Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
-
Sziasztok!
Egy 80 gb-s classiccal beléptem a klubba (ismét, régebben nano volt, pár éve).
Most bontottam ki, de még töltöm. Azt írja ki, hogy "csatlakoztatva",de ilyenkor is tölti? Ha végzett, kiírja, vagy találomra töltsem valameddig? Ennek kell formázni az akkuját, mint a mobilokét? -
Gabor90
csendes tag
-
petra88
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt még iPodom, de mostanság tervezek egyet, mert nagyon megtetszett.
Viszont lenne egy kérdésem, ami miatt nem tudom, hogy meg merjem-e venni...
Azt hallottam, hogy valamelyik iPodnak (vagy lehet az összesnek) van egy olyan hibája, hogy ha túl sokat van használva -főleg nyáron- felrobban az aksija. Ez mennyire igaz?
Konkrétan az új (nem tudom hányadik generációs), nano- chromatic-cal ([link]) szemezgetek, ha igaz az előbbi feltételezés, erre is vonatkozik? Vagy esetleg ezt már javították ebben az ügyben?
Ja és van magyar menüje?Válaszokat köszi előre is.
-
-
Sziasztok!
Szeretnék feltenni pár kérdést. Olvasgattam a topik-ot, látom sok embernek van problémája a "basszus" kérdéssel, amit ugye egy jó fülessel orvosolni lehet elvileg.
Szeretnék egy ipod-ot, melyik fajtát ajánljátok, hogy legjobb hangzás/basszust tudjam elérni?
Ahogy olvasgattam, a classic az, amelyikre írták páran, hogy annak a legdinamikusabb a hangja.Kérdésem az, hogy milyen érdemi különbség van a classic 80 gb és a 120gb-s modell között, a tárhelyen kívül? Hangzásban van eltérés? Esetleg más, amiért érdemesebb a 120 GB-set venni?
A hangerő limit már megoldott? Régebben volt egy 2. gen-es nanom, annak para volt, halk is volt, és nagyobb hangerőn recsegett is.Mindkettőt lehet háttértárként is használni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
nicoka
tag
Hi!
Próbáltam itt kérdezősködni, dehát természetesen semmi választ nem kaptam. A helyzet azóta sem javul, megnéztem Apple Supportot, de nem megy. Szerintetek, ha bemegyek a Westendbe és ott az Apple boltba megcsinálják nekem?
-
Nando_91
csendes tag
Haveromnak 16gb-os Ipod nanoja (4g) van. Most vette pár napja , az 1.03-as frissítés van és mikor elfordítja cover flowba akkor befagy . Meg ha lejátsza a zenét, akkor megy csak a sáv nem megy ami mutatja a hogy hol tart a zene, meg ha videót akar nézni akkor csak fekete kép jön be. Tapasztalt már vki ilyet? Mi lehet a gond?
-
Marty8
tag
Hello! eladó az ipodom!
harmadik generációs nano, 8 gigás, fekete
[link] -
nicoka
tag
Hello!
Nekem van egy régebbi 30 GB-os iPodom. Namost az a helyzet, hogy bedugom az USB-vel a gépbe, ezek után bejön egy kép, hogy csatlakoztassam, és hogy restoreáljam. De ez kb. 1 mp-ig. Utána bejön egy kép, hogy Do not disconnect. Az a gáz, hogy nem ismeri fel a gép, ezért az iTunesban sem tudom restoreálni. Ötlet?
Szerk.: Közben sikerült elindítani, de kiírja, hogy: The iPod couldn't be restored. An unknown error occured :1437... -
bwoay
nagyúr
válasz
Typhoon47
üzenetére
én cx55-tel használom, tényleg szépen szól, és zsebben sokkal jobban kezelhető,
mint korábban gondoltam volna. de az iTunes...
én hozzászoktam, hogy egy mp3 lejátszó rugalmas,
ez viszont merev, mint egy disznó. Amilyen öröm használni,
olyan kín zenét, vagy képet, vagy videot másolni rá.
alternatív megoldásokkal elviselhető, én azért nem bánnám,
ha mondjuk kijönne rá egy jó RockBox
-
Typhoon47
senior tag
meghallgattam.(van hozzá fülem, plusz elég nagy tapasztalatom van lejátszók terén(lehet írni kéne egy cikket, hmm
))
természetesen CX500al
és hát gyönyörű
. nagyon szépen visszahozza a basszust, semmi sincs túlkiemelve, dinamikailag is teljesen korrekt. hatalmas kő esett le a szivemről. végre megtaláltam a tökéletest
(szigorúan CX500al) -
bwoay
nagyúr
ezt találtam: [link]
jól jönne most egy review.
az ára annyira nem hátborzongató, ha tényleg jól szól,
de sajnos pont elég viszonyítási alapom van ahhoz,
hogy meg tudjam állapítani, ha nem.
akik stock iPod füldugókhoz szoktak, azok viszont biztosan le fognak térdelni,
úgyhogy nem lesz egyszerű objektív tesztet találni a neten, legalábbis én ettől tartok.
mondjuk az tetszik, hogy pl az első szériás iPod touch-hoz nem jó ez a füldugó,
mármint a remote nem működik vele. Ez azért kedves. iPhone-ról már nem is beszélve. -
Typhoon47
senior tag
(#1975) ?

Senkinek nincs itt 4Gs nanoja?

-
bwoay
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
yamipodot próbáltam, ezt viszont még nem,
de tudtommal mindkettő csak addig király,
amíg nem akarsz képet vagy videot is felrakni
-
bwoay
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
yamipod?
sharepod?
vagy valami apró plugin, ha winamp-et, esetleg foobart használsz. -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Van valami egyszerű program amivel zenét lehet rátenni, és törölni az ipod rol?
ez az itunes hulladék, szinkronizál össze vissza -
Typhoon47
senior tag
Sziasztok
Egy új 4Gs nano vásárlásán töröm a fejem. Most egy meizum van , de nem nagyon jött be.
Minden tetszik a kis playerben(nanoban) csak a hangzására lennék kiváncsi. mennyire jó a hangminősége mondjuk egy Meizuhoz képest?
-
Biriboyka
senior tag
Ipodcomputer Transfer-em nem ismeri fel az iPod Classicomat. Tudtok másik progit amivel lementhetem a zenéket?
-
pohár
félisten
Uuuhh de jó hogy ide találtam...
Kellene egy kis help, haver kapott egy 8GB-ás Nano iPod-ot, és raknánk fel rá zenét, de az iTunes még az iPod-ját se ismerte fel

Le tudnátok írni, hogy hogy lehet orvosolni eme problémát, és hogy tudnánk rárakni zenét az iTunes-szal??
Esetleg jöhet képekkel is, úgy még egyszerűbb, tiszta hülyék vagyunk iPod-ból és iTunes-ból

-
XSiGma
aktív tag
Sziasztok 1.generációs nano-m van és van rajta néhány kép amit ki akarok törölni viszont nem jöttem rá hogyan lehet se itunes-ban se pedig külső meghajtóként,ugyanis sehol se találom a képeket.

-
Picitasi
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy 4.generációs iPod nano-t.
Egy problémám van...mikor először akartam rá zenét rakni, apám gépe közelebb volt és odadugtam be! Azóta Józsi's Ipodnak hívják...és elég hülyén néz ki egy rózsaszín iPodban.
Nem tudom, hogy kéne átírni! Próbálkoztam rezettel, a gépen is átírtam....
Ha valakinek van ötlete kérem, hogy segítsen... -
Vapor
aktív tag
Nekem egy iPod Touchom van amivel tökéletesen tudok mindenfélét variálni iTunes-ban, de most itt van nálam az egyik barátom iPod classic-ja (6.gen) és bármit csinálok az iTunes-ban lefagy.
Mi lehet ennek az oka, illetve mit lehet ellene tenni? -
gOOn
csendes tag
Azt hogy kell csinálni??
Mert nekem még nem volt iPodom
-
gOOn
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan próbélmám hogy a iPodom bekapcsol de a play gombot és egyszerűen minden meg áll.De az előtt mniden müködik amíg meg nem nyomom azt a gombot!
-
Siera
senior tag
regisztrálva vagyok de a magyar storeban nincs ipod games,és mindnek egy ára van egyébként
-
unyadavid
senior tag
Nem tudom van-e, de ha regisztáltál (none-ra , ami nem fizetős) akkor az ingyen cuccokat le tudod szedni! ( Tehát ha az ipod gamesnél van amelyik free akkor azt biztos beszerezheted)
Jah, és ha meg lesz az ipodod akkor majd remélem megdobsz minket egy kis vélemény csokorral
!
Boldog karácsonyt!!!!! -
Siera
senior tag
én karácsonyra meglepem vele magam.8 gigás szürke.
1 kérdésem lenne.magyar storeban nincs ipod games menüpont,csak usa-ban pl.namost van valami jailbrak módszer,hogy tudjak rá nyomni vmi játékot amit leszedek máshonnan?mint pl iphone/touchnál -
ByB
addikt
Hol tudok ma hozzájutni 4GB-os pink Nano-hoz (4. generációs) Budapesten, jó áron?
-
sasa134
addikt
sziasztok! boldog tulaja lettem egy 3.gen Nano-nak, de nem teljes a boldogság: sajna a híre már megelőzte, de tényleg kritikán aluli a gyári füles minősége (=kaputelefon szint, szóval az Apple tehet egy szívességet...). Végigolvastam a füles topicot meg ezt is, mégsem sikerült egyértelműen megtalálni az utódott...a 9-10k-s CX300 ára nekem most picit erős, ezért valami kompromisszumos megoldást ha vki javasolna, örömmel venném... Fontos hogy FEHÉR legyen...Ára max 5-6k. MX460? KOSS? köszönöm előre is!
-
lumiukko
tag
hali,
!!! itt !!! írja, hogy mit kell tenni ez esetben!
-
Z.E.D.
csendes tag
Sziasztok!
Szuper a forum, rengeteg hasznos dologrol olvasok benne.
Szeretnem a segitsegeteket kerni. Mar mindenhol probaltam megoldast talalni, az Apple honlapjatol elkezdve a kulonbozo magyar es kulfoldi oldalakon at, de sehol sem sikerult.
Remelem ti tudtok segiteni.
Van egy 30Gigas Video Ipodom. Ledobtam, de nagyon csunyan. A hatlapja le is valt. Osszeraktam, nem mukodott. Radugtam a gepre, semmi. Gondoltam szetszedem. Meg is tettem. Az egyik vezetek ki volt csuszva. Visszatettem, osszeraktam. Bekapcsolas utan a kovetkezot latom a kijelzon. "Szomoru" Ipod, alatta felirat: www.apple.com/support/ipod . Mint emlitettem probaltam megoldast talalni ott is es meg vagy ezer helyen, de semmi.
Ha tud valaki segiteni, azt nagyon szepen megkoszonnem. -
hegtib
csendes tag
Hi!
Egy 30 gigas 5.5 gen ipod classicom van, meg szeptemberben tortent meg,hogy tolteni hagytama gepen, a tetoablak kicsit ki volt nyitva folotte es gondolom, bar nem tudom biztosra, hogy az tortenhetett, hogy beazott mert onnantol kezdve nem lehetett bekapcsolni, ha gepre kotottem akkor kiirta h az usb eszkozt nem lehet felismerni, ezen kivul a pod kijelzojen hatterfeny nelkul hol megjelent hol eltunt az apple jel fekete hatterrel, vagy pedig a toltes jel. Viszont most egy napja ejszakara rajta maradt a gepen, reggel ota pedig mar hatterfennyel, ezt irja ki:SRV Diag Boot
SRV Sep 09 2006
---------------
Manu: Manual Test
Previous: Auto Testha valaki tudna segiteni, hogy mi lehet ez, ill mit lehet vele csinalni annak megkoszonnem ha valaszolna!
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 60gb-os video black ipodhoz számlája felesleges? Lehet régebbi is. Betörtek hozzánk és elvitték a táskámmal együtt az ipodot de sajnos mivel amerikából hozta az eredeti tulaj és apám tőle vette meg így nincs számlánk róla és kéne a biztosítónak egy számla az eszköszről. Doboza serial száma megvan és gyári cd-je megvan de ez kevés hogy elfogadják. Esetleg ezalapján nem lehet vmi pótszámlát kérni Apple-től?
Köszi
-
Hi!
Mi a neve, illetve hol lehet kapni azt az iPodot amiben ilyen döntögetős funkció van?
Van benne egy játék ahol egy golyót kell irányítani úgy hogy fizikailag megdöntöd az ipodot. Köszi -
Balupapa
senior tag
Van egy iPod Classic-om, de a burkolata elég rossz állapotú, főleg hátul...Hol lehet rá venni komplett burkolatot? KB mennyibe kerül?

-
localhost
Közösségépítő
Ugye jól látom, hogy a iPod Shuffle-ból egyikben sincs FM-rádió?
Ajánlanátok nekem egy sportoláshoz való nagyon jó minőségű ~ 1-2 GB-os lejátszót - beépített RÁDIÓVAL? Fontos lenne a csiptethetőség(*) és nem követelmény a kijelző!(*) ne legyen zsebredugható, nyakbaakasztható, de legyen csiptethető, ami futáskor sem "rázkódik" le.

-
Victor-y
aktív tag
Üdv,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2. generációs Nano tényleg halkabb az 1. generációsnál (vagy esetleg fordítva)?Érdekelne a hangerejük, mert pl az első generáció iphone-nak sztem elég halk volt a kimenő teljesítménye egy CX95-ös fülessel...

-
C64
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ipodot ket honapja, de mar a kezdetek kezdeten lefagyogatott feltoltes utan. Mostanra mar csak max 1gb-ot tudok rá feltolteni, mint zene, utana lefagy minden. Csak ujrainditas segit. tobbszor is frissitve lett mar a sw. viszont egy 10 gigas filmet felvesz egyben. lehet opcionalis hiba vagy vigyem vissza a szervizesnek?
üdv
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Van itt olyan aki ipod shuffleval rendelkezik?
Olyan kérdésem lenne, mert hallottam ilyenről, hogy ennél van EQ állítás? Csak mert azt mondták iTunes-ba lehet? Ez tényleg így van ?
-
Smogus
őstag
Sziasztok!
Van egy eladó 80 gb-os fekete iPod classicom, bontatlan állapotban, 1 év garanciával.
Akit érdekel, írjon a : k.esztus kukac freemail pont hu címre.üdv
-
sgergi
veterán
válasz
Bandus99
üzenetére
Ezt találtam: "Az apple audiobook formátum m4b ("protected AAC"). Ez annyiban különbözik a “sima” m4a(=AAC/MP4) fájltól, illetve az MP3tól, hogy az ipod autómatikussan a hangoskönyv mappába rakja, ill. lassú, normál és gyors sebeséggel is lejátszható. A hangoskönyvek alapbeállításai még; a könyvjelző használat (bookmark) és a dalkeverésből való kihagyás. Ezt a két opciót az újabb ipdok MP3, és “sima” AAC esetében is támogatják.(beállítható, de csak az m4b hangoskönyvek kerülnek a hangosköny menüpont alá)"
Tehát mindkettőnknek igaza volt. Én megnézetm, nekem vannak eredeti cd-s hangoskönyveim is, a hangoskönyv bármilyen audióformátumban lehetséges. Az m4b az apple saját kitejesztése, ezzel oldotta meg, hogy a hangoskönyv mappába kerüljön, és lehessen állítani a sebességét a fájlnak. Az átnevezés pedig azért nem működött neked sem, mert az m4a nem tud sebességet állítani, és ahhoz konverzió kell, hogy tudjon, és nem elég hozzá csak simán átírni a fájl kitejesztését.
Már csak egy mp3, aac -->m4b konverter kell.
-
Bandus99
őstag
Szia
kosszi, hogy segiteni probalsz, de azt kell mondanom, amit mondasz az nem igaz, ebben az esetben igenis a formatum a lenyeg.A kovetkezore jottem ra. mp3bol keszitettem m4a formatumot konverterrel ezt a zenekhez rakta. Amint manualisan atneveztem m4b-re maris bekerult a hangoskonyvekhez.
Namost a playlist tok jo, de en a sebesseg funkciot akartam kiprobalni a hangoskonyvnel.
Sajnos ezzel a modszerrel elkeszitett m4b file eseteben nem mukodott, mert amint allitottam a sebessegen maris ujraindult az ipod. Viszont sikerult talalnom a neten egy "rendes" m4b filet ezt felrakva, maris tokeletesen mukodott es nagyon szepen lehet allitani lassan normal sebessegen, vagy gyors szolaltassa meg.
Most azt kellene kitalalni, mi az elteres az altalam letrehozott file es ez kozt? Mit csinalnak maskent? -
sgergi
veterán
válasz
Bandus99
üzenetére
Azért, mert a hangoskönyvnek nem a formátuma a lényeg: lehet mp3, waw és még sok más hangformátum is. iTunesban is a zenékhez rakja. Nekem is van itthon hangoskönyvem, holnap kipróbálom, hogy hova rakja be. Addig is csinálhatsz neki külön playlistet, és oda pakolod az összes hangoskönyvet.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Kovetkezo kerdesem lenne nano 3.gen. atkonvertaltam mp3at m4a formatumba, gondoltam kiprobalom ezt a hangoskonyv dolgot. De hiaba masolom ra, akkor is a zenehez teszi es ott jatsza le. Mit ronthatok el mi lehet a gond ? -
Lenry
félisten
és tényleg...
másik gép, OS: WinVista x64 SP1iTunes feltelepül, elindul, örülés ON
iPodon egy deka zenét se lát... örülés OFF
jó, mindegy, úgyis tudom, hogy mi van rajta, fel tudom rakni erről a gépről is
iPod leformázva, zenét iTunes-szal feltolomiPod bekapcs, zene nincs rajta

következő lépés lesz az iTunes uninstallálása, és egy Linux bootolás
pedig olyan jók az Apple termékek... de ez az iTunes... ez egy rakás ****

-
Lenry
félisten
vettem egy első generációs iPod shuffle-t... letöltöttem hozzá az iTunes-t fel is raktam simán, de egyszerűen nem indul el... folyamatok közt fut, de semmi... már nagyon idegesít

már frissítettem Apple updaterrel, de még mindig semmi -
varzo
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy a 4.generációs nano ipodhoz van, vajon hangero limit kiütő? Vagy csak nekem furcsa, mert az 1. generációs hangosabban szólt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. nagyon szépen visszahozza a basszust, semmi sincs túlkiemelve, dinamikailag is teljesen korrekt. hatalmas kő esett le a szivemről. végre megtaláltam a tökéletest
(szigorúan CX500al)