 3 ponton forrasztani kell ugye. De ilyet én nem tudok, és nem tudom hova vigyem, van egy apple szervíz, de ők 8k-t kérnek, amit egy 2 perces munkáért soknak tartok.
Itt egy prezentáció is.
Tehát, mivel sajnálnánk kidobni, kéne valami megoldás, hol tudnék ilyet intézni?
Néhány ezer beleférne, csak azér ne ilyen 8-10 már.
köszi

-
bwoay
nagyúr
ja, faszságot írtam, aszittem kizárólag mov formátumban eszi meg a videot.
ebből is látszik, hogy sokat nézek rajta filmet, a konvertálás
az összes általam próbálta sw-el idegörlően lassú volt, és a feliratot is égetni
kell rá, akkor már 100x inkább PSP-re csinálom meg, még ha jóval szarabb is
a kijelző...ja, hangerőszabályzó MÁR van, de korábban az sem volt, nomeg nyilván
azokat nem vígasztalja, akik az 1. generációs típust vették.számváltás vakon: nekem ez alapvető kritérium, bringával pl elég kényelmetlen
megállni, kiszedni a zsebből, levenni a kesztyűt (mert ugya másként nem érzékeli
az érintést), elvégezni a kívánt műveletet, kesztyű vissza, indulás tovább.
ennyire nem bonyolult a dolog egyik iPoddal sem. ráadásul a Touchnál
azt vettem észre, hogy bár a kesztyűt nem érzékeli, ha zsebrevágom anélkül,
hogy lezárnám a kijelzőt, a combommal simán elállítom a vékony nadrágzseben
keresztül. bosszantó.lehet, hogy ezen a legjobb a zenék között turkálni, én ezt nem igazán vallom,
szerintem clickwheellel is hasonlóan hatékony a dolog, vagy legalábbis
nincs a kettő között nagyságrendbeli eltérés, utóbbi is nagyon gyors.
coverflowhoz mondjuk sokkal jobb a touchscreen, de ez a feature meg
inkább látványos, mint praktikus.ha meg te sem zenehallgatásra használod elsősorban, akkor lényegében
ugyanarról beszélünk. sokminden másra nekem is bevált, de azok inkább
olyasmik, amire gyakorlatilag a PDA-t is használhatnám. -
leeate
senior tag
Az én touch-omhoz másolás előtt át kell konvertálni minden videót mp4-gyé..
Ez használat és szokás kérdése, én a zsebben való tapogatást nem tudom elképzelni. A telefonomat is mindig kiveszem a zsebemből meg kioldom, hiába tudok számot váltani meg indítani-megállítani a telefon oldalsó gombjaival is. Esetleg a hangerőt, de az van a touchon is most már.
Ha így nézzük, és neked tényleg ennyire fontos a zsebben turkálás, akkor tényleg körülményes. De a zenék között keresgélni ezen a legjobb. Telefonban mindig is utáltam, hogy ID3 szerint rendez, aztán tíz percig kell gondolkozni - scrollozni, hogy meghallgassak egy számot, amit előzőleg még meg akartam hallgatni, de már elment a kedvem tőle..
Jó, igaz, hogy én is többet olvasok könyveket rajta, mint zenét hallgatok. De ez azért van, mert csak otthon szeretek zenét hallgatni.Háát, azért már elég sokan használnak érintőképernyős cuccokat, és szerintem az iphone/ipod touch már nem akkora exclusiviték. Meg rondák is, ellenben egy nanóról messziről kitűnik, hogy az egy ipod.
-
bwoay
nagyúr
tényleg szerény vélemény volt

mutass egy iPodot, ami le tudja játszani az mp4-et...
amit meg a Touchról írtál: történetesen a legkörülményesebben kezelhető iPod.
vágd zsebre, aztán utána léptess számot, vagy csak próbáld meg leállítani
a lejátszást. nincs mégegy olyan iPod, aminél ez ennyire nehézkesen menne.
ha valaki otthon ül, és az ölében tartja a lejátszót, akkor teljesen jó,
csak nem tudom, mennyire életszerű ez egy hordozható lejátszónál,
az biztos, hogy nem ez a jellemző. én ébresztőórának használom,
meg az e-maileket, időjárást nézegetem rajta, de ha hordozható zenejátszónak
tekintjük, akkor a leggyengébb mind közül.
VAGY meg kell venni hozzá a 20 rugós távirányítós füldugót, és akkor minden ok.nanot meg classicet még el lehet kezelgetni zsebben is,
a touchnál ez nem működik, kénytelen vagy előszedni,
és a képernyőt taperolni látványos módon. villogni ezzel lehet a legtöbbet,
pláne, hogy az emberek 50%-a azt hiszi, hogy iphone
-
-
joey04
titán
[link]
kamera és rádió az új nanoban.
meg van még pár újdonság -
Reteek
csendes tag
Sziasztok!
Ti mit ajánlatok Ipod ot vagy mp4 lejátszót? Nem tudom eldönteni mit vegyek, maximum 10-15k-t akarok rászánni, de azért ne 1 évet bírjon csak, és tényleg jó legyen! (Napi 3-4-5 óra használat mellet)
-
sasa134
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
szia, köszi a tippet!
-
peugeotmate
addikt
-
sasa134
addikt
sziasztok, 3G-s Nano-t keresek egy barátomnak, van vmi tippetek, kinél/hol érdemes venni? új érdekelne...A szokásos netes boltokat végignéztem, nem nagyon találtam, ahol meg volt, ott befagyott áron (50k meg ilyen eszement dolgok)... Jöhet priviben is. köszi a segítséget előre is.
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
szaszayanou
üzenetére
high-end cucc?
maximum az ára miatt, amúgy a nano az pont az Apple bóvlija,
annál már csak a shuffle rosszabb. Szervizelni meg mindet horror,
szvsz direkt úgy van megcsinálva, hogy ne is nagyon lehessen.
Legalábbis a célközönség előbb vesz egy újat. -
jenei92
senior tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
1-2képet készíts már az ipodról kérlek.
Nem tudom elképzelni hogy milyen -
szaszayanou
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Háát ja, csak ugye nem ezt várja az ember egy ilyen kategóriás/árú cucctól.
Most h ennek már úgyis lejárt a garija, asszem előkeresem a jó öreg creative mp3 lejátszómat -
peugeotmate
addikt
válasz
szaszayanou
üzenetére
Aztarohadt!
Szerintem vidd be valamelyik Apple szervízbe, hogy legalább megtudd mitől lett ilyen!Meg mostanában egyre többször olvashatunk a médiában felrobbant szifonokról s egyéb Apple termékekről...
De nem akarom az Apple rosszhírét kelteni, sőt! Eddig én nagyon elégedett vagyok velük! -
szaszayanou
aktív tag
Volt-e már olyan valakinek h az ipod aksija megduzzadt és belülről törte össze a kijelzőt a külső burkolatot is meghajlítva. A 2nd gen ipod nanom csinálta ezt, szóval most legfeljebb papírnehezéknek jó.
Azért egy két éves high-end cucctól nem vár ilyesmit az ember, főleg h mostanság csak a fiókomban állt.
-
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Lenne egy fogós kérdésem!

Van nekem egy Htc Touch Pro-m...és ennek tartozéka egy hálozati töltő, amibe usb-t lehet dugni.( 5V 1A-ral tölt).
Ezt a Htc töltőt használhatom az Apple Ipod töltésére (Nano 4th)???
Egyik haver Ipodját jól töltötte..., de én a sajátommal nem nagyon akarok "játszani"!
Az(Pc) Usb-nél több lehetőség is fent áll, attól függően, hogy a Bios-ban full speed-re[FS], high speed-re[HS], esetleg low speed-re[LS] van állítva. ( De max így is 3.6 V és 900mA)

USB Wikipedia: [link]

Előre is köszi a választ!!

-
wmarci
senior tag
Újra itt. Bringázáshoz akarok venni egy szemtelenül olcsó nano 1-es szériát (1GB), ez megfelelő a célra? Nincs rá nagy keret mert nagyon válság van, de kell mert már unom a reggeli rigófütyülést hallgatni
. Hallottam, hogy kicsit halk a kicsike és nem nagyon akarom hallani a sárgumik hangját menet közben. Egy Cx300-al gondoltam meghajtani meg egy ilyen helyes kartokban lenne.Köszi.
-
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a csatlakozó kimenetein az egyik oldal halkabban szól, mint a másik?
-
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Játékot szeretnék rakni az Ipodom-ra.
Pl. Spore Origins
Igen itt a trükk... nem Itunes-ról szedném a játékot.
Valaki aki csinált már ilyet, lécci segítsen.
Előre is köszi! -
hhennii
csendes tag
Sziasztok!
Tudnak valaki segiteni, hogy ipodomra, hogyan tudom feltenni a képeket? Mert hiába másoltam be sajátgép!ipod/photos-hoz, nem jeleniti meg a kütyün!
Előre is köszi a segítséget!!
-
Someballs
tag
Probléma meg van. Ha valaki foglalkozik szervizeléssel az írjon. Köszi
-
radament1
tag
epic fail, sry.
-
Someballs
tag
Lenne egy problémám. Szerintetek orvosolható? Van egy nagyon régi Ipod Mini-m. Asszem 2. generációs. Eddig nagyon jól bírta...akár 10-15 órát is ment simán, háttér világítás nélkül. Aztán most bekapcsoltam valamelyik nap reggel. Minden szép és jó. Bedugom a fülembe és valami leírhatatlan, hogy hogy eltorzítja a számokat. Mély hangokat néha ad, néha nem...plusz iszonyat eltorzít egy csomó számot. Egy biztos, hogy egy számot sem képes már normálisan lejátszani. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Ja és eddig soha nem fagyott le, most le is fagyogat.
-
dany27
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Az olasz cucc az hivatalosan lett unlockolva vagy feketén mert akko én is inkább a T-set vettem vna mert egy ilyen kaliberű cuccnál én sem szívesen kockáztatnék.

Mondjuk azt egyből tudják iszen h hol vettem mivel ott van a gari papír melett a számla is
Vagy azért még le ellenőrzik biztos ami biztos??
Kössz a választ!
-
Hivatalos Apple garral vett külföldi cuccot meg kell hogy javítsanak itthon. Csak Apple sokáig fog ülni rajta arra készülj... Leellenőrzik, hogy hol vetted, stb, nekik ez általában 2 hét (de hogy mi ilyen hosszú, fene tudja).
Én pl. ezért vettem nem olasz független iphone-t, hanem a T-nél, majd hivatalosan kértem a függetlenítést. Ha valami baja lenne, egyből cserélik, vagy javítják, de adnak cserekészüléket... -
-
dany27
őstag
hi
Arra lennék kiváncsi hogy ha mondjuk nekem van egy iPodom ami amerikába lett vásárolva vagy akárhol a világon akkor azt itt Magyarországon is tudom érvényesíteni ha arra kerülne a sor??
-
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Most azon agyalok, hogy milyen fülest vegyek az ipod-hoz.
Sokat olvasgattam a teszteket...
Itt a fórumon bwoay a Sennheiser CX 550 Style II - fülhallgató-t ajánlja.
Ez az egyik, a másik pedig a Jbl Reference 220.
Az utóbbiról azt olvastam, hogy a magas hangok nem szólnak szépen.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyiket vegyem meg. Talám már vki hallgatta mind a kettőt és talán tud nekm írni valami.t
A Jbl-hez úgy tudom adnak fülpántot és nyakpántot is, ez sokszor jól jöhet...
A Jbl-t textillel borították, azt olvastam ha vmihez hozzá ér, akkor annak idegesítő, irritáló hangja van...Előre is köszi!
-
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Az ipod érdemes frissítenni?
Most 1.0.3 verzió van rajta, és jelzi az iTunes az 1.0.4-es frissítést.
Gondolom a magyar nyelv az megmarad?
Előre is köszi! -
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Szerintetek milyen tokot érdemes rá venni? Szilikon vagy bőr, esetleg fém tok?
Melyik védi meg legjobban? Ki mit használ? Mi a véleményetek?Előre is köszi a válaszokat!
-
-
odrobinam
csendes tag
Üdv.
Szóval Sennheiser .
A fülembe nem jó, télleg az ilyen fülesekkel szívok... Nagyon fel tud idegesíteni az, hogy elfordítom a fejemet és kiesik belőle... Ilyenkor inkább lerakom az a kütyüt...
Szóval tényleg valami minőségi "cucc" kéne!Mi a véleményed az Apple In-Ear fülhallgatóról? Úgy tudom, hogy még nem jelent meg, de hasonló mint amit ajánlottál.
-
bwoay
nagyúr
válasz
odrobinam
üzenetére
első tanács: ezeket a gyári specifikációkat szerintem most töröld a fejedből,
ilyen ökörségek alapján nem lehet választani. pláne, hogy amit a gyártók
ráírnak, az jó esetben csak 80%-ban hazugság.második: omx70 szerű szutykokban ne nagyon gondolkozz.
el nem tudom képzelni, hogy ne lennének jók a sima IEM-ek,
a mellékelt 3 különböző méretű szilikondugók közül az egyik
biztosan jó lesz a füledbe.harmadik:
cx 550 style II -
odrobinam
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem egy Ipod-ot. Sajna olyan fülem van, amibe a sima fülhallgató nem marad meg
.Olyan fülhallgatóra lenne szükségem, ami nagyon jó minőségű, és gyönyörűen szól.
Az átviteli tartomány minél szélesebb legyen (5Hz to 21kHz), a hangnyomás is lehet 120dB, az impedancia legalább 24 Ohm, tehát legyen ott
! 
A fülbedugható ,de annak is a hosszabb változata( pl.: JBL Reference 220), vagy fülre csíptethető (pl.:Sennheiser OMX 70 Sport).
Vagy inkább várjam meg a Apple In-Ear Headphones, (sajna nemtudom, hogy a fülbedugható hosszabb változata benne marad-e a fülembe
?!) Lehet, hogy ez lenne a megfelelő a "remote" miatt, sokkal kényelmesebb... 
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
daniduke
tag
Köszi, de ennyire nem érdekel, inkább megoldom ahogy eddig is

-
alonsofan
tag
Internetről letöltött játékokat hogy lehet felrakni az Ipodra. (3gen nano)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kommunikál a géppel de nem akar müködni ennyit ír ki do not disconnect.... az itunes meg megint restore olni akarja